Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ohh ikinci hamısımızde oldu .kızzlar aylın hamıle namıdeger tosbaa8 :sm_cool::dance::sm_cool:
veee 3.hamısımızde geldı naren :dance::sm_cool::dance:
ayy cok mutluyum inşallah sıra bizede gelır

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

bumuyani.....................24 ekim
lolo..............................24ekım
Nilayy..........................26 ekim
Minik_kelebek..............02kasım
denizinsesi...................03kasım
neriman83.....................06kasım
Prewty woman.............06kasım
Karamelek07...............
funda72.......................
Mumudihaba................
mehtapgülü.................
feyzaaksüngür............
serdi..........................
Zeytohnm....................
Bayanmerak................
frabjous......................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamıs hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylın
naren05................üçünçü hamıs naren
.

benide ekleyin kızlar bende bayramdan önce 5 haftalık düşük yaptım ve tekrar hamile kalmak istiyorum allahım tüm isteyene sorunsuz saglıklı bir hamilelik nasip etsiiin amiiiiin benide ayırmasın amiiin

Mrb arkadaşlar,ben daha bugün katıldım aranıza. Konu başlığı dikkatimi çekti.1,5 yıllık evliyim.2 kez bebeğimi kaybettim.Kanımda toxoplazma çıktı ve 1,5yıldan beri kurtulamıyorum.Bebek kalması şuan için risk taşıyo eşim ve ben çok üzülüyoruz.Çünkü bebek çoooook istiyoruz.Bana destek olun nolur ihtiyacım var.

benide ekleyin kızlar bende bayramdan önce 5 haftalık düşük yaptım ve tekrar hamile kalmak istiyorum allahım tüm isteyene sorunsuz saglıklı bir hamilelik nasip etsiiin amiiiiin benide ayırmasın amiiin
tatlım gecmıs olsun insallah bu kötü tecrübeyi birdaha hiç birimiz yasamak zorunda kalmayız,bu baslıkta konunun dısına cıktıgımız için şimdiki verecegımız linke yollandık,buraya tıkla katıl aramıza canım http://www.kadinlarkulubu.com/dusuk...ylari-sohbet-icin-tiklayin-t218189/index.html

canım cok büyük gecmıs olsun,dedıgın seyi tam bılmıyorum ama hamıle kaldıgında bebgın düşmememsi için verdıklerı bı igne falan yokmu.hamıle kalmak için hastalıgının tamamen gecmısımı gerekıyormus canım.neyse topiğimize gel orda uzun uzun konusurz tekrardan cok büyük gecmnıs olsun,inşallah en kısa zamanda hepimiz hayırlısıyla hamıle kalıp saglıkla bebeklerımızız kucagımıza alırız inşallah.bu linke tıkla canım burdayız
http://www.kadinlarkulubu.com/dusuk...ylari-sohbet-icin-tiklayin-t218189/index.html

Arkadasimizda yönlendirme yapmis, diger linkten sohbete devam edelim lütfen yerimseniben

ben anlamadım ki şimdi..
minik kelebekin verdiği linki kilitlemişsiniz, hemde diğer linkten sohbete devam edelim demişsiniiz..
aay koskoca kadınlar kulubunde kendimize yer bulamadık, heryerden yollanıyoruuuzzz:)))))

evetya kızlar ne olacak buya bize böyle ikidebir yer gösteriyolar olmazki amaya ne olacak sanki konuşsaaakkkk surda

şimdi ne olacak nerden konuşacaz artık sıkıntı verdi buya buraya zoralıştık yine yer verdilerrr en iyisi msn verelim birbirimize orlardan görüşelimyakında biz sıhamıyacaz atacaklar bizi fazla geldik galiba

diğer link kilitlenmiş ben anlayamadım hani orda sohbetimize izin veriliyordu..
ben sürekli bebekten ve düşükten bahsetmek istemiyorum psikolojimimi bozayım.. sohbet etmeyeceksek ne anlemı kaldıki

ay napalım yanii, tama nasılsın napıyosun demeyiz bizde, yada geyik sohbetinde başlığımızı değişcez..
haydi geyik yapallım falan gibi..

evet yada düşük kelimesini kaldırın yada öyle geyik sohbeti diye devam edelim yoksa bize herzman yol görünecek böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…