• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadaşlar...çok üzücü ve çok kötü bir durum yaşadık:((( 10 ekim günü malesef bebeğimi kaybettim...17 haftalıkken düşük yaptım...:((((( herşeyim okadar normal ve yolunda gidiyordu kontrollerim çok iyidi...çok aniden oldu...birden kasılma gibi hafif ağrılar başladı ama çok şiddetli değildi.. önce gaz falan sandım sonra rahmin aşağıya doğru indiğini hissettim ve sıvı geldi hemen arkasından kanama başladı ve tüm bunlar çok kısa zamanda gerçekleşti... hemen arabay atladık ve hastane evimize çok yakın olduğu halde varana kadar kanama çoğaldı..ve malesef bebeği kaybettik...çok acı çok...:((( hala psikolojimi toparlayamadım...özlüyorum bebeğimi..karnımdaki halini çok özlüyorum:(((( ve yeniden hamile kalmaktan çok korkuyorum....doktor düşük olayından sonra yapılan tüm testlerin normal çıktığını ve hiç bir sebep bulunamadığı söyledi....şimdi 3 ay sonra rahim kendini toparlayınca rahim filmi çekilmesini sitedi...

canım çok geçmiş olsun anlıyorum seni demekki hayırlısı böyleymiş öyle düşünmeye çalış Rabbim kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli versin.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:
Minik_kelebek..............01 kasım
denizinsesi..................03 kasım
mehtap gülü................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm................... 06 kasım
serdi............................07 kasım
alacalale.......................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya :nazar:
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin:nazar:
naren05...............üçünçü hamiş naren :nazar:
nilayy..................dördüncü Hamileimiz nilay:nazar:

merhaba arkadaşlar...çok üzücü ve çok kötü bir durum yaşadık:((( 10 ekim günü malesef bebeğimi kaybettim...17 haftalıkken düşük yaptım...:((((( herşeyim okadar normal ve yolunda gidiyordu kontrollerim çok iyidi...çok aniden oldu...birden kasılma gibi hafif ağrılar başladı ama çok şiddetli değildi.. önce gaz falan sandım sonra rahmin aşağıya doğru indiğini hissettim ve sıvı geldi hemen arkasından kanama başladı ve tüm bunlar çok kısa zamanda gerçekleşti... hemen arabay atladık ve hastane evimize çok yakın olduğu halde varana kadar kanama çoğaldı..ve malesef bebeği kaybettik...çok acı çok...:((( hala psikolojimi toparlayamadım...özlüyorum bebeğimi..karnımdaki halini çok özlüyorum:(((( ve yeniden hamile kalmaktan çok korkuyorum....doktor düşük olayından sonra yapılan tüm testlerin normal çıktığını ve hiç bir sebep bulunamadığı söyledi....şimdi 3 ay sonra rahim kendini toparlayınca rahim filmi çekilmesini sitedi...
çok geçmiş olsun arkadaşım gerçekten çok üzüldüm.duygularını çok iyi anlıyorum.umarım bir daha yaşamazsın bu kötü tecrübeyi.korkkmakta haklısnda bende çok korkuyorum çünkü.ama bunu bir daha yaşaycaz diye bi kural yok.içimizi ferah tutalım ve umudumuzu hiç bir zaman yitirmeyelim.tekrar geçmiş olsun.

canım çok üzüldüm çok acı bir durum hepimiz yaşadık bunu..
bende korkuyordum ama şimdi yine hamileyim korkunun ecele faydası yok hiç bir şeyi yaşamadan bilemeyiz..inşallah bir daha yaşatmasın Allahın bu acıyı..

saolun arkadaşlar allah kimseye yaşatmasın.....en son kotrolümde doktorum rahim ağzını kontrol etmişti gayet güzel kapalı demişti..zaten herşeyim normaldi..gayet rahat geçiyordu... hiç aklım almıyor...kader işte..allah beterini göstermesin...

kızlar bir türlü denk gelemedik..
aylin,funda canlarım nasılsınız?
hülyayla narende yok bu aralar nasılsınız kızlar nasıl gibiyor hamilelik?
nerimancım kuzenin nasıl oldu canım?
nihalcim eşin çıktımı hastaneden?
tuğbanında kocası dün operasyon geçirmiş geçmiş olsun canım...
burcu,anne funda,yeliz,kadriye,mehtap,Zeytohnm diğer bütün arkadaşlar hepinize selamlar öpüldünüz...
tesekkur ederım arkadasım zaten kımse pek merak etmemıs benı cok darıldım ben herkeze,sen nasılsın bebısmız nasıl bakalım,canım ya mıden bulanıyomus ınsallah cok fazla artmadan kesılır bulantıların tatlım
kıslarrr herkese günaydın.
nilaycım aylincim hülyacım narencim güzel hamişlerim benim iyisiniz demi.yok bi yaramazlık
nihalcim siz nasıl oldunuz canım eşinin sağlığı ne durumda.toparlanabildimi biraz
tuğbacım eşin ameliyatını olmuş sanırsam geçmiş olsun.acil şifalar canım.
yelizcim ,anne funda,burcu,mehtap,zeynep ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize günaydın hepiniz iyisinizdir inşallah.kucak dolusu sevgiler...
kaydirigubbakcemile3
saol canım esım ıyı suan benı pek merak etmemıssınız ama neyse darıldım size birazcık :dilcikar: yerimseniben
tubişim eşin ameliyat olmuş seninde,çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanır.
.
saol canım suan ıyı coktann ayaklandı bıle,kurtludur bıraz duramaz yerınde :roflol:

canım cok gecmıs olsun gercekten cok üzüldüm,inşallah birdaha böyle kötü bir tecrübe yasamak zaorunda kalmayız hiç birimiz.bende temmuz 25 de 7 haftalık bebegımı kaybettım.kısmet degılmıs inşallah bı dahakı sefere artık.Allah hepimöize hayırlısını ve saglıklısını versın

bu arada armamıza baya bı arkadas katılmıs herkeze öncelıkle cok gecmıs olsun diyorum ve aramıza hosgeldınız kızlar.inşallah hepimiz burdan hamıs oldugumuzu haykırcaz ve saglkıklı bebekler dünyaya getırcez.bu arada ben tugba,herkeze tekrardan merhaba şekerler.....

saolun arkadaşlar allah kimseye yaşatmasın.....en son kotrolümde doktorum rahim ağzını kontrol etmişti gayet güzel kapalı demişti..zaten herşeyim normaldi..gayet rahat geçiyordu... hiç aklım almıyor...kader işte..allah beterini göstermesin...

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:
Minik_kelebek..............01 kasım
denizinsesi..................03 kasım
mehtap gülü................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm................... 06 kasım
serdi............................07 kasım
alacalale.......................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya :nazar:
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin:nazar:
naren05...............üçünçü hamiş naren :nazar:
nilayyy.................dördüncü Hamilemiz nilay:nazar:

kıslaar herkeze iyi geceler.ben galiba adet olucam bu yakınlarda buğün sabah çok belim ağrıdı.suratımdada kocaman bi sivilce çıktı.bu ayda olmadııııııııı.demek ki hayırlsı değilmiş.
ben yatıyorum kıslarrr tekrar iyi geceler.
fundacım fıstığım datluu kurabiyem beniimmm.
kart gelmeden moralini bozma lütfeeenn, gelincede bozmaaa..
doğru zamanda gelicek benim fıstık yiğenimm.
biliyo bekliyoruz biz onuu, üzülme canım benimm. :1hug:

meraba arkadaşlar ben yeni üyeyim.sizlerin yazılarını okuyunca yazmak istedim
ben bebegini kaybetmiş biri olarak sizleri anlıyorum ama ben ölü bebegimi 1 ay taşımışım karnımda zor bi durumdu benimkide
geçmiş olsun canım Allah aynı acıyı yaşatmasın tekrar.. :teselli:
benzer olayı bende yaşadım canım nisan ayında 24 haftalık bebeğimi aynı senin gibi, aniden kasılma paat diye su gelmesi ve kanamayla doğurdum. ne olduğunu anlayamamıştım bile.
ama aramızda bir fark var ben doğumdan çıktığımda bile dr'uma yeniden hamile kalıp gelicem demiştim..
hiç korkmadım tekrar hamile kalmaktan, herşey insanlar için. Rabb'im hepimize hayırlı yazılar yazsın..
sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsinn..
şimdi kendini toparlama zamanı besinlerine dikkat et, bol bol enerji depolayarak geçir zamanını canım benimm..
gelmiş geçmiş olsuun. :teselli:

bu arada armamıza baya bı arkadas katılmıs herkeze öncelıkle cok gecmıs olsun diyorum ve aramıza hosgeldınız kızlar.inşallah hepimiz burdan hamıs oldugumuzu haykırcaz ve saglkıklı bebekler dünyaya getırcez.bu arada ben tugba,herkeze tekrardan merhaba şekerler.....
tubiş hoşgeldin datluuumm..

günaydın aylıncım nbr,hee bu arada vatan mıllete hayırlkı osun kartı yedık,bu ayda sahadan atıldık.... inşallah önümüzdekı maclar cok cetin geccek ve ben bu macı alcam.kupamda mınık melegım olcak inşallah :hooray: :ecrin_bebek: yanı napıyoruz bu ay calısmalara tam gaz devam edıyoruz inşallah kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Şeniz :CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek: hadı bakalım önümüzdekı ayı özetledım inşallah sonuda böle güzel olur kaydirigubbakcemile3

dimi yanı hayatım,öle valla ben bu aykı macın sıkı takıpcısıyım alacam kesın,bılıyon gecen ay kayınvalıdem için hastanedeydım malum gunlere denk gelmeıstı ondan tutmadı galıba :) :):)

dimi yanı hayatım,öle valla ben bu aykı macın sıkı takıpcısıyım alacam kesın,bılıyon gecen ay kayınvalıdem için hastanedeydım malum gunlere denk gelmeıstı ondan tutmadı galıba :) :):)

inşallaah canım benim..
Allah gönlüne göre versinn..
haydi sen misafirlerine hazırlık yap bende boncuklarımı yapayım birazz..
öptüüm..

tamam canım,ama benım mısafırım gelmıcek ben gıdıyorum şekerim günümüz varda kızlarla :):)
hadı öptüm sanada kolay gelsın canımcım.

hay Allah seniii, evi niye toparlyosun şekercim o zaman:))
bende sana geliyolar sandım.
ben misafir haricinde evimi toplamamdaa :roflol:

şaka şaka toplarım tabii :roflol:
iyi gezmeler o zaammaaann.. :1hug:

fundacım nasılsın fıstık ezmem...
hülyacım sen nasıl oldun bulantıların devam ediyormu?
naren senin nasıl gidiyor hamilelik canım
neriman senin kan testi sonucuna ne oldu kısss aldınmı?
yelizcim ilaç kullanmaya devam ediyormusun ne zaman gideceksin doktora canım?
nihalcim senin eşin eve çıkmış canım çok sevindim inşallah daha iyidir durumu..
burcu,nuray,anne funda ve diğer tüm kızlar sizler nasılsınız?

günaydın aylıncım nbr,hee bu arada vatan mıllete hayırlkı osun kartı yedık,bu ayda sahadan atıldık.... inşallah önümüzdekı maclar cok cetin geccek ve ben bu macı alcam.kupamda mınık melegım olcak inşallah :hooray: :ecrin_bebek: yanı napıyoruz bu ay calısmalara tam gaz devam edıyoruz inşallah Şeniz :CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek: hadı bakalım önümüzdekı ayı özetledım inşallah sonuda böle güzel olur kaydirigubbakcemile3
ahh canım olsun gülüm üzülme bir dahaki aya kaldı bakalım inşallah o zaman verirsin güzel haberi..
inşallaah canım benim..
Allah gönlüne göre versinn..
haydi sen misafirlerine hazırlık yap bende boncuklarımı yapayım birazz..
öptüüm..
boncukçu güzeli nasılsın canımcım..
benimde k.validemle k.pederim gelicekler akşam yemeğine sabahtan beri temizlik yaptım cam sildim sarma sardım yemek falan derken çok yoruldum bir bakıyım dedim fıstıklarım napıyor diye..
tabikide kazanırsın maç dediğin ne ki şekercimm, 2 dakikalık cilveye bakarrrrrr:)))

kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

fundacım nasılsın fıstık ezmem...
hülyacım sen nasıl oldun bulantıların devam ediyormu?
naren senin nasıl gidiyor hamilelik canım
neriman senin kan testi sonucuna ne oldu kısss aldınmı?
nihalcim senin eşin eve çıkmış canım çok sevindim inşallah daha iyidir durumu..
burcu,nuray,anne funda ve diğer tüm kızlar sizler nasılsınız?

ahh canım olsun gülüm üzülme bir dahaki aya kaldı bakalım inşallah o zaman verirsin güzel haberi..
benimde k.validemle k.pederim gelicekler akşam yemeğine sabahtan beri temizlik yaptım cam sildim sarma sardım yemek falan derken çok yoruldum bir bakıyım dedim fıstıklarım napıyor diye..

kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

senin 5 haftalık takvimini yerim beeeennn.. a.s.
nilay o kadar iş yapacak ne vardı, henüz dr'a bile gitmedin.. :oklava:
sonra üzüleceğin şeyler yapma nilaycım, bilinçli bir anne adayısın sen cam silmek, temizlik yapmak ne oluyor şimdi??? -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

slm nılaycım nasılsın melegımız nasıl annesıne sımsıkı sarılmıs uyuyordur belkı
guzelım neden o kadar ıs yaptın bırde cam sılmek hem gelen yabancı degılmıs kı
yapmasanda anlarlardı herhalde canım lutfen ısını şansa bırakma bılıyorsun bır kere yuregımız yandı bır daha yasamak ıstemedıgımız ıcın cok dıkkat etmelıyız
ben ıyıyım ılacım bıttı adetı beklıyorum tatlım o da bır turlu gelmedı gıttı

aylıncım sen nasılsın canım bır rahatsızlıgın var mı sende dıkkat edıyorsun degıl mı
boncuk olayını bılmıyorum canım takı falan mı yapıyorsun?

fundacım nasıl oldun gectı mı tutulman?

tugbacım esıne gecmıs olsun bu ay calısmalar pek yolunda gıtmemıs ınsallah önumuzdekı ay alırsınız kupayı guzelım :hooray:

butun arkadaslar hepınıze kucak dolusu sevgıler
aksamları pek gıremıyorum esım artık erken gelıyor

Back
X