• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hay Allah seniii, evi niye toparlyosun şekercim o zaman:))
bende sana geliyolar sandım.
ben misafir haricinde evimi toplamamdaa :roflol:

şaka şaka toplarım tabii :roflol:
iyi gezmeler o zaammaaann.. :1hug:
:roflol::roflol::roflol: kuzum yanı iyi güldürdün he benı ,sabah sabah senle actım gözümü kahvaltı yaptık evı toplamamıstım evı toplayıp cıktım şekercimmmmm,sımdıde geldım nbr canım
gercı biz senle agustos böcüğüyüz dimi canımcım ama fundişcik atom karınca massallah.kaydirigubbakcemile3
bende varım bu maçta rakıp güçsüz tabıkı biz alıcaz bu maçı ful gaz devam kızlar

evet şekerim tam gaz ileri.önümüzdekı macları bız alıcaz kupamızda meleklerımız olcak inşallah.......

nilay askolsun canım ya nıye yoruyon kendını okadar :oklava::oklava::oklava:tam sopalıksın sopalık.hadı hazırlık yaptında camları nıye sılıyon be kuzu.aksam aksam kım görcek

Son düzenleme:
saol yelızcım eşim iyi suan ama maallesef calısmalar hüsranla bıttı kartı yedım dün aksam.ama zaten tam yumurtlama zamanımda kayınvalıdem ıcın hastanede kalmıstım 3 gun kesın ozaman yumurtladım tutmadı :)) :))) ehh mazeret arayınca cok bılıyosun.senın ılac bıtelı nekadar oldu da hala olmadın sen adet

saol yelızcım eşim iyi suan ama maallesef calısmalar hüsranla bıttı kartı yedım dün aksam.ama zaten tam yumurtlama zamanımda kayınvalıdem ıcın hastanede kalmıstım 3 gun kesın ozaman yumurtladım tutmadı :)) :))) ehh mazeret arayınca cok bılıyosun.senın ılac bıtelı nekadar oldu da hala olmadın sen adet

2 gundur bıttı duymussundur farlutal dıye adet sokturucu normalde ılac bıttıkten bır kac gun sonra gelıyormus bakalım beklemedeyız adetın 3.gunu yumurlama ılacına baslıcam guzelım gonaphen adında 5 gunluk bır ılac bıtınce yumurta takıbı olacak ınsallah ıse yarar
artık cok yoruldum bu ıslerden ınan gecen yıl bu tarıhlerde hamıleymısım 8 kasımda ogrenmıstık esımın dogum gununde tesadufen

günaydın aylıncım nbr,hee bu arada vatan mıllete hayırlkı osun kartı yedık,bu ayda sahadan atıldık.... inşallah önümüzdekı maclar cok cetin geccek ve ben bu macı alcam.kupamda mınık melegım olcak inşallah yanı napıyoruz bu ay calısmalara tam gaz devam edıyoruz inşallah kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Şeniz :CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek: hadı bakalım önümüzdekı ayı özetledım inşallah sonuda böle güzel olur kaydirigubbakcemile3

tuğbişcim üzülme hayatım hayırlısı böyleymiş bende yicem kırmızı kartı yakındır .önümüzdeki ay maça devam artık.bu ay dan acayip antremanlıyım zaten.:jeyyar:

bende varım bu maçta rakıp güçsüz tabıkı biz alıcaz bu maçı ful gaz devam kızlar
hoşgeldin yaprak.evet canım maçlar devam bu ligde devre arası yoooook.aman penaltılara dikkat.:jeyyar:

fundacım fıstığım datluu kurabiyem beniimmm.
kart gelmeden moralini bozma lütfeeenn, gelincede bozmaaa..
doğru zamanda gelicek benim fıstık yiğenimm.
biliyo bekliyoruz biz onuu, üzülme canım benimm.
saol bi tanem kuzu kapamaaam.
evet canım daha gelmedi bakalım bekliyorum artık
evet canım bend eona inanıyorum benim meleğim doğru zamanı bekliyo gelmek için.bize kalanda sabırla beklemek.
öpüyorum kocaman yavru kuşum
.

fundacım nasılsın fıstık ezmem...
hülyacım sen nasıl oldun bulantıların devam ediyormu?
naren senin nasıl gidiyor hamilelik canım
neriman senin kan testi sonucuna ne oldu kısss aldınmı?
yelizcim ilaç kullanmaya devam ediyormusun ne zaman gideceksin doktora canım?
nihalcim senin eşin eve çıkmış canım çok sevindim inşallah daha iyidir durumu..
burcu,nuray,anne funda ve diğer tüm kızlar sizler nasılsınız?
[

iyim tatlışkoom. çok güzel bi pazar tatili yaptım .güzel havanında tadını çıkardııım.
sen nasılsın canım.çok yormuşsun kendini hayatım ne gerek var bu kadar şeye .sen artık hamişsin dikkat etmen gerek.bir daha yok öle cam silmek falan ne dedim sana ben uzanmak çok tehlikeli.dikkat et canım benimkaydirigubbakcemile3

saol yelizcim daha iyim canım ama tam geçmedi boynum hala tutuk öne doğru eğilemiyorum daha boynup takılıp kalıyoo. ne zaman geçcek bu bilmem kaç gün oldu. baya kötü tutulmuşum demek ki
seninde başlasın hayırlısıyla şu çalışmalarda .güzel haberlerini alırız inşallah canım

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

denizinsesi..................03 kasım
mehtap gülü................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm...................06 kasım
serdi...........................07 kasım
alacalale.....................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................
minik kelebek..............
yaprak57.....................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya :nazar:
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin:nazar:
naren05...............üçünçü hamiş naren :nazar:
nilayyy.................dördüncü Hamilemiz nilay:nazar:

merhabalaarr.
neler var neler yok bakalıımm.
herkesin keyfi yerinde mii??
biraz önce dr'dan geldik, bebişimizin kalp atışları başlamış. pıtır pıtır atıyo tosbaamın kalbi..
Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.
rahimin içinde 1-2 damla kan damlası varmış, bebişin yanında duruyo, bebiş yerleşirken kanatmış olabilirmiş. dışarıyada gelebilir dedi dr'um yada orda kuruyup gidebilirde dedi. progestan içiyorum haftaya tekrar bakacağız, bu hafta hep istirahat etmem gerekiyormuşş..
işte böylee, Allah'ım bebeklerimize sağlık sıhhat versin sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.

canim benim, senin ve minik tosbaanin sagliginin iyi olmasina cok cok sevindim.. aman diyim kendine cok dikkat et bitanem.. ben onun pit pit atan kalbini yerim..allahim saglik sihhat versin...

merhaba kızlar nezmandır giremiyorum çok migdem bulanıyo sürekli ardada çıkarıyoru am meraketmeyin yemem güzel iyidilekleriziniçin hepinize teşekkür ederim arkadaşalr aylin cim sanada çok sevindim allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

hülyacim sende cok dikkat et kendine, migden icin de tuzlu seyler yiyebilirsin, kraker, zeytin falan.. bana iyi geliyodu..

kıslaar herkeze iyi geceler.ben galiba adet olucam bu yakınlarda buğün sabah çok belim ağrıdı.suratımdada kocaman bi sivilce çıktı.bu ayda olmadııııııııı.demek ki hayırlsı değilmiş.
ben yatıyorum kıslarrr tekrar iyi geceler.

aaa fundisim oluyomu ama böyle? hemen bi sivilce cikti diye ümitsizlige kapilmak yok, benim hamilelik boyunc hep cikmisti sivilcelerim tek tük.. insallah bu ay kart yemeyiz tatlim ama allahim hayirlisi neyse onu eylesin..

meraba arkadaşlar ben yeni üyeyim.sizlerin yazılarını okuyunca yazmak istedim
ben bebegini kaybetmiş biri olarak sizleri anlıyorum ama ben ölü bebegimi 1 ay taşımışım karnımda zor bi durumdu benimkide

merhaba canim, aramiza hosgeldin, cok cok gecmis olsun allahim bir daha yasatmasin ve en kisa zamanda seni saglikli bir bebekle mükafatlandirsin..

merhaba arkadaşlar...çok üzücü ve çok kötü bir durum yaşadık:((( 10 ekim günü malesef bebeğimi kaybettim...17 haftalıkken düşük yaptım...:((((( herşeyim okadar normal ve yolunda gidiyordu kontrollerim çok iyidi...çok aniden oldu...birden kasılma gibi hafif ağrılar başladı ama çok şiddetli değildi.. önce gaz falan sandım sonra rahmin aşağıya doğru indiğini hissettim ve sıvı geldi hemen arkasından kanama başladı ve tüm bunlar çok kısa zamanda gerçekleşti... hemen arabay atladık ve hastane evimize çok yakın olduğu halde varana kadar kanama çoğaldı..ve malesef bebeği kaybettik...çok acı çok...:((( hala psikolojimi toparlayamadım...özlüyorum bebeğimi..karnımdaki halini çok özlüyorum:(((( ve yeniden hamile kalmaktan çok korkuyorum....doktor düşük olayından sonra yapılan tüm testlerin normal çıktığını ve hiç bir sebep bulunamadığı söyledi....şimdi 3 ay sonra rahim kendini toparlayınca rahim filmi çekilmesini sitedi...

hosgeldin canim inan cook cook üzüldüm, büyük gecmis olsun. bende yavrumu 38+4 haftalik ken kaybettim bende cok üzüldüm cok agladim ama cabuk toparlandim, kendim icin ailem icin cabuk toparlandim cok sükür. seninde böyle yapman lazim. öncelikle korkularini yenmen lazim. allahim tez zamanda hayirlisiyla saglikli bir bebekle mükafatlandirir insallah seni ve bizleri tatlim..

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:
Minik_kelebek..............01 kasım
denizinsesi..................03 kasım
mehtap gülü................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm................... 06 kasım
serdi............................07 kasım
alacalale.......................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya :nazar:
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin:nazar:
naren05...............üçünçü hamiş naren :nazar:
nilayy..................dördüncü Hamileimiz nilay:nazar:

anaaam ben bu listeyi yerimmmm.. kizlar bu hafta yogun gececek .. hadi bakalim hayirli haberler aliriz insallah..

canim benim iyi olmana cok sevindim... beni merak etmissiniz canlarim ama ben cuma aksami ve c.tesi siteye giremedim zaten evde de yoktuk hic dün, bugünde gezdik yeni geldik sayilir...dün sabah dr umu aradim ve ben kani p.tesi vermistim, hesaplarima göre p.tesi 2+6 yada 3 haftalik di herhalde, dr um testin negativ ciktigini söyledi ve daha erken oldugunu ekledi, bende gicik kaptim tamam dedim kapattim telefonu.yani negativ di test arkadaslar, ama ben ümidimi yitirmiyorum, belirtilerim bu ay cok belirgin ama hamislige baglamamaya calisiyorum, allahtan cok yogun calisiyorum zaman cabuk geciyo:)) kafama takmiyorum, agrilarim oldugunda belkide kirlenecem diyorum, olsun ya daha 3.ayimiz önümüzde bol bol zaman var, saglik ve hayirli olsun da zaman bizim icin farketmez.. belirtilerimi sizinle paylasmak istiyorum (gectigimiz 2 ay karsilasmamistim hic) kasik agrilarim batmalar bicak saplanir gibi, dün is yerinde migdem bulandi bütün gün, ara ara bas dönmelerim oluyo, acliga gelemiyorum ( bu cok kötü) adetime daha 4 gün var beklemedeyim, bunlarin hepsi kirlenmeye de isaret olabilir, migde bulantisi ve bas dönmesi haric diger seyler le her ay karsilasiyorum. dr unda negativ demesi hevesimi kirdi ama yinede heycanla beklicem 6 kasimi. 6 kasim ne bereketli kizlar ya bir sürü hamisimiz cikar insallah.. iste bende durumlar böyle kizlar. gec yazdigim icin özür dilerim ama bu sayfa beni deli edecek.. bazen sinirden bidaha girmicem diyorum ama sizleri cok özlüyorum.. simdi yemek yemeye gidiyorum kizlar ama buralardayim...

ahh canım olsun gülüm üzülme bir dahaki aya kaldı bakalım inşallah o zaman verirsin güzel haberi..
boncukçu güzeli nasılsın canımcım..
benimde k.validemle k.pederim gelicekler akşam yemeğine sabahtan beri temizlik yaptım cam sildim sarma sardım yemek falan derken çok yoruldum bir bakıyım dedim fıstıklarım napıyor diye..

kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

tatlım tesekkür ederim iyiyim şimdilik 1 hafta sonra kontrole gitcem
tek sevindiğim nokta şimdilik kanama falan olmadı inş duyarım bebişimin kalp pıt pıtlarını ve görürüm kendisini
sen nie kendini yoruyosun tatlım ya oluyo mu hiç ilk aylar anne ve ebek arasındaki bağlar cok önemliymiş zorlama kendini nolurrrrr

iyim tatlışkoom. çok güzel bi pazar tatili yaptım .güzel havanında tadını çıkardııım.
sen nasılsın canım.çok yormuşsun kendini hayatım ne gerek var bu kadar şeye .sen artık hamişsin dikkat etmen gerek.bir daha yok öle cam silmek falan ne dedim sana ben uzanmak çok tehlikeli.dikkat et canım benimkaydirigubbakcemile3

funda bu ay kırmızı kart yemeyi geç hamiş haberini duyuracaksın bize bak ben yemedim içmedim yetiştirdim size annem eşim siz biliosunuz sende ilk ler arasına al bizi olurmu:1hug::nazar::nazar:a.s.

kızlar merhaba nasılsınız arkadaşlar hamişlerimiz nasıl herşey yolundamı demiyorum inşallah herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. benimde yarın adet günüm karnım ağrıyor ama aynı zamanda daha önce hissetmediğim ağrılar da oluyor anlamadım valla hayırlısı artık birkaç gün içinde belli olur zaten Allah bol sabır versin bekleyenlere hepimize ve sonunda hayırlısıyla muradımıza erelim inşallah:Saruboceq:

funda bu ay kırmızı kart yemeyi geç hamiş haberini duyuracaksın bize bak ben yemedim içmedim yetiştirdim size annem eşim siz biliosunuz sende ilk ler arasına al bizi olurmu:1hug::nazar::nazar:a.s.
canım ay inşallah ya ne güzel şeyler demişsin canım saol iyi dileklerin için.
ah keşke narencim.hamiş olduğumu öğrenince bu ne zaman olursa olsun ilk sizlerin haberi olucak zaten.
dua edin benim için canım arkadaşlarım

kızlar merhaba nasılsınız arkadaşlar hamişlerimiz nasıl herşey yolundamı demiyorum inşallah herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. benimde yarın adet günüm karnım ağrıyor ama aynı zamanda daha önce hissetmediğim ağrılar da oluyor anlamadım valla hayırlısı artık birkaç gün içinde belli olur zaten Allah bol sabır versin bekleyenlere hepimize ve sonunda hayırlısıyla muradımıza erelim inşallah:Saruboceq:
selam canım iyiz sen nasılsın.bakalım bu hafta hepimzin adet günü .umarım içimizden hamiş ler çıkar bu ay.hayırlısını diliyorum hepimiz için

nerimancım hoşgeldin canım .evet canım belki erken konuşuyorum ama .ne bilim içime öyle doğuyo.hepimiz için hayılısı.
sende adet olmadan ümidini kaybetme bak belirtilerinde varmış.benim kasık ağrımın dışında yoktu zaren oda 3 gündüe yok artık.sadece acayip sinirliyim.o kadar bende ki tek farklılıkkaydirigubbakcemile3

senin 5 haftalık takvimini yerim beeeennn.. a.s.
nilay o kadar iş yapacak ne vardı, henüz dr'a bile gitmedin.. :oklava:
sonra üzüleceğin şeyler yapma nilaycım, bilinçli bir anne adayısın sen cam silmek, temizlik yapmak ne oluyor şimdi??? -
canım yavaş yaptım yormadım kendimi söylemiştim ya camlarım küçük zaten bugün için silmedim canlarımı temizdi ama yağmur leke yapmış salı günü günüm var bana gelicekler ondan bugünden siliyim dedim..yarın doktora gidicem aylinim çok heyecanlıyım hayırlı haberler alırım inşallah Allahım...

boncukçu güzeli nasılsın canımcım..
benimde k.validemle k.pederim gelicekler akşam yemeğine sabahtan beri temizlik yaptım cam sildim sarma sardım yemek falan derken çok yoruldum bir bakıyım dedim fıstıklarım napıyor diye..

slm nılaycım nasılsın melegımız nasıl annesıne sımsıkı sarılmıs uyuyordur belkı
guzelım neden o kadar ıs yaptın bırde cam sılmek hem gelen yabancı degılmıs kı
yapmasanda anlarlardı herhalde canım lutfen ısını şansa bırakma bılıyorsun bır kere yuregımız yandı bır daha yasamak ıstemedıgımız ıcın cok dıkkat etmelıyız
ben ıyıyım ılacım bıttı adetı beklıyorum tatlım o da bır turlu gelmedı gıttı

aylıncım sen nasılsın canım bır rahatsızlıgın var mı sende dıkkat edıyorsun degıl mı
boncuk olayını bılmıyorum canım takı falan mı yapıyorsun?

fundacım nasıl oldun gectı mı tutulman?

tugbacım esıne gecmıs olsun bu ay calısmalar pek yolunda gıtmemıs ınsallah önumuzdekı ay alırsınız kupayı guzelım :hooray:

butun arkadaslar hepınıze kucak dolusu sevgıler
aksamları pek gıremıyorum esım artık erken gelıyor[/QUOTE]
ama napıyım ben iş yapmazsam evin hali nolur yavaş yavaş yapıyorum..
annemde yardım edemiyor artık bana kolunda kireçlenme çıktı dr hareket ettirmemesini söledi...senin ilaçlarda bitmiş inşallah artık çalışmalara devam edeceksin canım..
kuzum yanı iyi güldürdün he benı ,sabah sabah senle actım gözümü kahvaltı yaptık evı toplamamıstım evı toplayıp cıktım şekercimmmmm,sımdıde geldım nbr canım
gercı biz senle agustos böcüğüyüz dimi canımcım ama fundişcik atom karınca massallah

evet şekerim tam gaz ileri.önümüzdekı macları bız alıcaz kupamızda meleklerımız olcak inşallah.......

nilay askolsun canım ya nıye yoruyon kendını okadar :oklava::oklava::oklava:tam sopalıksın sopalık.hadı hazırlık yaptında camları nıye sılıyon be kuzu.aksam aksam kım görcek
dedim ya günüm var diye ondan sildim silmem artık korktum sizden:))
evet canım haklısın ama uzanmama gerek kalmıyor cam silerken yapmam lazımdı napıyım ya yağmur hemen leke yapıyor..
canim benim, senin ve minik tosbaanin sagliginin iyi olmasina cok cok sevindim.. aman diyim kendine cok dikkat et bitanem.. ben onun pit pit atan kalbini yerim..allahim saglik sihhat versin...

hülyacim sende cok dikkat et kendine, migden icin de tuzlu seyler yiyebilirsin, kraker, zeytin falan.. bana iyi geliyodu..

aaa fundisim oluyomu ama böyle? hemen bi sivilce cikti diye ümitsizlige kapilmak yok, benim hamilelik boyunc hep cikmisti sivilcelerim tek tük.. insallah bu ay kart yemeyiz tatlim ama allahim hayirlisi neyse onu eylesin..

merhaba canim, aramiza hosgeldin, cok cok gecmis olsun allahim bir daha yasatmasin ve en kisa zamanda seni saglikli bir bebekle mükafatlandirsin..

hosgeldin canim inan cook cook üzüldüm, büyük gecmis olsun. bende yavrumu 38+4 haftalik ken kaybettim bende cok üzüldüm cok agladim ama cabuk toparlandim, kendim icin ailem icin cabuk toparlandim cok sükür. seninde böyle yapman lazim. öncelikle korkularini yenmen lazim. allahim tez zamanda hayirlisiyla saglikli bir bebekle mükafatlandirir insallah seni ve bizleri tatlim..

anaaam ben bu listeyi yerimmmm.. kizlar bu hafta yogun gececek .. hadi bakalim hayirli haberler aliriz insallah..

canim benim iyi olmana cok sevindim... beni merak etmissiniz canlarim ama ben cuma aksami ve c.tesi siteye giremedim zaten evde de yoktuk hic dün, bugünde gezdik yeni geldik sayilir...dün sabah dr umu aradim ve ben kani p.tesi vermistim, hesaplarima göre p.tesi 2+6 yada 3 haftalik di herhalde, dr um testin negativ ciktigini söyledi ve daha erken oldugunu ekledi, bende gicik kaptim tamam dedim kapattim telefonu.yani negativ di test arkadaslar, ama ben ümidimi yitirmiyorum, belirtilerim bu ay cok belirgin ama hamislige baglamamaya calisiyorum, allahtan cok yogun calisiyorum zaman cabuk geciyo:)) kafama takmiyorum, agrilarim oldugunda belkide kirlenecem diyorum, olsun ya daha 3.ayimiz önümüzde bol bol zaman var, saglik ve hayirli olsun da zaman bizim icin farketmez.. belirtilerimi sizinle paylasmak istiyorum (gectigimiz 2 ay karsilasmamistim hic) kasik agrilarim batmalar bicak saplanir gibi, dün is yerinde migdem bulandi bütün gün, ara ara bas dönmelerim oluyo, acliga gelemiyorum ( bu cok kötü) adetime daha 4 gün var beklemedeyim, bunlarin hepsi kirlenmeye de isaret olabilir, migde bulantisi ve bas dönmesi haric diger seyler le her ay karsilasiyorum. dr unda negativ demesi hevesimi kirdi ama yinede heycanla beklicem 6 kasimi. 6 kasim ne bereketli kizlar ya bir sürü hamisimiz cikar insallah.. iste bende durumlar böyle kizlar. gec yazdigim icin özür dilerim ama bu sayfa beni deli edecek.. bazen sinirden bidaha girmicem diyorum ama sizleri cok özlüyorum.. simdi yemek yemeye gidiyorum kizlar ama buralardayim...

canım daha çok erkendi zaten testin negatif çıkması normal daha belli olmaz bakalım belki hamilesindir inşallah...

herkez burda anlaşılan bi ben eksiktim bende geldim nasılsınız kızlar burnumda tütüyosunuz ya gerçekten size çok alışmışım çok özledim hepinizi eşim daha iyi yaralar çok büyük iyileşmesi aylar alır önemli olan onun kurtulmasıydı fakat acı veriyo yaraları eşime bazen o acıyı bile paylaşim yeterki iyi olsun çabuk toparlasın diyorum haftalardır öyle çok acı çektiki bilemessiniz

ee hamilelerimiz napıyo karnınızın resimlerini çekinde görelim kızlar merak ettim bakın ilk karnınız pıtladığında resimleri istiyorum ona göre bu benim teyzelik hakkım dimi ama

fundacım belin nasıl oldu canım daha iyimisin

bide kızlar yarın doktora gidiyorum benim boğazlarım çok kötü şişmiş tedavi görmem lazım ama önce kanda gebelik testi yaptırcam hamileliği ekarte etmem lazımki ona göre ilaç kullanim
oğluşda hasta çok fazla balgamı var inşallah ciğerlerine inmemiştir onuda götürücem yarın

herkez burda anlaşılan bi ben eksiktim bende geldim nasılsınız kızlar burnumda tütüyosunuz ya gerçekten size çok alışmışım çok özledim hepinizi eşim daha iyi yaralar çok büyük iyileşmesi aylar alır önemli olan onun kurtulmasıydı fakat acı veriyo yaraları eşime bazen o acıyı bile paylaşim yeterki iyi olsun çabuk toparlasın diyorum haftalardır öyle çok acı çektiki bilemessiniz

ee hamilelerimiz napıyo karnınızın resimlerini çekinde görelim kızlar merak ettim bakın ilk karnınız pıtladığında resimleri istiyorum ona göre bu benim teyzelik hakkım dimi ama

bide kızlar yarın doktora gidiyorum benim boğazlarım çok kötü şişmiş tedavi görmem lazım ama önce kanda gebelik testi yaptırcam hamileliği ekarte etmem lazımki ona göre ilaç kullanim
oğluşda hasta çok fazla balgamı var inşallah ciğerlerine inmemiştir onuda götürücem yarın

canım çok geçmiş olsun hepinize dikkat edin kendinize...
ben iyiyim canım yarın dr gidicem bakalım inşallah bebeğimin kesesini görücem..

ah nihalcim hoşgeldin canım. boğaz ağrısının tam mevsimi canım dikkat edin oğluşunada geçmiş olsun.eşininde yavaş yvaş toparlanmasına sevindim canım.zamanla dah iyi olucak
benim belim değil canım boynum tutuldu.ve hala da geçmiş değil.ilaç alamıyorum tabi sadece merhemle idare ediyorum.ama baya ağrıyo yani.çok rahatsız ediyo.buna da şüküe tabi allah beterinden korusun hepimizi

nerimancım hoşgeldin canım .evet canım belki erken konuşuyorum ama .ne bilim içime öyle doğuyo.hepimiz için hayılısı.
sende adet olmadan ümidini kaybetme bak belirtilerinde varmış.benim kasık ağrımın dışında yoktu zaren oda 3 gündüe yok artık.sadece acayip sinirliyim.o kadar bende ki tek farklılıkkaydirigubbakcemile3
fundacim evet bekliyoruz bakalim, hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun. ben belirtilerime takilmiyorum, yoksa hem günler gecmiyo hemde karti yedigimde moralim cok bozuluyo.. bu ay relax yani :)) kiz sen sivilce dedin bende okudum simdi cenemde bi tane cikti :))) bu kadar olur yani :roflol::roflol:
ya sinir bendede var, bide halsizlik, durgunum cok.. ne bilim ya su günler insallah cabuk gecer de bir an önce ögreniriz.. su son hafta deli ediyo insani :))
fistiklarim benim cok uykum geldi, sabah 6.30 da kalkcam, yavas yavas yatak yolu gözüküyo bana.. görüsürüz insallah yarin aksam, sali günü izinliyim nasilolsa yarin muhabbet ederiz hepnizi öpüyorum ve cok seviyorum...Şeniz

Back
X