- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.381
cvp veren yokmuuuuu
bende 5 gun once bebegimi kaybettim gercekten cok kotu bir durum dilerim allah birdaha hic kimseye yasatmaz kolay kolay unutamiyor insan biranda hayati allak bullak oluyor buarada hepinize gecmis olsun kizlar birdaha ayni aciyi yasatmasin rabbim.
ayy canım cok sevındım hadı bakalım gun gelecek onun gülücük seslerınıde duycaksın inaşşallah.valla dogru demıs canım doktorun sen hamılesın ve bu bas dönmelerı uyku cok normal.hadı bakalım yinede kısa sürede gecer inşallah enazından basdönmelerınselam kızlar...
ALACALALE canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin sağ sağlim kucağına almak nasip olsun...
bende bugün bebeğimin pıt pıt atan kalbini gördüm Allahıma sükür...
baş dönmesi ve uykuyu progestan yapıyor zannediyordum ama dr ilaç yapmaz dedi..çok normal hamileliğinin sağlıklı devam ettiğini gösterir dedi..
bütün hamiş arkadaşlarım ve ben sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah..
diğer bütün arkadaşlarımında hamiş haberlerini alırız en kısa zamanda...
canım gecmıs olsun ama nolur moralını bozma,bu hepimizin basına geldı maalesef ama hep karamsar olursak olmaz. yüce Allah ım bizi öyle bir yaratmıskı vücud saglıksız gebelıgı kendılıgınden otomatıkman sonlandırıyor.bu hem bızım hem dogacak bebegımız için en hayırlısıydı belkıde.inşallah bırdaha basımıza gelmeden hayırlısıyla hamıs olur bebıslerımızı alırız kucvagımıza.şükürki saglıgımız yerınde ve enazından hamıle kalma şansımız var.:1hug:kızlar merhabalar ben sumy bende hamiş olmak istiyorum.ama bi kimyasal gebelik,birde boş gebeliğim var daha 1 hafta oldu kürtaj olalı senağlama çok morelim bozuk 8 haftalıktı ama kese boştu alındı.öyle işte
canım üzülme lütfen yumurtalıkların tembellesmıs olabılır ölmüş degıller sonucda onları birdaha calıstırmak imkansızda degıl enazından.klomen kullan yumurta takıbı yaptır bişekilde olucak inşallah.daha yasın kac bee ne menepozu.nerdesiniz kıslaaaaaaaaar ben geldiiim birkaç gündür yalnızca yazılarınızı okuyabildim misafirlerim vardı artık sizinleyim.aylincim nasılsın canım bebiş nasıl? nilay canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim.tuğba,funda,kadriye,yeliz,nihal,neriman,naren hülya ve ismini bilmediğim diğer arkadaşlarım nerelerdesiniz nasılsınız inş. herkes iyidir sizleri çooook özledim:1hug: canlarım.yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hepinize geçmiş olsun hoş geldiniz.RABBİM en kısa zamanda hepinize hayırlısıyla tekrar bebişler verip kucağınıza almayı nasip etsin.canlarım benim durum vahim FSH değerim 10.79 yani yumurtalıklarım çalışmıyormuş.senağlamaçok üzülüyorum, kıslar ne yapayım bana bir yol gösterinkafamçokkarıştı.drum tekrar klomene başlayalım dedi oda garanti değilmiş. ooof çook sıkılıyorum yaa.sizleride dertlerimle sıkıyorum ama başka kimseye anlatamıyorum beni eşim bile anlamıyor artık moralim sıfırın altında sıfır:çok üzgünüm:.
ayy aralık için bekleyen bırı daha geldı,inşallah aralıkta hepberaber hamıs olcaz inşallahhhhhhcanım öncelikle çok geçmiş olsun.bebişin seni hiç bırakmaz inş hayırlısıyla kucağına alırsın.bebeğini kaybettikten nekadar sonra yeniden hamile kaldın,zor oldumu?dr nelere dikkat etmeni söyledi.ben düşük yapalı 1 sene oldu tam anlamıyla bu ay bebek için çalışmaya başladık gerçi nasip ama beklermiyim yada hemen olurmu merak ediyorum.o kadar heyecanlanıyorumki aralıktaki sonuç için sabırsızlanıyorumfisfisfis
selam kizlar ben dilek henuz forumda yeniyim.bundan 2 yil once bende dusuk yaptim daha dogrusu karnimda oldu.ve kurtaj oldum.acisini anlatmama gerek yok hepimiz yasadik ve ben iki yildir hamile kalamiyorum.sadece bir umut bekliyorum bazen boyun egip herser de bir hayir oldugunu dusunup allaha siginmak gerekiyor diye dusunuyorum.her guzelligin bir vakti vardir.dualarim sizin icin.buna ihtiyacimiz var
geçmiş olsun cnm ben ıkı defa yaşadım senin yaşadığın duyguları gerckten zor ama napalım buda bı alın yazısı
bende 5 gun once bebegimi kaybettim gercekten cok kotu bir durum dilerim allah birdaha hic kimseye yasatmaz kolay kolay unutamiyor insan biranda hayati allak bullak oluyor buarada hepinize gecmis olsun kizlar birdaha ayni aciyi yasatmasin rabbim.
ayy canım gebelkık testı yapsana ozaman amanın bı hamıs daha mı geliyo yoksammmm, ohh hadı hayırlısı bakalım nezaman yapcan testson ıkı adet tarıhım 19 16 bu ayda 13 beklıyordum ama olmadım hala
cigerim delik desik oldu birbilsen canim 6 tane oldu dusugum ya gercekten sanada cok gecmis olsun ben artik korkuyorum hic bilmiyorum cesaretim kirildi resmen:çok üzgünüm:
cigerim delik desik oldu birbilsen canim 6 tane oldu dusugum ya gercekten sanada cok gecmis olsun ben artik korkuyorum hic bilmiyorum cesaretim kirildi resmen:çok üzgünüm:
ayy canım gebelkık testı yapsana ozaman amanın bı hamıs daha mı geliyo yoksammmm, ohh hadı hayırlısı bakalım nezaman yapcan test
canm ya daha çok erken husrana uğararık sonra varsa bıle bakalım bı hafta daha geçsın eğer geçerse
canım 6 tane düşüğünmü oldu cok gecmıs olsun kusura bakma bu msjını yenı gördüm.sebebı arastırıldımı pekı,doktorlar ne dıyolar,inşallah tekrardan yasamazsın böle bı acı.hiçbirimiz yasamayız inşallah.:teselli:
3 yildir surekli olarak tedavi goruyorum canim tam olarak kesin birsey soylemediler birtek rahim anemisi var bende belli belirsiz diyor dr onuda amaliyat etsek bile yine ayni olabilir dedi degisen birsey olmaz neden oldugunu tam anlayamiyoruz birsekilde 5 6 7 haftalik olup dusuyor iste butun testlerim yapildi kullanmadigim ilac vs kalmadi sonuc yine husran simdilik beklicem belki birsure 1 2 test daha yapilacak onlardan sonuc ne gelir bilmiyorum.hepinize ayri ayri tesekkur ederim arkadaslar
canım tekrardan cok buyuk gecmıs olsun.valla bız bıtane yasadık cok zor diyorum Allah bır daha yasatmasın böle acı.hiçbirimize inşallah.herseyde vardır bı hayır inşallah hayırlısıyla hamıle kalırsın ve bebegını kucagına alıp sımsıkı sararsın.Allah ım hepimize bu güzel duygulrı yasatsın inşallah3 yildir surekli olarak tedavi goruyorum canim tam olarak kesin birsey soylemediler birtek rahim anemisi var bende belli belirsiz diyor dr onuda amaliyat etsek bile yine ayni olabilir dedi degisen birsey olmaz neden oldugunu tam anlayamiyoruz birsekilde 5 6 7 haftalik olup dusuyor iste butun testlerim yapildi kullanmadigim ilac vs kalmadi sonuc yine husran simdilik beklicem belki birsure 1 2 test daha yapilacak onlardan sonuc ne gelir bilmiyorum.hepinize ayri ayri tesekkur ederim arkadaslar
aah özlemcimm çok geçmiş olsun, çok iyi anlayabiliyorum seni...
benim bebişimde 24 haftalıkken gitti.
teyzoşumunda senin gibi tekrarlayan düşük sorunu vardı. onada dr'lar hiçbirneden bulamadılar, aynı senin gibi 7. haftayı görüp düşüyorlardı..
evde yatıyordu serumla besleniyordu iğneler ilaçlar olmuyordu ama artık 8. gebeliğinde nasıl olduysa tuttu bebeği. şimdi 10 yaşında hatta ondan sonra tekrar hamile kaldı ve 2. bebeğinide dünyaya getirdi.
sana moral olsun canım benim, Allah hayırlısını göstersin. inşallaaah gelicek bebişin, Allah'tan istemekten başka yapacak birşeyimiz yok canım..
canım tekrardan cok buyuk gecmıs olsun.valla bız bıtane yasadık cok zor diyorum Allah bır daha yasatmasın böle acı.hiçbirimize inşallah.herseyde vardır bı hayır inşallah hayırlısıyla hamıle kalırsın ve bebegını kucagına alıp sımsıkı sararsın.Allah ım hepimize bu güzel duygulrı yasatsın inşallah
teyzen adına cok sevındım canım buarada aylıncım nbr napıyon hala cıkarıyonmu sabahları.ama ben sana küstüm valla insan bı mrb falan yazar aşkolsun yanı :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
düşükden sonra en az 1 yıl bekleyin.. ablamdan dolayı tebrübeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?