Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım öncelikle çok geçmiş olsun.bebişin seni hiç bırakmaz inş hayırlısıyla kucağına alırsın.:Saruboceq:bebeğini kaybettikten nekadar sonra yeniden hamile kaldın,zor oldumu?dr nelere dikkat etmeni söyledi.ben düşük yapalı 1 sene oldu tam anlamıyla bu ay bebek için çalışmaya başladık gerçi nasip ama beklermiyim yada hemen olurmu merak ediyorum.o kadar heyecanlanıyorumki aralıktaki sonuç için sabırsızlanıyorumfisfisfis

canım selam bende önceki düşük tehlikemde progestan içmiştim..
bu hamileliğim çok sağlıklı devam ediyor ama yine progestan kullanıyorum yani her zaman düşük tehlikesi olunca verilmiyor bu ilaç...

mehtapım gülüm üzme kendini nasıl yumurtaların çalışmıyormuş senin zaten bebişin var dimi önceden olduysa yine olur tatlım...

canım arkadaşlarım gözünüz aydın ancak yazabiliyorum MEVLAM hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin.
canım geçmiş olsun üzülme. RABBİM hayırlısıyla tekrar verir.

nilay canım nasıl üzülmem dr bana resmen yumurtalıkların artık çalışmıyor tembelleşmiş dedisenağlama.FSH değerim sınırdaymış.dra yoksa erken menopozamı gireceğim dedim, olabilir dediklava:.başka bir dra tel. açıp sordum klomen önerdi o da daha önce yazdığım gibi kesin bir sonuç vermezmiş.ay ben ne yapayım bana birşeyler önerin kızlar çok kararsızım.iki gündür belim ve kasıklarımda ağrı var sanki regl olacakmış gibi.2 sinde oldum daha bu ne ağrısı anlamadım.eğer yumurtluyorsam dr yok dedi ayy kafam iyice karıştı.

Son düzenleme:
ay kuzum üzülme yaa, üzül üzül nereye kadar..
herşey olacağına varsın, sen bizi boşlama çok fazla..
merak ediyoruz sonra..

saol canım hepimizi için gelmiş geçmiş olsun.. doğum yaptıktan sonra dr'um 3 ay korunma süresi verdi, bende korunmayı bıraktıktan sonra 2. ay hamile kaldım.
açıkçası dr birşeylere dikkat etmemi söylemedi, ben normal doğum yaptım zaten, herşey doğal yoluyla olduğu için sonrasında çok sıkıntı çekmedim.
umarım sağlıklı güzel haberlerini alırızzz..
çalışmaları sıkı tut ama olur muuuu??? :CüvCüv:

mehtapcııımm nası yani erken menopoz?? hay allah yaa.
bence hemen bir dr'a gözük canım. tahlil falan ne gerekiyorsa yapılsın..
birde saraçoğlu demişti yumurtalıkları düzgün çalışmatyanlar için günde iki kere 15 gün yapıcan. bir tane soğanı dörde bölüp kaynayan suya atıp 10 dk bekleticen sonra o suyu içicen. ama 15 gün yapıcan. adetin düzene giriyomuş

evet onu bende dinlemiştim yap mehtap onu çok iyi geliyormuş..

selam kizlar ben dilek henuz forumda yeniyim.bundan 2 yil once bende dusuk yaptim daha dogrusu karnimda oldu.ve kurtaj oldum.acisini anlatmama gerek yok hepimiz yasadik ve ben iki yildir hamile kalamiyorum.sadece bir umut bekliyorum bazen boyun egip herser de bir hayir oldugunu dusunup allaha siginmak gerekiyor diye dusunuyorum.her guzelligin bir vakti vardir.dualarim sizin icin.buna ihtiyacimiz var

geçmiş olsun canım.1 gün arayla birlikte olmayı denedinmi?dr'un ne diyor hamile kalamamana.

aylin canım nasıl yani soğanları ne kadar suyun içine atıcam su kaynamaya devam edecekmi?ay kız şu tarifi tam ver ya.daha başka şeyler varsa onlarıda söyleyinde uygulayayım.canım benim adetim düzenli 28,29 günde bir oluyorum.ama yumoşlar nasıl çalışmıyor onu anlamadım.dra da en kısa zamanda gidecem canım.
mehtapcım canım erken menepoz falan değildir sen başka doktorada git bence...
kaç yaşındaydın sen?
nilaycım 75 doğumluyum canım.zannedersem çok sıkıntı üzüntü yaşadım ben.o yüzdende olur diyede düşünmüyor değilim.
dilek geçmiş olsun hoş geldin.canım MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER vardır bundada bir hayır sabret elbet birgün gelir bebişin.canım dr ne diyor bir tedavi uygulamadımı? ilk bebişinmiydi ?biz hepimiz aynı dertten bu topikte buluştuk ve sırayla hamiş kalıyor sevincimizi hep beraber paylaşıyoruz.inş. en kısa zamanda sıra sendedir canım.

kızlar nerelerdesiniz dünden beri kimse uğramamış bu topiği canlandırmanın vakti gelmedimi sizce
hadi kızlar toplanın geliiiiinnn

mehtapcım kuzuuuumm, kaynayan 3 bardak suya normal beyaz soğanı dörde bölüp atıcan, 15 dk daha kaynatıp sonra ılıştırıp suyunu içicen. günde 2 kere yapıcan ve herseferinde yeni soğan olucak.
birde doğumdan sonra adet olmaya başlayınca dr'um bana bir test yapmıştı adetimin 21. günü kan testinde yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmıştı.
onu yaptırdın mı canım?

merhaba kızlar! benimde günüm oldukça geçti ( 08.kasım) dı. fakat ayın 10' undan beri test yapıyorum hep negatif. testler en erken ne zaman sonuç verir. bilgisi olan var mı çünkü günüm tam 6 gün geçti böyle beklemek daha sinir bozucu!

allah allah canım ya bu kadar gün geçmesine rağmen neden hala çıkmadı. bir- iki gün olsa anlarımda altı gün az değil di mi? :uhm:
ben idrar testini 26. gün yapmıştım çıkmıştı.. merak ettim şimdi bakalım ne çıkıcak.
sen istersen 4 gün daha bekle adet olmazsan ki umarım olmazsın, kan testi yaptırırsın..
Allah gönlüne göre versin..

:uhm:teşekkür edrim canım! acaba diyorum adetime yakın bir dönemde mi döllenme oldu? adet belirtilerim de pek yok! kesin sonucu kan testi verecek galiba. bir arkadaşım yumurtalıklar sperm aradığı için adet gecikmeleri olur dedi! hamile değilsen bile yakın bir zamanda olursun dedi! doğruluk payı nedir bilemiyorum. Allah herşeyin hayırlısı versin!

belki geç yumurtlamışsındır canım, adetlerin düzenli miydi?
yumurtalıkların sperm araması diye bişey ben duymadım, olgunlaşan yumurtayı sperm bulursa döllerse hamile olunur, bulamaz döllemezse adet olunur diye biliyorum..
amin canım, Allah herşeyin hayırlısını versin..

aylin çok teşekkür ederim canııım.sabah ilk işim hemen başlayacağım inş.hayırlısıyla bir an önce yumurtlarımda hamiş kalırım hiç umudum yok ama? canım dün gece kasık ağrısından kıvrandım ağrı belime vurdu acaba yumurtladımmıki anlayamadım.bugünde akıntım oldu.kuzuuumm dr'um bana öyle testten hiç bahsetmedi acaba şimdi yaptırsam olurmuki?

canım fundada yapıyor o soğan suyu işlemini, bugün başladı oda, inşallah şifa olur ikinizede..
bana dr'um özellikle adetinn 21. günü yaptıracaksın demişti. bende tam 21. günde gitmiştim. progesteron hormonuna baklıyor eğer sonuç 10'un üzerindeyse yumurtlamış oluyorsun. bir sor istersen dr'una.

en ekimin 16 sında adet oldum bu zamana kadar olmam lazımdı sizce tam olarak gunum geçmış dıyebılırmıyım hanımlar inşşşş rabbımmmm allah ısteyen herkese nasıp eyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…