- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #4.361
çok geçmiş olsun canım, ama karamsar düşünme lütfen.
bak hemişiresin daha iyi anlayabilirsin preklampsi oldum önceki hamileliğimde aynı zamanda plesenta previada oldum. 20. haftada hastaneye yattıım ama 24. haftaya kadar zor dayanabildim. aniden suyum geldi ve kaybettim oğlumu...
bu zor günler birşekilde geliyor geçiyor canım şimdi 8 haftalık hamileyim tekrar..
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler nasp etsin inşallaahh..
canım selam bende önceki düşük tehlikemde progestan içmiştim..teşekkürler canım.inş bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın.neden progestan kullanıyosun merak ettim.ben 6 haftalıkken düşük yapmıştım.düşükten dolayımı kullanılıyo bu ilaç birde nekadarlık hamile olduğunu yazarsan sevinirim canım:1hug:
nerdesiniz kıslaaaaaaaaar ben geldiiim.a.s.birkaç gündür yalnızca yazılarınızı okuyabildim misafirlerim vardı artık sizinleyim.aylincim nasılsın canım bebiş nasıl? nilay canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim.:1hug:tuğba,funda,kadriye,yeliz,nihal,neriman,naren hülya ve ismini bilmediğim diğer arkadaşlarım nerelerdesiniz nasılsınız inş. herkes iyidir sizleri çooook özledim:1hug: canlarım.yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hepinize geçmiş olsun hoş geldiniz.RABBİM en kısa zamanda hepinize hayırlısıyla tekrar:CüvCüv: bebişler verip kucağınıza almayı nasip etsin.canlarım benim durum vahim FSH değerim 10.79 yani yumurtalıklarım çalışmıyormuş.senağlamaçok üzülüyorum, kıslar ne yapayım bana bir yol gösterinkafamçokkarıştı.drum tekrar klomene başlayalım dedi oda garanti değilmiş. ooof çook sıkılıyorum yaa.sizleride dertlerimle sıkıyorum ama başka kimseye anlatamıyorum beni eşim bile anlamıyor artık moralim sıfırın altında sıfır:çok üzgünüm:.
iyi akşamlar kızlar size güzel haberlerim var bugün reglimin geciktiği 6. günüydü test yapmak için korkuyordum ama bugün yaptım arkadaşlar ve sonuç pozitif HAMİLEYİM :CüvCüv:ve çok heyecanlıyım MUCİZEM GELİYOR Rabbime hamdüsenalar olsun Rabbim isteyen herkese ve sizlerede en yakın zamanda versin hayırlısıyla.:sm_cool:
canım arkadaşlarım gözünüz aydın ancak yazabiliyorum MEVLAM hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin.kıslaar Merhaba benim adet günüm 7 kasımdı adet görmedim,dün iç çamaşırımda gündüz lekelenme,ben de tabbii moral sıfırr oldu..Sonra akşama kadar o bir kaç damladan başka görmedim gece test yaptım veee pozitif çıktı.Bakalım dr a yarın gitcem bu lekelenme ben çok korkutuyor ama yani bilemiyorumAllah hepimize hayırlısını versin...
canım geçmiş olsun üzülme. RABBİM hayırlısıyla tekrar verir.kızlar merhabalar ben sumy bende hamiş olmak istiyorum.ama bi kimyasal gebelik,birde boş gebeliğim var daha 1 hafta oldu kürtaj olalı senağlama çok morelim bozuk 8 haftalıktı ama kese boştu alındı.öyle işte :1no2:
canım selam bende önceki düşük tehlikemde progestan içmiştim..
bu hamileliğim çok sağlıklı devam ediyor ama yine progestan kullanıyorum yani her zaman düşük tehlikesi olunca verilmiyor bu ilaç...
mehtapım gülüm üzme kendini nasıl yumurtaların çalışmıyormuş senin zaten bebişin var dimi önceden olduysa yine olur tatlım...
ay kuzum üzülme yaa, üzül üzül nereye kadar..nerdesiniz kıslaaaaaaaaar ben geldiiim.a.s.birkaç gündür yalnızca yazılarınızı okuyabildim misafirlerim vardı artık sizinleyim.aylincim nasılsın canım bebiş nasıl? nilay canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim.tuğba,funda,kadriye,yeliz,nihal,neriman,naren hülya ve ismini bilmediğim diğer arkadaşlarım nerelerdesiniz nasılsınız inş. herkes iyidir sizleri çooook özledim:1hug: canlarım.yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hepinize geçmiş olsun hoş geldiniz.RABBİM en kısa zamanda hepinize hayırlısıyla tekrarbebişler verip kucağınıza almayı nasip etsin.canlarım benim durum vahim FSH değerim 10.79 yani yumurtalıklarım çalışmıyormuş.senağlamaçok üzülüyorum, kıslar ne yapayım bana bir yol gösterinkafamçokkarıştı.drum tekrar klomene başlayalım dedi oda garanti değilmiş. ooof çook sıkılıyorum yaa.sizleride dertlerimle sıkıyorum ama başka kimseye anlatamıyorum beni eşim bile anlamıyor artık moralim sıfırın altında sıfır:çok üzgünüm:.
canım öncelikle çok geçmiş olsun.bebişin seni hiç bırakmaz inş hayırlısıyla kucağına alırsın.:Saruboceq:bebeğini kaybettikten nekadar sonra yeniden hamile kaldın,zor oldumu?dr nelere dikkat etmeni söyledi.ben düşük yapalı 1 sene oldu tam anlamıyla bu ay bebek için çalışmaya başladık gerçi nasip ama beklermiyim yada hemen olurmu merak ediyorum.o kadar heyecanlanıyorumki aralıktaki sonuç için sabırsızlanıyorumfisfisfis
canım arkadaşlarım gözünüz aydın ancak yazabiliyorum MEVLAM hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin.
canım geçmiş olsun üzülme. RABBİM hayırlısıyla tekrar verir.
nilay canım nasıl üzülmem dr bana resmen yumurtalıkların artık çalışmıyor tembelleşmiş dedisenağlama.FSH değerim sınırdaymış.dra yoksa erken menopozamı gireceğim dedim, olabilir dediklava:.başka bir dra tel. açıp sordum klomen önerdi o da daha önce yazdığım gibi kesin bir sonuç vermezmiş.ay ben ne yapayım bana birşeyler önerin kızlar çok kararsızım. iki gündür belim ve kasıklarımda ağrı var sanki regl olacakmış gibi.2 sinde oldum daha bu ne ağrısı anlamadım.eğer yumurtluyorsam dr yok dedi ayy kafam iyice karıştı.
mehtapcııımm nası yani erken menopoz?? hay allah yaa.
bence hemen bir dr'a gözük canım. tahlil falan ne gerekiyorsa yapılsın..
birde saraçoğlu demişti yumurtalıkları düzgün çalışmatyanlar için günde iki kere 15 gün yapıcan. bir tane soğanı dörde bölüp kaynayan suya atıp 10 dk bekleticen sonra o suyu içicen. ama 15 gün yapıcan. adetin düzene giriyomuş
selam kizlar ben dilek henuz forumda yeniyim.bundan 2 yil once bende dusuk yaptim daha dogrusu karnimda oldu.ve kurtaj oldum.acisini anlatmama gerek yok hepimiz yasadik ve ben iki yildir hamile kalamiyorum.sadece bir umut bekliyorum bazen boyun egip herser de bir hayir oldugunu dusunup allaha siginmak gerekiyor diye dusunuyorum.her guzelligin bir vakti vardir.dualarim sizin icin.buna ihtiyacimiz var[/QUOTE geçmiş olsun cnm benm aynı olay benmde başımdan geçti mart ayında karnımda öldü kürtaj oldum ekim ayındada normal düşük yaşadım zor bır durum senin için ne zaman haylırlı ıse rabbım sana ozaman nasıp etsın
selam kizlar ben dilek henuz forumda yeniyim.bundan 2 yil once bende dusuk yaptim daha dogrusu karnimda oldu.ve kurtaj oldum.acisini anlatmama gerek yok hepimiz yasadik ve ben iki yildir hamile kalamiyorum.sadece bir umut bekliyorum bazen boyun egip herser de bir hayir oldugunu dusunup allaha siginmak gerekiyor diye dusunuyorum.her guzelligin bir vakti vardir.dualarim sizin icin.buna ihtiyacimiz var
aylin canım nasıl yani soğanları ne kadar suyun içine atıcam su kaynamaya devam edecekmi?ay kız şu tarifi tam ver ya.daha başka şeyler varsa onlarıda söyleyinde uygulayayım.canım benim adetim düzenli 28,29 günde bir oluyorum.ama yumoşlar nasıl çalışmıyor onu anlamadım.dra da en kısa zamanda gidecem canım.mehtapcııımm nası yani erken menopoz?? hay allah yaa.
bence hemen bir dr'a gözük canım. tahlil falan ne gerekiyorsa yapılsın..
birde saraçoğlu demişti yumurtalıkları düzgün çalışmatyanlar için günde iki kere 15 gün yapıcan. bir tane soğanı dörde bölüp kaynayan suya atıp 10 dk bekleticen sonra o suyu içicen. ama 15 gün yapıcan. adetin düzene giriyomuş
nilaycım 75 doğumluyum canım.zannedersem çok sıkıntı üzüntü yaşadım ben.o yüzdende olur diyede düşünmüyor değilim.mehtapcım canım erken menepoz falan değildir sen başka doktorada git bence...
kaç yaşındaydın sen?
dilek geçmiş olsun hoş geldin.canım MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER vardır bundada bir hayır sabret elbet birgün gelir bebişin.canım dr ne diyor bir tedavi uygulamadımı? ilk bebişinmiydi ?biz hepimiz aynı dertten bu topikte buluştuk ve sırayla hamiş kalıyor sevincimizi hep beraber paylaşıyoruz.inş. en kısa zamanda sıra sendedir canım.selam kizlar ben dilek henuz forumda yeniyim.bundan 2 yil once bende dusuk yaptim daha dogrusu karnimda oldu.ve kurtaj oldum.acisini anlatmama gerek yok hepimiz yasadik ve ben iki yildir hamile kalamiyorum.sadece bir umut bekliyorum bazen boyun egip herser de bir hayir oldugunu dusunup allaha siginmak gerekiyor diye dusunuyorum.her guzelligin bir vakti vardir.dualarim sizin icin.buna ihtiyacimiz var
aylin canım nasıl yani soğanları ne kadar suyun içine atıcam su kaynamaya devam edecekmi?ay kız şu tarifi tam ver ya.daha başka şeyler varsa onlarıda söyleyinde uygulayayım.canım benim adetim düzenli 28,29 günde bir oluyorum.ama yumoşlar nasıl çalışmıyor onu anlamadım.dra da en kısa zamanda gidecem canım.
nilaycım 75 doğumluyum canım.zannedersem çok sıkıntı üzüntü yaşadım ben.o yüzdende olur diyede düşünmüyor değilim.
dilek geçmiş olsun hoş geldin.canım MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER vardır bundada bir hayır sabret elbet birgün gelir bebişin.canım dr ne diyor bir tedavi uygulamadımı? ilk bebişinmiydi ?biz hepimiz aynı dertten bu topikte buluştuk ve sırayla hamiş kalıyor sevincimizi hep beraber paylaşıyoruz.inş. en kısa zamanda sıra sendedir canım.
merhaba kızlar! benimde günüm oldukça geçti ( 08.kasım) dı. fakat ayın 10' undan beri test yapıyorum hep negatif. testler en erken ne zaman sonuç verir. bilgisi olan var mı çünkü günüm tam 6 gün geçti böyle beklemek daha sinir bozucu!
:uhm:teşekkür edrim canım! acaba diyorum adetime yakın bir dönemde mi döllenme oldu? adet belirtilerim de pek yok! kesin sonucu kan testi verecek galiba. bir arkadaşım yumurtalıklar sperm aradığı için adet gecikmeleri olur dedi! hamile değilsen bile yakın bir zamanda olursun dedi! doğruluk payı nedir bilemiyorum. Allah herşeyin hayırlısı versin!
mehtapcım kuzuuuumm, kaynayan 3 bardak suya normal beyaz soğanı dörde bölüp atıcan, 15 dk daha kaynatıp sonra ılıştırıp suyunu içicen. günde 2 kere yapıcan ve herseferinde yeni soğan olucak.
birde doğumdan sonra adet olmaya başlayınca dr'um bana bir test yapmıştı adetimin 21. günü kan testinde yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmıştı.
onu yaptırdın mı canım?
aylin çok teşekkür ederim canııım.sabah ilk işim hemen başlayacağım inş.hayırlısıyla bir an önce yumurtlarımda hamiş kalırım hiç umudum yok ama? canım dün gece kasık ağrısından kıvrandım ağrı belime vurdu acaba yumurtladımmıki anlayamadım.bugünde akıntım oldu.kuzuuumm dr'um bana öyle testten hiç bahsetmedi acaba şimdi yaptırsam olurmuki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?