- Konu Sahibi minik_kelebek
- #4.501
canım dr değişmiş hay allah alıştığın bi dr tabi çok daha farklı oluyo.mecburen yeni bi dr yola devam ediceksin canım.bu arada bebişlerin durumunun iyi olmasına da çok sevindin tatlım ya allahı sağlık versin onlara.daularım sizinle.yaa kızlar bugunlerde hıcbısey yolunda gıtmıyor nedense cok sıkıldım artık
bugun dr.a gıttım yumurta takıbı ıcın bıde ne olsun dr degısmıs cok canım sıkıldı
tam guvendıgım ve tecrubelı bır dr buldum dıye ıcım rahatlamıstı bende muayene olmadan gerı geldım
olsaydım tekrar eynı sorular tekrar muayene v.s.bıde dr. oyle demıstı boyle yapacaktık dıyınce kızıyorlar hersey basa dondu of ya napacam bılmıyom bu ayı sadece kendı calısmalarımızla gecırecez
artık napalım
ablamın durumu daha ıyı kaybettıgımız bebegı turkıyeye gonderdıler bugun topraga verıldı yavrum canım benım rahatca yatsın ıkızlerde de sımdılık ıyı hersey yolunda ama heran bır komplıkasyon olabılırmıs ama ınsallah olmaz allahım onları bıze bagıslar
kızlar sızlerle sohbet etmeyı ozledım yav bır randevu mu ayarlasak kı
haklısın canım ya rendevulaşıp gelelim artık kk ya .yokda hiç kimseyle denk gelemiyoruz.öslüyorum o ilk günlerdeki sohbetleri.cevap yazmaya yetişemezdim ya .hadi kızlar ya canlılık gelsin topiğimize
mehtap gülü bu arada fundaaa senin yumoşlardan naber kız bi haber ver yaa.[/QUOTE .!.:canım benim yumoşlar tembel tembel yatmaktalar.cuma günü tekrar gidicem dr.bakalım bi yol katedebilmişlermi benim serseriler