• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yaa kızlar bugunlerde hıcbısey yolunda gıtmıyor nedense cok sıkıldım artık
bugun dr.a gıttım yumurta takıbı ıcın bıde ne olsun dr degısmıs cok canım sıkıldı
tam guvendıgım ve tecrubelı bır dr buldum dıye ıcım rahatlamıstı bende muayene olmadan gerı geldım
olsaydım tekrar eynı sorular tekrar muayene v.s.bıde dr. oyle demıstı boyle yapacaktık dıyınce kızıyorlar hersey basa dondu of ya napacam bılmıyom bu ayı sadece kendı calısmalarımızla gecırecez
artık napalım

ablamın durumu daha ıyı kaybettıgımız bebegı turkıyeye gonderdıler bugun topraga verıldı yavrum canım benım rahatca yatsın ıkızlerde de sımdılık ıyı hersey yolunda ama heran bır komplıkasyon olabılırmıs ama ınsallah olmaz allahım onları bıze bagıslar

kızlar sızlerle sohbet etmeyı ozledım yav bır randevu mu ayarlasak kı
canım dr değişmiş hay allah alıştığın bi dr tabi çok daha farklı oluyo.mecburen yeni bi dr yola devam ediceksin canım.bu arada bebişlerin durumunun iyi olmasına da çok sevindin tatlım ya allahı sağlık versin onlara.daularım sizinle.
haklısın canım ya rendevulaşıp gelelim artık kk ya .yokda hiç kimseyle denk gelemiyoruz.öslüyorum o ilk günlerdeki sohbetleri.cevap yazmaya yetişemezdim ya .hadi kızlar ya canlılık gelsin topiğimize

mehtap gülü bu arada fundaaa senin yumoşlardan naber kız bi haber ver yaa.[/QUOTE .!.:
canım benim yumoşlar tembel tembel yatmaktalar.cuma günü tekrar gidicem dr.bakalım bi yol katedebilmişlermi benim serseriler

yelizcim tekrar başınız sağolsun canım.MEVLAM kalan ikizleri sizlere bağışlasın tatlım.funda hadi canım hayırlısıyla inş büyümüşlerdirde bu ay hepinizden hamiş haberleri alırız canımcım.

selamlaaar..,nasılsınız kuzular..
ben iyiyim yarın sabah alper antalyaya gidecek kongre varmış.
onun eşyalarını falan hazırladım, özlicem kocişimi:))
benim kociş hep takım elbise giyiyo gömlek yıkayıp ütülemekten yoruldum artıkın yaaaa:)))
taa pazar günü dönecek bende o zamana kadar annemde kalıcam, içten içe seviniyorum aslında:)))
ama annemlerdede net var ordanda yetişirim size yani..
fundacım yumurtalar için yarın gitcektin di mi canım.. inşallah güzel haberlerle dönersiin tatlımm..

evet yelizcim söylemiştin ama evham bir düştümü insanın içine rahat edemiyo.
gördüm tosbaamı rahatladım kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım, moralin yerinde mi?

evet progestan çok baş dönmesi yapıyor, ama benim bünyem alıştı galiba hiç başım dönmüyor midemde bulanmıyor erken bitti benim belirtiler kaydirigubbakcemile3
inşallah canım sendende güzel haberler alıcaz.
inşallah tatlım ama benim bünyen alışmıyor progestana sen günde 1 tane içiyorsun ben 6 tane içiyorum...bitsin canım daha iyi rahat rahat geçirirsin hamişliğini..
ayy nılaycım gelmıs nbr canım,

canımcım denk gelemedik :(((

inşallah biranönce geçer canım, 3 tane içiyorum bende ama dedim ya alıştım galiba..

sen 3 tanemi içiyorsun ben 1 tane sanıyordum..
benim doktoruma kalsa ilaçla ilgisi yok bebek yapıyor diyo ama ben ilaçtan diye düşünüyorum..evdeyken çok sorun olmuyorda dışardayken çok kötü oluyor başım dönünce sarhoş gibi-tatlicadiarzu-

selamlaaar..,nasılsınız kuzular..
ben iyiyim yarın sabah alper antalyaya gidecek kongre varmış.
onun eşyalarını falan hazırladım, özlicem kocişimi:))
benim kociş hep takım elbise giyiyo gömlek yıkayıp ütülemekten yoruldum artıkın yaaaa:)))
taa pazar günü dönecek bende o zamana kadar annemde kalıcam, içten içe seviniyorum aslında:)))
ama annemlerdede net var ordanda yetişirim size yani..
fundacım yumurtalar için yarın gitcektin di mi canım.. inşallah güzel haberlerle dönersiin tatlımm..
arada kocişlerin gitmesi iyi oluyo annişlerde kalmaya bahanemiz oluyo:)
ay allahtan benim kociş takım falan giymiyo zaten dünyanın ütüsünü yapıyorum her hafta bi de takımlarla deli olurdumartık
evet canım benim yarın gidicem dr.bakalım bi değişiklik varmı.dün kasıklarım baya ağrıdı ama buğün tık yok.amaan keyifleri bilir .sırnaşık şey

kızlaaaaaaarr topicimiz çok altlarda 2. sayfalardan topluyoruuuuuuummmm:)))))

evet kuzucuum ya topiğimiz ne hallere düştüü:sm_confused:

benim doktoruma kalsa ilaçla ilgisi yok bebek yapıyor diyo ama ben ilaçtan diye düşünüyorum..evdeyken çok sorun olmuyorda dışardayken çok kötü oluyor başım dönünce sarhoş gibi-tatlicadiarzu-
evet tatlım 3 tane içiyorum bende.
ama çok kötü olursam iki tane içiyorum dr'un haberi yok kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ne habersınız ya bısey sorcam
bu sayfa basındakı yenı mesajlar secenegı bende gorunmuyor sızde varmı
son msj yazılan konuları goremıyorum
saol yelizcim haberler sende var mı yeni gelişmeler?
o yeni mesajlar bendede gözkmüyor canım.. herhalde kaldırdılar..

arada kocişlerin gitmesi iyi oluyo annişlerde kalmaya bahanemiz oluyo:)
ay allahtan benim kociş takım falan giymiyo zaten dünyanın ütüsünü yapıyorum her hafta bi de takımlarla deli olurdumartık
evet canım benim yarın gidicem dr.bakalım bi değişiklik varmı.dün kasıklarım baya ağrıdı ama buğün tık yok.amaan keyifleri bilir .sırnaşık şey

evet kuzucuum ya topiğimiz ne hallere düştüü:sm_confused:
haydi bakalım inşallah büyümüşlerdir.
peki bişe sorcam..
eğer yumurtalar çatladıysa yarın dr ne görcek acaba, ağrım var dedin ya.
dr ultrasonda bişey göremzse bunuda söyle tamam mı tatlım, o zaman kanda progestan seviyesine bakıp yumurtlayıp yumurtlamadığına bakarlar..
benim öyle yapmıştı, haberin olsun tatlım..

adet oldum malsef hamile deılmıişim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa);

kısmet canım, hayırlı zamanda hayırlı haberler inşallaahh.
çalışmalara devam:))

kızlaaaaaaarr topicimiz çok altlarda 2. sayfalardan topluyoruuuuuuummmm:)))))
maalesef canım topiğimiz can çekişiyo -tatlicadiarzu-
canım içmeden sarhos oluyosun desene,olsun bebiş için herseye deger kaydirigubbakcemile5
adet oldum malsef hamile deılmıişim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa);

olsun canım önümüzdekı ay olur inşallah.sormusmuydum hatırlayamadım senın bu kacıncı ayın düşükten sonrakı.

maalesef canım topiğimiz can çekişiyo -tatlicadiarzu-

canım içmeden sarhos oluyosun desene,olsun bebiş için herseye deger kaydirigubbakcemile5

olsun canım önümüzdekı ay olur inşallah.sormusmuydum hatırlayamadım senın bu kacıncı ayın düşükten sonrakı.

inş cnm ya çok uzuldum ama hala sıkıntıyı atamadım içimden bir ay oldu daha çalış çalış çalış

ay bizim kızlar toplanmaya başlamıııış.naber kızlar aylincim, yelizcim yeni mesajların ismi değişmiş, yararlı linkler olmuş ordan bi bakın canımcıklarım.aylin bende aynı dertteyim canım benim kocişte takım elbise giyiyo ay bende bıktım günaşırı ütü yapmaktan yaa.ah canım benim annemlerde kalma şansım yok çünkü üst katımda oturuyorlar.ara sıra kız kardeşlerimde kalıyorum tete oka.nilay içmeden sarhoşmu oldun kız? tubişcimde gelmiiş,senden naber canım çalışmalar tam gaz dimii?kızlar ya beni hiç sormayın p.tesi dr'a gitcem aşırı derecede kasık ağrım ve bel ağrım devam üstelik çok lazımmış gibi birde sarı bi akıntı eklendi.artık kesin üşüttüm diom.bide progestan tahlili istiycem inş yaparlarda yumoşlardan naber onuda öğrenirim.

slm arkadaşlrr sanırım topiğiniz geyikten buraya taşınmış:delphin:

bayan merak arkadaşımızla bugün görüştüm kendisi 1.5 aylık Hamilemiş:CüvCüv:
listeniz varmış sanırım ordan isminin slinmesini istedii:emir_bebek:

umarım sizlerde bebişlerinize hayırlı zamanda kavuşursunuz:CüvCüv::ecrin_bebek:

düşük tehlikesi olabileceğinden dolayı annesinde kalıyor..ordada net bulunmadığı için giremiyor...çoooook selamı var ben size haberlerini zaman zaman iletirim
sevgiler:))

hoşgeldin kelebekçim
iyim ben kocişi bekliyorum sen nasılsın?
iyiyim canım bu baslıkları düzenleme yapmıslar tekrardan ,valla bızımkının yerınbı zor buldum,hata önce bulamadım kendıme ait bütün msjlarımı arattım ordan buldum burayı kaydirigubbakcemile3 alışmak tuhaf olcak hamışlerden haberler bölümüne cok alısmıstım
inş cnm ya çok uzuldum ama hala sıkıntıyı atamadım içimden bir ay oldu daha çalış çalış çalış
ayy canım ee bismillah daha bırıncı ayınmıs.bak ben 3.ayımdayım şekerim 10 gun sonra bellı olcak civciv cıkcakmı?inşallah sende bıdahakı aya hamıs olursun ,yaa aralıkta hepimiz hamıs oluruz inşallahhhhhhhhhh
ay bizim kızlar toplanmaya başlamıııış.naber kızlar aylincim, yelizcim yeni mesajların ismi değişmiş, yararlı linkler olmuş ordan bi bakın canımcıklarım.aylin bende aynı dertteyim canım benim kocişte takım elbise giyiyo ay bende bıktım günaşırı ütü yapmaktan yaa.ah canım benim annemlerde kalma şansım yok çünkü üst katımda oturuyorlar.ara sıra kız kardeşlerimde kalıyorum tete oka.nilay içmeden sarhoşmu oldun kız? tubişcimde gelmiiş,senden naber canım çalışmalar tam gaz dimii?kızlar ya beni hiç sormayın p.tesi dr'a gitcem aşırı derecede kasık ağrım ve bel ağrım devam üstelik çok lazımmış gibi birde sarı bi akıntı eklendi.artık kesin üşüttüm diom.bide progestan tahlili istiycem inş yaparlarda yumoşlardan naber onuda öğrenirim.
iyi canım evet calısmalar tam gazdı 6 gunden berı hergun -tatlicadiarzu- artık yoruldum bugunden itibaren gün aşırıya dönüp dinlenmek istiyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım 10 gun sonra bellı olcak civciv cıkcakmı
slm arkadaşlrr sanırım topiğiniz geyikten buraya taşınmış:delphin:

bayan merak arkadaşımızla bugün görüştüm kendisi 1.5 aylık Hamilemiş:CüvCüv:
listeniz varmış sanırım ordan isminin slinmesini istedii

umarım sizlerde bebişlerinize hayırlı zamanda kavuşursunuz:CüvCüv:

düşük tehlikesi olabileceğinden dolayı annesinde kalıyor..ordada net bulunmadığı için giremiyor...çoooook selamı var ben size haberlerini zaman zaman iletirim
sevgiler:))

amanınnnn cok sevındım bayan merakta hamısmıssssssss :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: zeytıncım cok tesekkur ederız bızı bılgılendırdıgın için cok cooookkk selamlarımızı ilet düşük tehlıkesı olmasına üzüldüm ama bişe olmaz inşallah yatsın dinlensın annesınde.ohhhhh bi hamuısımız daha oldu artıkkkk:hooray:

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

serdi...........................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
burko...........................24 kasım
Bumuyani................... 28 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
minikkelebek(özlem)......01 aralık
sweet baby...................01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous...................... 10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
yaprak57.....................
sumy.........................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:
xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş

kızlar grafikler enfazla 10 tane yazıldıgı için cici hamişlerimizin yanından nazar boncuklarını kaldırmak zorunda kaldım çünkü listemıze bi hamiş daha eklendı :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Back
X