• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm kızlar,aaaa yine kimsecikler yook:1no2:
ne var ne yok bakalım,ayy ne güzel yedinci hamişimizde olmuş.maşallah.kızlar,aralıktan çok umutluyum,içimde öyle bir inanç var 1den fazla hamişimiz olacak inşallah:Saruboceq:
benim sol kasığım ağrıyo ve göğüslerim ağrımaya başladı yani adet belirtileri yavaş yavaş başladı,inşallah adet değil bebeiş belirtisidir.off daha 10 gün var vakitde geçmiyo.
acaba diyorum adetten 2 gün önce kanda test yaptırsammı,offf biliyrum çok aceleci davranıyorum yaa.öyle çok istiyorum ki hamile kalmayı hayal kırıklığım büyük olacak sanırım.allahım hayırlısını verir inşallah,her gece eşimle dua ediyoruz umarım dualarımız kabul olur.
ee hadi yaa gelin de sohbet edelim artık yalnız kaldımmsenağlama

tuğbacım valla benden bu ayda umut yok. haftada bir ya oldu ya on günde bir.eşim şu kriz yüzünden çok stresli amaan bu ay olmazsa birdahaki aya oda olmazsa sonraki aya.inşallah senden özlemden funda ve diğer arkadaşlarımdan bu ay ve önümüzdeki ay hamiş haberlerinizi alırz.kendinize iyi bakın canlarım.bu arada bi hamişimiz daha varmış.bayan merak tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin MEVLAM.düşük tehlikene üzüldüm canım bol bol istirahat et.

ne var ne yok bakalım,ayy ne güzel yedinci hamişimizde olmuş.maşallah.kızlar,aralıktan çok umutluyum,içimde öyle bir inanç var 1den fazla hamişimiz olacak inşallah:Saruboceq:
benim sol kasığım ağrıyo ve göğüslerim ağrımaya başladı yani adet belirtileri yavaş yavaş başladı,inşallah adet değil bebeiş belirtisidir.off daha 10 gün var vakitde geçmiyo.
acaba diyorum adetten 2 gün önce kanda test yaptırsammı,offf biliyrum çok aceleci davranıyorum yaa.öyle çok istiyorum ki hamile kalmayı hayal kırıklığım büyük olacak sanırım.allahım hayırlısını verir inşallah,her gece eşimle dua ediyoruz umarım dualarımız kabul olur.

kız bende aralıktan c0ok ümitliyimmmmmm,banada öle gelıyo baya bı hamısımız olcak gıbı.hem sus bakıyım agzına biber sürerim :mymeka: ne o öle adet belırtılerı falan yazmıssın.aynı belırtıler gecen gun bendede oldu ve ben kasık agrımı yumurtlamaya yordum :sm_cool: vee bu aydan olan ümidim dahada arttı.canım pozitif düşünelım pozitif olsun dimi ama:1hug:

tuğbacım valla benden bu ayda umut yok. haftada bir ya oldu ya on günde bir.eşim şu kriz yüzünden çok stresli amaan bu ay olmazsa birdahaki aya oda olmazsa sonraki aya.inşallah senden özlemden funda ve diğer arkadaşlarımdan bu ay ve önümüzdeki ay hamiş haberlerinizi alırz.kendinize iyi bakın canlarım.bu arada bi hamişimiz daha varmış.bayan merak tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin MEVLAM.düşük tehlikene üzüldüm canım bol bol istirahat et.

canım valla varya o hiç bellı olmaz,haftada bıkere yapmakla bıle tutacagı varsa tutar.yeterkı RABBİM ol desın.....eger bu ay bizim için hayırlı olcaksa inşallah RABBİM bizim içinde ol demıstır.

tuğbacım ağzından bal damlıyor inşallah canım yaa..orası öyle kardeşimde eşiyle bir ay boyunca bi kez maç yapmışlar ve hamiş kalmıştı şimdi kızı 1 yaşında.RABBİM hayırlısıyla isteyen herkese versin canımcım.

mrb arkadaşlar bugün doktora gittik bebeğim tam 6 haftalık kalp atışınıda duyduk maşallah. doktor krengi lekemden dolayı düşük riski olabilir dedi istirahat etmem gerekiyormuş inanın çok stresliydim bebeğimi görünce rahatladım Rabbim bebeğimizi sağlıklı sıhhatli bağışlasın bize inşallah. dua edin arkadaşlar

mrb arkadaşlar bugün doktora gittik bebeğim tam 6 haftalık kalp atışınıda duyduk maşallah. doktor krengi lekemden dolayı düşük riski olabilir dedi istirahat etmem gerekiyormuş inanın çok stresliydim bebeğimi görünce rahatladım Rabbim bebeğimizi sağlıklı sıhhatli bağışlasın bize inşallah. dua edin arkadaşlar
oh canım ya kalp atışlarınıda görmüşsünüz.sevindim valla.bol bol dinlem canımm kalkma yerinden mecbur kalmadıkça.üzülme de sürekli de kötü bişi olcak diye düşünüp kendinede stes yapma hayatım tamam mı.allah nazarlardan korusun canım.öpüyorum seni.allaha emanet olun

hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hayatım.benden bu ay da bişi çıkmaz canım.buğün dr gittim benim yumoşlarda bi değişiklik yok 10.mm de duruyolar buğün normalde 20 mm olması gerekiyomuş.

slm arkadaşlrr sanırım topiğiniz geyikten buraya taşınmış:delphin:

bayan merak arkadaşımızla bugün görüştüm kendisi 1.5 aylık Hamilemiş:CüvCüv:
listeniz varmış sanırım ordan isminin slinmesini istedii:emir_bebek:

umarım sizlerde bebişlerinize hayırlı zamanda kavuşursunuz:CüvCüv::ecrin_bebek:

düşük tehlikesi olabileceğinden dolayı annesinde kalıyor..ordada net bulunmadığı için giremiyor...çoooook selamı var ben size haberlerini zaman zaman iletirim
sevgiler:))
ay çok sevindim hamiş olmasına.hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun.sende çok selam söyle arkadaşım.dikkat etsin kendine.hay allah bir yandan sevinirken bir yandan teleşlanıyo insan.allah korusun bütün hamişlerimizi

allah gönlüne göre versin özlemcim.umarım bu ay hamiş oalrak yazılırsın sende listeye.belirtilerin hamişlik belirtisidir umarım.acele etme canım benkle gününe kadar .sonra test yaparsın.güzel haberlerini bekliyorum canım

oh canım maşallah bebişinin kalp atışlarınıda duymuşsun.yat istirahat et tatlım RABBİMbebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.stres yapma relaks ol.

hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hayatım.benden bu ay da bişi çıkmaz canım.buğün dr gittim benim yumoşlarda bi değişiklik yok 10.mm de duruyolar buğün normalde 20 mm olması gerekiyomuş.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
fundacım hayırlısı olsun be tatlım, bi bakmışsın birden büyüyüvermiş ve sen farkına bile varmadan hamiş kalmışsıııın.

kıslaaaaar günaydınlar herkese nerdesiniz yaaa.bol hamişli :CüvCüv:ve mutlu günler :dance:diliyorum.topiğimizi garip bırakıyosunuz heee.:oklava:

ayy canım cok sevındım kalp atıslarını duymana.inşalah sırayla cinsiyetını öğrendıgın gunde gelır hayırlısıyla kucagına aldıgın günde inşallah.......:1hug:
hıc yorma kendını yat dınlen,ama dınlenırkende süreklı kendını dınleme,fılm izle kitap oku yada ufak tefek bişeler ör,kafan dagılsın canım

]hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hayatım.benden bu ay da bişi çıkmaz canım.buğün dr gittim benim yumoşlarda bi değişiklik yok 10.mm de duruyolar buğün normalde 20 mm olması gerekiyomuş

:1hug: canım olsun dün senın kacıncı günündüki,daha yumurtlama zamanına var sanırım.senle ikimiz 33 gunde bır falan oluyoruz .33_14 bizim yumurtlama günümüz 19 yada 20.gün oluyor.bugun ayın 22 si sen 6sında adet oolmustun galıba sekerım.daha senin su sıralar 16.günün falan.zaten normal adet gören biri 14.yumurtluyo (28 gunde bır adet olanlar)yanı bu bıze uymuyo.senın salıya kadar idmana devam kızım alcaz bu ay biz macı İNŞALLAAAAHHHHHH..
Biizim için hayırlıysa olsun inşallahhhhh :CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek: :teytey:

slm kızlar,ben pek iyi değilim.öncelikle adet tarihimi yanlış hesaplamışım 29 kasımmış,tekrar tekrar hesapladım.
sorunum şu:adetime tam 1 hafta var,dün gece akıntıyla karışık pembe bi leke geldi,biraz korksamda yerleşme kanamasıdır belki diye heyecanlandım.ama bu sabah yine geldi bi kaç damla.diğer gebeliğimdede gelmişti bu leke ama 1 kez az miktardaydı.şimdikide az miktarda ama dün geceden beri 3 kez geldi
lütfen yardım edin ne bu şimdi,yoksa kist tekrar mı büyüdü.çok moralim bozuk dün gece hiç uyumadım.
ne yapacağımı şaşırdım,ilk aklıma siz geldiniz yorumlarınızı bekliyorum.
bu arada fundacım,mehtapcım yorumlarınız için teşekkür ederim,iyiki varsınız kızlar.hepinizi öpüyorum canlarım.

tuğbacım burdasın,canım beni nasılsın geçmişi şimdi okudum,bugün pek iyi değilim arkadaşım.yorumun için sağol bitanem,evet inşallah aralık bizim ayımız olacak,yani bu topikin ayı.
gerçi benim umutlarım azaldı bu lekelerle ama hayırlısı.dua ediyorum bol bol.

Ben bu ay dersime iyi çalışmadım anlaşılan. :utangac:Karnım ağrıyor ve kahverengi lekelenmem var. Adet tarihim 24 kasımdı ama pek ümit yok gibi.mirmirmirmir Krmızı kart görürsem yeni adet 21 aralık

slm kızlar nasılsınız
ben ıyıyım bugun adetınım 12.gunu dr a gıtmedım pazartesı gıtmeyı planlıyorum ınsallah gec kalmamısımdır 10.gunden ıtıbaren calısmalara basladık bakalım hayırlısı olsun hakkımızda kızlar ablamın bebeklerının durumu ıyı ınsallah boyle devam eder

slm kızlar,ben pek iyi değilim.öncelikle adet tarihimi yanlış hesaplamışım 29 kasımmış,tekrar tekrar hesapladım.
sorunum şu:adetime tam 1 hafta var,dün gece akıntıyla karışık pembe bi leke geldi,biraz korksamda yerleşme kanamasıdır belki diye heyecanlandım.ama bu sabah yine geldi bi kaç damla.diğer gebeliğimdede gelmişti bu leke ama 1 kez az miktardaydı.şimdikide az miktarda ama dün geceden beri 3 kez geldi
lütfen yardım edin ne bu şimdi,yoksa kist tekrar mı büyüdü.çok moralim bozuk dün gece hiç uyumadım.
bu arada fundacım,mehtapcım yorumlarınız için teşekkür ederim,iyiki varsınız kızlar.hepinizi öpüyorum canlarım.

slm canım normalde adet olacaksan bır hafta onceden leke gelmez heralde
belkı bebıs vardır da yelesme kanamasıdır hem bır defa leke gelecek dıye bır kaıde mı var sankı sıkma canını hersey olacagına varır umarım guzel haberın belırtısıdır

canım ben şimdi tam anlayamadım,senın zaten adet tarıhın tam olarak neydı? şimdi ne geldı.eger adetıne daha bır hafta varsa lekelenme nıye oldu ki?ilk gebelıgındede gelmıstı ama aynı bu zamanlarda mı gelmıstı canım,yanı adetıne bı hafta varken.ama kıst böle lekelenme yapıyormu bılmıyorum aklına kötü şeyler getırme hayatım.istersen bı test al ama daha cok da erken cıkarmıkı acaba.neyse arada gırıp bizi bilgilendir canım merak ettım bak şimdi:uhm:
tuğbacım burdasın,canım beni nasılsın geçmişi şimdi okudum,bugün pek iyi değilim arkadaşım.yorumun için sağol bitanem,evet inşallah aralık bizim ayımız olacak,yani bu topikin ayı.
gerçi benim umutlarım azaldı bu lekelerle ama hayırlısı.dua ediyorum bol bol.
canım ben cıktıktan sonra gelmıssın galıba sen.neyse inşallah bayrama bayram şekerimiziz alırız hayırlısıylaaaaa
Ben bu ay dersime iyi çalışmadım anlaşılan. :utangac:Karnım ağrıyor ve kahverengi lekelenmem var. Adet tarihim 24 kasımdı ama pek ümit yok gibi.mirmirmirmir Krmızı kart görürsem yeni adet 21 aralık

dur canım kartı yemedıysen bu ay umut yok falan deme ,kart görene kadar hamıs adayıyız hepimizzz:1hug:

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar beni ferahlatıyorsunuz inşallah sizlerinde güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler versin

slm kızlar,eşim fena üşüttü ona bakıyorum sabahtan beri,sıtma tutuyo sürekli ama şuan daha iyi çok şükür,uyuttum onu geldim.
yelizcim sağol canım,umarım dediğin gibi güzel haberleri veririm size.bebeklerin iyi olmasına o kadar sevindim ki anlatamam,belki inanmazsın dün gece uyumadan evvel aklıma geldin,inşallah ablasıda bebeklerde iyidir dedim,şimdi içim ferahladı.dualarımız onlarla cnm.
tuğbacım,evet ya kusura bakma öyle kötü durumdaydım ki sabah biraz karışık yazmılım.
cnm benim adet tarihim 29 kasım,ama ben yanlış hesaplamışım 1 aralık demiştim burda.
yani adetime 1 hafta var şuan.
benim önceki gebeliğimdede adetime 1 hafta kala,aynı şimdiki gibi yani,lekelenmem olmuştu.ama çok kısa sürdü bi kaç damla geldi 1 günde kesilmişti.ama şimdi dün gece geldi bugünde 3 kez lekelenmem oldu,kasıklarım ağrıyo bide göğüs uçlarım hassaslaştı.korkuyorum çünkü hamileysem ve lekelenmem devam ederse yine o kötü olayı yaşamaktan korkuyorum.allahım hiç birimize o olayı bidaha yaşatmasın,hepimiz çok üzüldük.artık inşallah mutlu olcaz.
yrnda devam ederse doktora gidicem pzartesi,belki kanda gebelik testi yaptırırım,çıkar sanırım adete 5 gün kala.
inşallah lekelenmem bugün biterde içim rahatlar,dün gece hiç uyuyamadım,çok tedirginim.
kısa zamanda mutlu haberleri verelim inşallah.
ee sen nasılsın tubişim,çalışmalar bittimi,hadi hayırlısı inşallah bayramda mutluluktan havalara uçuyo oluruz.:CüvCüv::emir_bebek:

herkese iyi geceler kıslar.soğan suyuna devam ediyorum.tadınada alıştım artık.sabah akşam içiyorum.umarım bu ay zamanında adet olabilirim.bende bütün normal bayanlar gibi 28 günde bir adet olsam artık.bakalım soğan suyu adetlerimi düzenliycekmi.
ee kıslar hepiniz iyisinidir umarım
güzel hamişlerim hepinizi öpüyorum kocaman.
iyi geceleeeer

slm kızlar,eşim fena üşüttü ona bakıyorum sabahtan beri,sıtma tutuyo sürekli ama şuan daha iyi çok şükür,uyuttum onu geldim.
yelizcim sağol canım,umarım dediğin gibi güzel haberleri veririm size.bebeklerin iyi olmasına o kadar sevindim ki anlatamam,belki inanmazsın dün gece uyumadan evvel aklıma geldin,inşallah ablasıda bebeklerde iyidir dedim,şimdi içim ferahladı.dualarımız onlarla cnm.
tuğbacım,evet ya kusura bakma öyle kötü durumdaydım ki sabah biraz karışık yazmılım.
cnm benim adet tarihim 29 kasım,ama ben yanlış hesaplamışım 1 aralık demiştim burda.
yani adetime 1 hafta var şuan.
benim önceki gebeliğimdede adetime 1 hafta kala,aynı şimdiki gibi yani,lekelenmem olmuştu.ama çok kısa sürdü bi kaç damla geldi 1 günde kesilmişti.ama şimdi dün gece geldi bugünde 3 kez lekelenmem oldu,kasıklarım ağrıyo bide göğüs uçlarım hassaslaştı.korkuyorum çünkü hamileysem ve lekelenmem devam ederse yine o kötü olayı yaşamaktan korkuyorum.allahım hiç birimize o olayı bidaha yaşatmasın,hepimiz çok üzüldük.artık inşallah mutlu olcaz.
yrnda devam ederse doktora gidicem pzartesi,belki kanda gebelik testi yaptırırım,çıkar sanırım adete 5 gün kala.
inşallah lekelenmem bugün biterde içim rahatlar,dün gece hiç uyuyamadım,çok tedirginim.
kısa zamanda mutlu haberleri verelim inşallah.
ee sen nasılsın tubişim,çalışmalar bittimi,hadi hayırlısı inşallah bayramda mutluluktan havalara uçuyo oluruz.:CüvCüv::emir_bebek:

anladım canım inşallah o kötü olayı birdaha hiç birimiz yasamak zorunda kalmayız.ayy ama senın adına ben cok heycanlandım şimdi kız,hamıle olma ihtimalin var yanı dımı.amanın cok heycanlı.inşallah şu lekelenmende son bulur rahatlarsın canım,sonra kandada hamiş cıkarsın süper olur.buarada eşinede gecmıs olsun,neyse hadı bakalım bayram şekerlerimiz gelır inşallah:CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek:
benımde calısmalar bitti ama bebek için olanları bitti kaydirigubbakcemile3 artık gün aşiriya döndük yaneeeeekaydirigubbakcemile3

Back
X