• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

gül84........................... 12 aralık
beyazbeyaz.................. 21aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü..................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
neriman83......................08 ocak
pretty women.................15 ocak
BTRLKC......................... ?????
sweet baby......................
lolo...................................
funda72.........................
Karamelek07...................
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş

kızlar buarada ebrar06 arkadasımızda hamiş,fakat pozitif cıkmaması gereken bı testi pozitif cıktıgı için moralı bozuk oyüzden ugrayıp haber veremedı galıba.onun yerıne ben söylim dedım.

ohh ohh listemiz artıyo hadı kızlar calısmalara devam hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile Şeniz :CüvCüv: :ecrin_bebek:

selam kızlar kırmızı kartı yedim düşük sonrası yeni adetimi 19 ocak olarak değiştiriseniz sevinirim.:delphin:

hihoyyyt:nazar:KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BEN HAMİŞ LİSTESİNE TERFİ EDİYORUM BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİNDENdelikafadulden:nazar:

çok sevindim canım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmm:nazar:

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

beyazbeyaz.................. 21aralık
BTRLKC......................... ?????

canım beni ocak listesine alabilirsinnn :çok üzgünüm: yeni tarih 21 ocak

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

BTRLKC........................19 ocak
beyazbeyaz.................. 21 ocak

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş

canım beni ocak listesine alabilirsinnn :çok üzgünüm: yeni tarih 21 ocak

:1hug: canım üzülme sakın enazından vaktınde gelmıs.bu ay olur inşallah Allah ım bebek isteyn herkeze hayırlı ve saglıklı bebekler nasip etsın hamıle olanlarada hayırlı ve saglıklı bı hamılelık gecırıp saglıkla kucaklarına almak nasip etsın inşallah

BTRKLC canım sen nekadar gun sonra yedın kartı senınde cok gecıkme yapmadı galıba.neyse bu ay güzel bi performans sonunda bebişleriniz hayırlısıyla bekletmıcek sizleri :1hug:

kızlar şimdi farkettim ne cici listeniz var bende katılmak isterim açıkcası 27 ekimde bende 8 haftalık bebeğimin kalp atışı olmadığından kürtajla aldırmak zorunda kaldım..buay son korunma süremiz sonrasında inşallah bende bu listede olmak isterim..
hamiş olanlar inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız:) nazlı bebeği olanlarda enkısa zamanda bebeğine kavuşması dileğiyle.

kızlar kürtajdan sonra hemen hamile kalınır diyor kimileri doğru mudur?

selamlar canım arkadaşlarım dün hiç gelemedim özledim sizi..
fundişim bende sinemaya gitmek istiyorum, bakalım belki yarın akşam gideriiz. beğendin mi arog'u?

biz dün dr'a gittik teyzeleri herşey yolunda bebişimin erkek olacağı kesinleşti gördük pipiyii:)))
tubişim hiiç merak etme canım Allah'ın izniyle herşey yolunda olacak..
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere..

cnm tebrik ederimm oğluşun oluyormuşş çok sevindimmmhihoyyyt :nazar:

kızlar şimdi farkettim ne cici listeniz var bende katılmak isterim açıkcası 27 ekimde bende 8 haftalık bebeğimin kalp atışı olmadığından kürtajla aldırmak zorunda kaldım..buay son korunma süremiz sonrasında inşallah bende bu listede olmak isterim..
hamiş olanlar inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız:) nazlı bebeği olanlarda enkısa zamanda bebeğine kavuşması dileğiyle.

kızlar kürtajdan sonra hemen hamile kalınır diyor kimileri doğru mudur?

gecmıs olsun canım Allah bır daha hıcbırımıze yasatmasın böyle acılar. buarada tesekkur ederız tabıkıde yazarız senıde lıstemıze :1hug: valla kürtajdan hemen sonrakı ay hamıle kalan cok insan duydum ama bu listede genel olarak 2 ay 3 ay sonra hamiş kalan arkadaslar var.mesela nılay arkadasımız bı ay korundu 2. ay sanırım hamıs kaldı tosba arkadssımızda 2.ayında hamıle kaldı ben 3.ayımda

ay hadii kızlar inşallah siz bana moral oldunuz güç oldunuz daha da zaten hiç inancım umudum bitmedi ama sizler bunun kanıtısınhihoyyyt

ay hadii kızlar inşallah siz bana moral oldunuz güç oldunuz daha da zaten hiç inancım umudum bitmedi ama sizler bunun kanıtısınhihoyyyt

canım merhaba hoşgeldın öncelıkle.inş en yakın zamnda melegıne yenıden kavusursun.benım 20ay oldu sneın gibi kurtaj oldum hala beklıyorum ama dediğin gibi rahım temızlendıgı için hemen hamile olanlar var.bende rahımd e aprca kalmış dediler sonarsında ayra oluşmuş.kurtajdan sonra dogumdan sonra olabılrmış.temmuzda yaar dondurttum.şimdi yenıden tedavıye başladık.tahlıller verdı.kan tahlılı ultason falan begın neden oldugunu anlamak içinmiş onalrı yaptrıcaz şimdi

canım merhaba hoşgeldın öncelıkle.inş en yakın zamnda melegıne yenıden kavusursun.benım 20ay oldu sneın gibi kurtaj oldum hala beklıyorum ama dediğin gibi rahım temızlendıgı için hemen hamile olanlar var.bende rahımd e aprca kalmış dediler sonarsında ayra oluşmuş.kurtajdan sonra dogumdan sonra olabılrmış.temmuzda yaar dondurttum.şimdi yenıden tedavıye başladık.tahlıller verdı.kan tahlılı ultason falan begın neden oldugunu anlamak içinmiş onalrı yaptrıcaz şimdi

hoşbuldum cnm çok teşekkür ederim..hakkında hayırlısı cnm inşallah tahlillerin sonucu iyi çıkar meleğin kısa zamanda gelir umut kesilmez allah büyük

İyi dilekleriniz için hepinize çooooook teşekkürler arkadaşlar. kk sayfalarında düşük yapıp da sonradan hamile kalanları okumak hep umut oluyordu bana. İlk ve en büyük umudum nilay olmuştu (MAŞALAAAAAHHHHH):nazar::nazar::nazar:Ben de eylül başında düşük yapmıştım. Kürtaj olmadım ve şimdi hamileyim. Allah hepinize tattırsın bu mutluluğu. Bütün kalbimle dua ediyorum kader arkadaşlarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X