• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam kızlar nasılsınız ben bugün ikili test yaptırdım bebeğim çok sağlıklı Allaha şükür kıpır kıpır oynuyor öyle güzelki..cinsiyetini öğrenemedik daha bir dr kız diğeri erkeğe benziyor dedi yani yine ortada kaldım hayırlısı bakalım haftaya gösterir belki..
canııım yer onu teyzesi.testinin temiz çıkmasına çok sevindim.hayırlısıyla olsun,kız erkek farketmez bitanem daha ilk bebişin inşşş ikincide fazla bekletmez...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni aktıldı benim 7yaşında bir kızım var 2sene önce 5 aylık düşük yaptım sonra olmdı cuma günü aşılama yaptılar ocak 1de tahlil yapcam yazılanları okuyunca umudumu kaybettim hayırlısı
canım geçmiş olsun.neden düşmüş sebebi bellimi tatlım?umudunu kaybetme Rabbim büyük inşşş aşılaman tutar Mevlam gönlüne göre versin canım...
ben hamıle olduğumu öğrendiğimde ilk küçüklük kıyafetlerimi çıkardım rahmetlı annem ayırmıştı.eğer kız olursa bunlardan giydiririm diyordum yepyenı duruyorlar.ama nasıp olmadı ne diyelım ondan hep sağlıklısı olsun.o minicik kıyafetleri görünce içim acayıp olmuştu.ayy dedim bebişim bukadar küçük mü olacak demiştim....ben giydim şimdide bebişim mi demiştimm.
canım benim üzüldüm bende ilk bebişime ördüğüm herşeyi kaldırırken çok ağlamiştım,tekrar ne zaman hamiş kalacamda bebişim giyecek diye.Allahım o kadar büyükki ikinciye nasip oldu.inşşş hamiş haberini tez zamanda verirsin tatlım.annecinede Allahtan rahmet dilerim,mekanı cennet olsun..
hihoyyyt:nazar:KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BEN HAMİŞ LİSTESİNE TERFİ EDİYORUM BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİNDENdelikafadulden:nazar:
burko canım çoook sevindim tatlım,tebrik ederim.Rabbim sağlıklı bi hamişlikten sonra bebişini kucağına almayı nasip etsin.Mevlam diğer arkadaşlarımada tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın AMİN.
kızlar şimdi farkettim ne cici listeniz var bende katılmak isterim açıkcası 27 ekimde bende 8 haftalık bebeğimin kalp atışı olmadığından kürtajla aldırmak zorunda kaldım..buay son korunma süremiz sonrasında inşallah bende bu listede olmak isterim..
hamiş olanlar inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız:) nazlı bebeği olanlarda enkısa zamanda bebeğine kavuşması dileğiyle.

kızlar kürtajdan sonra hemen hamile kalınır diyor kimileri doğru mudur?

geçmiş olsun.hoş geldin tatlım listemize uğur getirirsin inşş. yaprak57 canım senide tebrik ederim.inan hamişleri duydukça ben hamişmiş gibi seviniyorum.Rabbim sağlıcakla kıcağına almayı nasip etsin tatlım.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

gül84........................... 12 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü..................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
neriman83......................08 ocak
pretty women.................15 ocak
BTRLKC........................19 ocak
beyazbeyaz.................. 21 ocak
sweet baby......................????
lolo...................................????
funda72.........................???
Karamelek07...................????
cancer..........................?????????
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş[COLOR
]

Son düzenleme:
kadriyecim canım çok bekletmiş nazlın seni.inşş bütün tahlilleriniz herşey temiz çıkar ve filmden sonra hemencecik hamiş kalırsın...kıslaaaar nerdesiniz,nasılsınız?hamişlerimiz yeğenlerimize iyi bakın ,sizlerde kendinize dikkat edin.hee bu arada nerimandan haberi olan varmı? artık pek girmiyo inşallah bi sorunu yoktur.hülya hadi canım sende uğrada yeğenimiz prensmi,prensesmi öğrenelim artık.şimdilik çıkmak zorundayım.kociş gelmek üzere biraz süslenip püsleniym barii....hepinizi çok çok öpüyorum bacılarım beniiim.

tuğba canım teşekkür ederim.sen nasılsın bebiş nasıl?tatlı hamişim.günüme az kaldıda benim pek umudum yok.sancılar başladı.nasip neyse o olubu ay olmazsa bidahaki ay olur inşşş...canım çıkmak zorundayım sonra görüşürüz heee.........

kızlar beni 12 ocağa yazarsanız çok sevinirim
bu aralar pek giremiyorum sizi gerçekten çok özledim inanın hiç fırsatım olmuyo girsemde bi bakıp çıkıyorum inanın yazılanları bile okuyamıyorum en son bayramda rahatça girdim o zamanda siz yoktunuz hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın yeni hamişleride kutlarım allah hepinizin hamileliğini tamamına erdirsin hamile olmayanlarda tabi bende aralarında inşallah hepiniz hamile kalırsınız

hihoyyyt:nazar:KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BEN HAMİŞ LİSTESİNE TERFİ EDİYORUM BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİNDENdelikafadulden:nazar:

amnııın çok güzel bir haber bu, çoksevindim canım.
allah'ım sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallaaaahhhh...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bendeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmm allahıma şukurler olsunnnnnnnnnnnnn

yapraaaak çook sevindimmm.
Allah'ım tamamına erdirsin inşallaaaahh, güzel haberler paylaşalım bundan sonraa:))

haberi 1 saat once aldım allah ısteyen herkese nasıp etsın rabbım
amin canım, amiiiiiiinnnn, bende tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkes için, bizler içinn.

kızlar şimdi farkettim ne cici listeniz var bende katılmak isterim açıkcası 27 ekimde bende 8 haftalık bebeğimin kalp atışı olmadığından kürtajla aldırmak zorunda kaldım..buay son korunma süremiz sonrasında inşallah bende bu listede olmak isterim..
hamiş olanlar inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız:) nazlı bebeği olanlarda enkısa zamanda bebeğine kavuşması dileğiyle.

kızlar kürtajdan sonra hemen hamile kalınır diyor kimileri doğru mudur?

merve hoşgeldiin a.s.
bizim listemiz çok uğurlu tatlım ya, inşallah sanada şans getirecek, göbüşün bebişle dolacak :emir_bebek:

cnm tebrik ederimm oğluşun oluyormuşş çok sevindimmmhihoyyyt :nazar:
saol canım çok teşekkür ederiiiimm..
kızlar beni 12 ocağa yazarsanız çok sevinirim
bu aralar pek giremiyorum sizi gerçekten çok özledim inanın hiç fırsatım olmuyo girsemde bi bakıp çıkıyorum inanın yazılanları bile okuyamıyorum en son bayramda rahatça girdim o zamanda siz yoktunuz hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın yeni hamişleride kutlarım allah hepinizin hamileliğini tamamına erdirsin hamile olmayanlarda tabi bende aralarında inşallah hepiniz hamile kalırsınız

nihalciiim çok öpüyorum seni, en kısa zamanda sendende alıcaz müjdeyiii :1hug:

kızlar hamiş listemiz çoğalmış ya ne güselll tüm hamişleri kutluyorum.tebrik ederim arkadaşlarım.sağlıklı ve güsel bir hamılelık gecirmeniz dileğiyleeea.s.
hadi siz önden biz arkadan inşşşş.....
inş herkesin keyfi yerindedir.hepinizi öpüyorum arkadaşlar....

BTRKLC canım sen nekadar gun sonra yedın kartı senınde cok gecıkme yapmadı galıba.neyse bu ay güzel bi performans sonunda bebişleriniz hayırlısıyla bekletmıcek sizleri :1hug:

kelebeğim ben kanama 17 kasımda başladı.düşük 22 kasımda parça parç adüştü.tam 30 gün sonra geldi.allahtan çok merakta bırakmadı.:asigim:

yaprakçım tebrik ederim canım,allahım tamamına erdirsin inşallah.bebeğinde sende sağlıklı bir 9 ay geçirirsin umarım.
ayyy ne güzel ya hamişler çoğalıyoooo,sıra bize geliyo kızlarrrr.kimse umudunu kaybetmesin,bu ay olmazsa öbür aya inşallah orta katı kiraya vercez:)

kıslar, az önce kırmızı kartı yedim.ocak 16 diye eklerseniz sevinirim.kırmızılaramı üzüleyim,süslenip püslenmiştim onamı bilmem.neyse sağlık olsun.önce belimin ağrısı için dr'a gideyim, 3.gün bebiş için.bu arada kıslar saat 24de oldum ya, 3. günümü nasıl hesaplıycam.yarını bir diyemi sayacam?bide benim düzenim bozuldu anlayamadım.....28,29 günde bir olurken 26 ya düştü aranızda böyle olan varmı canlarım hee???

mehtap gülü çok teşekkür ederim inşallah hepimize uğur getirir iki gün sonra alırız güzel haberlerini inşallah..

cnm benim 28 aralık günüm fakat buayda korumalı geçtiğinden esas önümüzdeki ayı heyecanla beklicem:)

yaprakçım tebrik ederim canım,allahım tamamına erdirsin inşallah.bebeğinde sende sağlıklı bir 9 ay geçirirsin umarım.
ayyy ne güzel ya hamişler çoğalıyoooo,sıra bize geliyo kızlarrrr.kimse umudunu kaybetmesin,bu ay olmazsa öbür aya inşallah orta katı kiraya vercez:)
özleemciim canım nabersin, Allah gönlüne göre versin datluuum çok bekletmeden gelicek inşallah bebeğinn :emir_bebek:

kıslar, az önce kırmızı kartı yedim.ocak 16 diye eklerseniz sevinirim.kırmızılaramı üzüleyim,süslenip püslenmiştim onamı bilmem.neyse sağlık olsun.önce belimin ağrısı için dr'a gideyim, 3.gün bebiş için.bu arada kıslar saat 24de oldum ya, 3. günümü nasıl hesaplıycam.yarını bir diyemi sayacam?bide benim düzenim bozuldu anlayamadım.....28,29 günde bir olurken 26 ya düştü aranızda böyle olan varmı canlarım hee???
canım olduğun ilk günü saat kaç olursa olsun ilk gün diye saymamı banad dr2um söylemişti..
benim adet düzenim bebk düşünmüyorken 26-27 günde idi, korunmayı bırakınca 28-30 olmuştu.
bazen değişiklikler oluyo tatlım. doğum yaptıktan sonra tekrar 26*27 olmuştu hatta hamileliğimi 25. günde öğrendim kaydirigubbakcemile3 ne kadar erken di mi:))
en yakın zamanda alıcaz müjdeyi mehtapcıııım, iyi yüreğini yerim seniinn kaydirigubbakcemile2

mehtap gülü çok teşekkür ederim inşallah hepimize uğur getirir iki gün sonra alırız güzel haberlerini inşallah..

cnm benim 28 aralık günüm fakat buayda korumalı geçtiğinden esas önümüzdeki ayı heyecanla beklicem:)

hayırlısı olsun mervecim, bekliyoruz müjdeyi..

BENDE HAMİŞİM YAA 6 AYDIR ELİMDE TESTLE GEZERKEN BUGUN 6.HAFTASI ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRLER OLSUN RAZIYIM BEN BEL AĞRILARINA MİDE BULANTILARINA KİLO ALMAYA BAŞ AĞRILARINA KESİNLİKLE RAZIYIM...SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBİŞİM....hihoyyyt

BENDE HAMİŞİM YAA 6 AYDIR ELİMDE TESTLE GEZERKEN BUGUN 6.HAFTASI ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRLER OLSUN RAZIYIM BEN BEL AĞRILARINA MİDE BULANTILARINA KİLO ALMAYA BAŞ AĞRILARINA KESİNLİKLE RAZIYIM...SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBİŞİM....hihoyyyt

ay cnmm çoook sevindim tebrik ederimmm ne mutluu sana darısı bizlerin başınaa:Saruboceq::1hug::nazar:

hayırlı olsun arkadaşım allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah.hihoyyytondan gelen herşeye razıyız be gülüm .yeter ki gelsin

canım üzülme tatlım önümüzdeki ay umarım bizde vericez müjdeli haberlerimizi.sabır

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bendeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
süperrr canım ya tebrikler aman buğün süper haberler alıyorum çook mutluyuum. hayırlı olsun canım delikafadulden

tebrikler canım benim.allah tamamına erdirsin
tüm hamiş arkadaşlarıma sorunsuz bir gebelik dönemi, geçirmelerini diliyorum.allah hayırlı ,sağlıklı ,ömürlü evlatlar nasip etsin hepinize

Lolo...............................12 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
funda72............................???
Karamelek07....................????
cancer...............................?????????

Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş[COLOR

bu ay çok uğurlu geldi herkese umarım darısı ben ve diğer arkadaşlarımın başına.a.s.

Lolo...............................12 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
funda72............................???
Karamelek07....................????
cancer...............................?????????