- Konu Sahibi minik_kelebek
- #5.121
canııım yer onu teyzesi.testinin temiz çıkmasına çok sevindim.hayırlısıyla olsun,kız erkek farketmez bitanem daha ilk bebişin inşşş ikincide fazla bekletmez...selam kızlar nasılsınız ben bugün ikili test yaptırdım bebeğim çok sağlıklı Allaha şükür kıpır kıpır oynuyor öyle güzelki..cinsiyetini öğrenemedik daha bir dr kız diğeri erkeğe benziyor dedi yani yine ortada kaldım hayırlısı bakalım haftaya gösterir belki..
canım geçmiş olsun.neden düşmüş sebebi bellimi tatlım?umudunu kaybetme Rabbim büyük inşşş aşılaman tutar Mevlam gönlüne göre versin canım...merhaba arkadaşlar aranıza yeni aktıldı benim 7yaşında bir kızım var 2sene önce 5 aylık düşük yaptım sonra olmdı cuma günü aşılama yaptılar ocak 1de tahlil yapcam yazılanları okuyunca umudumu kaybettim hayırlısı
canım benim üzüldüm bende ilk bebişime ördüğüm herşeyi kaldırırken çok ağlamiştım,tekrar ne zaman hamiş kalacamda bebişim giyecek diye.Allahım o kadar büyükki ikinciye nasip oldu.inşşş hamiş haberini tez zamanda verirsin tatlım.annecinede Allahtan rahmet dilerim,mekanı cennet olsun..ben hamıle olduğumu öğrendiğimde ilk küçüklük kıyafetlerimi çıkardım rahmetlı annem ayırmıştı.eğer kız olursa bunlardan giydiririm diyordum yepyenı duruyorlar.ama nasıp olmadı ne diyelım ondan hep sağlıklısı olsun.o minicik kıyafetleri görünce içim acayıp olmuştu.ayy dedim bebişim bukadar küçük mü olacak demiştim....ben giydim şimdide bebişim mi demiştimm.
burko canım çoook sevindim tatlım,tebrik ederim.Rabbim sağlıklı bi hamişlikten sonra bebişini kucağına almayı nasip etsin.Mevlam diğer arkadaşlarımada tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın AMİN.hihoyyytKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BEN HAMİŞ LİSTESİNE TERFİ EDİYORUM BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİNDENdelikafadulden
![]()
kızlar şimdi farkettim ne cici listeniz var bende katılmak isterim açıkcası 27 ekimde bende 8 haftalık bebeğimin kalp atışı olmadığından kürtajla aldırmak zorunda kaldım..buay son korunma süremiz sonrasında inşallah bende bu listede olmak isterim..
hamiş olanlar inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız:) nazlı bebeği olanlarda enkısa zamanda bebeğine kavuşması dileğiyle.
kızlar kürtajdan sonra hemen hamile kalınır diyor kimileri doğru mudur?
geçmiş olsun.hoş geldin tatlım listemize uğur getirirsin inşş. yaprak57 canım senide tebrik ederim.inan hamişleri duydukça ben hamişmiş gibi seviniyorum.Rabbim sağlıcakla kıcağına almayı nasip etsin tatlım.