- Konu Sahibi minik_kelebek
- #5.161
slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben pek iyi değilim malesef.babam kalp krizi geçirmiş,acil ameliyat demiş doktor,3 damarıda tıkalıymış.bende yanında olmak istiyorum,adanaya ailemin yanına gitmek istiyorum ancak ya hamileysem yolculuk,uçak zararlı olabilir.
şuan en erken pazar gidebilirim.adetime 6 gün kaldı,bu arada yeni adet tarihim 30 yada 31 aralık,adetim 17 gün sürdüğü için bu doğru tarih sanırım.fundacım tarihimi değiştirirsen sevinirim cnm.
size sormak istediğim gebelik varsa idrar testinden iyi sonuç alamam kan testi şuan kesin sonuç verirmi acaba kızlar?
bide eczanelerde hassas idrar testleri varmış,döllenmeden 7 gün sonra doğru sonucu veriyomuş.ondan mı alsam yoksa kanda mı baktırsam.
bide ateşimi ölçtüm sabah 36.4 çıktı.gebelik varsa 37nin üstünde olmalıymışyani büyük ihtimal gebe değilim,deneyen oldumu bunu?
ne yapmalıyım kızlar,yardım edin nolur.negatifse pazar gidicem bi aksilik çıkmazsa inşallah.
canım ewet geçen ay ben hamişke ateşim hep yüksekdi.bence kan testi yaptır.bu arada çok geçmiş olsun acil şifalar babana a.s.