- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.281
kızlar ben geldim doktor kontrolüm vardı çok şükür temiz herşey yolunda testler verdi toxoplazma vb birde tsh testi bakalım onlardanda güzel sonuçlar alırsam içim rahatlıcak inşallah bende hamişler arasına katılırım..
selam mehtapcımm, inşallaaah ocak ayı süper olurda herkesten bebiş haberi alırızz..
güzel dileklerin, duların için teşekkür ederim tatlım, öpüyoruuum çookkk.
amin aylincim inşallah.hepimiz birden hamiş kalırızda nüfus patlaması olur.kıslaaaar size bişi söyliycem.benim komşum 1,5 yıllık evli bebişi olmuyodu,eşiyle dr'a gitmişler sorun eşindeymiş.sperm sayısı çok düşükmüş.tedavi olması gerekiyomuş.adam gururuna yedirememiş dr'a gitmemiş,gitmem demiş vee dün duydum komşum hamile 1 aylık çok sevindim kıslar yaa.RABBİM herkese gönlündeki muradını fazla bekletmeden versin inşallah AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN. HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM.Şeniz
ay nıye basagrısı yaptıkı yelızcım.doktoruna danısıp bıraksaydın keske.hala nıye adet olmadınkı hamıle olma olasılıgın ne canım.olurya bıde gec yumurtlama falan olduysa.kacgun gectı adetın baya gectı galıba dımı.neyse hayırlısı olsun hersey yoluna gırer ınsallah canım.
sagol canım ya bu ay cok karıstım ve cok sıkıldım vallahı bende zaten mıgren vardı onu tetıkledı sanırım hamılelık yok canım dun yıne test yaptım hatta yatana kadar gıdıp gelıp baktım malesef bır turlu olusmadı malum cızgı zaten tahmın edıyordum yınede garantı olsun dıye yaptım testı bıtkısel seylerı denıyım dıyorum cıvanpercemı basladım bu sabah ınsallah sökerde rahatlarım fecı şiş ve gergınım
sen nasılsın guzelım bulantı falan basladımı ıyı bak mınık kelebegıne ve kendıne
oofff yine adet oldum yaa bıktım artık bu sahneden...yaşamaktan bile hiç bir zevk alamıyom artık...yarabbi lütfen nolur yardım et duy seslerimizi...sabredemiyorum:çok üzgünüm:
evet tüm hayallerim suya düştü kan değerim -1miş o ne demekse
ayrıca ilk damlada sanırım geldi az önce
7 gün geçti kesin hamileyim diye ne umutlar beslemiştim
ya yoruldum bırakıyorum artık ne olursa olsun
kısmette olmayınca olmuyor
ama çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bagırmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oh ohh maşşalah canım kac tane yumurtan olusmus öyle.hadi hayırlısı bakalım.madem ilişkiye girince yataktan hemen kalkma azcık bekle de yumurtalara ulassın spermlerya kızlar bişey sorcam cumartesi doktora gittim yumurtlama takibi içi doktor sağ tarafta 3 tane sol tarafta bi tane yumurta var dedi çatlatma iğnesi vermedi doktor kesin döllenir dedi ama bilmiyorum korkuyorum kendimi alıştırırım sonradan da hayal kırıklığı çok ağır geliyo beklemek hele daha da zor aranızda benim olupta hamile kalan varmı ?
saol canım benım :1hug: evet bulantılar basladı,cıkarmadım hıc ama mutfakta yemek pişirmek ölüm gelıyo.yemek kokusuna tahammül edemıyorum.cok fazla artmaz inşallah sen nasılsın baban içndde inşallah amelıyat cok iyi sonu7c verır saglıgına kavusurtuğbişim senden ne haberler,hamişliğe alıştın artık dimi,bulantılar başlamamıştır inşallah.hepiniz sağlıklı rahat bi hamilelik geçirirsiniz inşallah canlarım.
ayy canımcım yagıyo kar yagmazmı,bende acayıp özlemısım karı,zatende cok severım bayırlırım.oyuzden bızım istanbul işimiz şimdilk yattı ama inşallah yollar fenaymıs karlı ve buzlanma varmıs.artık azcık düzelsın havalar öyle gelcez inşallahhhtubiş hanımcım nerelerde acaba, düzce'de kar var mı tubişciiiimm:)))
canım nolur üzülme bak bıkere hamıle kaldın inşallah kalırsın yıne.ya hıc hamıle kalma şansın olmasaydı? inşallah güzel haberler vercen bize hepberaber sevıncez.oofff yine adet oldum yaa bıktım artık bu sahneden...yaşamaktan bile hiç bir zevk alamıyom artık...yarabbi lütfen nolur yardım et duy seslerimizi...sabredemiyorum
canım sana katılıyorum butun iyi dileklerını kopyalıyorum diğer arkadaslarım için :roflol: bizde senı cok sevıyoruz hepimiz için hayırlı saglıklı mutlu bı yıl olur inşallah :1hug:canım arkadaşlarım..
hepimizin yeni yılı kutlu olsun..
* Burdaki bu güzel arkadaşlığımız paylaşımımız hiiç bozulmasın, hep devam etsin..
* Hamile kalmak isteyen tüüüm arkadaşlarıma Allah'ım doğru zamanda bebişler versinnn.. :CüvCüv:
* Hamile olan arkadaşlarıma ve bana Allah'ım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsiinn..
* Bu yeni yılda savaşlar, üzüntüler sıkıntılar olmasın. :teselli:
* Sevdiklerimizle mutlu bir ömrümüz olsuunn Şeniz
* Herkese sağlık, mutluluk dolu bir sene diliyoruuuuuumm, hepinizi çok seviyorum. :1hug: .
ayy cok sevındım herseyın temız cıkmasına.ehh hadı bakalım calısmalar için bı engel yok hayırlı haberlerını beklıyoruzkızlar ben geldim doktor kontrolüm vardı çok şükür temiz herşey yolunda testler verdi toxoplazma vb birde tsh testi bakalım onlardanda güzel sonuçlar alırsam içim rahatlıcak inşallah bende hamişler arasına katılırım..
neyse garantıye almıssın kendını iyi olmus ne olur ne olmaz.sen buay fazla sıkıntı stres yaptın ondan gecıktın bukadar.herseyın hayırlısı artık.sagol canım ya bu ay cok karıstım ve cok sıkıldım vallahı bende zaten mıgren vardı onu tetıkledı sanırım hamılelık yok canım dun yıne test yaptım hatta yatana kadar gıdıp gelıp baktım malesef bır turlu olusmadı malum cızgı zaten tahmın edıyordum yınede garantı olsun dıye yaptım testı bıtkısel seylerı denıyım dıyorum cıvanpercemı basladım bu sabah ınsallah sökerde rahatlarım fecı şiş ve gergınım
sen nasılsın guzelım bulantı falan basladımı ıyı bak mınık kelebegıne ve kendıne
evet tüm hayallerim suya düştü kan değerim -1miş o ne demekse
ayrıca ilk damlada sanırım geldi az önce
7 gün geçti kesin hamileyim diye ne umutlar beslemiştim
ya yoruldum bırakıyorum artık ne olursa olsun
kısmette olmayınca olmuyor
ama çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bagırmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.hepimize geçmiş olsun 9 aylık evliyim 1 kasımda 21 haftalık bebeğimi oğlumu düşürdüm.çok zor günler geçirdim.şiddetli bi sancıyla hastaneye gittim kanama falan yoktu.rahim ağzı tamamen açılmıştı.bebeğim yaşıyodu.ama önlenemiyecek bişeymiş o sancıyla ölüdoğdu .herşey o kdadar güzeldi o kadar mutluydukki.allahım bebeğini kaybeden bütün hamilelere dayanma gücü versin diiyorum.
Allah ım bu nasıl bı acıdır tahmın bıle edemeyız.benım cok küçüktü düşüğüm o bile cok sarsmıstı benı.cok cok büyük gecmıs olsun dıyorum.senı cennette bekleyen bı prensın var artık.belkı bu kaybının acısı cok uzun bı süre unutulmaz hatta ömür boyunca hep için yanar belki... ama RABBİM acını hafıfletecek saglıklı bebekler nasip etsın sana :1hug: Allah bırdaha hiçbirimizi bu acılarla sınamasın inşallah.Allah bebek isteyene saglıklı hayırlı bı hamılelık nasip etsın hamılelerede saglıkla hayırlısıyla dogurup bebegını buyutmeyi nasip etsın İNŞALLAHHH......merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.hepimize geçmiş olsun 9 aylık evliyim 1 kasımda 21 haftalık bebeğimi oğlumu düşürdüm.çok zor günler geçirdim.şiddetli bi sancıyla hastaneye gittim kanama falan yoktu.rahim ağzı tamamen açılmıştı.bebeğim yaşıyodu.ama önlenemiyecek bişeymiş o sancıyla ölüdoğdu .herşey o kdadar güzeldi o kadar mutluydukki.allahım bebeğini kaybeden bütün hamilelere dayanma gücü versin diiyorum.
kıs tubiiş geldinmi tatlı hamişim.aman benim yiğenim annesinin midesinede bulantı yaparmış.oy oy yerim ben onu ve diğer yiğenlerimi.canım inşallah daha fazla bulantı yapmaz,yapsada onlar için herşeye değer be bacım.aaaahh ahhh bende şimdi DÜZCE'MDE olsam karları seyretsem o kadar özledimki köyümü,tuba canım benim içinde seyret olurmu tatlişkom...canım sen oraya gelinmi gittin yoksa düzce'limisin?
merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.hepimize geçmiş olsun 9 aylık evliyim 1 kasımda 21 haftalık bebeğimi oğlumu düşürdüm.çok zor günler geçirdim.şiddetli bi sancıyla hastaneye gittim kanama falan yoktu.rahim ağzı tamamen açılmıştı.bebeğim yaşıyodu.ama önlenemiyecek bişeymiş o sancıyla ölüdoğdu .herşey o kdadar güzeldi o kadar mutluydukki.allahım bebeğini kaybeden bütün hamilelere dayanma gücü versin diiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?