- Konu Sahibi minik_kelebek
- #5.401
Kızlar merhaba, nasılsınız? Düşük veya kürtajdan kaç gün sonra regl oldunuz? Benin doktorum 6 hafta veya 45 gün demişti, sizin nasıl oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba, nasılsınız? Düşük veya kürtajdan kaç gün sonra regl oldunuz? Benin doktorum 6 hafta veya 45 gün demişti, sizin nasıl oldu?
evet mehtapcım calısmalar baslıcak yakın zamanda ınsallah yumurtalarda olusurda bosa kurek cekmıs olmayız ne guzel sevecek bır bebegınız var ozlemını gıderıyorsundur bende en az 3 tane olsun ıstıyorum ama esım once bır taneyı basaralımda gerısını sonra dusunuruz dıyor ama kararlıyım ılk bebekten sonra hıc korunmıcam zaten kolay olmuyor bugunlerın acısını cıkartıcam vallahı kaydirigubbakcemile3
hemserım hosgeldın cok gecmıs olsun allah bır daha yasatmasın ıyı yapmıssın tahlıllerı yaptırmakla bır dahakı sefere daha dıkkatlı ve tedarıklı olursun
bende adanalıyım canım ama antalya da yasıyorum evlenınce geldım bır hemsomuz daha var mınık kelebek ıstanbul dan olan bırde duzceden var mınık kelebegımız
arkadaşlar mrb ben bugün regl oldum ve incir kürüne başladım yumurta kalitesini arttırıyormuş 21 gün uygulanıp 7 gün ara verilip tekrar 21 gün uygulanıyormuş yani toplam 42 günlük bi kürmüş regli olmadan öncede soğan kürünü uygulamıştım ilgilenenler olursa deneyebilir sonuçta zararlı bişi değil bi umut sadece
nıhalcim sen ikna et canım eşini getır doktora.inşallah hersey normaldır ve normal sürecınde ilerliyodur.herseyın hayırlısı artık.buarada oglununda matematıkde zehır gıbı olacagına ınanıyorum.hıc takma kafana ve kardesıde gelıcek ınsallah enkısa zamandasağol fundacım oğlumun matematikle ilgili sorunları var matamatiğe baya bi ağırlık verdik iki gündür liseye giden yiğenim var ondan yardım istedim haftada iki gün matematik çalıştırıcak oğluma bende pek anlamıyorum matamatikleri baya zor
eşim daha iyileşmedi hala yarası açık kapanmadı daha bu ara biraz hasta gibi görüyorum eşimi ama bana bişey söylemiyo karnıda baya bi şiş doktora gitmemiz lazım ciğerleri içinde kontrole gitmesi gerekiyo dün sancısı vardı artık kızdım yani git doktorada neden böyle olduğunu anlayalım dedim eşim çok inatçı doktorada pek gitmeyi sevmiyo anca çok mecbur kalıcak öyle anlıcan daha sıkıntılar geçmedi
bende iyiyim işte bu boğuşmanın içinde ne kadar iyi olunursa oğlum dün sabah uyandı ilk işi anne kardeşim için doktora ne zaman gidicen dedi çocuk işte olmadığını anlamıyo ben istiyorum ama yok işte napim
neyse kafanı şişirdim canım kendine iyi bak ben şimdi okula gidiyorum oğlumu bırakıp gelicem
bu arada kıslar ben kilo verdiiimdelikafadulden
58.5 kilodan şu an 56.700 e indim .ama cetvelimde küsüratları yazamıyorum düz hesap yazdım gitti.
neyse arkadaşlar ben çıkıyorum.öpüldünüz
merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)
kızlar bende geldim allaha çok şükür ki test sonuçlarımda temiz şimdi hamiş olma zamanı:)))))))))
yeniden umutlar yeşerdi içimde kaybettiğim bebeğim yerine sağlıklı evlat inş.
buarada kızlar doktordan geldım cok mutluyum bebegımı gördüm kalbide atıyodu cok sükür :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gercı biz bı hafta gerıden gelıyoruz kuzumla,gec döllenme oldugu için ama olsun doktorum hersey normal şimdilik dedı :teytey::teytey::teytey:
Allah ım herkeze nasip etsın ınsallah cok güzel bı duygu boyuda 12mm olmus,oyy yerım ben onu yaaa
Allah ım önümüzdekı aylarında hayırlı ve saglıklı gecmesını nasip etsın inaşşah saglıkla kucagıma alayım bebegımı
buarada ben listemızın ugruna cok ınanıyorum hepiniz hayırlısıyla hamıs olcaksınız kızlar sizleri coooook sevıyorum:asigim:
eveet verdim canım 2 kilocuk ama olsun:))oh yarasın nilayıma.aman kuzu be sendepek bi zayıftın şimdi iyi oldun.49 kilo ne ki.selam kızlar nasılsınız? tuğbacım çok sevindim bebişinin kalp atışını duymuşsun maşallah Allah kucağına alacağın günüde göstersin canım benim..
fundacımda kilo vermiş ohh aferin sana arkadaşım gerçi ihtiyacın yok ama..bende 4 kilo aldım valla 49 kilo oldum şimdiden dobişko olcam herhalde bu gidişle..
bu arada hülya giriyo haziran annelerine ama bu topiğe girmek moralimi bozuyor dedi kızı oluyor onunda hayırlısıyla..
hepinizi seviyorum kızlar...
merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)
Kızlar merhaba, nasılsınız? Düşük veya kürtajdan kaç gün sonra regl oldunuz? Benin doktorum 6 hafta veya 45 gün demişti, sizin nasıl oldu?[/QUOTE
]
canım ben kürtajdan 38 gün sonra adet oldum 1 hafta boyunca sürdü adetim.ama dr bana da dr um 45.güne kadar sarkabilir demişti.