• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar bende anjelic arkadaşa katılıyorum kesinlikle strese çok bağlı bebeklerimiz zaten gelcek zamanı biliyor tek bir gece korunmadan hamiş kalanlar nasıl kalıyor dimi? oyüzden salın kendinizi düşünmeyin açıkcası biraz rahat olmak lazım ben onu anladım..

fundacım inşallahh seninde güzel haberlerini duyarız buarada sanırım senin verdiğin kiloları ben alıyorum almamda gerekiyor biara annemler doktora sor kızım vitamin versin acaba zayıfsın diye mi oldu diye akıllarına geldi tabiki sordum doktora hiç alakası yok dediler..nilay arkadaşımm arkandayım şuan 44 kilo oldum inşallah bende hamiş kalayım razıyım 20 kilo alayım:)))

arkadaşlar bişi söylemek istiyorum.ümmü sübyen diye birşey duydunuzmu bu kadınların hamileliğine engel olan bir rahatsızlıkmış...bir hocaya gidipte baktırırsanız iyi olur...çareyi her yerde aramak lazım bu gerçektende olan bir şey :asigim:
hepinize mutlu günler...

cnm diğer topikten duydum bende nette okudum duası da var ama okusam mı okumasammı karar veremedim. allah korusun yarabbim.. rahatsızlık değilde 3 harflilerden biri ummu subyan diye nette yazıyor..aklımızada getirmemek lazım tabi .. genede bolca besmele çekin arkadaşlar rabbim korur

selamlaaar, sevgiler canım arkadaşlarımm.
ay nasıl özledim sizi anlatamıcaaam yaniiii:)))
fundişim artık kilo verme yeter tatlım ya, sanki fazlalığın varda.. senin bana ördüğün bereyle fotoğrafım varya oraya haziran annelerinden bir arkadaşım not yazmış funda bana ne örceen diye:))
nilaycım nasılsın canım? kilo alıcaz artık napalım, bende 2 kilo aldım:))
tubiş sevindim canım herşeyin yolunda olmasına, çok öpüyorum senide bebişinide..
yelizcim, nihalcim, nerimancım ne haberler var sizden. ben geçmişi okumadan direk yazdım buraya..
merve senin adınada çok sevindim canım, şimdi aksatmadan çalışma zamanı..
ay kızlar yaaa ramazanda sahura kadar muhabbet ediyoduk ya, çalışmalar yapılıyodu yineburda buluşuyoduk. bir iki kerede tuğbaya ne hemen geliyosun yat falan demiştik)))) hahahhahaa yazarken bile gülesim geliyo:)))))

herkesten güzel haberler bekliyorrruuuuumm, hepinizi çook öpüyoruumm..

arkadaşlar bişi söylemek istiyorum.ümmü sübyen diye birşey duydunuzmu bu kadınların hamileliğine engel olan bir rahatsızlıkmış...bir hocaya gidipte baktırırsanız iyi olur...çareyi her yerde aramak lazım bu gerçektende olan bir şey :asigim:
hepinize mutlu günler...

bana pek mantıklı gelmiyor Allah'ımın meleklerinden birinin böyle birşeye sebep olacağı. aslında çokta araştırmadım, sadece etraftan duyduklarımla bu kanıya vardım :delphin:

kızlar kalbimizi temiz tutalım, nas süremizi felak süremizi okuyalım, Allah bizi bebeklerimizi kazalardan belalardan korur ben inanıyoruuum.

Bildiğim kadarıyla internette sübyan duası yok, ayrıca hamile kalınmadan da o dua yazılmıyor,her hoca da bakmıyormuş, işinin ehli olması gerekiyormuş, annem araştırmıştı, ben de hamile kalınca o duayı yazdırıcam...Bir de kızlar ben de internette araştırırken sübyan duası diye bir dua görmüştüm, sonra o duanın 3 harflilerle ilgili, kuranda geçmeyen bir dua olduğunu gördüm, diyeceğim o ki bilmediğiniz ve emin olmadığınız duaları okuayın, Allah korusun kaş yapalım derken göz çıkarmayalım, bir de üç harflilere karışmak da var işin ucunda, bilmeden bu tip şeylerle uğraşmak iyi değildir diye düşünüyorum, benim naçizane fikrim bu.

Bildiğim kadarıyla internette sübyan duası yok, ayrıca hamile kalınmadan da o dua yazılmıyor,her hoca da bakmıyormuş, işinin ehli olması gerekiyormuş, annem araştırmıştı, ben de hamile kalınca o duayı yazdırıcam...Bir de kızlar ben de internette araştırırken sübyan duası diye bir dua görmüştüm, sonra o duanın 3 harflilerle ilgili, kuranda geçmeyen bir dua olduğunu gördüm, diyeceğim o ki bilmediğiniz ve emin olmadığınız duaları okuayın, Allah korusun kaş yapalım derken göz çıkarmayalım, bir de üç harflilere karışmak da var işin ucunda, bilmeden bu tip şeylerle uğraşmak iyi değildir diye düşünüyorum, benim naçizane fikrim bu.

bu işi bu kadar ciddiye almakta bana pek mantıklı gelmiyor, işinin ehli hoca nasıl oluyor, hoca ne yapıyorda iyi geliyor, o duayı yazdırmak ne demek yani.
yani bu işlere bu kadar kafanızı takarsanız, hocalar arayıp araştırıp durursanız olmaycağı varsada psikolojik olarak rahatsız olursunuz.
duanızı okuyun, aklınızdan kötülükler geçirmeyin bişeycik olmaz.
ben namazlarımda, yatarken kalkarken okuyorum nas süremi (kötü enerjiden koruyor), felak süremi(nazardan kem gözden koruyor) ayetal kürsimi tamam mis gibi..
hocaya gitmek falan abartı bence, ama öyle rahat hissedecekseniz bilemem tabi..

iyi aksamlar kizlaaaarr..kimler var bakim? nasilsiniz?
ben iyiyim, beklemedeyim, bugün öglen izinliydim, bol bol dinlendim, elimi bi ise sürmedim vallah, izin günümde yaparim artik. siz neler yapiyorsunuz? ya ben kadriye yi cok merak ettim, o hep yazardi, günü de 3 ocak di galiba? huuu kadriiiss nerelerdesin kiiz? tamam bu saat de hamisler belki yatmistir, ama diger arkadaslarim nerelerdesiniz yaaaaa... gelinde iki muhabbet edelim...lütfeeeeeeenn...

ya banada pek mantıklı gelmiyor ama çevremde sebepsiz düşükleri duyuyordum hocaya gidip muska yazdırıyorlar sonrada bişey olmadığını söylediler...her hocada hoca diil bu bi gerçek kimi ticaret yapıyor...bencede en güzeli ALLAH'a yalvarıp dualarımızı okumak...ööff arkadaşlar ne biliim yaa o kadar çok kötüyümki siz beni en iyi anlayansınız...ben 26 yaşındayım eşim 33 yaşında 2005 te evlendik 3sene 7 ay lık evliyiz ve hiç korunmadık olmuyo yaa resmen millet bi kere kaçamak yapıp hamile kalıyor benim kardeşim ve halamın kızı öyle biz uğraş uğraş canımız çıkıyo olmuyo yaa...RABBİM nolur bizlerin dualarını hayırlısıyla bir an evvel kabul et nolur eğer hala zaman varsa yalvarırım bizlere sabretmeyi nasip et dayanmak çook zor ...senağlama
bi tanecik bebeğim oldu 2007 de klomen kullandım 2. ayda kaldım 10 gün günüm geçmişti ama idrarda çıkmamıştı bende pek ihtimal vermiyordum ama hamişmişim kan tahlili yaptırınca emin oldum.eşim çalışıodu ona telde söylediğimde tek istediğim şuan sana sarılıp ağlamak demişti annem babam duyuncada çok sevinmiş babam sevinçten çok ağlamış çocuklara çikolata dağıtmıştı...29 haziranda öğrendim 2 temmuzda annemlere gidiyodum yalovaya orda düşük yaptım daha eve adımımı atmadan hastaneye gittik ne zor dimi...napalım vardır bi hayır mutlaka...şimdide eşim diyoki karnın büyümeden inanmam:1no2:
arkadaşlar en güzel dua müslümanın birbirine yaptığı duadır rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah birde sabır....hepinizi öpüyorum çok konuştum galibaaa:utangac:

slm kızlarr benn bayadır gelemiyorum bebege araverdim
düşün düşün stres stres derken panik atak olmuşum
ilaç kullanıyorum doktor bi süre korun dedi ilaç ladıgımi çin terepiyle halledip bir an önce başlamak isityorum ondan öncede jinekologa gitim hiç bişeyin yok eylüle kadar olmazsa gel demişti tam sevind,m derken bu çıktı hepinizi öpüyorum dua edin kurtulıyım şu illettenn rabbim gönlünüze göre vversinn

kızlar ben bu ay erken adet oldum erkenden geldiği içinde hiç stres yapmadım bu ay klomen kullancam bakalım önümüzdeki ay nolcak kızlar şimdi ben ilk lekenin geldiği gündenmi hesaplıcam yoksa tam gelincemi leke 2 gün önce geldi şu an bile kırmızıya dönmedi hala leke şeklinde geliyo az az bu yüzden hangi günü baz alıcam şaşıdım

ya banada pek mantıklı gelmiyor ama çevremde sebepsiz düşükleri duyuyordum hocaya gidip muska yazdırıyorlar sonrada bişey olmadığını söylediler...her hocada hoca diil bu bi gerçek kimi ticaret yapıyor...bencede en güzeli ALLAH'a yalvarıp dualarımızı okumak...ööff arkadaşlar ne biliim yaa o kadar çok kötüyümki siz beni en iyi anlayansınız...ben 26 yaşındayım eşim 33 yaşında 2005 te evlendik 3sene 7 ay lık evliyiz ve hiç korunmadık olmuyo yaa resmen millet bi kere kaçamak yapıp hamile kalıyor benim kardeşim ve halamın kızı öyle biz uğraş uğraş canımız çıkıyo olmuyo yaa...RABBİM nolur bizlerin dualarını hayırlısıyla bir an evvel kabul et nolur eğer hala zaman varsa yalvarırım bizlere sabretmeyi nasip et dayanmak çook zor ...senağlama
bi tanecik bebeğim oldu 2007 de klomen kullandım 2. ayda kaldım 10 gün günüm geçmişti ama idrarda çıkmamıştı bende pek ihtimal vermiyordum ama hamişmişim kan tahlili yaptırınca emin oldum.eşim çalışıodu ona telde söylediğimde tek istediğim şuan sana sarılıp ağlamak demişti annem babam duyuncada çok sevinmiş babam sevinçten çok ağlamış çocuklara çikolata dağıtmıştı...29 haziranda öğrendim 2 temmuzda annemlere gidiyodum yalovaya orda düşük yaptım daha eve adımımı atmadan hastaneye gittik ne zor dimi...napalım vardır bi hayır mutlaka...şimdide eşim diyoki karnın büyümeden inanmam:1no2:
arkadaşlar en güzel dua müslümanın birbirine yaptığı duadır rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah birde sabır....hepinizi öpüyorum çok konuştum galibaaa:utangac:

melikecim sıkma canını, herhalde bizi en iyi biz anlıyoruz, insan umutlaru tükendiği noktada umut olacak şeyler arıyor, tosbaacım sen de kendine göre haklısın, çevremde bu kadar çok söylenen bir şeyi araştırmadan geçemem ben, meraklı bir insanım napiim huyum kurusun. :roflol: Kafama takmış da değilim, şu an gelecekle ilgili ne yaparım ne ederim bilmiyorum, düşünmek de istemiyorum, biraz relax yani...melikecim şöyle düşün senin tedaviyle hemen sonuç alınabiliyor, ben tedaviyle de sonuç alamamıştım, sıkma canını, olacak inşallah...

kızlar ben bu ay erken adet oldum erkenden geldiği içinde hiç stres yapmadım bu ay klomen kullancam bakalım önümüzdeki ay nolcak kızlar şimdi ben ilk lekenin geldiği gündenmi hesaplıcam yoksa tam gelincemi leke 2 gün önce geldi şu an bile kırmızıya dönmedi hala leke şeklinde geliyo az az bu yüzden hangi günü baz alıcam şaşıdım

Lolo sanırım lekenin geldiği ilk günü baz alıyorsun.

bu işi bu kadar ciddiye almakta bana pek mantıklı gelmiyor, işinin ehli hoca nasıl oluyor, hoca ne yapıyorda iyi geliyor, o duayı yazdırmak ne demek yani.
yani bu işlere bu kadar kafanızı takarsanız, hocalar arayıp araştırıp durursanız olmaycağı varsada psikolojik olarak rahatsız olursunuz.
duanızı okuyun, aklınızdan kötülükler geçirmeyin bişeycik olmaz.
ben namazlarımda, yatarken kalkarken okuyorum nas süremi (kötü enerjiden koruyor), felak süremi(nazardan kem gözden koruyor) ayetal kürsimi tamam mis gibi..
hocaya gitmek falan abartı bence, ama öyle rahat hissedecekseniz bilemem tabi..

:1hug: canım arkadasım benım nıye sinirlenıyosun okadar beeee,sonucda bu bi inanc meselesı kimse kimsenın inandıgına ınanmak zorunda degıl ama insan düşük yasayınca ve cevresınde böyle bırseyın varlıgını duyunca neden dıyo denemıyım.ne kaybedıcemkı deneyınce,sonucda amac aynı hepsı bebek için,ona bakarsan doktorların tek bı ortak noktası var "BEBEK DÜŞECEKSE ANNEYİ PAMUKLARA SARSAK YİNE DÜŞER AMA TUTUNACAKSA TAS TASISAN YINE TUTUNUR" ee ozaman bu kesinse bız nıye gezıyoruz doktor doktor.ama amac aynı dımı belkı dıyoruz bı umut belkı öbür doktor baska iyi bişi söyler.buda onun gıbı bişey,şimdi bende yıycem fırcayı senden ama bende inanıyorum:utangac:.sonucda duamıda eksık etmıyorum ama bişe kaybettıgımıde sanmıyorum.işin ehli hoca derken arkadas seyı kastetmıs olmalı,bazı hocalar bu işi ticarete cevırmıslerdır ama bazıları gercekten Allah rızası için yapar.(hem hoca dedıgım bıldıgımız camı hocası,arkasında onlarca ınsana namaz kıldıran hoca)zaten yaptıkları bıse yok sadece senle konusurken anlıyo sübyanın varmı yokmu die ve varsa eger sana dua yazıyo okadar.sende o duayı tasıyosun üstünde bebek dogana kadar.evet kısmet işi hersey,dünyada yiycek ekmegı varsa ne yapsak gelır zaten dünyaya,ama zaten sübyanı olan herkezınde düşmezmiş bebegı sadece 9 ay zorlu gecermıs yada bebege gecermıs sübyan ve doguktan sonra bebek gecelerı rüyasından hep cırlayarak sıcrayarak uyanırmıs korktugu için.ben şansımı denedım gerısı Allah a kalmıs.duamıda eksık etmıyorum,herseyın hayırlısı bu saatten sonra
:1hug: canım arkadasım öpüyorum senı bak bıyerde fikir ayrılıgı yasadık ama olsun bu sadece bı fikir ayrılıgı okadar.a.s.

canım senın gecen ayda böyle olmustu dımı? bence kadın dogumcunla bı konus cunku kırmızıya dönmedı dedıgıne göre kahverengı gelıyor olmalı.oda adetten sayılmıyor dıye bılıyorum.eskı adetten kalan pis kanın dısarı atılması denıyor ama emın degılım.çünkü düşük tehlıkelerınde hep doktorlar aynı seyı söyler kahverengı lekelenmeler için,içerde kalan pis kanın dsarı atılıyor die.adet gununue kac gun vardı yerlesme kanaması falan olmasın şekerim sakın yerimseniben

canım yaa boş veerr umutlandırma beni geçen ay geç olmuştum bu ay 12 sinde olmam gerekiyodu erken oldum artık çok fazla üstüne düşmücem bir sürü sıkıntı yapıcam şey var zaten bide bunu kafama takmim artık geliceği zaman gelir heralde

sen nasılsın canım bebeğinin kalp atışlarınıda duymuşsun hayırlı olsun bide kucağına alırsan sağ sağlim bizden mutlusu olmaz kendinde iyi bak tuğbacım seni öpüyorum

canım yaa boş veerr umutlandırma beni geçen ay geç olmuştum bu ay 12 sinde olmam gerekiyodu erken oldum artık çok fazla üstüne düşmücem bir sürü sıkıntı yapıcam şey var zaten bide bunu kafama takmim artık geliceği zaman gelir heralde

sen nasılsın canım bebeğinin kalp atışlarınıda duymuşsun hayırlı olsun bide kucağına alırsan sağ sağlim bizden mutlusu olmaz kendinde iyi bak tuğbacım seni öpüyorum

ya canım aslında öyle demek istemedım,doğru dıyosun sıkıntın var zaten şu sıralar,bide bunu takma kafana.ama kırmızıya dönmesse mutlaka konus doktorunla cunku ozaman belkıde yumurtlamıyorsun ondan adet gıbı olmuyor olabılırsın.

evet canım saol gördük bebişimin kalp atıslarını noktaydı ama büyümüş baya,1.2cm olmus(12mm).inşallah hayırlısıyla kucagıma almakda nasip olur.a.s.

melikecim sıkma canını, herhalde bizi en iyi biz anlıyoruz, insan umutlaru tükendiği noktada umut olacak şeyler arıyor, tosbaacım sen de kendine göre haklısın, çevremde bu kadar çok söylenen bir şeyi araştırmadan geçemem ben, meraklı bir insanım napiim huyum kurusun. :roflol: Kafama takmış da değilim, şu an gelecekle ilgili ne yaparım ne ederim bilmiyorum, düşünmek de istemiyorum, biraz relax yani...melikecim şöyle düşün senin tedaviyle hemen sonuç alınabiliyor, ben tedaviyle de sonuç alamamıştım, sıkma canını, olacak inşallah...

tesellin için teşekkür ederim anjelic arkadaşım...hepimiz aynı sıkıntıyı paylaştığımız için herşeyi sizlerle rahatlıkla anlatabiliyorum.birde duyduklarımıda tabiki...tosbacıma bende hak veriyorum herkes doğrucu diil ne yazıkki ama bunuda denemeniz fayda verebilir diye bilmenizi istemiştim...ALLAH seninde sıkıntılarını tez vakitte puff diye geçirsin inşallah...

Çocuğu olmayan veya evlenmek isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur'an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
hepinizi öpüyoruma.s.

canım bende klomen kullandım benimde adetlerim çok düzenlidir ama hap kullanınca oynadı bir kaç gün ileri veya geri gitti...leke ne zaman geldiyse o zaman adet başlamıştır zaten hapı adetin 5. günü başlıcan o zamana kadar sökülürsün ama hep leke gibiyse bence bi test yap çünkü benimde hamileliğimde adet günüm gelince leke gelip gitmişti bende ha oldum olacam die bekliodum ama 10 geçmişti o zaman hamiş olduğumu öğrendim çok geçmeden düştü tabi...sen ihmal etme bir kadın korunmuyorsa herşeye dikkat etmeli öptüm:1hug:

nihalcim hayırlısı olsun tatlişkooom, ilk lekelenme olduğun günü sayıcan canımın beniimm..

:1hug: canım arkadasım benım nıye sinirlenıyosun okadar beeee,sonucda bu bi inanc meselesı kimse kimsenın inandıgına ınanmak zorunda degıl ama insan düşük yasayınca ve cevresınde böyle bırseyın varlıgını duyunca neden dıyo denemıyım.ne kaybedıcemkı deneyınce,sonucda amac aynı hepsı bebek için,ona bakarsan doktorların tek bı ortak noktası var "BEBEK DÜŞECEKSE ANNEYİ PAMUKLARA SARSAK YİNE DÜŞER AMA TUTUNACAKSA TAS TASISAN YINE TUTUNUR" ee ozaman bu kesinse bız nıye gezıyoruz doktor doktor.ama amac aynı dımı belkı dıyoruz bı umut belkı öbür doktor baska iyi bişi söyler.buda onun gıbı bişey,şimdi bende yıycem fırcayı senden ama bende inanıyorum:utangac:.sonucda duamıda eksık etmıyorum ama bişe kaybettıgımıde sanmıyorum.işin ehli hoca derken arkadas seyı kastetmıs olmalı,bazı hocalar bu işi ticarete cevırmıslerdır ama bazıları gercekten Allah rızası için yapar.(hem hoca dedıgım bıldıgımız camı hocası,arkasında onlarca ınsana namaz kıldıran hoca)zaten yaptıkları bıse yok sadece senle konusurken anlıyo sübyanın varmı yokmu die ve varsa eger sana dua yazıyo okadar.sende o duayı tasıyosun üstünde bebek dogana kadar.evet kısmet işi hersey,dünyada yiycek ekmegı varsa ne yapsak gelır zaten dünyaya,ama zaten sübyanı olan herkezınde düşmezmiş bebegı sadece 9 ay zorlu gecermıs yada bebege gecermıs sübyan ve doguktan sonra bebek gecelerı rüyasından hep cırlayarak sıcrayarak uyanırmıs korktugu için.ben şansımı denedım gerısı Allah a kalmıs.duamıda eksık etmıyorum,herseyın hayırlısı bu saatten sonra
:1hug: canım arkadasım öpüyorum senı bak bıyerde fikir ayrılıgı yasadık ama olsun bu sadece bı fikir ayrılıgı okadar.a.s.
ay tubişim, sen okuttun mu duanı peki işinin ehli hocaya, taşıyo musun üzerinde merak ettim valla.. ya bana hala inandırıcı gelmiyor, benim üzerimde ruhani bir varlık var adı sübyan, bebeğimin düşmesine yada doğumdan sonra huzursuz olmasına sebep oluyor, sonrada iyi bir hocaya gidiyorum oda benimle sadece konuşarak anlıyo benim sübyanım olup olmadığına, ilginç geliyo bana, şehir efsanesi sanki. ilk defeda burda duydum, benim teyzem 5 kere düşük yaptı şimdi iki tane oğlu var. ben 6 aylık bebeğimi kaybettim etrafımdaki kimse böyle bişeyden bahsetmedi. ama yinede çok bildiğim bir konu olmadığı için etraflıca tartışamıcam şimdi şekeriiiim delikafadulden
sebepsiz düşük diye birşey olmadığını tüm dr'lar açıklıyorlar, eğer bebeğin ilk 3 ayda düşerse doğanın kendini koruma sistemi olduğunu, genleri bozuk bir canlıyı vucudun attığından bahsediyorlar burda hemfikiriz di mi, gerisini boşvereliiimm:CüvCüv:

hala liste tutuyormusn bılmıyorum ama 3subat yenı tarıhım yarında rahım fılmı var cekılcek dualrınzı beklıyorum

Back
X