- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.281
canımmm,özledik valla seni.oh tatilde bol bol dinlenmişsindir,iyi gelmiştir sana..
benimde ailem buraya geldiklerinde sıkıntılarımı geçici unutuyorum,ama onlar gidince ev bomboş kalıyo seninde dediğin gibi. benimde ablamın bi kızı var,bana gelince hiç gitsinler istemiyorum..
ihmal etme bizi tatlımmm a.s.
melike canımm,bugün dr'a gittim bebeğimin kesesi düzelmiiişşş(ALLAH'IMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN):Saruboceq: kalp atşı biraz yavaş ve düşük riski devam ediyormuş.hala kasıkta ilk başlarda sağ taraftaydı şimdi solda pek anlamadım :uhm:ya neyse.dr şu 10 günüde atlatırsa tamamdır.çok halsizim ve canım hiç birşey istemediği için,bol bol süt iç gerekirse bebeğe yarasın diye serum takarız dedi.mehtapçım senin bebişin sımsıkı tutunmuş işte yaa niye üzülüyosun ki azcık nazlı ama inatçı bebiş o annesi sen inancı güçlü birisin RABBİM ne dilediyse o olur ol derse olur o kadarda üzme kendini puuff diye geçicek sıkıntıların inşallah
kız fundişim niye çalışmaları aksattın bakiim.klava:
şaka bir yana geçmiş olsun tatlım vardır bundada bi hayır dimi?
mehtap gülü hakkında hayırlısı olsun canım üzülme diyemiyorum hepimizin başından geçti üzülüyoruz tabiki...bol bol dua et arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın...rabbim yardımcın olsun sağlıcakla atlatırsın inşallah...iyi haberlerini almak ümidimle...
Herkese merhaba,
Ekim 2008 de 6 haftalık gelebliğim döllenen yumurtanın gelişiminin durmasından dolayı düşük ile sonuçlandı. Ultrasonda rahim 2 boşluk şeklinde gözüküyordu, rahim yapısının anlaşılması için ilaçlı rahim filmi (HSG) çekildi. Film sonucuna göre rahimi ikiye ayıran fundustan yani rahimin tepesinden başlayıp girişine kadar uzanan büyük bir septum görüldü. Septum düşüğe sebep olabilecek önemli bir etkendi, çünkü fallop tüplerinde döllenen yumurta normalde kan damarlarıyla örülü rahim duvarlarına yerleşecekken kas yapısı olan septuma yerleşebilir ve yeterli beslenemediği için gebelik düşükle sonuçlanabilir. Septum rezeksiyon ameliyatı yapılıp septumun alınması gerekiyordu. Fakat ben kendi isteğimle yeniden hamile kaldım. Doktorum ultrasonda bakarak döllenen yumurtanın septum üzerine değil rahim duvarına yapıştığını söyledi. Ne çok ümitlen ne de ümitsiz ol dedi. Bu gebelik de başarısız olur ise ameliyat olacağım. İlk düşükten sonra 1 hafta hormonların da etkisi ile sürekli ağlayıp suçluluk duymuştumama daha sonra yaşadığım bu sıkıntıların herkesin düşük sonrası yaşadığı sıkıntılardan olduğunu öğrendim, 15 gün içinde psikolojim normale dönecekti ve döndü. Kadınlar zaten doğuştan güçlüdür, bebek sahibi olma serüvenine çıkmış bütün arkadaşlarıma güçlü olmalarını tavsiye ediyorum. Unutmayın bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda yaşadığımız bütün sıkıntılar unutulacak.
melike canımm,bugün dr'a gittim bebeğimin kesesi düzelmiiişşş(ALLAH'IMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN):Saruboceq: kalp atşı biraz yavaş ve düşük riski devam ediyormuş.hala kasıkta ilk başlarda sağ taraftaydı şimdi solda pek anlamadım :uhm:ya neyse.dr şu 10 günüde atlatırsa tamamdır.çok halsizim ve canım hiç birşey istemediği için,bol bol süt iç gerekirse bebeğe yarasın diye serum takarız dedi.
birde dr'lar adetin ilk gününden hesaplıyorlarya gebeliği,dr' dedimki !dr bey ben ocak 6 da yumurtladım. bebeğimin gelişimini buna göre hesaplarsak benim hesabım doğruu,yani dr'lar 8 haftalıksın diyo ben 6+2 haftalığım dedim.senin hesabın doğru ama dünya standartlarına göre böyle hesaplanıyor dedi.yani kıslar benim bebeğim hiçde gelişmemiş değil dimi ama?
yasemincim RABBİM bebek isteyen kullarının hiç birisine böyle acılar yaşatmasın tatlım.RABBİM inşallah sana ve tüm bebiş isteyen arkadaşlarıma tez zamanda anneliği nasip etsin,hayırlısıyla inşşş...:1hug:
slm kızlar,neler yapıyosunuz bakiiimm,herkes iyidir umarım,topikimizi yalnız bırakmayalım kızlar hadi toplanalımmm...
melikecim tatil bitti artık buradasın bizi ihmal etme heeeeklava: yaaav tatilin her türlüsü güzeldir, hele de ailen yanındaysa tadına doyulmazhihoyyyt Benim de minik bir yiğenim var, onunlayken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum, onu çooook seviyorum, işte o nedenle ki bi tane de ben istiyomkaydirigubbakcemile3
Minik kelebeğim sen neler yapıyorsun, çalışmalar nasıl gidiyor? Ben daha çalışmalara başlayamadım hala hastayım çünkü, haftaya başlarız gaariBu ay işi daha sıkı tutucam kendime ovulasyon testlari aldım ehehheeee, bir de preseed diye sperm dostu bir jel, bakalım işe yaracak mı? Bana dua edin canlarım:lepi:
kelebeğim caaanım ben burdayım yaaaavhihoyyyt
oleeeeyyyyy....
sonunda yakaladım biriniziii:)
burcakt canım geçmiş olsun bak şimdi hamılesin.güzel bir hamılelık geçirirsin canım.aklından kötü şeyleri çıkart herşey güzel olacak hayatım...
mehtapgülüm arkadaşım herşey yolunda bir hamılelık geçireceksın inşş.. dualarım tüm hamişler için sağlıklı bir hamılelık gecirin sağlıkla alın kucağınıza bebişleriiii
diğer hamişler nasıl bakalım.keyifler yerinde mı?
benımde kasımda düşmüştü bebişim.3 adet dönemı gecirdim artık başlıcaz çalışmalaraaaa..
rabbim tüm bebek iseyenlere nasıp etsin arkadaşlarım hergece yatarken hep dua ediyorumm...
hepinize kocaman sevgiler öpüyorum arkadaşlarım
anaaa dur kısss acıdı valladelikafadulden
pınarcım adım özlem unuttun mu yoksaa:çok üzgünüm: valla şimdi geliyoooklava: kaydirigubbakcemile3
burcakt canım geçmiş olsun bak şimdi hamılesin.güzel bir hamılelık geçirirsin canım.aklından kötü şeyleri çıkart herşey güzel olacak hayatım...
mehtapgülüm arkadaşım herşey yolunda bir hamılelık geçireceksın inşş.. dualarım tüm hamişler için sağlıklı bir hamılelık gecirin sağlıkla alın kucağınıza bebişleriiii
diğer hamişler nasıl bakalım.keyifler yerinde mı?
benımde kasımda düşmüştü bebişim.3 adet dönemı gecirdim artık başlıcaz çalışmalaraaaa..
rabbim tüm bebek iseyenlere nasıp etsin arkadaşlarım hergece yatarken hep dua ediyorumm...
hepinize kocaman sevgiler öpüyorum arkadaşlarım
Herkese merhaba,
Ekim 2008 de 6 haftalık gelebliğim döllenen yumurtanın gelişiminin durmasından dolayı düşük ile sonuçlandı. Ultrasonda rahim 2 boşluk şeklinde gözüküyordu, rahim yapısının anlaşılması için ilaçlı rahim filmi (HSG) çekildi. Film sonucuna göre rahimi ikiye ayıran fundustan yani rahimin tepesinden başlayıp girişine kadar uzanan büyük bir septum görüldü. Septum düşüğe sebep olabilecek önemli bir etkendi, çünkü fallop tüplerinde döllenen yumurta normalde kan damarlarıyla örülü rahim duvarlarına yerleşecekken kas yapısı olan septuma yerleşebilir ve yeterli beslenemediği için gebelik düşükle sonuçlanabilir. Septum rezeksiyon ameliyatı yapılıp septumun alınması gerekiyordu. Fakat ben kendi isteğimle yeniden hamile kaldım. Doktorum ultrasonda bakarak döllenen yumurtanın septum üzerine değil rahim duvarına yapıştığını söyledi. Ne çok ümitlen ne de ümitsiz ol dedi. Bu gebelik de başarısız olur ise ameliyat olacağım. İlk düşükten sonra 1 hafta hormonların da etkisi ile sürekli ağlayıp suçluluk duymuştumama daha sonra yaşadığım bu sıkıntıların herkesin düşük sonrası yaşadığı sıkıntılardan olduğunu öğrendim, 15 gün içinde psikolojim normale dönecekti ve döndü. Kadınlar zaten doğuştan güçlüdür, bebek sahibi olma serüvenine çıkmış bütün arkadaşlarıma güçlü olmalarını tavsiye ediyorum. Unutmayın bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda yaşadığımız bütün sıkıntılar unutulacak.
ooyy tatlım benim ben burdayım bir hafta tatildeydim yaa kız kardeşim geldi bebişiyle beraber kuzumu sevdim bol bol dün gittiler ev bomboş şimdi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
insanın ailesi sıkıntılarını bir parçada olsa unutturuyor...sizleri hiç unutmadım her yazıyı takip ettim ama yazamadım...öpüldünüz tatlışkolar a.s.
hoşgeldin canım her yeni gelen arkadaş oldukça yine mi ya diye üzülüyorum aslında.keşek bunları yaşamamış olsaydık.anlamazmıyız bi tanem hepimiz yaşadık bu acıyı.rabbim tekrarlatmasın inşallah.dinlenme sürek biter bitmez meleğin sağlıkla gelir umarım.geçmiş olsun diliyorum arkadaşımselam hepinize....bende 5 şubatta 7 haftalık meleğimin kalbi durması üzerine kürtaj oldum...neler hissettiğimi yazmama gerek yok anlıyosunuzdur beni....allah yardımcımız olsun ve o minik meleklerinden yollasın hepimize hayırlısıyla tabiki....şuan 3 aylık dinlenme süresindeyiz ve hala ara ara kanamam oluyor çok yoğun değil ama...dr uma sordum 1 aya kadar olur dedi normalmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?