- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.261
selam hepinize....bende 5 şubatta 7 haftalık meleğimin kalbi durması üzerine kürtaj oldum...neler hissettiğimi yazmama gerek yok anlıyosunuzdur beni....allah yardımcımız olsun ve o minik meleklerinden yollasın hepimize hayırlısıyla tabiki....şuan 3 aylık dinlenme süresindeyiz ve hala ara ara kanamam oluyor çok yoğun değil ama...dr uma sordum 1 aya kadar olur dedi normalmiş...
geçmiş olsun canım,rabbim hiçbirimize bidaha yaşatmasın.acın çok yeni allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde meleklerimize kavuşuruz..
canımm sağlık olsun.kocişine geçmiş olsun.hayırlısıyla sorunsuz,tez zamanda gelsin meleğin:1hug:..kıs valla bizde 1,5 aydır kocişle kardeş kardeş yatıyoruz,ay adam dr'a sor düz duvara tırmanıyorum diyoo..:roflol:bende her geceki çalışmalara say diyorum,artık çalışmaktan böyle -tatlicadiarzu-olmuştuk..mehtapcım canım bence nilayın önerdiği doktorada bi görün hayatım .sen içini ferah tut valla dualarımda varsın hayatım.
benim çalışmalar güme gitti yaaff.geçen hafta kociş gripti felaket.bu ay da elde var sıfır .hemde geçen hafta tam zamanımdı kasık ağrısı akıntıda artış hep yumurtalama belirtileri mevcuttu.ama nasip değildi sanırsam.hasta kocişimle kardeşçe yattıkkafamçokkarıştı
sağol canım inşallh yaa..bir dr'a daha gideceğim tatlım.ondan hayırlı haberler alırım inşallahh..mehtapcım,canım,bak meleğin sımsıkı tutunmuş sana inşallah seni bırakmıcak annesi.sende içini ferah tut arkadaşım,dediğin gibi allahtan ümit kesilmez.herşey yoluna girecek ben inanıyorum.ama mutlaka başka bi doktora görün tatlım.
kızlar geçen hafta pazartei kürtaj oldum
ama hala ara ara kanamam var az ama
bu normal mi sizce??
herkese merhaba arkadaşlar... bende sizler gibi bebeğimi kabettim, 2 hafta oldu ama hala inanamıyorum, ne kadar zormuş atlatmak, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor, henüz çok yeniydi, 8 haftalıktı ama o kadar çok istiyordumki, kalbinin durduğunu öğrenince inanamadım.... allahım kimseye yaşatmasın inşallah
merhaba.cok gecmis olsun canim.bende senin gibi 2 hafta önce ilk bebegimi kaybettim.benimde 3 aylikti.bende hala inanamiyorum.hersey yolunda gidiyordu.gercekten aci birsey.hep aklimda ama nasip degilmis canim.insaallah baska sefere.Rabbim bu sefer saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip etsin.Allah isteyen herkese versin..............
Arkadaşım bende 6 ay önce bebeğimi düşürdüm. Yeni bir melek bekliyoum fakat hala olmuyor ve ben bu durumu kafama çok takıyorum.
arkadaşlar mrb herkese , öncelikle allah herkesin yardımcısı olsun ve kimseyi evlat acıysıyla sınamasın diliorum, aranıza yeni katılıyorum, 8 haftalık hamileydim, dün kalp atışları için dr gittik ve kesenin içinde minicik bişi var embryoya pek benzemiodu kese büyümüş ama bebek gelişmemiş, dr panik yapma haftaya gel tekrar olabiliyo bazen dedi geç döllenme falan, ama tabi ben problem olduğunu anladım, çünkü ilk gebeliğimde 8+3 de kalbi durmuştu, neyse ben dr güvenmeyip ilk dr ma gittim dr direk kan pıhtısı bu boş kese dedi , ve şimdi düşmesini bekliyoruz 1 hafta , beni ankaraya hacettepeye sevk etti pzts gidicez testler yapılacak düşmezse orada kürtaj olucam, zor günler ama bu günümüzede şükür, neler var hayatta, kızlarr sizede diyceğim sakın üzülmeyin, allah hepimizin yardımcısı olsun :))[/QUOTE
merhaba arkadaşlar
bende 5 ekimde kürtaj olmuştum doktorum bana 5-6 ay korunmam gerektiğini söylemişti ama ben geçen ay gittiğimde çocuk çok istediğimi söyledim ve bu ay için korunmayı bırakmamı söylemişti ben bıraktım ve çalışmalara başladım adetim 17-20 ocak ama çok ümitliydim dün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç negatif halbuki belirtilerim de çok yoğundu demekki psikolojikmiş .....
selam ertenancım tesadüfki bnde 5 ekmde bebeğimi kaybetim ve senn gibi tekrar hamile kalmak istiorum doktorum üç ay dedi bana bende beklemek istemiorum açıkcası acaba tehlikeli bi durum yaratırmı yine başımıza böle kötü bi olay gelirmi die düşümüorum kara kara bu ay için çalışmalarra başlıcaz artık yeni bitti reglm bakalım allah herkese hayırlı hamilelikler yaşatsın inşş..sen kaç haftalık düşürdün bebeğinisenağlama
kıslar kusura bakmayın,kendi derdime düştüm hiç birinize cevap yazamadım.a.s.geçmiş olsun,hepiniz hoş geldiniz. keşke bu topiğe gelmeseydiniz ama RABBİM böylesini hayırlı görmüş..inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalır ve sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip eder RABBİMM..:Saruboceq:
yasemin 66 canım sende hoş geldin..RABBİM hepimizin gönlüne göre versinn...
geçmiş olsun canım,bi problem yoksa bencede korunma.çünkü deli gibi bebek isterken korunmak psikolojini daha çok bozacak.ben öyle olmuştum çünkü.
aklına kötü şeyler getirme,içini ferah tut.rabbim en kısa zamanda o müjdeli haberi herkese haykırmayı nasib eder inşallah...
slm canım buralardayım hep aslında bu aralar cok ıyı degılım bu bebek olayları benı cok yıprattı en basıt bır sey duyunca moralım bozuluyor aglamaya baslıyorum falan senağlama o yuzden sık gelmıyorum kafamdan atmaya calısıyorum
benım yıne yumurta takıbım yapıldı canım bu sabah gıttım yıne bır yumurta var ama gec gelısıyor bugun 14.gunum 17 mm olmus pazartesı catlama ıgnesı yaptırıcam bır hafta sonrada gıdıcem bır tahlıl yapılacak yumurta kalıtesı ve catlamasıyla alakalı sanırım
bu ayda olmazsa asılama deneyelım dedı ve rahım fılmı cektırmem gerekıyormus
onu hıc yaptırmak ıstemıyorum korkuyorum ınsallah bu ay amacımıza ulasırız da gerek kalmaz :Saruboceq:
sen nasılsın tatlım hersey yolundadır ınsallah opuyorum
selam hepinize....bende 5 şubatta 7 haftalık meleğimin kalbi durması üzerine kürtaj oldum...neler hissettiğimi yazmama gerek yok anlıyosunuzdur beni....allah yardımcımız olsun ve o minik meleklerinden yollasın hepimize hayırlısıyla tabiki....şuan 3 aylık dinlenme süresindeyiz ve hala ara ara kanamam oluyor çok yoğun değil ama...dr uma sordum 1 aya kadar olur dedi normalmiş...
canım benim çok teşekkür ederim...rabbim hepimize yardım etsin...çok acılar yaşadım...şuan incir ve keçiboynuzu kürüne başladım kızlar..yapan varmı aranızda...[/QU
Yasemincim çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşamak nasip olur...
Ben eşime arada keçi boynuzu kürü yapıp veriyorum çok düzenli diil ama aklıma estikçe, etkisi olıyor bilmiyorum açıkçası inşallah olıyordur...
Kızlar sizle nasılsınız? Nilayım bebiş gittikçe büyüyor, inşallah daha da kocaman olacak, öperim ben o meleği, iyi bak annesi ona :),
Mehtap gülüm canım ovulasyon geç olduysa bebeğin geriden takip etmesi normadir, o inatçı ve yaşama tutunan bir bebek olacak, sen içten inan buna annesi, bırakmayacak seni inşallahhhh...
Kısss fundişim kocaya hasta olmak yasak demedin mi sen? Hasta da olsa görev görevdir valla, benimki yağmur demedi çamur demedi görevini yaptı heeee :)
Minik kelebeğim sen nasılsın? Şu takmama olayını becerebilirsen senin melek gelecek inan, boşver kısım şu kan testlerin, yaavv ben pek meraklı bir şeyimdir ama bu ay 1 defa test yaptım günüm geçince, salla gitsin e mi?
Melikecim nerdesin sen, sesin soluğun çıkmıyor???
Kızlar sizle nasılsınız? Nilayım bebiş gittikçe büyüyor, inşallah daha da kocaman olacak, öperim ben o meleği, iyi bak annesi ona :),
Mehtap gülüm canım ovulasyon geç olduysa bebeğin geriden takip etmesi normadir, o inatçı ve yaşama tutunan bir bebek olacak, sen içten inan buna annesi, bırakmayacak seni inşallahhhh...
Kısss fundişim kocaya hasta olmak yasak demedin mi sen? Hasta da olsa görev görevdir valla, benimki yağmur demedi çamur demedi görevini yaptı heeee :)
Minik kelebeğim sen nasılsın? Şu takmama olayını becerebilirsen senin melek gelecek inan, boşver kısım şu kan testlerin, yaavv ben pek meraklı bir şeyimdir ama bu ay 1 defa test yaptım günüm geçince, salla gitsin e mi?
çok geçmiş olsun inş bir daha yaşamayız bu acıyı..benimde düşükten iki gün sonra kanamalarım geçti zaten o kadar çok kan kaybetmiştimki sanırım kan kalmamıştı vücudumda(ve reglm düzenim üç aydır beklediğim günlerde devam edio sende çok dikkat et özellikle düşükten sonra bakım hijyen çok önmli sürekli ılık duş al tatlm ve ilişkiden kaçın en azından üç hafta enfeksiyonlara karşı sağıklı gnler senn olsun inşş....zaten sana bunları doktorun sölemiştir ama ne bilim belki faydası olur die paylaşmak istedim
canım benim çok teşekkür ederim...rabbim hepimize yardım etsin...çok acılar yaşadım...şuan incir ve keçiboynuzu kürüne başladım kızlar..yapan varmı aranızda...[/QU
Yasemincim çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşamak nasip olur...
Ben eşime arada keçi boynuzu kürü yapıp veriyorum çok düzenli diil ama aklıma estikçe, etkisi olıyor bilmiyorum açıkçası inşallah olıyordur...
çok sağol canım...güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...düzenli yapmak lazımmış canım kürü ben faydası olacağına inanıyorum allahın izniyle önümüzde 3 ayda varken değerlendirmek istedim..allah hepimizin gönlüne göre versin....
ooyy tatlım benim ben burdayım bir hafta tatildeydim yaa kız kardeşim geldi bebişiyle beraber kuzumu sevdim bol bol dün gittiler ev bomboş şimdi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
insanın ailesi sıkıntılarını bir parçada olsa unutturuyor...sizleri hiç unutmadım her yazıyı takip ettim ama yazamadım...öpüldünüz tatlışkolar a.s.
Herkese merhaba,
Ekim 2008 de 6 haftalık gelebliğim döllenen yumurtanın gelişiminin durmasından dolayı düşük ile sonuçlandı. Ultrasonda rahim 2 boşluk şeklinde gözüküyordu, rahim yapısının anlaşılması için ilaçlı rahim filmi (HSG) çekildi. Film sonucuna göre rahimi ikiye ayıran fundustan yani rahimin tepesinden başlayıp girişine kadar uzanan büyük bir septum görüldü. Septum düşüğe sebep olabilecek önemli bir etkendi, çünkü fallop tüplerinde döllenen yumurta normalde kan damarlarıyla örülü rahim duvarlarına yerleşecekken kas yapısı olan septuma yerleşebilir ve yeterli beslenemediği için gebelik düşükle sonuçlanabilir. Septum rezeksiyon ameliyatı yapılıp septumun alınması gerekiyordu. Fakat ben kendi isteğimle yeniden hamile kaldım. Doktorum ultrasonda bakarak döllenen yumurtanın septum üzerine değil rahim duvarına yapıştığını söyledi. Ne çok ümitlen ne de ümitsiz ol dedi. Bu gebelik de başarısız olur ise ameliyat olacağım. İlk düşükten sonra 1 hafta hormonların da etkisi ile sürekli ağlayıp suçluluk duymuştumama daha sonra yaşadığım bu sıkıntıların herkesin düşük sonrası yaşadığı sıkıntılardan olduğunu öğrendim, 15 gün içinde psikolojim normale dönecekti ve döndü. Kadınlar zaten doğuştan güçlüdür, bebek sahibi olma serüvenine çıkmış bütün arkadaşlarıma güçlü olmalarını tavsiye ediyorum. Unutmayın bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda yaşadığımız bütün sıkıntılar unutulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?