Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam hepinize....bende 5 şubatta 7 haftalık meleğimin kalbi durması üzerine kürtaj oldum...neler hissettiğimi yazmama gerek yok anlıyosunuzdur beni....allah yardımcımız olsun ve o minik meleklerinden yollasın hepimize hayırlısıyla tabiki....şuan 3 aylık dinlenme süresindeyiz ve hala ara ara kanamam oluyor çok yoğun değil ama...dr uma sordum 1 aya kadar olur dedi normalmiş...

geçmiş olsun canım,rabbim hiçbirimize bidaha yaşatmasın.acın çok yeni allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde meleklerimize kavuşuruz..

geçmiş olsun canım,rabbim hiçbirimize bidaha yaşatmasın.acın çok yeni allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde meleklerimize kavuşuruz..

canım benim çok teşekkür ederim...rabbim hepimize yardım etsin...çok acılar yaşadım...şuan incir ve keçiboynuzu kürüne başladım kızlar..yapan varmı aranızda...

canımm sağlık olsun.kocişine geçmiş olsun.hayırlısıyla sorunsuz,tez zamanda gelsin meleğin:1hug:..kıs valla bizde 1,5 aydır kocişle kardeş kardeş yatıyoruz,ay adam dr'a sor düz duvara tırmanıyorum diyoo..:roflol:bende her geceki çalışmalara say diyorum,artık çalışmaktan böyle -tatlicadiarzu-olmuştuk..
sağol canım inşallh yaa..bir dr'a daha gideceğim tatlım.ondan hayırlı haberler alırım inşallahh..

kızlar geçen hafta pazartei kürtaj oldum
ama hala ara ara kanamam var az ama
bu normal mi sizce??

Arkadaşım bende 6 ay önce bebeğimi düşürdüm. Yeni bir melek bekliyoum fakat hala olmuyor ve ben bu durumu kafama çok takıyorum.

inşş canım inşş bigün bizde burdan müjdeli haberler vericez dualarımız boşa çıkmıcak allahım bizide görcek artık korunmayı filan bıraktım allaha emanet o ne isterse o oluyoo :Saruboceq::Saruboceq:

yelizcim üzülme tatlım.inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir meleğinn..zamanını bekliyodur annesi,biliyorsun bizim bebekler nazlılar biraz..
bebek isteyen bütün arkadaşlarım RABBİM'in izniyle,hamileyiiiim diye haykıracak buradan,yeterki stresden,üzüntüden uzak durun canlarımm..

çok geçmiş olsun inş bir daha yaşamayız bu acıyı..benimde düşükten iki gün sonra kanamalarım geçti zaten o kadar çok kan kaybetmiştimki sanırım kan kalmamıştı vücudumda(ve reglm düzenim üç aydır beklediğim günlerde devam edio sende çok dikkat et özellikle düşükten sonra bakım hijyen çok önmli sürekli ılık duş al tatlm ve ilişkiden kaçın en azından üç hafta enfeksiyonlara karşı sağıklı gnler senn olsun inşş....zaten sana bunları doktorun sölemiştir ama ne bilim belki faydası olur die paylaşmak istedim

Kızlar sizle nasılsınız? Nilayım bebiş gittikçe büyüyor, inşallah daha da kocaman olacak, öperim ben o meleği, iyi bak annesi ona :),

Mehtap gülüm canım ovulasyon geç olduysa bebeğin geriden takip etmesi normadir, o inatçı ve yaşama tutunan bir bebek olacak, sen içten inan buna annesi, bırakmayacak seni inşallahhhh...

Kısss fundişim kocaya hasta olmak yasak demedin mi sen? Hasta da olsa görev görevdir valla, benimki yağmur demedi çamur demedi görevini yaptı heeee :)

Minik kelebeğim sen nasılsın? Şu takmama olayını becerebilirsen senin melek gelecek inan, boşver kısım şu kan testlerin, yaavv ben pek meraklı bir şeyimdir ama bu ay 1 defa test yaptım günüm geçince, salla gitsin e mi?

Melikecim nerdesin sen, sesin soluğun çıkmıyor???

canım inşş dediğin gibidir,son adet tarihim 22 aralık.6 ocak'ta dr gimiştim ve yumoşun çatlamış demişti.tatlım benim tahminim 5 veya 7 ocak'tan olabilir..gerçi eminimde diyebilirim çünkü 7 ocak'tan beri bizde maç bitti,halada yok.:1no2:.inşş bırakmaz beni bebişimm..eşim yeni bir dr öğrenmiş yarın ona gidecem, inşşş hayırlı haberlerle dönerimm..:Saruboceq:

ooyy tatlım benim ben burdayım bir hafta tatildeydim yaa kız kardeşim geldi bebişiyle beraber kuzumu sevdim bol bol dün gittiler ev bomboş şimdi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
insanın ailesi sıkıntılarını bir parçada olsa unutturuyor...sizleri hiç unutmadım her yazıyı takip ettim ama yazamadım...öpüldünüz tatlışkolar a.s.

mehtapçım senin bebişin sımsıkı tutunmuş işte yaa niye üzülüyosun ki azcık nazlı ama inatçı bebiş o annesi sen inancı güçlü birisin RABBİM ne dilediyse o olur ol derse olur o kadarda üzme kendini puuff diye geçicek sıkıntıların inşallah
kız fundişim niye çalışmaları aksattın bakiim.klava:
şaka bir yana geçmiş olsun tatlım vardır bundada bi hayır dimi?

canım çok teşekkür ederim...ne kadar güzel tavsiyelerde bulunmuşsun güzel yüreginle :)) hijyenime dikkat ediyorum ilişki zaten yok lekelenmem var hala..allah hepimize iyilik sağlık ve hayırlı topaç gibi bebişler nasip etsin inşallah....

mehtap gülü hakkında hayırlısı olsun canım üzülme diyemiyorum hepimizin başından geçti üzülüyoruz tabiki...bol bol dua et arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın...rabbim yardımcın olsun sağlıcakla atlatırsın inşallah...iyi haberlerini almak ümidimle...

iyiyim canım,sağol.haklısın arkadaşım yaa ama bu ay içim rahattı gerçekten,bu ay sonu nasıl olsa doktordayım ya,ne var ne yok çıkar.inşallah önemli bişe çıkmaz.
çalışmalar adete kadar devam edecek bizde,nolur nolmaz dimi tedbiri elden bırakmamak lazımhihoyyyt
sende ne var ne yok tatlım çalışmalar başladımı,inşallah bereketli olur mart ayı bi sürü hamiş haberi alırız.

canımmm,özledik valla seni.oh tatilde bol bol dinlenmişsindir,iyi gelmiştir sana..
benimde ailem buraya geldiklerinde sıkıntılarımı geçici unutuyorum,ama onlar gidince ev bomboş kalıyo seninde dediğin gibi. benimde ablamın bi kızı var,bana gelince hiç gitsinler istemiyorum..
ihmal etme bizi tatlımmm a.s.

Herkese merhaba,
Ekim 2008 de 6 haftalık gelebliğim döllenen yumurtanın gelişiminin durmasından dolayı düşük ile sonuçlandı. Ultrasonda rahim 2 boşluk şeklinde gözüküyordu, rahim yapısının anlaşılması için ilaçlı rahim filmi (HSG) çekildi. Film sonucuna göre rahimi ikiye ayıran fundustan yani rahimin tepesinden başlayıp girişine kadar uzanan büyük bir septum görüldü. Septum düşüğe sebep olabilecek önemli bir etkendi, çünkü fallop tüplerinde döllenen yumurta normalde kan damarlarıyla örülü rahim duvarlarına yerleşecekken kas yapısı olan septuma yerleşebilir ve yeterli beslenemediği için gebelik düşükle sonuçlanabilir. Septum rezeksiyon ameliyatı yapılıp septumun alınması gerekiyordu. Fakat ben kendi isteğimle yeniden hamile kaldım. Doktorum ultrasonda bakarak döllenen yumurtanın septum üzerine değil rahim duvarına yapıştığını söyledi. Ne çok ümitlen ne de ümitsiz ol dedi. Bu gebelik de başarısız olur ise ameliyat olacağım. İlk düşükten sonra 1 hafta hormonların da etkisi ile sürekli ağlayıp suçluluk duymuştumama daha sonra yaşadığım bu sıkıntıların herkesin düşük sonrası yaşadığı sıkıntılardan olduğunu öğrendim, 15 gün içinde psikolojim normale dönecekti ve döndü. Kadınlar zaten doğuştan güçlüdür, bebek sahibi olma serüvenine çıkmış bütün arkadaşlarıma güçlü olmalarını tavsiye ediyorum. Unutmayın bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda yaşadığımız bütün sıkıntılar unutulacak.

canım tebrik ederim,hamilesin ne güzelll.:CüvCüv: inşallah meleğin sıkı sıkı tutunur ve aynı acıyı bi daha yaşamazsın.bence ümidini asla yitirme,bu sitede neler okuyoruz senelerce bebeğin olmaz deyip doktor kapılarından dönen kadınlar mucizevi bir şekilde hamile kalıp bebeklerini sağlıklı bir şekilde dünyaya getiriyolar.
allahtan ümit kesilmez,sen güçlü ol,inşallah sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın.allahım yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…