G
gamzegul23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.541
amin makbulecim sağol tatlım..senin değerinde düşmüş çok sevindim tatlım..
canım sanada geçmiş olsun.bende ilk bebeğimi 5 aylıktı,önce karnımda kalbi dursun diye ilaç vermişlerdi.sonra doğum yapmıştım.benim ilk bebeğim ve 2 düşüğümün mezarı bile yoookk..
amin arkadaşım.canım dra kan pıhtılaşması olabilirmi dediğimde tahlil yaparız felan demedi,sadece tekrar hamiş kalırsan hatırlat iğne vereyim dedi.
pınarcım çok sağol canım.devlet hast. yapar dimi bu testi?
amin canım inşş.hepimiz tekrar tez zamanda hayırlısıyla hamiş kalır,bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımız nasip olur.ALLAHIMIN İZNİYLE.drdan hayırlı haberlerle dönersin inşallah..
canım tubacım gerçekten şu an çok kötüyüm,hamiş listesinden silinmek beni dahada etkiledi ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş.inşş tekrar hamiş listesine 2 ay sonra hayırlısıyla girerimm..
sağol özlemcim,amiiin inşallah.hepimiz tekrar gireceğiz hamiş listesine,ben inanıyorum tabii herşeyin hayırlısı be arkadaşım..
canım çok sağol hepinize çok teşekkür ederim bana verdiğiniz desteklerden dolayı.
sizler olmasanız ben derdimi,üzüntümü kime anlatayım.beni hiç kimse anlamıyorsenağlamadr yatman gerek dediğinde yanımda olmayanlar,sabah sabah kahvaltıya geldiler,şen şakrak sohbet ettiler.hiç üzülme,tekrar bebeğin olur veya bir teselli edecek söz bile söylemediler.beni kimse anlamıyor sizlerden başka..senağlamaşu an gerçekten çok kötüyüm kendimi toparlayacam biliyorum buna mecburum ama şu an?senağlama
canım benim başkalarını asla düşünme şu an önemli olan sen ve ailen toparla kendini dualarım seninle ne zaman kendime dua tesem hemen sizleri de ekliyorum yeter ki kendini bırakma 2 ay çok dikkat et kendine moralini bozma ve asla stres yapma 2 ay sonunda inş yeniden hamile kalır ve sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına