• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

arkadaşlar beni kırmzı kartı yedim 35. günümde çok şükür fazla geçikmeden geldi ve yarııın doktora gidiyoruuuuum.aylar önce bıraktığım yerden devam etmeye gidiyorum.inşallah yarın ki kontrolümde bi kistle karşılaşmam.herşey yolundadır ve iğnelerime başlayabilirim.kıslar dua edin benim için gerçekten çok ihtiyacım var dualarınıza.
semaveela geçmiş olsun arkadaşım.bir daha yaşatmasın rabbim hiç birimize.
meryemmeryem canım allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin yazdıkların bizlere umut oldu teşekkür ederim paylaşımların için
cancer canım ekliyorum listeye.herşeyin hayırlısı tatlım.en doğru zamanda gelicek bebişlerimiz .
ayyy canım bu ay gec olmamasına cok sevındım cunku buyuk bır heycanla tedavı sürecını beklıyorum hayırlı haberlerle inşallah arkadasım.kist mist yoktur düşünme :oklava:
kızlar herkese iyi ve huzurlu birgün diliyorum.bende kırmızı kartı gördüm malesef,biraz moralim bozuldu tabi ama geçen aylarda olduğum kadar kötü olmadım,hüngür şakır ağlamadım en azından.ne yapalım kısmetimde henüz hamile kalmak yok demekki.allahım hayırlı zamanda versin meleğimi inşallah.
bende pazartesi gidiyorum doktora.çok heyecanlıyım ve korkuyorum acaba ne tedavi önerecek diye.inşallah bi aksilik çıkmaz,bebeğim fazla bekletmez beni.
fundacım senden güzel haberler bekliyorum tatlım,sen zaten iğneyle hamile kalmıştın inşallah mart sonunda bize müjdeyi vereceksin arkadaşım ben inanıyorum.
benim yeni tarih 29 mart tatlım,listeye eklersen sevinirim.
kızlar hepinizi tek tek soramıyorum,eşim bekliyo dışarı çıkıyorum şimdi,hepinizi kucaklıyorum fıstıklarım.
akşama kocişten sıra gelirse geliyorum kızlar,akşama buluşuruz bi aksilik olmazsa.
öpüyorum fıstıklarımmmm a.s.
canım korkma doktor en ıyyı tedavıyı önerecek ve inşalah tedavı bu sürecı hızlandırcak:1hug: ayy önümüzdekı aylarda inşallah bı hamıs batlaması olur hihoyyyt
iyi olmak istiyorum kızlar işte napayım...az önce adet oldum :çok üzgünüm:
dün sabah evde test vardı yapsammı yapmasammı diye tereddüt ettim sonrada amaaan nasıl olsa hep tek çizgi görüyom zaten yine görücem diye yapayım dedim o da nee çift çizgi gördüm ama sevinemedim çok sevinmek istedim ama hayal kırıklığı yaşamaktan korktum eşimede söylemedim çünkü hap falan kullanırkende böyle oluyordu ama daha silik çizgi oluyordu ama bu ay hiç bişi kullanmadım o yüzdende bi yandan acaba yaa hamişmiyim ki ama yok kalbini duymadan inanmam diyordum akşam eşim eve gelince testi gördü aşkım bu ne dedi şok oldu adam öyle bi yutkundu ki küt diye sesi duydum yaa...:çok üzgünüm:
canım kocişim ben söylemek istemedim ona kesin bi şey olana kadar...oda çok inanmak istemedi ama biraz hareketleri değişti tabi bana karşı :utangac: az öncede adet oldum işte ooff napıcam ben yaa niye çıktı bu çift çizgi ne kadarda umutlanmıştım bu kadar sıkıntıya değicek bu ay galiba demiştim yine sulu sulu bakıyorum ekrana...bu ay güzel haberi vericektim herkese :a015: test benle alay etti...nasıl söylerim akşama eşime yaa

[/ATTACH]
kızlar zor çektim yaa bu kadarda silik değilde telden çektim ancak bu kadar oldu

canım ya resımdede gözüküyo hıcde silik cıkmamıs.nıye böle oluyokı.yanı ben hamılelık yoksa kesınlıkle çift cizgi cıkmaz die bılıyorum ama kan testım negatıf cıktı diyosun.belkıde yumurtan döllendı ama tutunamadı.çünkü doktorum bana düşük yaşadıgımda şöle demıstı "okadar üzülme düşük zaten hep vardı,sizin şanssızlıgınız hemen elınızın altında kitlerin bulunması ve erkenden ögrenıyor olmanız" dedi.önceden bayanlar sadece adetlerı gecıktı zannederlerdı sonra bıraz sancılı adet olurlardı kımse düşük yaptıgını bılmezdı demişti.yumurta döllenır ama herzaman tutunamaz diyede eklemıstı.
ben sana şey diycem eger doktora gidiceksen muayeneye falan progestanına bı baktır,sanırım progestan hormonu düşük olan insanların bebegı zor tutunurmus die duymustum.tamda emın degılım ama doktorunla konusunca sana ayrıntılı anlatır heralde.hem kafanada takma bebişin suan yer begenıyor eee bızım bebişler nazlı maalesef.buay olmadı öbür ay olur inşallah,üzülme sakın:1hug:

canım ya resımdede gözüküyo hıcde silik cıkmamıs.nıye böle oluyokı.yanı ben hamılelık yoksa kesınlıkle çift cizgi cıkmaz die bılıyorum ama kan testım negatıf cıktı diyosun.belkıde yumurtan döllendı ama tutunamadı.çünkü doktorum bana düşük yaşadıgımda şöle demıstı "okadar üzülme düşük zaten hep vardı,sizin şanssızlıgınız hemen elınızın altında kitlerin bulunması ve erkenden ögrenıyor olmanız" dedi.önceden bayanlar sadece adetlerı gecıktı zannederlerdı sonra bıraz sancılı adet olurlardı kımse düşük yaptıgını bılmezdı demişti.yumurta döllenır ama herzaman tutunamaz diyede eklemıstı.
ben sana şey diycem eger doktora gidiceksen muayeneye falan progestanına bı baktır,sanırım progestan hormonu düşük olan insanların bebegı zor tutunurmus die duymustum.tamda emın degılım ama doktorunla konusunca sana ayrıntılı anlatır heralde.hem kafanada takma bebişin suan yer begenıyor eee bızım bebişler nazlı maalesef.buay olmadı öbür ay olur inşallah,üzülme sakın:1hug:[/QUOTE]

canım tuğbacım ne yapıcamı bilemedim valaa ne üzülebiliyorum ne sevinebiliyorum...o çizgiyi görmeseydim :çok üzgünüm: kan testine bakıyorum ondada çook silik bi pembelik var...neyse yapıcak bişi yok artık verende alan da büyük hüküm sahibi...inşallah bi dahaki aya diyeee diyeee 4 sene evliliği yedik artık ne yapıcamı bilemiyorum...

O, gökleri ve yeri hak olarak yaratandır. O'nun "ol" dediği gün (herşey) oluverir, O'nun sözü haktır. Sur'a üfürüldüğü gün, mülk O'nundur. O, gaybı ve müşahede edilebileni bilendir. O, hüküm ve hikmet sahibi olandır, haberdar olandır. (En'am Suresi, 73)

Melike aynen, inşallah bir dahaki aya diye diye biz de beş senelik evliliği yedik. İlk senesi istememiştik zaten ikinci sene de eşimin ısrarıyla korunmayı bıraktık. Hatta ben hemen olur zannediyorum ya ilk zamanlar, inşallah olmaz diyordum.
Demek ki Allah benim çok istememi istedi. Dört sene üzerine verdi sonra geri aldı. Ne yapalım dediğin gibi büyük hüküm sahibi o yapacak bir şey yok.
Canım yaşın daha çok genç en büyük avantajın bu bence. İnşallah en kısa sürede rabbim bebişlerimizi geri gönderir bir daha almamak üzere. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza da almayı nasip eder.

melikee canım benim hamile olduğumu öğrendiğimde bile o kadar net değildi 2. çizgi şaşırdım ya hayırlısı diyelim canım inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın...

fundiş nerdesin gülüm dr gittinmi merak ettim seni msn den yazıyorum bak ben gülüm...

canım sen daha dr a gitmeden inşallah kistle karşılaşmam diyorsun hayır karşışaşmayacağım diyeceksin. umarım Allahında izni ile nisanda seni hamiş listesinde göreceğiz. inşallah tüm bebiş isteyenleride...

canım saol .evet kistten korkuyordum arada oluyo çünkü.pko lu olduğum için.ama korktuum gibi çıkmadı şükür rahim temiz hiç bişi yook sağ ve solda yumurtalar var.yarın iğnemi vurmaya başlıyorum.haftaya cuma randevum var sabahtan hastaneye kan testi e2 yaptırmaya gidicem 12 de de muayeneye.ay çok heyecanlıyıııım
Canım sağol ben 5 yıl doğum kontol hapı (yasmin) kullandım hep 60-63 arası kilom vardı mayıs ayında bıraktım 1-2 kilo aldım sonra tatile gidecem diye adet geciktirici kullandım o hap bana bir ayda 4 kilo falan aldırdı 2 ay sonrada hamile kaldım düşükten sonrada depresyondan aldım ve tam 10 kg fazlam var şu anda. Birde PKOS hastasıyım. Bana dr demedi kilo ver diye ben kendim vermek istiyorum. Tombiş anne olmak istemiyorum.

selam tatlım .ben bu yasmini kullanıpta kilo almayanı daha duyup görmedim.ben 5 yıl boyunca doğum kontrol hapı kullandım ' ginera' 1 kilo bile almadım ve herhangi bi yan etkisini de görmedim sadece adetime bir kaç gün kala baş ağrısı olurdu o kadar..bu arada ben de pko hastasıyım.

kızlar herkese iyi ve huzurlu birgün diliyorum.bende kırmızı kartı gördüm malesef,biraz moralim bozuldu tabi ama geçen aylarda olduğum kadar kötü olmadım,hüngür şakır ağlamadım en azından.ne yapalım kısmetimde henüz hamile kalmak yok demekki.allahım hayırlı zamanda versin meleğimi inşallah.
bende pazartesi gidiyorum doktora.çok heyecanlıyım ve korkuyorum acaba ne tedavi önerecek diye.inşallah bi aksilik çıkmaz,bebeğim fazla bekletmez beni.
fundacım senden güzel haberler bekliyorum tatlım,sen zaten iğneyle hamile kalmıştın inşallah mart sonunda bize müjdeyi vereceksin arkadaşım ben inanıyorum.
benim yeni tarih 29 mart tatlım,listeye eklersen sevinirim.
kızlar hepinizi tek tek soramıyorum,eşim bekliyo dışarı çıkıyorum şimdi,hepinizi kucaklıyorum fıstıklarım.
akşama kocişten sıra gelirse geliyorum kızlar,akşama buluşuruz bi aksilik olmazsa.
öpüyorum fıstıklarımmmm a.s.

canım arkadaşım saol bi tanem ya bende inanıyorum. acaba kendimi fazlamı şartlandırdım ki diyorum ama çok heyecanlıyım . umarım hevesim kursağımda kalmaz.herşey çok güzel olsun inşallah heepimiz için

iyi olmak istiyorum kızlar işte napayım...az önce adet oldum :çok üzgünüm:
dün sabah evde test vardı yapsammı yapmasammı diye tereddüt ettim sonrada amaaan nasıl olsa hep tek çizgi görüyom zaten yine görücem diye yapayım dedim o da nee çift çizgi gördüm ama sevinemedim çok sevinmek istedim ama hayal kırıklığı yaşamaktan korktum eşimede söylemedim çünkü hap falan kullanırkende böyle oluyordu ama daha silik çizgi oluyordu ama bu ay hiç bişi kullanmadım o yüzdende bi yandan acaba yaa hamişmiyim ki ama yok kalbini duymadan inanmam diyordum akşam eşim eve gelince testi gördü aşkım bu ne dedi şok oldu adam öyle bi yutkundu ki küt diye sesi duydum yaa...:çok üzgünüm:
canım kocişim ben söylemek istemedim ona kesin bi şey olana kadar...oda çok inanmak istemedi ama biraz hareketleri değişti tabi bana karşı :utangac: az öncede adet oldum işte ooff napıcam ben yaa niye çıktı bu çift çizgi ne kadarda umutlanmıştım bu kadar sıkıntıya değicek bu ay galiba demiştim yine sulu sulu bakıyorum ekrana...bu ay güzel haberi vericektim herkese :a015: test benle alay etti...nasıl söylerim akşama eşime yaa

melikecim canım kan testi yaptır orada garanti olur diycektim onu da yaptırmışsın.üzülmek yook.bence pazartesi doktora görün.şu an ne söylesek boş.seni çok fazla ümitlendirmek de istemiyorum, sonra üzülüceğini de biliyorum çünkü.
Fundişim canım, bu ay senin için dua edicez, inşallah olacak, sakın stres olma e mi?Kendini bebeişin gelecekmiş gibi hazırla.

pınarcım çok saol canım.hem de nasıl hazırladım kendimi .stres falan yoook,umut var umuuuuuut.
ayyy canım bu ay gec olmamasına cok sevındım cunku buyuk bır heycanla tedavı sürecını beklıyorum hayırlı haberlerle inşallah arkadasım.kist mist yoktur düşünme :oklava

tuğbişciiim kistim falan yokmuş çok sevindim.yarın başlıyorum iğneme.hamişlerin duası kabul olurmuş benim için dua edermisin arkadaşım:CüvCüv:

melikee canım benim hamile olduğumu öğrendiğimde bile o kadar net değildi 2. çizgi şaşırdım ya hayırlısı diyelim canım inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın...

fundiş nerdesin gülüm dr gittinmi merak ettim seni msn den yazıyorum bak ben gülüm...

geldim kuzu burdayımm bakıyorum hemen

gözün aydın canım sağ sağlim gelsin bebeğin inşallah...
bende 8 haftalık kürtajımdan sonra şimdi 22 haftalık hamileyim ve buradaki bütün arkadaşlarım için hep dua ediyorum bir gün hepimiz bebeklerimizden konuşacağız bu topikte buna inanıyorum sizi seviyorum kızlar

kız funda yarın büyük gün valla heyecan yaptım şimdi saat kaçta gideceksin doktora gülüm inşallah öle kist falan olmayacak düşünme kötü şeyler herşey güzel olacak canım arkadaşım...dua etmezmiyim sana zaten hep dualarımda varsın ama şimdi daha çok edicem fıstığım...

nilaycıııım canım herşey yolunda bi tanem kist falan da yokmuş.düşünmüyorum canım kötü şeyler inşallah allahın izniyle bu sefer herşey güzel olucak

funda canımm drdan hayırlı haberlerle dönersin ve nisan ayına hamiş girersin inşallah canım benimm..

canım benim teşekkür ederim.şu an herşey güzel.cuma tekrar kontrolüm var .umarım yumurtlarım istediğimiz gibi büyür ve güzel sonuca ulaşırız canım

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Frabjous............................24 şubat
Karamelek-07.......................1 mart
esraie..................................3 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Cancer................................23 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
umutluyuz..........................?
Mehtapgülü.........................?
.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

pretty women : Canım ben yasmini bıraktıktan sonra aldım kilo ama 2 yıl öncede 5-6 ay ara vermiştim hiç kilo almamıştım. Adet geciktirici kullandım onun büyük etkisi var tabiki PKOS. Sen tedavimi görüyorsun pkos için. Ben 2 ay önce kürtaj oldum ondan sonra adet düzensizliği başladı. Şimdi klomen kullandım ve adet oldum tahliller yapılacak. Bebek için de biraz kilo verip öyle istiyorum ama dr ne diyecek bilmem. Allahım herkesin kucağını doldursun.

Melikecim şimdi girdim nete gördüm ki kan testi negatif, dedim ya idrar testine şaştım diye ama bence ilk dediğimiz şık, bir şeyler vardı ama tutunamadı sanırım, inşallah bi dahaki sefere hayırlısıyla olur, sıkma canını, bir adım bir adım daha işte, olcak Allahın izniyle...

melike canım şimdi okudum yazını bence pazartesi dr git kimyasal olabilir hakkında hayırlısı pretyvomen sevindim canım herşeyin iyi olmasına

Melike aynen, inşallah bir dahaki aya diye diye biz de beş senelik evliliği yedik. İlk senesi istememiştik zaten ikinci sene de eşimin ısrarıyla korunmayı bıraktık. Hatta ben hemen olur zannediyorum ya ilk zamanlar, inşallah olmaz diyordum.
Demek ki Allah benim çok istememi istedi. Dört sene üzerine verdi sonra geri aldı. Ne yapalım dediğin gibi büyük hüküm sahibi o yapacak bir şey yok.
Canım yaşın daha çok genç en büyük avantajın bu bence. İnşallah en kısa sürede rabbim bebişlerimizi geri gönderir bir daha almamak üzere. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza da almayı nasip eder.

sorma tatlım yaaa nasılda geçip gidiyor günler...aynen bende hemen hamiş kalırım sandım bizim sülalede benim kadar bekleyen yok hepsi ilk gecede tamam...biz 4 kardeşiz düşükleri de sayarsak 8 düşün yani annemi 18 yaşında abla oldum en son kaydirigubbakcemile3 yaşım genç olsada evlilik bi zaman sonra yaşa falan bakmıyo beee istiyo işte evde şöyle emekliye emekliye ellerini şap şap vura vura tek alt dişi çıkmış tatlı bi bebişin sana doğru gelmesi anaaamm ne tatlı olur....artık gel kuzum :çok üzgünüm:

nilaycım çizgi aslında net ama telden çektim o yüzden biraz bulanık anlamadım ne oldu ama inşallah bu ay yerini beğensin artık...senin bebişin nasıl tatlım

Melikecim şimdi girdim nete gördüm ki kan testi negatif, dedim ya idrar testine şaştım diye ama bence ilk dediğimiz şık, bir şeyler vardı ama tutunamadı sanırım, inşallah bi dahaki sefere hayırlısıyla olur, sıkma canını, bir adım bir adım daha işte, olcak Allahın izniyle...

pınarcım bende öyle düşünüyorum bişi vardı gitti diye eğer öyleyse benim kanımda bi problemmi var acaba diye soru takılıyo aklıma...Allah bilir en doğrusunu ben elimden geleni yapmaya çalıştım...artık üzme beni annesi gel bana geeel geeel geeell :emir_bebek:

melike canım şimdi okudum yazını bence pazartesi dr git kimyasal olabilir hakkında hayırlısı pretyvomen sevindim canım herşeyin iyi olmasına

kimyasal olsa bile yapılacak bişi yokki tatlım bi gidicem ama dr bakalım o ne diyecek...

melikecim canım kan testi yaptır orada garanti olur diycektim onu da yaptırmışsın.üzülmek yook.bence pazartesi doktora görün.şu an ne söylesek boş.seni çok fazla ümitlendirmek de istemiyorum, sonra üzülüceğini de biliyorum çünkü.

yaptırdım fundacım ondada çoookk silik bi çizgi var ama bu kendimi kandırmak olur dimi...varsa bişi rabbim müsade ederse yaşar tevekkül etmek lazım öpüldünüz arkadaşlara.s.a.s.

sorma tatlım yaaa nasılda geçip gidiyor günler...aynen bende hemen hamiş kalırım sandım bizim sülalede benim kadar bekleyen yok hepsi ilk gecede tamam...biz 4 kardeşiz düşükleri de sayarsak 8 düşün yani annemi 18 yaşında abla oldum en son kaydirigubbakcemile3 yaşım genç olsada evlilik bi zaman sonra yaşa falan bakmıyo beee istiyo işte evde şöyle emekliye emekliye ellerini şap şap vura vura tek alt dişi çıkmış tatlı bi bebişin sana doğru gelmesi anaaamm ne tatlı olur....artık gel kuzum :çok üzgünüm:

pınarcım bende öyle düşünüyorum bişi vardı gitti diye eğer öyleyse benim kanımda bi problemmi var acaba diye soru takılıyo aklıma...Allah bilir en doğrusunu ben elimden geleni yapmaya çalıştım...artık üzme beni annesi gel bana geeel geeel geeell :emir_bebek:

kimyasal olsa bile yapılacak bişi yokki tatlım bi gidicem ama dr bakalım o ne diyecek...

yaptırdım fundacım ondada çoookk silik bi çizgi var ama bu kendimi kandırmak olur dimi...varsa bişi rabbim müsade ederse yaşar tevekkül etmek lazım öpüldünüz arkadaşlara.s.a.s.

inşallah melikeciğim kan tahlilide silik çıkmış birşeyler vardır .sonuçta adapazarı çok büyük bir yer değil doktorlarınında iyi olmadığını duymuştum yanılmış olabilirler.

geldim kuzu burdayımm bakıyorum hemen

canım herhangibi bir sorun olmamasına sevindim. inşallah bir dahaki ayda hamiş olur ve müjdeli haberi verirsin.bende adet olacakmıyım diye bekliyorum normalde adetlerim hep düzensizdi. 7-8 gün önce olurdum. hala öne atlamadı ve mart 3 olarak bekliyorum ama herhangibi bir belirti yok. çok şaşırdım düzene giriyor galiba yada hamişmiyim .kızlar dua edin bana hihoyyyt

inşallah melikeciğim kan tahlilide silik çıkmış birşeyler vardır .sonuçta adapazarı çok büyük bir yer değil doktorlarınında iyi olmadığını duymuştum yanılmış olabilirler.

bilmiyorum inşallah kısmet napalım öyle diyorum artık fazla kafaya takmak istemiyorum bu yaşıma herşeyi kafama takarak geldim artık o devir değişti melikte değişti kaydirigubbakcemile3
adapazarı büyük olmamı güzelim burası büyük şehir ne ararsan varda ben adapazarına yarım saat uzakta bi ilçede oturuyorum dünde özel hastanede yer bulamadım daha doğrusu istediğim dr bulamadım yoksa çook iyi dr var...ben adaya gitmedim yani dün anladiin...öpüldün canıma.s.

canım tuğbacım ne yapıcamı bilemedim valaa ne üzülebiliyorum ne sevinebiliyorum...o çizgiyi görmeseydim :çok üzgünüm: kan testine bakıyorum ondada çook silik bi pembelik var...neyse yapıcak bişi yok artık verende alan da büyük hüküm sahibi...inşallah bi dahaki aya diyeee diyeee 4 sene evliliği yedik artık ne yapıcamı bilemiyorum...

O, gökleri ve yeri hak olarak yaratandır. O'nun "ol" dediği gün (herşey) oluverir, O'nun sözü haktır. Sur'a üfürüldüğü gün, mülk O'nundur. O, gaybı ve müşahede edilebileni bilendir. O, hüküm ve hikmet sahibi olandır, haberdar olandır. (En'am Suresi, 73)
canımmsjını okurken sey dikkatımı cektı kantestıne bakıyorum ondada hafıf pembelık var demıssın ya,kan testınde deger cıkmıyormu sadece.hafıf pembelık gördüğün sey ne tam anlayamadım.hastanededemı kitle baktılar yoksa hamılelıgıe.eger kan alınıp bakılsaydı deger cıkması lazımdı 0_5 arası olursa negatıf sayılıyor 5 ve üstü hamıole kabul edılıyor.
[tuğbişciiim kistim falan yokmuş çok sevindim.yarın başlıyorum iğneme.hamişlerin duası kabul olurmuş benim için dua edermisin arkadaşım:CüvCüv:

ayy onası laf arkadasım dua etmezmıyım,dualarım hepin için ama artık senın için daha özel ve uzun dua edıcem :1hug: hem ne o öle kendımı cokmu kaptırmısım filan yazmıssın.ayy arkadasım tedevının ilk ayı tutacak dıe bı kanı yok.1 olmadı 2 hiç olmadı 3.ay tutacak inşlahha.sen nekadar inanırsan,vücudunda okadar ister bebegi.hadı inşallah güzel haberler alcaz canım inşallahhhhh

bilmiyorum inşallah kısmet napalım öyle diyorum artık fazla kafaya takmak istemiyorum bu yaşıma herşeyi kafama takarak geldim artık o devir değişti melikte değişti kaydirigubbakcemile3
adapazarı büyük olmamı güzelim burası büyük şehir ne ararsan varda ben adapazarına yarım saat uzakta bi ilçede oturuyorum dünde özel hastanede yer bulamadım daha doğrusu istediğim dr bulamadım yoksa çook iyi dr var...ben adaya gitmedim yani dün anladiin...öpüldün canıma.s.

benim amcam oturuyor adapazarında ama bana pek büyük gelmedi. kuzenimin bir sorunu vardı orada doğru dürüst bir dr bulamadılar ist. geldi ve sorunu çözüldü.

canım gerçektende nasıl oluyorda kan tahlilinde silik çıkıyor kan tahlili kesin sonucu gösterir ve değerler çıkar benim değerim 134 idi yani 2-3 haftalıktı. kitle bakılmıyor.hamile olduğumu anladığım zaman klinikte idrar tahlili yapıldı onda ise çok silik çıkmıştı ve şüpheli demişlerdi. bence sen yine de dikkat et ve ağır kaldırma ve tam anlamıyla bir kan tahlili yaptır. dediğim tahlilde düşük yaptığında çıkıyor çünkü değerlerde biraz tuhaflık oluyor süprizzzzz

pretty women : Canım ben yasmini bıraktıktan sonra aldım kilo ama 2 yıl öncede 5-6 ay ara vermiştim hiç kilo almamıştım. Adet geciktirici kullandım onun büyük etkisi var tabiki PKOS. Sen tedavimi görüyorsun pkos için. Ben 2 ay önce kürtaj oldum ondan sonra adet düzensizliği başladı. Şimdi klomen kullandım ve adet oldum tahliller yapılacak. Bebek için de biraz kilo verip öyle istiyorum ama dr ne diyecek bilmem. Allahım herkesin kucağını doldursun.

anladım canım olabilir.ben pko için değil bebek için tedavi görüyorum canım .ben kürtajdan sonra artık daha düzenli adet oluyorum genelde 35 günde bir .daha önce 50-60 gün aradı görürdüm adet oda sadece 1 gün ve kapkara bişi gelirdi kan rengini unutmuştum adeta.ama şükür herşey yolunda şimdilik.amin canım .

saol bi tanemmm.sen iyimisin
canım herhangibi bir sorun olmamasına sevindim. inşallah bir dahaki ayda hamiş olur ve müjdeli haberi verirsin.bende adet olacakmıyım diye bekliyorum normalde adetlerim hep düzensizdi. 7-8 gün önce olurdum. hala öne atlamadı ve mart 3 olarak bekliyorum ama herhangibi bir belirti yok. çok şaşırdım düzene giriyor galiba yada hamişmiyim .kızlar dua edin bana hihoyyyt

inşallah bi tanem .hepimiz vericez günün birinde güzel haberlerimizi.inşalşlah hamişsindir canım ya.bu ayın ilk müjdesini senden alırız umarım
ayy onası laf arkadasım dua etmezmıyım,dualarım hepin için ama artık senın için daha özel ve uzun dua edıcem :1hug: hem ne o öle kendımı cokmu kaptırmısım filan yazmıssın.ayy arkadasım tedevının ilk ayı tutacak dıe bı kanı yok.1 olmadı 2 hiç olmadı 3.ay tutacak inşlahha.sen nekadar inanırsan,vücudunda okadar ister bebegi.hadı inşallah güzel haberler alcaz canım inşallahhhhh
tuğbişcim canım ya.çok teşekkür ederim.nasıl mutlu oluyorum bütün arkadaşlar bana böyle destek oluyosunuz bu yolda.hepinize çok teşekkür ederim.

Back
X