- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.581
ayyy canım bu ay gec olmamasına cok sevındım cunku buyuk bır heycanla tedavı sürecını beklıyorum hayırlı haberlerle inşallah arkadasım.kist mist yoktur düşünmearkadaşlar beni kırmzı kartı yedim 35. günümde çok şükür fazla geçikmeden geldi ve yarııın doktora gidiyoruuuuum.aylar önce bıraktığım yerden devam etmeye gidiyorum.inşallah yarın ki kontrolümde bi kistle karşılaşmam.herşey yolundadır ve iğnelerime başlayabilirim.kıslar dua edin benim için gerçekten çok ihtiyacım var dualarınıza.
semaveela geçmiş olsun arkadaşım.bir daha yaşatmasın rabbim hiç birimize.
meryemmeryem canım allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin yazdıkların bizlere umut oldu teşekkür ederim paylaşımların için
cancer canım ekliyorum listeye.herşeyin hayırlısı tatlım.en doğru zamanda gelicek bebişlerimiz .

canım korkma doktor en ıyyı tedavıyı önerecek ve inşalah tedavı bu sürecı hızlandırcak:1hug: ayy önümüzdekı aylarda inşallah bı hamıs batlaması olur hihoyyytkızlar herkese iyi ve huzurlu birgün diliyorum.bende kırmızı kartı gördüm malesef,biraz moralim bozuldu tabi ama geçen aylarda olduğum kadar kötü olmadım,hüngür şakır ağlamadım en azından.ne yapalım kısmetimde henüz hamile kalmak yok demekki.allahım hayırlı zamanda versin meleğimi inşallah.
bende pazartesi gidiyorum doktora.çok heyecanlıyım ve korkuyorum acaba ne tedavi önerecek diye.inşallah bi aksilik çıkmaz,bebeğim fazla bekletmez beni.
fundacım senden güzel haberler bekliyorum tatlım,sen zaten iğneyle hamile kalmıştın inşallah mart sonunda bize müjdeyi vereceksin arkadaşım ben inanıyorum.
benim yeni tarih 29 mart tatlım,listeye eklersen sevinirim.
kızlar hepinizi tek tek soramıyorum,eşim bekliyo dışarı çıkıyorum şimdi,hepinizi kucaklıyorum fıstıklarım.
akşama kocişten sıra gelirse geliyorum kızlar,akşama buluşuruz bi aksilik olmazsa.
öpüyorum fıstıklarımmmm a.s.
iyi olmak istiyorum kızlar işte napayım...az önce adet oldum :çok üzgünüm:
dün sabah evde test vardı yapsammı yapmasammı diye tereddüt ettim sonrada amaaan nasıl olsa hep tek çizgi görüyom zaten yine görücem diye yapayım dedim o da nee çift çizgi gördüm ama sevinemedim çok sevinmek istedim ama hayal kırıklığı yaşamaktan korktum eşimede söylemedim çünkü hap falan kullanırkende böyle oluyordu ama daha silik çizgi oluyordu ama bu ay hiç bişi kullanmadım o yüzdende bi yandan acaba yaa hamişmiyim ki ama yok kalbini duymadan inanmam diyordum akşam eşim eve gelince testi gördü aşkım bu ne dedi şok oldu adam öyle bi yutkundu ki küt diye sesi duydum yaa...:çok üzgünüm:
canım kocişim ben söylemek istemedim ona kesin bi şey olana kadar...oda çok inanmak istemedi ama biraz hareketleri değişti tabi bana karşıaz öncede adet oldum işte ooff napıcam ben yaa niye çıktı bu çift çizgi ne kadarda umutlanmıştım bu kadar sıkıntıya değicek bu ay galiba demiştim yine sulu sulu bakıyorum ekrana...bu ay güzel haberi vericektim herkese :a015: test benle alay etti...nasıl söylerim akşama eşime yaa
[/ATTACH]
kızlar zor çektim yaa bu kadarda silik değilde telden çektim ancak bu kadar oldu
canım ya resımdede gözüküyo hıcde silik cıkmamıs.nıye böle oluyokı.yanı ben hamılelık yoksa kesınlıkle çift cizgi cıkmaz die bılıyorum ama kan testım negatıf cıktı diyosun.belkıde yumurtan döllendı ama tutunamadı.çünkü doktorum bana düşük yaşadıgımda şöle demıstı "okadar üzülme düşük zaten hep vardı,sizin şanssızlıgınız hemen elınızın altında kitlerin bulunması ve erkenden ögrenıyor olmanız" dedi.önceden bayanlar sadece adetlerı gecıktı zannederlerdı sonra bıraz sancılı adet olurlardı kımse düşük yaptıgını bılmezdı demişti.yumurta döllenır ama herzaman tutunamaz diyede eklemıstı.
ben sana şey diycem eger doktora gidiceksen muayeneye falan progestanına bı baktır,sanırım progestan hormonu düşük olan insanların bebegı zor tutunurmus die duymustum.tamda emın degılım ama doktorunla konusunca sana ayrıntılı anlatır heralde.hem kafanada takma bebişin suan yer begenıyor eee bızım bebişler nazlı maalesef.buay olmadı öbür ay olur inşallah,üzülme sakın:1hug: