Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım benim başkalarını asla düşünme şu an önemli olan sen ve ailen toparla kendini dualarım seninle ne zaman kendime dua tesem hemen sizleri de ekliyorum yeter ki kendini bırakma 2 ay çok dikkat et kendine moralini bozma ve asla stres yapma 2 ay sonunda inş yeniden hamile kalır ve sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına

kıslar çok teşekkür ederim.bu verdiğiniz destekler olmasa kendimi zor toparlarım.hepinizden ALLAH razı olsun..amin canlarım,inşş hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucaklarımıza.canımm benim dualarımda hepimiz için,inşallah RABBİM dualarımızı kabul eder..
cancer inşş bu martta gelir bebişin canımm.

arkadaşlar beni kırmzı kartı yedim 35. günümde çok şükür fazla geçikmeden geldi ve yarııın doktora gidiyoruuuuum.aylar önce bıraktığım yerden devam etmeye gidiyorum.inşallah yarın ki kontrolümde bi kistle karşılaşmam.herşey yolundadır ve iğnelerime başlayabilirim.kıslar dua edin benim için gerçekten çok ihtiyacım var dualarınıza.
semaveela geçmiş olsun arkadaşım.bir daha yaşatmasın rabbim hiç birimize.
meryemmeryem canım allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin yazdıkların bizlere umut oldu teşekkür ederim paylaşımların için
cancer canım ekliyorum listeye.herşeyin hayırlısı tatlım.en doğru zamanda gelicek bebişlerimiz .

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Frabjous............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Melikee...............................1 mart
Karamelek-07.......................1 mart
esraie..................................3 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Cancer................................23 mart
Pretty women.......................27 mart
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
umutluyuz..........................?
Mehtapgülü.........................?
.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

Son düzenleme:

gözün aydın canım sağ sağlim gelsin bebeğin inşallah...
bende 8 haftalık kürtajımdan sonra şimdi 22 haftalık hamileyim ve buradaki bütün arkadaşlarım için hep dua ediyorum bir gün hepimiz bebeklerimizden konuşacağız bu topikte buna inanıyorum sizi seviyorum kızlar..

kız funda yarın büyük gün valla heyecan yaptım şimdi saat kaçta gideceksin doktora gülüm inşallah öle kist falan olmayacak düşünme kötü şeyler herşey güzel olacak canım arkadaşım...dua etmezmiyim sana zaten hep dualarımda varsın ama şimdi daha çok edicem fıstığım...

Canım arkadaşım... Son mesajından sonra elim gitmemişti zaten sana cevap yazmaya. Anlattıkların bugünün habercisi gibiydi ne yazık ki:1no2:Yalan yere seni teselli etmek gelmedi içimden. Maalesef ki bugün de bunları okudum. Allah sabır versin tatlım. Ne büyük bir acı olduğunu hepimiz biliyoruz burada. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Bebişin daha gelmeye hazır değilmiş. Kendini koyverme olur mu:teselli:Vücudunu en kısa zamanda eski sağlığına kavuşturmak için elinden geleni yap. Bebeğimin evini hazırlıyorum diye düşün. Bütün gerekli testlerini yap, aşılarını ol, dişlerini kontrol ettir. Bir sırça köşk yap bebeğine ki, o da bir an önce gelip konuversin oraya:asigim:

Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Benimde 28 kasımda bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum. Ben önce reddettim olmayı ama Dr düşmesini beklersen kanaman çok olabilir senin için zararlı dedi bende oldum. Senin dr neden bekletiyor sen mi istiyorsun bence bekleme canım. Acıyı veren Allahım sabrınıda veriyor.

canım ne denir bilmiyorum. çok büyük geçmiş olsun. Allah diğer evlatlarına ömür versin.

inşallah sendeki sabırdan Allah bizede nasip eder .bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

canım sen daha dr a gitmeden inşallah kistle karşılaşmam diyorsun hayır karşışaşmayacağım diyeceksin. umarım Allahında izni ile nisanda seni hamiş listesinde göreceğiz. inşallah tüm bebiş isteyenleride...

Allah sabır versin canım. inşallah tekrar hamile kalacaksın ve yine sevineceksin

canım geçmiş olsun neden zayıflaman gerekiyor. çünkü doktor banada kilo vermen gerekiyor dedi. çevremdekiler ve ben anlam veremedik..doktorada sormayı unuttum. fazla kilomda yok.

canım sanada büyük geçmiş olsun benim bebişim kan pıhtısı idi. o yüzden hiç göremedim. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin

arkadaşlar ben bu konular hakkında daha bir şey bilmiyorum. çünkü düşük yapalı daha 7 ay oldu ve doktor çocuk olmuyor diye tedaviye başlamadı. öncelikle adet düzensizliğini halledeceğiz. preseed ne demek ve ne işe yarıyor.

canım geçmiş olsun neden zayıflaman gerekiyor. çünkü doktor banada kilo vermen gerekiyor dedi. çevremdekiler ve ben anlam veremedik..doktorada sormayı unuttum. fazla kilomda yok.

Canım sağol ben 5 yıl doğum kontol hapı (yasmin) kullandım hep 60-63 arası kilom vardı mayıs ayında bıraktım 1-2 kilo aldım sonra tatile gidecem diye adet geciktirici kullandım o hap bana bir ayda 4 kilo falan aldırdı 2 ay sonrada hamile kaldım düşükten sonrada depresyondan aldım ve tam 10 kg fazlam var şu anda. Birde PKOS hastasıyım. Bana dr demedi kilo ver diye ben kendim vermek istiyorum. Tombiş anne olmak istemiyorum.

anladım yasmin bana kilo vereceksin dedi .bende hep diyet halindeyim. aynen dediğin gibi tombiş anne olmamak için. ama nazlı bebişim bir türlü gelmiyor

anladım yasmin bana kilo vereceksin dedi .bende hep diyet halindeyim. aynen dediğin gibi tombiş anne olmamak için. ama nazlı bebişim bir türlü gelmiyor

yasmin d.kontrol hapımı ben hiç kullanmadığım için isimlerini bile bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…