- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.601
benim amcam oturuyor adapazarında ama bana pek büyük gelmedi. kuzenimin bir sorunu vardı orada doğru dürüst bir dr bulamadılar ist. geldi ve sorunu çözüldü.
hmm anladım ama bir çok hastane ve klinik var burasıda büyük şehir dimi tatlım dr çoğuda çok iyi tabi herkesin kimde şifa bulacağı belli olmaz...
canım gerçektende nasıl oluyorda kan tahlilinde silik çıkıyor kan tahlili kesin sonucu gösterir ve değerler çıkar benim değerim 134 idi yani 2-3 haftalıktı. kitle bakılmıyor.hamile olduğumu anladığım zaman klinikte idrar tahlili yapıldı onda ise çok silik çıkmıştı ve şüpheli demişlerdi. bence sen yine de dikkat et ve ağır kaldırma ve tam anlamıyla bir kan tahlili yaptır. dediğim tahlilde düşük yaptığında çıkıyor çünkü değerlerde biraz tuhaflık oluyor süprizzzzz
doğru söyledin tatlım ama dediğim gibi ben özel hastanede boş dr bulamayınce küçük bir klinikte kan tahlili yaptırdım buda kanı makinada saf hale getirip bildiğimiz kitlere koyarak bakıyorlar bizim bildiğimiz gibi gelişmiş bi kan tahlili değil ama inşallah onuda yaptırcam öptüm
canımmsjını okurken sey dikkatımı cektı kantestıne bakıyorum ondada hafıf pembelık var demıssın ya,kan testınde deger cıkmıyormu sadece.hafıf pembelık gördüğün sey ne tam anlayamadım.hastanededemı kitle baktılar yoksa hamılelıgıe.eger kan alınıp bakılsaydı deger cıkması lazımdı 0_5 arası olursa negatıf sayılıyor 5 ve üstü hamıole kabul edılıyor.
tuğbacım var öyle bi çizgi ama olsa bile bebiş yoktur çok şükür artık hap kullanmadığım için adetimde normale döndü üstüne görme falan olacanı sanmam varsa eğer ne güzel süpriz olur ama :çok üzgünüm: testin nasıl bişi olduğunu üstte yazdım tatlım öpüyorum seni kendine iyi bak :teytey: