• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

benim amcam oturuyor adapazarında ama bana pek büyük gelmedi. kuzenimin bir sorunu vardı orada doğru dürüst bir dr bulamadılar ist. geldi ve sorunu çözüldü.

hmm anladım ama bir çok hastane ve klinik var burasıda büyük şehir dimi tatlım dr çoğuda çok iyi tabi herkesin kimde şifa bulacağı belli olmaz...

canım gerçektende nasıl oluyorda kan tahlilinde silik çıkıyor kan tahlili kesin sonucu gösterir ve değerler çıkar benim değerim 134 idi yani 2-3 haftalıktı. kitle bakılmıyor.hamile olduğumu anladığım zaman klinikte idrar tahlili yapıldı onda ise çok silik çıkmıştı ve şüpheli demişlerdi. bence sen yine de dikkat et ve ağır kaldırma ve tam anlamıyla bir kan tahlili yaptır. dediğim tahlilde düşük yaptığında çıkıyor çünkü değerlerde biraz tuhaflık oluyor süprizzzzz

doğru söyledin tatlım ama dediğim gibi ben özel hastanede boş dr bulamayınce küçük bir klinikte kan tahlili yaptırdım buda kanı makinada saf hale getirip bildiğimiz kitlere koyarak bakıyorlar bizim bildiğimiz gibi gelişmiş bi kan tahlili değil ama inşallah onuda yaptırcam öptüm

canımmsjını okurken sey dikkatımı cektı kantestıne bakıyorum ondada hafıf pembelık var demıssın ya,kan testınde deger cıkmıyormu sadece.hafıf pembelık gördüğün sey ne tam anlayamadım.hastanededemı kitle baktılar yoksa hamılelıgıe.eger kan alınıp bakılsaydı deger cıkması lazımdı 0_5 arası olursa negatıf sayılıyor 5 ve üstü hamıole kabul edılıyor.

tuğbacım var öyle bi çizgi ama olsa bile bebiş yoktur çok şükür artık hap kullanmadığım için adetimde normale döndü üstüne görme falan olacanı sanmam varsa eğer ne güzel süpriz olur ama :çok üzgünüm: testin nasıl bişi olduğunu üstte yazdım tatlım öpüyorum seni kendine iyi bak :teytey:

mehtapçıım nasılsın canım seni merak ettim tatlım...

canım hala ordamısın sen. bende beklemedeyim ve adetim gelecekmi yoksa bebişmi var diye. kendimi senin gibi kandırmak istemediğim için kesin adet olurum diyorum.eğer olursam adetlerim düzene giriyor dicem artık. demekki düşükten 7 ay sonra normale döndü. sen ne alemdesin

aynı duyguları geçen hafta bende yaşadım 10 senedir bekledigim hayaller kurduğum bebeğime tam kavuştum allaha binlerce kere şükür derken 7.5 haftalıkken düştü.İnanın hala kendimi toplayamadım bazen geceleri bir anda uyanıyorum ve benimle olduğunu sanıyorum.çok kötü bir duygu umarım bir an önce bu durumu atlatırım ve tekrar hamile kalabilirimÇok üzgünüm çoook

aynı duyguları geçen hafta bende yaşadım 10 senedir bekledigim hayaller kurduğum bebeğime tam kavuştum allaha binlerce kere şükür derken 7.5 haftalıkken düştü.İnanın hala kendimi toplayamadım bazen geceleri bir anda uyanıyorum ve benimle olduğunu sanıyorum.çok kötü bir duygu umarım bir an önce bu durumu atlatırım ve tekrar hamile kalabilirimÇok üzgünüm çoook

tatlım çok geçmiş olsun Allahım acını bir an önce unuttursun yeni bir bebekle...
bizler burada birbirimize destek olduk moral verdik ve şimdi hamişler listemiz gün geçtikçe artıyor...bende 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi Allahıma şükür 22 haftalık hamileyim ve dualarım bütün hamile kalmak isteyen arkadaşlarımla...

arkadaşım geçöiş olsun...
bende şubat başı kürtaj oldum...
boş gebelik nedeniyle 6 haftalıktı...
doktorum bana 4-5 ay bekle dedi...
ama çok şey duyuyorum etrfatan ara açınca sanki daha da zorlaşıyomuş diye...
sizce ne kadar beklemeli??

çok geçmiş olsun özgecim... benim dr 2 ay korunma süresi verdi 3. ay tekrar hamile kaldım...ama boş gebelik nasıl tam bilmiyorum daha fazla süre veriliyordur belki sen doktorunu dinle derim ben...arayı açınca hiç birşey olmaz rahimin toparlanır korkma sen dinleme kimseyide bence canım..

saol cnm teşekkür ederim...
ama o kadar çok bilen varkii ertafta yanii bende sıkıldım dinlemekten her kafadan bi ses:((
kimi diyo açma arayı dene boşver...
eşimle bide en az diyoruz 3 beklemeli gibi...
rabbim tüm isteyen hepimize en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı evlatlar nasip eder...

arkadaşlar beni kırmzı kartı yedim 35. günümde çok şükür fazla geçikmeden geldi ve yarııın doktora gidiyoruuuuum.aylar önce bıraktığım yerden devam etmeye gidiyorum.inşallah yarın ki kontrolümde bi kistle karşılaşmam.herşey yolundadır ve iğnelerime başlayabilirim.kıslar dua edin benim için gerçekten çok ihtiyacım var dualarınıza.

fundacım canım ne demek o öyle dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla canım benim.kist felanda nerden çıktı hemen öyle yorumlar yapma.bak ne güzel adette olmuşsun inşş hemencecik hamişde kalır sağlıcakla bebişini kucağına alırsın fıstığım benimm..
Canım arkadaşım... Son mesajından sonra elim gitmemişti zaten sana cevap yazmaya. Anlattıkların bugünün habercisi gibiydi ne yazık ki:1no2:Yalan yere seni teselli etmek gelmedi içimden. Maalesef ki bugün de bunları okudum. Allah sabır versin tatlım. Ne büyük bir acı olduğunu hepimiz biliyoruz burada. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Bebişin daha gelmeye hazır değilmiş. Kendini koyverme olur mu:teselli:Vücudunu en kısa zamanda eski sağlığına kavuşturmak için elinden geleni yap. Bebeğimin evini hazırlıyorum diye düşün. Bütün gerekli testlerini yap, aşılarını ol, dişlerini kontrol ettir. Bir sırça köşk yap bebeğine ki, o da bir an önce gelip konuversin oraya:asigim:
canım çok teşekkür ederim.kendime dikkat etmeye çalışıyorum.biraz toparlanayım ilk işim dra gidip düşüklerimin nedenini araştırmak olacak daha sonra dediğin gibi dişimde ağrıyo zaten dişçiye gidecem veee RABBİMİN izniyle bebişime köşk hazırlıycam..
canım ne denir bilmiyorum. çok büyük geçmiş olsun. Allah diğer evlatlarına ömür versin.
amin arkadaşım,çok sağol.inşallah senden bu ay hamileyimm haberini alır, hep beraber halay çekeriz..:teytey::teytey:
Mehtapgülüm canım, bildiğim kadarıyla düşük nedenine yönelik testleri devlette de yapıyorlar ama 3 düşüğün olduğunu söylemen gerek onlara, yoksa yapmıyorlarmış...Mutlaka yaptır ama, ben de bebe aspirini kullanıyorum şu an, sonrasına hamişle kalırsam tekrar antikor testlerim yapılacak ve ona göre iğne vericek sanırım, benim bağışıklık sistemimden şüphelendi doktor.)
pınarcım teşekkür ederim tatlım,biraz kendimi toparlayayım hemen gidecem, inşş nedeni anlaşılırda, RABBİMİN izniyle gelecek bebişime birşey olmaz.canım inşallah RABBİM sana ve tüm arkadaşlarıma tez zamanda annelik duygusunu tattırır..
mehtapçıım nasılsın canım seni merak ettim tatlım...
canımm nasıl olayım,unutmaya çalışıyorum ama olmuyor,çok ağrım ve kanamam var,sizlerde olmasaydınız ben kafayı yerdelikafaduldenböyle olurdum..melike canım inşallah üstüne görüyorsundur canımm,sen her ihtimale karşı dikkat et canım benim..
tatlım geçmiş olsun RABBİM tez zamanda tekrar hamiş kalmanı,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,aynı acıları kimseys tekrar yaşatmasın..

geçmiş olsun arkadaşım.RABBİM aynı acıları yaşatmasın, sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşş tez zamanda..

kıslar moralim çok bozuldu yaa.klomen kullanan arkadaşlar topiğine yazmıştım düşük yaptığımı.orada bir arkadaş bana çok kızmış.bu başımdan geçenleri neden yazıyomuşum,moralleri bozuluyor ve benim yazdıklarım onlara hakaret sayılıyomuşş.. varmı böyle birşey yaa ne demek.yani dertlerimizi,sevincimizi paylaşıyoruzda üzüntümüzü(düşüğümüzü)yazıncamı kötü oluyoruz ben anlamadım..gerçi yazan arkadaşı bilmiyorum yazıları silinmiş,başak arkadaşımız ona cevap yazmış,beni savunmuş o yazıyı görünce haberim oldu ve çok üzüldüm..sizlerde bana kızdınızmı kıslar?benneyaptımkitabii bende kendimi savundum ama başak arkadaşımız beni savununca hiç bir arkadaşımız haklısın başak dememiş..çook kırıldım üzüldüm çook.ben hiç birinizin kalbini kırdım,üzücü sözler sarfettimmi,benim acım bana yeter neden üzüyorlar..ben kötü bir şey yazmadımki,burada ne yazdıysam aynısını, bebeğimi kaybettiğimi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

fundacım canım ne demek o öyle dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla canım benim.kist felanda nerden çıktı hemen öyle yorumlar yapma.bak ne güzel adette olmuşsun inşş hemencecik hamişde kalır sağlıcakla bebişini kucağına alırsın fıstığım benimm..

canım çok teşekkür ederim.kendime dikkat etmeye çalışıyorum.biraz toparlanayım ilk işim dra gidip düşüklerimin nedenini araştırmak olacak daha sonra dediğin gibi dişimde ağrıyo zaten dişçiye gidecem veee RABBİMİN izniyle bebişime köşk hazırlıycam..

amin arkadaşım,çok sağol.inşallah senden bu ay hamileyimm haberini alır, hep beraber halay çekeriz..:teytey::teytey:

pınarcım teşekkür ederim tatlım,biraz kendimi toparlayayım hemen gidecem, inşş nedeni anlaşılırda, RABBİMİN izniyle gelecek bebişime birşey olmaz.canım inşallah RABBİM sana ve tüm arkadaşlarıma tez zamanda annelik duygusunu tattırır..

canımm nasıl olayım,unutmaya çalışıyorum ama olmuyor,çok ağrım ve kanamam var,sizlerde olmasaydınız ben kafayı yerdelikafaduldenböyle olurdum..melike canım inşallah üstüne görüyorsundur canımm,sen her ihtimale karşı dikkat et canım benim..

tatlım geçmiş olsun RABBİM tez zamanda tekrar hamiş kalmanı,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,aynı acıları kimseys tekrar yaşatmasın..

geçmiş olsun arkadaşım.RABBİM aynı acıları yaşatmasın, sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşş tez zamanda..

kıslar moralim çok bozuldu yaa.klomen kullanan arkadaşlar topiğine yazmıştım düşük yaptığımı.orada bir arkadaş bana çok kızmış.bu başımdan geçenleri neden yazıyomuşum,moralleri bozuluyor ve benim yazdıklarım onlara hakaret sayılıyomuşş.. varmı böyle birşey yaa ne demek.yani dertlerimizi,sevincimizi paylaşıyoruzda üzüntümüzü(düşüğümüzü)yazıncamı kötü oluyoruz ben anlamadım..gerçi yazan arkadaşı bilmiyorum yazıları silinmiş,başak arkadaşımız ona cevap yazmış,beni savunmuş o yazıyı görünce haberim oldu ve çok üzüldüm..sizlerde bana kızdınızmı kıslar?benneyaptımkitabii bende kendimi savundum ama başak arkadaşımız beni savununca hiç bir arkadaşımız haklısın başak dememiş..çook kırıldım üzüldüm çook.ben hiç birinizin kalbini kırdım,üzücü sözler sarfettimmi,benim acım bana yeter neden üzüyorlar..ben kötü bir şey yazmadımki,burada ne yazdıysam aynısını, bebeğimi kaybettiğimi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bırak canım sen onları hepimiz acımızı ve bekleyişimizi paylaşıyoruz. bazen bizim yaptığımız hataları başkaları da yapıp aynı acıyı yaşasın istemiyoruz ve bu yüzden başkaları ile yani yakınlarımız ile paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz. o yüzden sen takma kafana arkadaşım kaydirigubbakcemile5

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun inan yaşadıklarını hepimiz yaşadık ve halen aklımıza gelince üzülüyoruz ama rabbiminde izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşacağız. kendini bir an önce toparla ve bebiş için hazır ol sositososito

geçmiş olsun arkadaşım. 4-5 ay demiş ama sen 3 ay geçtikten sonra korunmayı bırak ve çalışmalara başla :utangac: rahimin dinlenmesi için 3 ay yeterlidir.

canım ya üzme kendini öyle şey lur mu tabi ki herşeyi paylaşıcaz onun için burdayız mutlulukları nasıl paylaşıyosak üzüntüleri de paylaşmalıyız insan zaten mutluluğunu paylaşıcak çok kişi bulabiliyo etrafında önmeli olan üzüntüleri paylaşmak ve birbirine destek olmak ben daha yeniyim ama burayı çok seviyorum belki o arkadaşın bi sorunu vardır takma kafana

kıslar 3 gün oldu incir kürüne başladım eşime de havuç kürü veriyorum çok faydasını gören duydum dua edin işe yarasın bu ay

arkadaşlar son 1 gün kaldı beklemedeyim testi yapmamak için sabırsızlanıyorum. adetimin düzene girdiğinemi sevineyim hamile olabileceğimemi? şimdi diceksiniz ne alaka düzensizliğe sevinme ben hep 7-8 gün önce oluyordum ve yumurtlama günlerini tutturamıyordum. bekliyorum ya sanki her an adet olacakmışım gibi geliyor :teytey::teytey::teytey:

Mehtap gülü öncelikle çok geçmiş olsun canım. En yakın zamanda Rabbim bebeğini geri göndersin inşallah.
Sana yazılanlara gelince bu tarz insanlar mutlaka olacak kafanı takma böyle şeylere. Hiç moralini bozmaya bile değmez. Bu insanlar nerede yaşıyor onu da bilmiyorum. Allah nasıl veriyorsa aladabiliyor işte verdiği gibi bunu görmezden gelmek duymak istememek neyi değiştirir. Aksine böyle bir acıyla karşılaştığımız zaman pek çoğumuzun benzer acıları yaşadığını hatta bizden daha beterlerinin de olduğunu görüp yeniden umutla tututunmaya çalışıyoruz hayata. Benim için böyle olmuştu en azından. Mutluluğu paylaşacağımız gibi acıları da paylaşacağız tabii ki.

bu kürler nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor

incir kürü yumurtaların çatlamasını sağlıyo ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor çevremde allahın izniyle tabi kullanıp çok hamile kalan oldu ibrahim saraçoğlunun sitesinde incir kürü diye bakarsan bulabilirsin link eklemeyi bilmediğim için gönderemedim yarım lt kaynayan suya 15-16 tanue kuru incir elinle bölüp atıyosun altını kısıp 20 dk ağzı kapalı kaynatıyosun sonra süzüp oda sıcaklığında soğumasını bekliyosun 3 e bölüp yemeklerden 15 dk önce içiyosun bununla birlikte genelde erkeklerde keçiboyunuzu kürü yapıyolarmış ama taze sıkılmış havuç suyu da eketli sperm sayısını artırıyo ve daha çok spermi hareketlendiriyo onu uyguluyoruz ,keçi bunuzu kürü biraz zor geldi o da sperm sayısını arttırıyomuş olmazsa öbür ay da onu denicem bir zarar gelmez bence denemekte fayda var

kızlar yaklaşık 1 saat sonra beta hcg sonucunu alacam..çok heyacanlıyım..adet günüm tam 7 gün geçti..dua edin bana..

Back
X