• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kıslar ben buğün dr gittim
e2 testimin sonucu çok iyi çıktı 762
yumoşlar büyümüş yarın çatlatma iğnemi vurulucam ,ondan sonraki günde maçlara başlıycaz:jeyyar:
bir dahaki kontrolümde p.tesi.ondan sonra beklemeye başıycaz artııık.
bu arada dr hamiş kalırsam aspirin içeceğimi söyledi.ay çok heyecanlıyım inşallah mutlu sonla biter bu ay ki koşuşturmam.dua edin kıslarr.
ee kıslar sizlerden ne haber nasıl gidiyo bakim.herkesin keyfi yerindedir inşallah.kimsenin morelini bozuk görmek istemiyorum çünkü.herkes mutlu olsuuuna.s.

canım benim inşallah güzel haberin gelir en kısa zamanda.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Pretty baby.........................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
umutluyuz..........................?
Mehtapgülü.........................?
.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

nericiiiiim ,kadrişciiim nerelerdesiniz günleriniz geçmiş güzel haberleriniz var mı bizlere.
kıslar bekliyoruz güzel haberlerinizia.s.

benim tarihim 11mart vermemişmiyim
:1shok: yani bugün.inşallah kırmızılar gelmezde.güzel haberi veririm size.öptüm a.s.

esraie, pko olduğunu zannetmiyorum canım. Stresten oluşma ihtimali çok düşük genellikle genetik oluyor bu durum ve ilk adet görmeye başladıktan sonra kendini gösteriyor. LH/FSH oranında normal sınırlar içinde pek çok pko hastasında LH, FSH'dan çok daha yüksek değerlerde oluyor.Normal değerlerine göre fsh hormonun biraz yüksek yumurta rezervinde azalma olduğunun göstergesi olabilir ama çok da yüksek bir değer değil. Doktorlar infertilite değerlendirmesi için adetin 2. ya da 3. günü yapılan testleri baz alıyorlar o yüzden eğer doktorun istemezse başka bir gün test yaptırmana gerek olmadığını sanıyorum. Yalnız yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini görmek için adetinin 21. günü doktor progesteron tahlili isteyebilir.
Pko durumunda yumurtalıklarında yan yana tesbih tanesi gibi dizilmiş kistlerin görünmesi lazım.

Düşük sonrası adet düzensizliği sıklıkla görülebilen bir durummuş. Seninki de sanırım böyle bak düzelmeye de başlamış. Bence perşembe günü kafandaki soru işaretleri cevaplanmış olacak canım. Yoksa böyle oturup düşünüp netten araştırınca insan daha kötü oluyor ve aslında olmayan pek çok hastalığı da kendine yoruyor.

cevabın için çok teşekkür ederim gerçekten dediğin gibi netten araştırınca olmadık hastalıklar acaba bendede varmı diye düşünüyor insan.herhalde pko değilim çünkü en son 13 şubatta alttan muayene olduğumda doktor herhangibi birşey demedi. temiz dedi. dediğin gibi yumurta rezervi azalmış olabilirmi o yüzdenmi bebiş olmuyorbenneyaptımki ya ne bilim yarın çıkacak işte

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Pretty baby.........................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Gamzegül...........................18 mart
Anjelic................................19 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
umutluyuz..........................?
Mehtapgülü.........................?
.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

kıslar ben buğün dr gittim
e2 testimin sonucu çok iyi çıktı 762
yumoşlar büyümüş yarın çatlatma iğnemi vurulucam ,ondan sonraki günde maçlara başlıycaz:jeyyar:
bir dahaki kontrolümde p.tesi.ondan sonra beklemeye başıycaz artııık.
bu arada dr hamiş kalırsam aspirin içeceğimi söyledi.ay çok heyecanlıyım inşallah mutlu sonla biter bu ay ki koşuşturmam.dua edin kıslarr.
ee kıslar sizlerden ne haber nasıl gidiyo bakim.herkesin keyfi yerindedir inşallah.kimsenin morelini bozuk görmek istemiyorum çünkü.herkes mutlu olsuuuna.s.

Selam canım inşallah herşey gönlünce olur.Yakın zamanda da kendinide ekleyebilirsin hamiş listesine. Moralinin iyi olmasıda çok güzel.Sana kolay gelsin.İyi çalışmalar.:CüvCüv:

oooo bizim bölüm öksüz kalmış. kızlar kocişlerinizmi kızıyor.kimse artık eskisi gibi gelmiyor melike özlem pek yok hayırdır bir sorun yoktur inşallah

kızlar bende bu ay ilk kez bir hevesle bekliyorum .adetimin 2-3.günü aşılama için dr gitcem.bu son şansım maddi açıdan olmadı oluruna bırakcaz.yaş oldu 36 umarım çok geç kalmam artık annelik için.:çok üzgünüm:

kulube katılalı epey oldu ama bu bölümü okuyup tekrar uzulmemek için es geçmiştim.zaten pek te yazmayı beceremiyorum:))
ama dusuk yaptıgım 2008 eylul ayından beri epey bir sure gecti artık ben de cok daha iyiyim.zaman zaman telaşa kapılsamda,üzülsemde hatta bazen umursamasamda...
tabiki 680 sayfanın hepsini okuyamadım ama umut oldu tekrar hamile kalanlar.tesekkur ederim boyle mutlulugunu paylasıp destek olan herkese...
Allah istiyen herkese hayırlısı ile yaşatsın anneliği diyerek bitirim mesajımı:))

kızlar bende bu ay ilk kez bir hevesle bekliyorum .adetimin 2-3.günü aşılama için dr gitcem.bu son şansım maddi açıdan olmadı oluruna bırakcaz.yaş oldu 36 umarım çok geç kalmam artık annelik için.:çok üzgünüm:

canım benim melegin inşallah bekletmez seni umarım beklemedigin anda gelir

snapcap.png
[/IMG]
canım arkadaşlarım .hamişim en sonunda yine.rabbim sizede nasip etsin inşallah.

arkadaşlar bende gittim bugün doktora. simir testi yaptırdık sonucu cuma günü alacağım.pko hastalığı yok. herşey temiz dedi. sadece yumurtalık biraz geride dedi.buda çozuk olmasını engellemezmiş. ilk olarak eşimden başlıyoruz tedaviye kocişimi zor ikna edeceğim galiba sperm testi için.erkeklere göre onlar kusursuzya.pazartesi benim yumurtlama günü o yüzden pazartesi günü kontrole çağırdı. bakalım benim yumoşlar oluşacakmı azmı çokmu? hakikaten çocuk için bile para lazım. dağıta dağıta hastaneden çıktım.tahillerimi bir daha yaptıracağız sonuçları pek güvenilir bulmadı.önümüzdeki adetin 3. gününü bekleyeceğiz.inşallah o zamana kadar bebişim annesinin karnına konarda onu çok mutlu eder. Allah'ım dualarımızı kabul et

Merhaba arkadaşlar,çoğu arkadaşımın bildiği üzere 14 şubat günü 18 haftalıkken ikizlerimi erken doğum neticesi kaybetmiştim...2 gün sonra bu olayın üzerinden 4 hafta yani 1 ay geçmiş olacak...Kanamalarım lekelenmelerim 15 gün kadar sürdü geçti...

Dün gece ve bu sabah öylesine meraktan internetten aldığım gebelik kitleri ile idrar testi yaptım ve sanki hala hamileymişim gibi silik ikinci çizgiyi gördüm...:1shok: Hem dün gece hem de bu sabah...Hamile olmadığımı biliyorum,daha adet bile olmadım...İnternetten yaptığım araştırmalarda kandaki hamilelik hormonlarının 2 hafta içinde kandan tamamen kaybolacağı yazıyordu....

Ama 4 hafta geçti benim...Ne zaman kaybolur tamamen...Bir an evvel adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için..:sm_confused: fisfisfis

Bu konu ile ilgili konu açtım ama belki gözünüzden kaçar diye burada da sorayım dedim..Belki tecrubesi olanlar vardır...

Merhaba arkadaşlar,çoğu arkadaşımın bildiği üzere 14 şubat günü 18 haftalıkken ikizlerimi erken doğum neticesi kaybetmiştim...2 gün sonra bu olayın üzerinden 4 hafta yani 1 ay geçmiş olacak...Kanamalarım lekelenmelerim 15 gün kadar sürdü geçti...

Dün gece ve bu sabah öylesine meraktan internetten aldığım gebelik kitleri ile idrar testi yaptım ve sanki hala hamileymişim gibi silik ikinci çizgiyi gördüm...:1shok: Hem dün gece hem de bu sabah...Hamile olmadığımı biliyorum,daha adet bile olmadım...İnternetten yaptığım araştırmalarda kandaki hamilelik hormonlarının 2 hafta içinde kandan tamamen kaybolacağı yazıyordu....

Ama 4 hafta geçti benim...Ne zaman kaybolur tamamen...Bir an evvel adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için..:sm_confused: fisfisfis

Bu konu ile ilgili konu açtım ama belki gözünüzden kaçar diye burada da sorayım dedim..Belki tecrubesi olanlar vardır...

korunmadıysanız hamilelik olabilir

kulube katılalı epey oldu ama bu bölümü okuyup tekrar uzulmemek için es geçmiştim.zaten pek te yazmayı beceremiyorum:))
ama dusuk yaptıgım 2008 eylul ayından beri epey bir sure gecti artık ben de cok daha iyiyim.zaman zaman telaşa kapılsamda,üzülsemde hatta bazen umursamasamda...
tabiki 680 sayfanın hepsini okuyamadım ama umut oldu tekrar hamile kalanlar.tesekkur ederim boyle mutlulugunu paylasıp destek olan herkese...
Allah istiyen herkese hayırlısı ile yaşatsın anneliği diyerek bitirim mesajımı:))

hoşgeldin öğretmenim...bence buraya yazınca daha da rahatlıyorsun ben öyleyimde...
inşallah canım hepimiz burda hamiş haberlerimizi paylaşırız

Anne Funda canım hamişmisin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
süper haber canım valla çok sevindim kaydirigubbakcemile2
sürt ayağını arkandan gelsin arkadaşlar ahh canım ya hayırlı olsun Allahım bebeğini kucağına almayıda nasip etsin..

Back
X