• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba arkadaşlar,çoğu arkadaşımın bildiği üzere 14 şubat günü 18 haftalıkken ikizlerimi erken doğum neticesi kaybetmiştim...2 gün sonra bu olayın üzerinden 4 hafta yani 1 ay geçmiş olacak...Kanamalarım lekelenmelerim 15 gün kadar sürdü geçti...

Dün gece ve bu sabah öylesine meraktan internetten aldığım gebelik kitleri ile idrar testi yaptım ve sanki hala hamileymişim gibi silik ikinci çizgiyi gördüm...:1shok: Hem dün gece hem de bu sabah...Hamile olmadığımı biliyorum,daha adet bile olmadım...İnternetten yaptığım araştırmalarda kandaki hamilelik hormonlarının 2 hafta içinde kandan tamamen kaybolacağı yazıyordu....

Ama 4 hafta geçti benim...Ne zaman kaybolur tamamen...Bir an evvel adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için..:sm_confused: fisfisfis

Bu konu ile ilgili konu açtım ama belki gözünüzden kaçar diye burada da sorayım dedim..Belki tecrubesi olanlar vardır...

bademcim benim annemde ilk bebeğini düşürmüş bir daha adet olmamış hemen hamile kalmış yani.korunmadıysan seninde böyle olabilir canım

snapcap.png
[/IMG]
canım arkadaşlarım .hamişim en sonunda yine.rabbim sizede nasip etsin inşallah.

ay adaşıım canım ya çook sevindim.allah kucağında görmeyi nasip etsin.tebrikler tatlım ya
inş. bu güzel haberi bende en yakın zmanda veririm canım

kızlar bende bu ay ilk kez bir hevesle bekliyorum .adetimin 2-3.günü aşılama için dr gitcem.bu son şansım maddi açıdan olmadı oluruna bırakcaz.yaş oldu 36 umarım çok geç kalmam artık annelik için.:çok üzgünüm:

inş canım ilk aşılamanda tutar bebeğin.rabbim çok bekletmesin bizleri bu yolda.

Kürtaj sonrası ben eşimle sadece bir kez birlikte oldum..O da 2-3 gün evvel...fisfisfiskafamçokkarıştı

bademcim ben dış gebelik geçirdim tabii dış gebelikte beta çok zor düşüyor ben neredeyse 2,5 ay sıfırlanmasını bekledim ama açıkçası kürtaj oldun sen daha çabukl düserdi diye düşünüyorum umarım herşey gönleünce olur

funda72 çok sevindim canım,gözün aydın.
darısı bize inşallah,bizim içinde dua edin arkadaşım,en kısa zamanda bizde müjdemizi verelim burdan.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin tatlım...

kızlar slm herkes iyidir umarım,ben bugün sancım için usg çektirdim,idrar yolu enfeksiyonu çıktı.doktor antibiyotik verdi.moralim bozuk zaten kayınbabam kalp krizi geçirdi,hastanedeler şuan eşimde yanında.yarında jinekoloğuma gidicem,yumurtlama olduysa bile bu ay olmaz artık.hayırlısı böyleymiş diyorum.antibiyotiği kullanayım bari,içim sıkıldı yaa,kayınbabamada üzüldüm denk gelen günede.kısmet işte yaa.allahım sağlık versin herşeyden önce canlarım.
hepinizi öpüyorum tatlişkolarımmm....

Allah hepimize müjdeli haber vermeyi nasip etsin.ooo tek tek hamiş haberleri geliyor ne güzel inşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş oluruz

bademcim bikaç gün önce olduysa ilişki test yanılıyo demektir.yaşadıklarından sonra hormonların etkilenmiş durumda canım,için rahat etmiyosa yarın bi doktora görün.
sağlıkla kal arkadaşım...

kızlar slm herkes iyidir umarım,ben bugün sancım için usg çektirdim,idrar yolu enfeksiyonu çıktı.doktor antibiyotik verdi.moralim bozuk zaten kayınbabam kalp krizi geçirdi,hastanedeler şuan eşimde yanında.yarında jinekoloğuma gidicem,yumurtlama olduysa bile bu ay olmaz artık.hayırlısı böyleymiş diyorum.antibiyotiği kullanayım bari,içim sıkıldı yaa,kayınbabamada üzüldüm denk gelen günede.kısmet işte yaa.allahım sağlık versin herşeyden önce canlarım.
hepinizi öpüyorum tatlişkolarımmm....

canımcığım çok geçmiş olsun bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve banada ilaç verdi. inşallah hayırlı haberlerle dönersin doktorundan. bende bugün gittim. hepimiz için hayırlısı

minik kelebek bildigim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engel bence antibiyotik vermiş dr un onu iç ve jinekologuna sor ben engel die biliyorum

minik kelebek bildigim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engel bence antibiyotik vermiş dr un onu iç ve jinekologuna sor ben engel die biliyorum

bencede engel değil çünkü bendede var ve enfeksiyon veya iltihap üşütmekten dolayı oluyor bende yarın alacağım antibiyotiğimi.

arkadaşlar bende gittim bugün doktora. simir testi yaptırdık sonucu cuma günü alacağım.pko hastalığı yok. herşey temiz dedi. sadece yumurtalık biraz geride dedi.buda çozuk olmasını engellemezmiş. ilk olarak eşimden başlıyoruz tedaviye kocişimi zor ikna edeceğim galiba sperm testi için.erkeklere göre onlar kusursuzya.pazartesi benim yumurtlama günü o yüzden pazartesi günü kontrole çağırdı. bakalım benim yumoşlar oluşacakmı azmı çokmu? hakikaten çocuk için bile para lazım. dağıta dağıta hastaneden çıktım.tahillerimi bir daha yaptıracağız sonuçları pek güvenilir bulmadı.önümüzdeki adetin 3. gününü bekleyeceğiz.inşallah o zamana kadar bebişim annesinin karnına konarda onu çok mutlu eder. Allah'ım dualarımızı kabul et

tatlım çok sevindim bi problem olmamasına,bişe sorcam eşine sperm testi yapmak için erken değilmi daha,yani sanırım 5 yada 6 ay oldu korunmayalı,yanlış hatırlamıyosam.doktor mu önerdi tatlım?inşallah hiç bir problem çıkmadan en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım.

canımcığım çok geçmiş olsun bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve banada ilaç verdi. inşallah hayırlı haberlerle dönersin doktorundan. bende bugün gittim. hepimiz için hayırlısı

kız esraaaaa,biz birbirimize çok benziyoruz hakkaten.sorunlarımızda aynı,yaşadıklarımızda.
sağol tatlişkom,sanada mı antibiyotik verdi ne zaman kullanmaya başlıcaksın tatlım,bende yrn doktoruma sorcam benim yumoşlar biüyümediyse zaten bu ayı boş geçicez o zaman rahat rahat kullanırım ilacı.adet zamanıda klomene başlıcaz sanırım,bakalım yrn belli olacak.

evet haklısın canım,doktorun verdiği antibiyotik cipro.bu ilaç ağır ve hamileliğe engel,doktor bir ay korunun dedi zaten bugün.
neyse umudum nisana kaldı artık.
geçen sene en son satım 27nisandı.zaman ne çabuk geçiyo yaa.
allahım hepimize sağlıklı bebişler nasib etsin arkadaşım...

ya ben sana özel yada zıyaretcı yazamıyorumCADIARZU
Canım çok fazla profil mesajı ve özel mesaj geldiği için kapattım...:sm_confused:
bademcim ben dış gebelik geçirdim tabii dış gebelikte beta çok zor düşüyor ben neredeyse 2,5 ay sıfırlanmasını bekledim ama açıkçası kürtaj oldun sen daha çabukl düserdi diye düşünüyorum umarım herşey gönleünce olur
Canım ben normal doğum yaptım..Doktor bebeklerin eşlerini ve kalan parçaları çıkarmak için kürtaja aldı beni...
bademcim bikaç gün önce olduysa ilişki test yanılıyo demektir.yaşadıklarından sonra hormonların etkilenmiş durumda canım,için rahat etmiyosa yarın bi doktora görün.
sağlıkla kal arkadaşım...

Ben de öyle düşünüyorum ama belim çok ağrıyor..Adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla..Ama ne gelen var ne giden....:sm_confused:

Kürtaj olalı 1 ay olucak...

kızlar benim günüm geçti sanırsam fakat bebiş olabileceğini hiç sanmıyorum kesin stresten günüm geçmiştir

ee sizler nasılsınız yeni hamilelerimiz var allah hepinize sağlıklı doğumlar nasib etsin
kızlar sizden naber nasıl gidiyo hayat anlatın bakim hıı

Back
X