canım öncelikle geçmiş olsun..
her fırsatta herkese söylüyorum..bak canım ne yazıkki bir çok doktor ve sağlık görevlileri bir ,iki hatta 3 kez düşüğü normal karşılıyor ve sonrasında araştırma yapıyorlar..bu çok yanlış bi uygulama bence ne olursa olsun bir düşüğün mutlaka bir sebebi vardır yoksa bebek neden düşsün ki benim mantığım bu düşük olayını doğal karşılamıyor...kim ne derse desin
bak ben 1 kez düşük yaptım 5 haftalıktı..sonra doktorum çok iyiydi saolsun yapılabilecek tüm tahlil ve testleri yaptırdı..hatta tıp fakültesinde yapılan testlerde hastanede testleri yapacak doktorlar bana kaç kez düşük yaptın dediler bende 3 kez dedim öyle diyince yaptılar testlerimi (normalde 1 kez deseydim yapmayacaklardı daha önce bu bilgiyi edinmiştim)
neys ebende kan pıhtılaşması sorunu çıktı.. ve şuan 2,5 aylık hamileyim ve kan pıhtılaşmasını önleyici iğneler kullanıyorum ve herşey yolunda çok şükür eğerki bu tahlilleri yaptırmasaydım çoğu doktor gibi normaldir deseydim belki bu bebeğimde düşecekti..
bu yüzden lütfen 1 kezde düşük olsa gerekirse hastanede yalan söyleyin ve mutlaka düşüğün nedenini araştırın ..
umarım en kısa zamanda allah tüm isteyenlere nasip eder,herkese sağlıklı gebelik ve bebek dilerim