• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ah canım,bende öyle çok özlüyorum ki o muhabbetleri.çoookkk güzeldi valla ama herkes sağlıklı huzurlu olsun yeterki biz yine biraraya geliriz tatlım..
bende iyiyim bitanem çok şükür,doktor kontrollerim var bu aralar bakalım inşallah nazlı bebeğim daha fazla bekletmez annişini.dua edin canım bizede.
senin hazırlıklar başlamıştır artık yavaş yavaş,ayyy anlatsana neler aldın oğluşumuza,doğuma az kaldı hangi hastane olacak karar verdin mi tatlım?
dualarımız sizinle arkadaşım,hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah bitanem.
etmezmiyim canım hep dua ediyorum hepinizin hamiş kalması için..
2009 topiğimizin senesi olacak herkes göbiş büyütecek inanıyorum ben..
canım benim hazırlıklar bitti bilekaydirigubbakcemile3
cinsiyetini öğrendiğim günden beri arada aldım bişeyler şimdi pek eksiğimiz kalmadı:))
tatlım medipolde doğum yapıcam inşallah..
güzel duaların ve dileklerin için saol oğluşumun teyzesi çook öpüyoruz seni özlemcim...

evet bugün büyük gün bakalım benim yumoşlar ne durumda ne acayip bişey ultrasonla bakacak ve çatlayıp çatlamadığı anlaşılacak teknolojinin gözünü seveyim.kızlar dua edin bana da bir aksilik olmasın :Saruboceq:
inşallah yumoşlar kıvamındadır canım..
sakın takma kafana sen yumoşları valla ben çok düşünüyordum diye var olan yumoşlarım kaybolmuştu sonra yine çıktılarda aynı ay onlarla hamile kaldım...:))

merhaba kızlar. ben de geçen sene 14 şubatta 5 haftalık bebişimi düşürdüm. çok sancılı bir dönemdi. düşeceği anama zaten malum olmuştu. ruhsal ve bedenen çöktüm tabi ki. 8*9 ay kadar korunduktan sonra 3 ay önce korunmayı bıraktım ve cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim. 3 hafta 5 günlük. ama doktora geç gitmeyi düşünüyorum. çünkü geçen sefer vajinal ultrason olayı nedense beni çok soğuttu. 7-8 haftalık oluncaya kadar gitmeyeyim diyorum. çok da korkuyorum. ama içimin güzel yanı bu sefer kavuşacaksın bebişine diyor. siz ne dersiniz
hemen git doktora derim ben yani ben gittim ve çok küçük olduğu için vajinal gördü dr..ne olursa olsun doktoruna güven canım...
kızlar moral verdiniz bana çok sağ olun neyse yoksa yok yapıcak bişeyde yok evet çok moralim bozuldu üzüldüm ama zaten bebek yoktur boşa seviniyorumdur diyordum kendi kendime dediğimde çıktı neyse kızlar her işte hayır vardır bu vesileyle doktora gitmiş oldum halbuki doktora gitme gibi bi planım yoktu dediğim gibi her işte bir hayır vardır bakalım yarın ne olacak bide bu ay oğlumun gördüğü rüyalar yüzünden birazda heveslenmiştim oğlum rüyasında kardeşi varmış yanında bide kola ve ayran varmış masada kardeşi kolayı içmek istemiş oğlumda kola zararlı ayranı iç daha sağlıklı demiş ikinciside rüyasında bir sürü yumurta görmüş birazı yerde birazı dolapta hayırdır inşallah belkide bu vesileyle doktora gittim ve bebişin yolunu açmış oldum neyse kızlar kendinize iyi bakın öpüyorum sizi yarın gelişmeleri bildiririm

bide yarın oğlumuda götürcem doktora çenesinde et beni gibi, bişey çıktı onu aldırcam çokta korkuyo bakalım nasıl alıcaklar
nihalcim bende okuyunca umutlandım ama kısmet tatlım oğluşunun rüyasınıda bebişinin yakında gelecek olmasına yoralım..
et beni gibi şeyleri yakıyolarmış lazerle canım arkadaşımdada vardı çok acımadı diyordu şimdiden geçmiş olsun canım...

arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. 7 haftalıkken bebeğimi düşürmüştüm geçen ay. düşük oluyor diye hastaneye gittiğimizde küretajla almışlardı çok sancım vardı.. sonra ertesi hafta doktora kontrole gittim bana küretajdan 35-40 gün sonra tekrar regl olacağımı söylemişti.
ama ben tam 25 gün sonra oldum. üstelik normalde 28 gündür benim siklusum kelime bu muydu yoksa silkus muydu :)
doktoru aradım telefonda söyledim o da 1 haftadan uzun sürerse mutlaka gel dedi.
bana düşükten sonra ne zaman tekrar regl olduunuzu yazar mısınız lütfen.. bu iyi bişi mi kötü bişi mi erken olmak ??

benim doktorumda 45 gün sonra olursun demişti ama benim 30 gün sonra geldi kırmızılar..
tam 1 hafta sürdü korkacak birşey yok bence canım 25 gün sonra geldiyse

arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. 7 haftalıkken bebeğimi düşürmüştüm geçen ay. düşük oluyor diye hastaneye gittiğimizde küretajla almışlardı çok sancım vardı.. sonra ertesi hafta doktora kontrole gittim bana küretajdan 35-40 gün sonra tekrar regl olacağımı söylemişti.
ama ben tam 25 gün sonra oldum. üstelik normalde 28 gündür benim siklusum kelime bu muydu yoksa silkus muydu :)
doktoru aradım telefonda söyledim o da 1 haftadan uzun sürerse mutlaka gel dedi.
bana düşükten sonra ne zaman tekrar regl olduunuzu yazar mısınız lütfen.. bu iyi bişi mi kötü bişi mi erken olmak ??

gecmıs olsun
ne guzel erkenden olmusun
ben beklıyorum hala bugun olmam lazımdı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadslar kurtaj sonrası bazı sorunlar oluyormus rahımde yapısıklık gıbı...
bu durum muayenelerde anlasılır...kurtajdan 3 gun sonra rahım cok temız dedıler ama..ben yınede korkuyorum..
kurtaj sonrası rahım fılmı ıstenılıyormu:uhm:
en son acıktı tupler
ama tuplerınde kurtaj sonrası kapanacagı soylunıyor:delphin::delphin:

doğru söylüyorsun melikecim. ama niyetim bu sefer hamile gibi davranmamak. ya tresti yapmasaydım diorum. o yüzden 3 hafta sonra gideyim diorum. bi de kendşmde de etrafımdaki hamileliklerde ve düşüklerde de şunu görüyorum sanırım sakınan göze de çöp batıyor biraz. daha rahat yaklaşayım dşorum bu sefer. bir de böyle deneyeyim. belki alırım kucağıma canımı bu sefer.

aynen öyle canım sakınan göze çöp batar...rahat davranman bebeği strestende korur tabiki ama dr gitmendede fayda olacağı kanaatindeyim...ben olsan hiç beklemezdim...dr gider tam emin olurdum herşeyden ondan sonra rahatlardım yinede sen bilirsin...olacağın önüne geçilmez ama tedbiride bırakmamak lazım...ne kadar geçmişti günün?

merhaba kızlar. ben de geçen sene 14 şubatta 5 haftalık bebişimi düşürdüm. çok sancılı bir dönemdi. düşeceği anama zaten malum olmuştu. ruhsal ve bedenen çöktüm tabi ki. 8*9 ay kadar korunduktan sonra 3 ay önce korunmayı bıraktım ve cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim. 3 hafta 5 günlük. ama doktora geç gitmeyi düşünüyorum. çünkü geçen sefer vajinal ultrason olayı nedense beni çok soğuttu. 7-8 haftalık oluncaya kadar gitmeyeyim diyorum. çok da korkuyorum. ama içimin güzel yanı bu sefer kavuşacaksın bebişine diyor. siz ne dersiniz

inşallah anım bu sefer bebişine kavuşursun dra gidersende alttan muyene olma

kızlar malesef bebiş falan yok ben zaten hamile olmadığımı biliyodum doktor başka testte istedi günüm çok geçtiği için bakalım ne çıkcak önceki testleride istedi umarım atmamışımdır neyse sonuç negatif zaten olsaydı eğer gerçekten çok büyük bi sürpriz olcaktı kesin stresten günüm geçti neyse bakalım yarın doktor ne dicek

canım takma kafana herşeyin hayırlısı

bünye meselesi bazen 50 günü bile bulablir.

gecmıs olsun
ne guzel erkenden olmusun
ben beklıyorum hala bugun olmam lazımdı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadslar kurtaj sonrası bazı sorunlar oluyormus rahımde yapısıklık gıbı...
bu durum muayenelerde anlasılır...kurtajdan 3 gun sonra rahım cok temız dedıler ama..ben yınede korkuyorum..
kurtaj sonrası rahım fılmı ıstenılıyormu:uhm:
en son acıktı tupler
ama tuplerınde kurtaj sonrası kapanacagı soylunıyor:delphin::delphin:

kürtaj sonrası rahim filmi çekildiğini hiç duymadım

kızlar bnen bugün çökmüş durumdayım. doktora gittim ama hiçde iç açıcı konuşmadı galiba.galiba diyorum çünkü konuya pekte vakıf değilim.hadi bana yardımcı olun.yumurtalıkların tavan yapma dönemine girdim fakat yumurtlama çok zayıfmış ne yapacağım ya.illede eşinin spermogramını getir ondan sonra tedaviye başlayacağız diyor. bende nasıl bir tedavi dedim.klomen yada iğne dedi.sizden hep duyardım klomen tedavisini.arkadaşımla görüştüm çünkü aynı dert ondada vardı onda hiç yumurtlama olmuyordu adetten sonra 25. günde yumurtlama oluyormuş oda adet olacağı için büyümüyormuş. doktora gitmiş doktor bir toz vermiş eşi ile birlikte olmasını ve yarın tekrar gelmesini söylemiş sonra akşam 10 da vurulması gereken bir iğne ve adet tarihine kadar gün aşırı beraberlik sonucu hamilelik. arkadaşımda kist vardı ve yumurtlama zayıf ve adet zamanı büyüdüğü için bebek sahibi olması zormuş. hamiş oldu ve doğurdu.hatta bebişi küçükken tekrar hamile kaldı ve aldırdı. kızlar darısı başımıza.doktor fatih medicalparkta bilginize.bahçelievler medicalparkı bırakıp ben yine oraya başlayacağım.

rapunzel, bildiğim kadarıyla kürtaj sonrası rahimde yapışıklık veya tüplerin kapanması usulüne uygun yapılmayan kürtaj sonucu ortaya çıkabiliyor. Her zaman olabilicek bir şey değil yani. Kürtaj sonrası gelişebilicek bir enfeksiyon tüplerin kapanmasına yol açabiliyormuş. Ama bunlar çok ender görülen durumlar temiz şartlarda yapılan başarılı bir kürtaj sonucu bu sorunlar olmaz herhalde.
Bir de onlarla uğraşmayalım yani Allah korusun.

GÜNAYYYDIN :)

merhabalar herkese...ben bugün izinliyim evdeyim kızlar...hemen kadınlar kulübüne girip ne olmuş bitmiş bir bakayım dedim...

eksik olma minik kelebekcim.. çok teşekkür ediyorum. harikasınız hepiniz.iyi ki buradayım.allahım dualarımızı kabul etsin hepimizin. işte bana geçen düşüğümdeki hamileliğimde vajinal ultrasonla baktılar. ön yargım oluştu ve bence büyük bir hataydı. bende bilmiyordum müsade ettim. bu sefer doktora 7 haftadan önce gitmeyeyim ve alttan baktırmayayaım diorum.

merhaba özlenen bebek...seninle ilk kez tanışcaz sanırım ...öncelikle geçmiş olsun ve sanırım hamilesinhihoyyyt tebrikler...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
benim bildiğim kadarıyla vajinal ultrason un hiç bir zararı yok...bende bu konuya kafayı çok takmıştım ve çok araştırdım...gerek internette...gerekse birebir dr lara sorarak araştırdım...gene tabiki sen bilirsin...ama bebebk belli bir büyüklüğe ulaşana kadar karından görülmesi zor.mesela benim rahmim geride olduğu için 3 aya kadar alttan bakıyolar...

içini ferah tut...bu sefer herşey güzel olacak buna inan... :teytey:

canım bu bünyeden bünyeye değişiyor.benimkide 25 gün sonra olmuştu...daha iyi yani...daha çabuk toparlandım...normalde bende 27 günde bir oluyodum...kafana takma normal yani

fundacım,nilaycım,aylincimmm,hülyacımmm çok çok öpüyorum sizleri...bayağı bi kişi katılmış aramıza ben bayadır girmiyodum..yenilere de selamlar...öpücükler....
geçmişi okuyorumda aylin ve hülyadan haber yok gibi...onlar nasıllar bileniniz var mı? nilaycım seninkide bayağı büyümüş allah nazarlardan saklasın...fndacım sende benim gibi çalışmalardasın :lepi: umarımk biz de bu ay güzel haberler veririz herkese....

cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. süper bi yer burası yaa.. daha önceleri ne sorunlar yaşamıştım da aklım neredeymiş nasıl da burdan habersizmişim bilmem... üüff üff neyse.. herkese çok teşekkür ederim tekrardan :)

Merhaba ben yeni üye oldum arkadaşlar 2. düşüğümü de 7 ay önce yapmış biri olarak kendimi çok mutsuz hissediyorum korunmadığım her an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalıkken bebeğimi kaybediyorum benim durumumda olan arkadaşlar varmı aranızda bana yardımcı olun lütfen
hamileyken herhangi bi ilaç kullanıyomusun
düşük yapmaman için

Merhaba ben yeni üye oldum arkadaşlar 2. düşüğümü de 7 ay önce yapmış biri olarak kendimi çok mutsuz hissediyorum korunmadığım her an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalıkken bebeğimi kaybediyorum benim durumumda olan arkadaşlar varmı aranızda bana yardımcı olun lütfen
hamileyken herhangi bi ilaç kullanıyomusun
düşük yapmaman için

bence düşük nedenini bir araştır 1 den fazla düşük yapanlar genellikle araştırıyor ve kan pıhtılaşması çıkıyor bunun içinde ilaç kullanıyorlar bilgin olsun. ayrıca ne güzel istedğin zaman hamile kalabilmen darısı başaımıza.

oy oy arkadaşlarına yardımcı olurmuş nasılsın özlemciğim nasıl gidiyor çalışmalar

iyiyim tatlım,senin moraller bozulmuş yine.bak kızıyorum amaaaa:oklava:
canım üzüldüğün,stres yaptığın için yumoşlarda problem oluyo.bu dönemlerde böyle düzensizlikler yaşamamız normal.ilaç tedavisi şartsa onuda denicez ne yapalım...şakkıdı
hem klomen ve iğne kullanıp ilk aydan hamile kalan arkadaşlarımız o kadar çokki.iyi tarafından bak canım,peki doktorun son olarak ne dedi bidaha ne zaman gel dedi?çünkü adetin 5.günü başlanıyo sanırım klomene.

Back
X