kızlar herkese iyi akşamlar,ben bugün doktora gittim kontrolüm vardı,yumurtam çatlamışkaydirigubbakcemile2 çok şükür yumurtlamada bi problem yok ama doktor bu cumartesi progesteron testi yaptırmamı istedi.ilk kez yaptırcam bu testi.eğer 7nin altında çıkarsa hamilelik gerçekleşmez dedi,biraz moralim bozuldu tabi çünkü bi problem yok ve hamile kalamamamın sebebi bu progesteron olabilir.düşük çıkacak diye çok korkuyorum.
fundacım sana doktor progesteron hap verdi kullanıyosun dimi,sen bu testi daha önce yaptırmışmıydın canım?
doktorum eğer düşük çıkarsa 2-3 ay daha deneyin sonra progesteron iğnelere başlarız dedi.aklım karıştı,neden hemen başlarız demediki.zaman kaybı olmazmı o zaman.off yaa karmakarışık oldum:1no2:
normal yolla hamile kalabileceğime inanıyo doktorum ama zaten 6 aydır deniyoruz biz,artık zaman kaybetmek istemiyorum.
düşündüm taşındım,düşük çıkarsa nisan sonu adet olunca bidaha fsh, lh ve eşimin sperm testini yaptırıp gidicem doktora ve tedaviye başlamak istiyorum dicem.en iyisi bu sanırım..:çok üzgünüm: