• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılayım dedim.
bende 23 nisan günü bebeğimi kaybettim.7haftalıktı.kürtajla aldılar.kalbi atmıyordu.karnımda ölmüştü.çok üzüldüm çok ağladım.bebeğime fzlasıyla alışıp kabullenmiştim.umarım atlatırım desteklerinizi dualarınzı bekliyorum.
canım geçmiş olsun,hoş geldin.tatlım bu acıları hepimiz yaşadık,RABBİM tekrar yaşatmasın inşş.bir çoğumuz tekrar hamiş kaldık,inşallah bizlerde hayırlısıyla tez zamanda tekrar kalacağız.dualarım tüm bebiş isteyen arkadaşlarım için.
saol mehtapcım evet dogru hatırlıyorsun canım dogru diyosun çagırdınmı gelmiyor bizim sıpalar yarın üniversiteye gitcem inşallah araştırırlarda öptüm canım seni sen iyisin demi inşallah güzel sonuçlarla dönersin
makbule canım, inşallah sende güzel haberlerle dönersin tatlım..ben iyiyim çok şükür,arada bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktı diye düşünmesem dahada iyi olacağım ama sabrediyorum.RABBİMİN izniyle tekrar gelecek bebişlerimiz biliyorum..
geçmiş olsun ALLAH sabır versin cnm bnde aynı tarihte 20 sene sonra gelen meleğimi düşükle kaybettim halada kanamam devam edio işallah YÜCE MEVLAM bidaha böle acılar yaşatmaz kimseye ama umutlarımızı tüketmeyelim ALLAHTAN umut kesilmez bnde kendimi böle teselli etmeye çalışıorum ateş düştüğü yeri yakar ancak inan tüm samimiyetimle acını paylaşıorum işallah en kısa zamanda ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin ayrıca anne adaylarınada sağlıkla kucaklarına almayı nasipetsin yavrularımız bizi çok bekletmez İNŞALLAH
canım geçmiş olsun.dualarımızı ALLAH kabul etsin.tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamiş kalır,sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah.
nesrinn bence de mutlaka tüm testleri yaptır.
Umarım sen de bir sorun çıkmaz ama ben de 1,5 ay önce ilk düşüğümü yaptım, herkes olabilir ilk bebekte dedi.
Ama iyi ki doktorum gerekli titizliği gösterdi, testleri yapıldı ve ben de kan pıhtılaşması çıktı maalesef:(
Dilerim sen de bir sorun yoktur, herşeyin normaldir. Ama gene de tedbiri elden bırakma arkadaşım.

seda1970, delf, plum12 ve mehlikameryem sizlere de çok geçmiş olsun, allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın.
canım geçmiş olsun.kan pıhtılaşması olup,bebeklerini kucaklarına alan,çok arkadaşım var.inşş sende tekrar hamiş kaldığında, bebişini kucaklarsın bitanem..
bende ilkini düşük yaptım şimdi 3 aylık hamileyim tekrar .Allah herkese versin
amin arkadaşım.gözünaydın,RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş..

Plum12 başka testleri bilmiyorum ama bilgin olsun pıhtılaşma testlerini yaptırman için para ödemene gerek yok arkadaşım, devlet hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsin.
İnşallah bir sorun çıkmaz testlerinde.

canım dr banada,düşüklerimin araştırılması için kan testleri verdi.devlet hastanasi,hepsinden para istedi,sen nasıl ücretsiz yaptırdın,bilgi verirmisin tatlım..

kızlarrr bugün sabah 6 da kalktık eşimle üniversiteye gittik araştırcaklarını hiç sanmıyordum ama saolsun dr um iyi biri çıktı sorulara bogmadan arastırma basladı ilk olarak smear alındı yarın tekrar vajinal ultrasonum var mayıs 14 ünde rahim içi filmim çekilecek çok şükür fazla bekletmicekler ama genetik araştırmayı kasıma verdiler özelde yaptırmayı düşünüyorum kasıma kadar beklemeyeyim dedim sizinle paylaşmak istedim ama içime bir huzur doldu sormayın birtek hsg den korkuyorum ama bebiş için deger arkadaslar canım yansın önemli degil ama yeterki kavusalım gül kokululu yavrularımıza

kızlarrr bugün sabah 6 da kalktık eşimle üniversiteye gittik araştırcaklarını hiç sanmıyordum ama saolsun dr um iyi biri çıktı sorulara bogmadan arastırma basladı ilk olarak smear alındı yarın tekrar vajinal ultrasonum var mayıs 14 ünde rahim içi filmim çekilecek çok şükür fazla bekletmicekler ama genetik araştırmayı kasıma verdiler özelde yaptırmayı düşünüyorum kasıma kadar beklemeyeyim dedim sizinle paylaşmak istedim ama içime bir huzur doldu sormayın birtek hsg den korkuyorum ama bebiş için deger arkadaslar canım yansın önemli degil ama yeterki kavusalım gül kokululu yavrularımıza

makbuş canım gözünaydın.inşallah tüm tahlillerin temiz çıkar ve hemencecik hamiş kalırsın.öpüyorum seni tatlişkom mux mux.

kıslaaar bu arada üzülmek,stres yapmak yoook.diğer topikte benssenb,arkadaşımız var ilaçsız hamiş kalmış,hemde ikiiiiiiiiz.RABBİM ol dedimi olur yeterki sabretmesini bilelim.a.s.

Plum12 başka testleri bilmiyorum ama bilgin olsun pıhtılaşma testlerini yaptırman için para ödemene gerek yok arkadaşım, devlet hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsin.
İnşallah bir sorun çıkmaz testlerinde.

canım ya benim de ilk bebeğim ölmüştü karnımda şimdi 2. ye hamileyim ve korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bi sorun çıkmadı ama doktor tedbir olsun diye coraspin verdi şimdi gittiğim doktora pıhtılaşma için test yaptırıyım dedim gerek yok diyo o testin adı ne yani pıhtılaşma için olanın gidip devlet hastanesinde yaptırcam

Amin canım. Hepimiz guzel haberler verecegiz inanaıyorum. Benim bir arkadaşım testleri yapılmadığı için kan pıhtılaşmasından 3 kere düşük yaptı. ama bunun tedavisi çok şükür ki var. çünkü arkadaşım çok sağlıkla 4 hamilelğinde sağlıklı bir şekilde aldı bebeğini eline. doktor ne kadar ara verin dedi canım?

canım bişey sorcam pıhtılaşma için coraspin yeterli oluyo mu yoksa iğne kullanmak şart mı

iyiyim canım be ne olsun burası bayaa sessiz ben aynıyım ilaçlarımı kullanıyorum korunma süremin bitmesine 1 ay var ama herhalde uzatcaz kriz bizi çok ciddi vurdu biraz maddi durumu toparlamamız lazım bakalım nasip senin bebiş nasıl iyisiniz dimi

canım biz iyiyiz rabbime şükür. canım hazır değilseniz tabiki bekleyeceksiniz kriz herkesi vurdu tabiki.canım hayırlısı olsun

esracım ablam bende o yüzden fazla uğrayamadım siteye.dünden beri çok bel ağrım var,doktorumu aradım endişelenme dedi ama yinede korkuyorum işte.iyiki ablam var her işimi yaptı sağolsun.bide kum döküyorum tatlım yaa,bol bol su içmekten başka yapabileceğim bişe yok şuan.bu hafta içi doktor randevum var,inşallah herşey yolundadır.
sende ne var ne yok canım?

canım ne olsun tahlillerimi sskda yaptıracağım gittiğim hast 480 lira istedi bende ne diye vereyim o parayı dedim.canım bel ağrısını sorma bende fıtık olduğu için çok ağrım oluyor neyse sıkacağız dişimizi kuzular doğana kadar dikkat et kendine canım

yeni hamişler tebrik ederim

yeni gelenler hoşgeldiniz ve geçmiş olsun

dinamiss kız inşallah doğru yazmışımdır ne uzun yazıyosun kızzzkaydirigubbakcemile3

kızlar ii akşamlar.doktorum banada nden dşük yaptığmla ilgli testler yapıcaz dedi.bu testlerin içinde rahim içi filmide var mı hsg dedikleri olay yani??
çok zor gibi görünüyor da:1no2:

kızlar ii akşamlar.doktorum banada nden dşük yaptığmla ilgli testler yapıcaz dedi.bu testlerin içinde rahim içi filmide var mı hsg dedikleri olay yani??

canım ben çektirmedim ama film çekilirken kendini kasmayacakmışsın ve ilk kez duydum düşük araştırmasında rahim filmi canım drun para için istemiş olabilirmi

canım ben çektirmedim ama film çekilirken kendini kasmayacakmışsın ve ilk kez duydum düşük araştırmasında rahim filmi canım drun para için istemiş olabilirmi

yok canım ya.doktorum istemedi bu filmi.ben düşük yaptım 23 nisanda.
bazı testler yapıcaz dedi.neden düşük oldu diye.bende diyorum ki bu testler nasıl oluyor?içinde hsg de var mı?

Mehtapgülü yazını okurken aklıma geldi tahlillerini yaptırdın mı diye soracaktım ki söylemişsin. Devlet hastanesinde niye para isterler ki bu testlere ödenmiyor mu?

Ben de güya ilk adetten sonra yaptıracaktım bu testleri ama işte adet olamadan hamile kaldım yine şimdi yüreğim ağzımda. Tam da bebeğimi kaybettiğim zamanlara geldim. Stres doruklarda geziyor perşembe ya da cuma kontrolüm var o vakte kadar kalpten gitmezsem inşallah.
Ya diyorum bende de kan pıhtılaşması vardıysa ondan mı öldü acaba bebeğim. Gerçi doktor ecopirin verdi her ihtimale karşı hamileliğimi öğrendiğimden beri içiyorum ama kan pıhtılaşması olanlar iğne de vuruluyormuş.
Bilemiyorum işte duygularım çook karışık. Allahıma emanet artık ne diyeyim.

Herkese iyi akşamlar :))

Mehtapgülü parasız yaptırmak için özel bişey yapmadım o yüzden bişe diyemeyeceğim.
Ben rutin kontroller için doktorumun kliniğine gidiyorum ama kendisi aynı zamanda hastanede de çalışıyor ve testler için hep hastaneye yönlendirdi beni bugüne dek.
O yüzden sanırım doktorun aynı zamanda hastanede de çalışması önemli.

Gamzegülcüm inşallah sen de sonuna kadar gider alırsın bebeğini kucağına:)
Ama pıhtılaşma oranı kişiden kişiye değişiyor, mesela benim doktorum hamile kalmadan önce 1-2 ay aspirin ve folic plus sonrasında da iğne kullanmam gerektiğini söyledi.

Sevgili esraie uzun yazdım hep di mi, sanırım içimi rahatlıkla dökmeyi özlemişim. Aynı sorunları yaşadığımız için de rahat davranmışım :))

Ve ben nihayet rahat bi nefes aldım.
Bugün doktorumla görüştükten sonra içim rahatladı doğrusu. Değerlerimin çoğu normal sadece birinde sorun varmış. Doktorum iğne ve aspirin ile sağlıklı bir hamilelik geçireceğimi söyledi.
Hayırlısı artık inşallah tekrar üzülmeyiz hiçbirimiz.

yok canım ya.doktorum istemedi bu filmi.ben düşük yaptım 23 nisanda.
bazı testler yapıcaz dedi.neden düşük oldu diye.bende diyorum ki bu testler nasıl oluyor?içinde hsg de var mı?

pardon canım yanlış anlamışım bildiğim kadarıyla yok rahim filmi çocuk olmayınca tüplerin açık olup olmadığını araştırmak amacıyla yapıloıyor

Rutin olarak rahim filmi var mı bilmiyorum ama rahimde düşüğe sebep olan perde gibi anatomik bir bozukluk var mı diye görmek için istemiş olabilir.

Mehtapgülü parasız yaptırmak için özel bişey yapmadım o yüzden bişe diyemeyeceğim.
Ben rutin kontroller için doktorumun kliniğine gidiyorum ama kendisi aynı zamanda hastanede de çalışıyor ve testler için hep hastaneye yönlendirdi beni bugüne dek.

Ama pıhtılaşma oranı kişiden kişiye değişiyor, mesela benim doktorum hamile kalmadan önce 1-2 ay aspirin ve folic plus sonrasında da iğne kullanmam gerektiğini söyledi.

Sevgili esraie uzun yazdım hep di mi, sanırım içimi rahatlıkla dökmeyi özlemişim. Aynı sorunları yaşadığımız için de rahat davranmışım :))

Bugün doktorumla görüştükten sonra içim rahatladı doğrusu. Değerlerimin çoğu normal sadece birinde sorun varmış. Doktorum iğne ve aspirin ile sağlıklı bir hamilelik geçireceğimi söyledi.

kız taklılıyorum sana

Anladım canım :)
Hem eğer nickleri karıştırmıyorsan sen beni bu forumda ilk teselli eden ve üzülme diyendin :))
Ben de bunun rahatlığı ile yazmaya başladım zaten :)
Öptüm çok iyi akşamlar herkese, ben kaçıyorum.

Cnm çok şükür hayırlı haberlerle dönmüşsün çok senindim

mehlika meryem ben daha bugün başladım düşüklerimin arastırılmasına hsg benden de istendi ayrıca genetige bakılacak

Back
X