- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.441
canım geçmiş olsun,hoş geldin.tatlım bu acıları hepimiz yaşadık,RABBİM tekrar yaşatmasın inşş.bir çoğumuz tekrar hamiş kaldık,inşallah bizlerde hayırlısıyla tez zamanda tekrar kalacağız.dualarım tüm bebiş isteyen arkadaşlarım için.merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılayım dedim.
bende 23 nisan günü bebeğimi kaybettim.7haftalıktı.kürtajla aldılar.kalbi atmıyordu.karnımda ölmüştü.çok üzüldüm çok ağladım.bebeğime fzlasıyla alışıp kabullenmiştim.umarım atlatırım desteklerinizi dualarınzı bekliyorum.
makbule canım, inşallah sende güzel haberlerle dönersin tatlım..ben iyiyim çok şükür,arada bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktı diye düşünmesem dahada iyi olacağım ama sabrediyorum.RABBİMİN izniyle tekrar gelecek bebişlerimiz biliyorum..saol mehtapcım evet dogru hatırlıyorsun canım dogru diyosun çagırdınmı gelmiyor bizim sıpalar yarın üniversiteye gitcem inşallah araştırırlarda öptüm canım seni sen iyisin demi inşallah güzel sonuçlarla dönersin
canım geçmiş olsun.dualarımızı ALLAH kabul etsin.tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamiş kalır,sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah.geçmiş olsun ALLAH sabır versin cnm bnde aynı tarihte 20 sene sonra gelen meleğimi düşükle kaybettim halada kanamam devam edio işallah YÜCE MEVLAM bidaha böle acılar yaşatmaz kimseye ama umutlarımızı tüketmeyelim ALLAHTAN umut kesilmez bnde kendimi böle teselli etmeye çalışıorum ateş düştüğü yeri yakar ancak inan tüm samimiyetimle acını paylaşıorum işallah en kısa zamanda ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin ayrıca anne adaylarınada sağlıkla kucaklarına almayı nasipetsin yavrularımız bizi çok bekletmez İNŞALLAH
canım geçmiş olsun.kan pıhtılaşması olup,bebeklerini kucaklarına alan,çok arkadaşım var.inşş sende tekrar hamiş kaldığında, bebişini kucaklarsın bitanem..nesrinn bence de mutlaka tüm testleri yaptır.
Umarım sen de bir sorun çıkmaz ama ben de 1,5 ay önce ilk düşüğümü yaptım, herkes olabilir ilk bebekte dedi.
Ama iyi ki doktorum gerekli titizliği gösterdi, testleri yapıldı ve ben de kan pıhtılaşması çıktı maalesef
Dilerim sen de bir sorun yoktur, herşeyin normaldir. Ama gene de tedbiri elden bırakma arkadaşım.
seda1970, delf, plum12 ve mehlikameryem sizlere de çok geçmiş olsun, allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın.
amin arkadaşım.gözünaydın,RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş..bende ilkini düşük yaptım şimdi 3 aylık hamileyim tekrar .Allah herkese versin
Plum12 başka testleri bilmiyorum ama bilgin olsun pıhtılaşma testlerini yaptırman için para ödemene gerek yok arkadaşım, devlet hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsin.
İnşallah bir sorun çıkmaz testlerinde.
canım dr banada,düşüklerimin araştırılması için kan testleri verdi.devlet hastanasi,hepsinden para istedi,sen nasıl ücretsiz yaptırdın,bilgi verirmisin tatlım..