- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.501
canım evet 31 ini ve 14 unu göz önünde bulundurma. Dr haklı yeni bir tarih belirlenecek. genelde 45-50 gunu normal sayıyorlar. Dr bu konu hakkında bir şey dedi mi? yani şu kadar gün geçtikten sonra olmazsan gel filan gibi
canım sadece gecikme olabilir bu normaldir dedi.adet olunca 2, yada 3, gel dedi.
sizler beni çok iyi anlarsınız...Allah kimseye yaşatmasın.. 6 sene sonra bulduğum meleğimdi...İçin acıyor....Kanıyor..... Yüreğim yanıyorum.....aĞLAMA KRİZİ YAAŞIYORUMM VE SUSAMIYORUM.........aLLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN...iNŞALLAH BİRGÜN MELEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ...
canım stres başa bela maalesef. Ama içini ferah tutmaya bak. İnşallah güzel haberler vereceksin. Eğer doktoruna güveniyorsan endişelenme. Benim arkadaşım iğne vurulmuştu 9 ay boyunca ilaç içmemişti. Sanıyorum şiddetine göre mi veriyorlar kimisine ilaç kimisine iğne çok bilgim yok açıkçası. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
canım hoşgeldin ve geçmiş olsun canım incir suyu olayını ibrahim saraçoğlunun sitesinde kürler bölümünde bulabilirsin
teşekkür ederim tatlım. bakalım işe yarayacak mı...
Çok doğru söylüyosun Hamile kalmadan önce bu testler yapılsaydı önlemde alınırdı ilkinde şaşkınlık ve sevinç vardı şimdi tam anlamıyla stres korku olucak sadece. Bizde söyledik hemen ne gerek varsa sonra bide açıklama yapma gereği duyduk herkeze herseferinde aynı acıyı yaşayarak. Birde daha önce hiç düşük yaşamayanların Neden öyle olurmuş, Ağır mı kaldırdın gibi saçma laflarına maruz bile kaldım yada bilmiyorum ben galiba çok taktım bu laflara. Aslında düşük benim için çok ta uzak bir kelime değidi. Ailemde var yapan azımsanmıyacak kadar yani benim için doğaldı.ama bazı insanlar nedense ilk defa duymuş gibi tepki verdi :sm_confused: ve bende korkmaya başladım bende bir gariplik var diye Anlıyacağın karışık duygular bende kalp atışını alana kadar kimseye söylememeyi düşünüyorum ama eşim pek sabredemez çok hevesleniyor nasıl olcak bilmiyorum...
İçinin yanmasını çok iyi anlayabiliyorum. biliyomusun eşimde şimdi bana ne yazıyorsun diye sordu bazen oda çok meraklanır burdaki haberlerle sevinip umutlanıyor bazende çok üzülüyor.En çokta buna. bizde 1,5 ay önce kaybettik. Senin yazını söyleyince şimdi Aynı bizim ilk günlerimiz gibi diyo zor. Bizde çok ağladık ilk bebek ve pek kolay olmayan bebek. Bu yüzden sana ağlama demycem Ama bilki günler geçtikce kabulleniyosun. En yakın zamanda Allah size yeniden sağlıklı bebekler versin.sizler beni çok iyi anlarsınız...Allah kimseye yaşatmasın.. 6 sene sonra bulduğum meleğimdi...İçin acıyor....Kanıyor..... Yüreğim yanıyorum.....aĞLAMA KRİZİ YAAŞIYORUMM VE SUSAMIYORUM.........aLLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN...iNŞALLAH BİRGÜN MELEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ...
mrb, bizde de aynı durum var. 3aralıkta kürtaj oldum, nisan ayı başında korunmayı bıraktık. olmadı bu ay. ben de senin gibi bir süre söylemeyi düşünmüyorum, en azından 2 ay. ama eşim dayanamayacak sanırım. şimdiden yok ben söylerim diyor. bakalım, umarım en kısa zamanda sağlıkla hamile kalabiliriz
canım benim düşükten sonra ilk adetim olucak. hesaplıyamadım. 14 martta bebeğiğm düştü.düzensiz olan olan adetlerim hamile kalmadan önce 4 ay hep 31 inde oldu.yani düzene girmişti.dr uma sordum.14 ümü 31 imi diye şimdi bünye kendi kendine toparlancak ve yeni bir tarih belirlencek dedi.ama 45 gün oldu baya bi geçti yani canım.dün yaptım testi.erken mi geçmi bilemeiyorum tatlım.sence.
Canım çok teşekkür ederim. Cuma günü gideceğim doktoruma umarım her şey yolundadır. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz adetin geçmiş sanırım hadi inşallah bebiş yola çıkmıştır.
Merhaba Arkadaşlar..Bugün çok kötüyüm..Sabah bebeğimi düşürdüm..Şu an yatakdayım..Dr.biraz dinlen dedi.. ama çok üzüldümmilk bebeğimdi..( Sadece paylaşmak istedimm. Şu an beni en iyi anlayan sizler olursunuz..
arkadaşlar şubat ayında tüp bebek yaptırdım,28 şubat tahlil günümdü ve sonuç kanda da idararda da negatif geldi. az biraz adet oldum.aradan 15 gün falan geçti sancılandım,hiç birşey kesmedi ağrımı.dr a gittim basit kist oluşmuş o da çikolata kistine baskı yapıyo doğum kontrol h.kullan dedi. adet olunca başladım kullanmaya.bu ay o kadar çok canım tatlı çekti ki habire çikolata yedim.depresyondayım sandım ve 2 kg aldım.3gün önce Hz Veysel Karaniye gittik. rahmimde nasıl bir ağrı.ertesi gün adet oldum.dün dayanılmaz bir acı ile acile gittik.ağrı kesici falan kar etmedi.eve döndüm pedime bir baktım,kansız beyaz bir kese.üzerinde ince damarlar.baş kısmında kan pıhtısı.dr a götürdük. düşük yapmışsın ama kürtaja gerek yok dedi.kan testleri verdi.asla çocuğum olmaz diye karamsarlık yapıp öğrencilerim "öğretmenim hamilemisin?"diye sorduğunda ağlayarak lavaboya gidiyordum. meğer malüm olmuş meleklere. hiç bir teste çıkmadı,ultrasonda görünmedi ve en sonunda onu çöpte gördüm. hem sevindim hamile kalabildim diye h hemde inanamıyorum olanlara.çok az kanamam var ve bütün iç organlarım acıyor,sizlerin böyle bişey geldi mi başınıza???
merhaba arkadaslar.bende 2 ay önce düşük yaptım.11 haftalık karnımda ölmüştü.hemen kürtaja aldılar.tabi ilk hamilelik oldugu için baya etkilendim.bütün hamileliklerim aynı sonuclanacak diye korkuyorum.şimdi tekrar deniyoruz.iki hafta sonra belli olacak.ama yinede bı korku var içimde
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar bende 1 hafta önce düşük yaptım.Gerçi değişik oldu benim düşük deneyimim.Hamile olduğumuda fark etmemiştim.Doktora gidip minik keseyi görünce öğrenmiştim.Aradan 15-20 gün geçmişti ki kontrole gittiğim gün ağrılarım ve kahverengiden kırmızıya dönen kanamam oldu.Serum verdi doktor bebeğe baktı gayet sağlıklı dedi.Kasılmalarımı durdurmak 5 saat sürdü.Bu süreçte bebeği kaybetmedim.Evde dinlenmeye çekildim jelde kullanıyordum aynı zamanda.Kanamam ve ağrımda hemen geçmiş yine kahverengiye dönerek kaybolmuştu 2-3 gün sürdü zaten bu anlattığım risk.Her şey normalken 1 hafta önce yapışık bir şeyler gelmişti yattığım yerde selpağa.Hatta acaba bu kesemi diye incelemiştim ama anlayamamıştım.Ben bebeğin düşmediğini sanarak doktora kontrole gittiğimde keseyi bulamayınca anladıkki o düşen yapışık şey bebekmiş.Doktorlar beni incelerken inanamadılar çok şaşırdılar.Düşüğe dair hiç bir iz yok.Siz hamile olduğunuza eminmisiniz diye bayağı bir bebeği aradılar karnımda ve vajende.Şaka gibiydi aslında.Üzüntünün içinde şaşkınlık yaşadık hepimizde.Doktor kesenin çekilmiş resmini görünce ancak inandı düşük yaptığıma.Anlattığın kanama ve ağrı kesinlikle düşüğü anlatmıyor dedi.Gerçektende düşüğümü kanama ve ağrılı yapmamıştım.Onları şaşırtan hem düşük gibi olmaması hemde rahmin sanki böyle bir şey yaşanmamış gibi dümdüz olmasıydı.Emin olmak için kan testi istediler.Değerimin 30 çıkacağı tahminini yaptı ama onunda altında çıktı 6 idi değerim.Her şey normal dedi.Allaha şükür ki en azından bedenen çok zor bir düşük hikayem olmadı.Ruhen ise tek sıkıntım bebeğim olsaydı belki daha fazla üzülebilirdim.Fakat 2 aydır zaten eşimin bacağındaki kitleye konulamayan teşhis yüzünden zor günler geçiriyoruz.Aklım hep eşimdeydi.O yüzden ne hamileliğimi anlayabildim ne de düşüğümü.Eşimden güzel haberler almak için hep dua ediyorum.Rabbim eşimi bana bağışlasın inş.Bebek içinse biraz kendimi dinlemek istiyorum.Çünkü planlı bir hamilelik değildi.Şu an istediğim tek şey eşimin sağlığıyla ilgili güzel haberler almak.Kafam ondan yana rahat olursa belki tekrar bu defa planlı bebek denemelerine başlarız.Benim gibi düşük yapan bir çok arkadaş var burda.Rabbim hepinize inş. en kısa zamanda tekrar bebekler versin.Allah hepimiz için her şeyin hayırlısını versin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?