Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hepinize çok teşekkür ederim... inşallah bu günlerde geçecek....Yüreğimin yangının dinecekk.Buda şükür...Allah verdi... gene verir..hayırlısıyla..beni çok iyi anladığınıza eminim...nefesimin daralıyor...yürğimin acıyorr......umarım sizinle iyi haberlerle tekrar burada karşılaşırız..

Canım ben de dört sene sonra aşılamayla olan bebeğimi kaybettim. Dokuz haftalıktı kalbi durdu. Düşünmeye bile dayanamıyordum kaybetmeyi, başıma geldi. Ama kendimi toparlamaya çalıştım hep çünkü biliyorsun üreme sistemi hormonların kontrolü altında ve hormonlar da stresten çok fazla etkileniyorlar.
O yüzden ne kadar üzülür ve kendimizi yıpratırsak bebeklerimizin gelişi de gecikir.
Allah en hayırlı zamanda meleğini yeniden gönderecek inanıyorum buna. Yeter ki sen sağlığını kaybetme.a.s

Canım çok teşekkür ederim. Cuma günü gideceğim doktoruma umarım her şey yolundadır. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz adetin geçmiş sanırım hadi inşallah bebiş yola çıkmıştır.

mrb, bizde de aynı durum var. 3aralıkta kürtaj oldum, nisan ayı başında korunmayı bıraktık. olmadı bu ay. ben de senin gibi bir süre söylemeyi düşünmüyorum, en azından 2 ay. ama eşim dayanamayacak sanırım. şimdiden yok ben söylerim diyor. bakalım, umarım en kısa zamanda sağlıkla hamile kalabiliriz

İçinin yanmasını çok iyi anlayabiliyorum. biliyomusun eşimde şimdi bana ne yazıyorsun diye sordu bazen oda çok meraklanır burdaki haberlerle sevinip umutlanıyor bazende çok üzülüyor.En çokta buna. bizde 1,5 ay önce kaybettik. Senin yazını söyleyince şimdi Aynı bizim ilk günlerimiz gibi diyo zor. Bizde çok ağladık ilk bebek ve pek kolay olmayan bebek. Bu yüzden sana ağlama demycem Ama bilki günler geçtikce kabulleniyosun. En yakın zamanda Allah size yeniden sağlıklı bebekler versin.

İnşallah cnm hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz.Bende Kalp atışını alana kadar annemler hariç tabikide sizler hariç söylemiycem kararımı verdim.

ıyi akşamlar arkadaşlar.
Ranatuzçok üzüldüm canım.
Bende 23 nisanda bebeğimi cennete gönderdim.ınş.orda kavuşacağız.
üzülme arkadaşım.Alan Allah yine nasib eder.Büyükler hep düşükten sonra hemen hamile kalırsın diye teselli ettiler.Ama biz giden bebeğimize üzülüyoruz.Benimde acım taze.Eşine üzüntünü çok belli etme.onu sen teselli et.erkekler belli etmior ama daha çok üzülüyorlar.
Bu acının en büyük tesellisi en hayırlı zamanda yine bebek düşünmek.
Doktor kontrollerini ihmal etme.
Geçmiş olsun.ALlah şifa versin.Dualarımda olacaksın

canım bendede aynı sorun oldu ben 45.gün doktorra gittim bisıkıntı yokmuş psikolojik nedenlerden gecikmiş farlutal verdi tam 5o.gün ilaç bitti ve ben adet oldum dra göre kullanmasaymışımda olucakmışım sende neden olmadım diye çok takıyosan ondan olabilir

Canım çok teşekkür ederim. Cuma günü gideceğim doktoruma umarım her şey yolundadır. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz adetin geçmiş sanırım hadi inşallah bebiş yola çıkmıştır.

canım inşallah çıkmıştır yola. Hala gelmedi adetim bilemiyorum. Belirtilerde var her an olacakmışım gibi. Çok ümitlenmek istemiyorum. Benim adetlerim çok düzenlidir. Hayatımda sadece 2 kere gecikti onlarda da hep hamile kaldığımı öğrendim. Şimdi bu 3. gecikme ama kafam karışık en iyisi oluruna bırakmak ve birkaç gün daha beklemek. Ama inşallah gelmezzzzzzz adetimmmm.

geçmiş olsun canım...herşeyde bir hayır vardır ,hep bunu düşün daha çabuk atlatırsın..En kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir gebelik yaşarsın inşallah... :Saruboceq:

arkadaşlar şubat ayında tüp bebek yaptırdım,28 şubat tahlil günümdü ve sonuç kanda da idararda da negatif geldi. az biraz adet oldum.aradan 15 gün falan geçti sancılandım,hiç birşey kesmedi ağrımı.dr a gittim basit kist oluşmuş o da çikolata kistine baskı yapıyo doğum kontrol h.kullan dedi. adet olunca başladım kullanmaya.bu ay o kadar çok canım tatlı çekti ki habire çikolata yedim.depresyondayım sandım ve 2 kg aldım.3gün önce Hz Veysel Karaniye gittik. rahmimde nasıl bir ağrı.ertesi gün adet oldum.dün dayanılmaz bir acı ile acile gittik.ağrı kesici falan kar etmedi.eve döndüm pedime bir baktım,kansız beyaz bir kese.üzerinde ince damarlar.baş kısmında kan pıhtısı.dr a götürdük. düşük yapmışsın ama kürtaja gerek yok dedi.kan testleri verdi.asla çocuğum olmaz diye karamsarlık yapıp öğrencilerim "öğretmenim hamilemisin?"diye sorduğunda ağlayarak lavaboya gidiyordum. meğer malüm olmuş meleklere. hiç bir teste çıkmadı,ultrasonda görünmedi ve en sonunda onu çöpte gördüm. hem sevindim hamile kalabildim diye h hemde inanamıyorum olanlara.çok az kanamam var ve bütün iç organlarım acıyor,sizlerin böyle bişey geldi mi başınıza???

Son düzenleme:

canım benim başıma böyle bir olay gelmedi. Cok ama cok geçmiş olsun. Allahım hepimize inşallah sağlıkla sonuçlanacak hamilelikler nasip etsin.

Asude canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ama birkez hamile kalmışın canımküçük mucizeler seninle olsun her şerde bir hayır vardır Allah sabırlar versin

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar.bende 2 ay önce düşük yaptım.11 haftalık karnımda ölmüştü.hemen kürtaja aldılar.tabi ilk hamilelik oldugu için baya etkilendim.bütün hamileliklerim aynı sonuclanacak diye korkuyorum.şimdi tekrar deniyoruz.iki hafta sonra belli olacak.ama yinede bı korku var içimde

Merhaba canım. Öncelikle çok geçmiş olsun. benim de 7 ocakta karnımda 12 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için bir kayıp yaşadım. Aynı şeyi yaşamışız. Endişelerini çok iyi anlıyorum bende aynı korku içerisindeyim. İkinci ayımız bizimde denemede. Adetim bir gün gecikti. İnşallah hepimiz hayırlı haberler verebilirz.

arkadaşlarım teşekkür ederim,sizlere de geçmiş olsun. Allah hepimizi bebişlerimize sağlıklı ve rahat rahat kavuştursun

Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar bende 1 hafta önce düşük yaptım.Gerçi değişik oldu benim düşük deneyimim.Hamile olduğumuda fark etmemiştim.Doktora gidip minik keseyi görünce öğrenmiştim.Aradan 15-20 gün geçmişti ki kontrole gittiğim gün ağrılarım ve kahverengiden kırmızıya dönen kanamam oldu.Serum verdi doktor bebeğe baktı gayet sağlıklı dedi.Kasılmalarımı durdurmak 5 saat sürdü.Bu süreçte bebeği kaybetmedim.Evde dinlenmeye çekildim jelde kullanıyordum aynı zamanda.Kanamam ve ağrımda hemen geçmiş yine kahverengiye dönerek kaybolmuştu 2-3 gün sürdü zaten bu anlattığım risk.Her şey normalken 1 hafta önce yapışık bir şeyler gelmişti yattığım yerde selpağa.Hatta acaba bu kesemi diye incelemiştim ama anlayamamıştım.Ben bebeğin düşmediğini sanarak doktora kontrole gittiğimde keseyi bulamayınca anladıkki o düşen yapışık şey bebekmiş.Doktorlar beni incelerken inanamadılar çok şaşırdılar.Düşüğe dair hiç bir iz yok.Siz hamile olduğunuza eminmisiniz diye bayağı bir bebeği aradılar karnımda ve vajende.Şaka gibiydi aslında.Üzüntünün içinde şaşkınlık yaşadık hepimizde.Doktor kesenin çekilmiş resmini görünce ancak inandı düşük yaptığıma.Anlattığın kanama ve ağrı kesinlikle düşüğü anlatmıyor dedi.Gerçektende düşüğümü kanama ve ağrılı yapmamıştım.Onları şaşırtan hem düşük gibi olmaması hemde rahmin sanki böyle bir şey yaşanmamış gibi dümdüz olmasıydı.Emin olmak için kan testi istediler.Değerimin 30 çıkacağı tahminini yaptı ama onunda altında çıktı 6 idi değerim.Her şey normal dedi.Allaha şükür ki en azından bedenen çok zor bir düşük hikayem olmadı.Ruhen ise tek sıkıntım bebeğim olsaydı belki daha fazla üzülebilirdim.Fakat 2 aydır zaten eşimin bacağındaki kitleye konulamayan teşhis yüzünden zor günler geçiriyoruz.Aklım hep eşimdeydi.O yüzden ne hamileliğimi anlayabildim ne de düşüğümü.Eşimden güzel haberler almak için hep dua ediyorum.Rabbim eşimi bana bağışlasın inş.Bebek içinse biraz kendimi dinlemek istiyorum.Çünkü planlı bir hamilelik değildi.Şu an istediğim tek şey eşimin sağlığıyla ilgili güzel haberler almak.Kafam ondan yana rahat olursa belki tekrar bu defa planlı bebek denemelerine başlarız.Benim gibi düşük yapan bir çok arkadaş var burda.Rabbim hepinize inş. en kısa zamanda tekrar bebekler versin.Allah hepimiz için her şeyin hayırlısını versin......

kizlar ben 20 nisanda dusuk yaptim 4haftalikti zaten.biraz kendiliginden biraz da ilacla dustu ama dusukten sonra doktorla konusma firsatim olmadi.ben ne zaman hamile kalmaliyim acaba?biraz beklemeli miyim?benimle ayni seyi yasayanlar sizin doktorunuz ne soyledi bu konu hakkinda?

sana da eşine de geçmiş olsun canım.dün ben de kan tahlillerimi gösterdim,iki deeğer dışında hepsi normal,düşük diyemiyorum dedi. içimden 1,5cm civarında üzerinde kıldan ince damarlar olan o kese gibi şeyin ne olduğunu söyleyemedi. gördüğünde ilk teşhiisi düşüktü.sonra o da ne diyeceğini bilemedi.bazen Allah bize işaret olsun diye yaşatoyor bunları.hiç olmayacak diye ağlıyordum,şimdi ise umudum var.demekki vakti var diyorum.
buay rahim ağzındaki yaramı dondurtcam,sonraki adetten sonra rahim filmi ve belki tekrar tüp bebek deneriz,ya ada akışına bırakıcaz.unutma önce senin ve eşinin sağlığı,sonra da evimize mutluluk getirecek bir evlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…