- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.541
merhaba fıstıklar uzun bi aradan sonra nihayet buradayım.geçmişi okuyamadım ama sanırım anladığım kadarıyla delf arkadaşımız hamileeee.hayırlı olsun canım,allah sağlıklı bi gebelik nasip etsin.vakti zmanı gelincede kucağında göstersin.darısıda başıma diyeyiiiiiim:))
ben gayet iyim doktorum korunma süresi vermedi.benimde beklemeye niyetim yok zaten.ilk adet kanamamdan sonra kaldığımız yerden devam edicez nasip olursa.
yeni gelen arkadaşlarımız olduysa hepinize hoşgeldiniz diyorum,umarım en kısa sürede müjdeli haberlerinizi buradan vermek nasip olur.
herkese iyi haftalar diliyorum,şansınız bo olsun
eşimi soranlar olmuş eşimin ameliyatı ertelendi doktor şimdi ameliyat olursa aynı yerlerin %90 tekrar açılacağını söyledi bu tüzden 6 ay aralıklı kontrollerle takib edicekler karnında açıklık varmış karnı baya bi şiş korseyle dolaşıyo korseyi hiç çıkarmaması lazım doktor eşimin şu an bu halde olmasının allahın bir lutfu olduğunu söylüyor eşim gibi dayanıklı iradeli bir hasta daha görmediğini söylüyo bütün hastane bizi tanıyo artık o kadar büyük bir ameliyat geçirdiki eşim bu ameliyattan sonra bu halde bile olması çok büyük bir mucizeymiş karnındaki patlağa bağlı kalp ve böbrekler büyüme yapmış idare etmemiz gerektiğini söylüyo doktor 6 ay daha sabredicez ama inanın o kadar zorki eşim devamlı sancı çekiyo artık benimlede paylaşmıyo ağrısının olduğunu beni daha fazla üzmek istemiyo biliyorum ama ben o söylemesede gözlerinden halinden acı çektiğini anlıyorum kızlar o kadar çok üzülüyorumki eşimin haline aylardır çekmediği ağrı eziyet kalmadı içim sızlıyo eşime baktığım zaman ona belli etmiyorum yanında gülüyorum sohbet ediyorum anlamamazlıktan geliyorum ama nereye kada çok kötü hissediyorum kendimi kalbim sızlıyo içime atmaktan içim çürümeye başladı artık gücümün tükendiğini hissediyorum ben çok çok seviyorum eşimi onun gözümün önünde erimesine daha ne kadar dayanabilirimki neyse kızlar başınızı şişirdim kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
merhaba fıstıklar uzun bi aradan sonra nihayet buradayım.geçmişi okuyamadım ama sanırım anladığım kadarıyla delf arkadaşımız hamileeee.hayırlı olsun canım,allah sağlıklı bi gebelik nasip etsin.vakti zmanı gelincede kucağında göstersin.darısıda başıma diyeyiiiiiim:))
ben gayet iyim doktorum korunma süresi vermedi.benimde beklemeye niyetim yok zaten.ilk adet kanamamdan sonra kaldığımız yerden devam edicez nasip olursa.
yeni gelen arkadaşlarımız olduysa hepinize hoşgeldiniz diyorum,umarım en kısa sürede müjdeli haberlerinizi buradan vermek nasip olur.
herkese iyi haftalar diliyorum,şansınız bo olsun
hosgeldın canım calısmalar kaldıgı yerden son hız devam haaaaaaa
allah hayırlısını versın sıcagı sıcagına olsun ınsallah
delf arkadasım senınde gozunaydın saglıkla gelsın bebegın
darısı bıze ınsallah
Merhaba Arkadaşlar..Bugün çok kötüyüm..Sabah bebeğimi düşürdüm..Şu an yatakdayım..Dr.biraz dinlen dedi.. ama çok üzüldümmilk bebeğimdi..( Sadece paylaşmak istedimm. Şu an beni en iyi anlayan sizler olursunuz..
merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılayım dedim.
bende 23 nisan günü bebeğimi kaybettim.7haftalıktı.kürtajla aldılar.kalbi atmıyordu.karnımda ölmüştü.çok üzüldüm çok ağladım.bebeğime fzlasıyla alışıp kabullenmiştim.umarım atlatırım desteklerinizi dualarınzı bekliyorum.
ne güzel çok sevindim darısı başımıza inşallah.allah güzel bir hamilelik ve bebiş nasip etsina.sGünaydınlar size müjdem var veee hamileyimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Akşam tekrar yaptım test ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar merhaba. adetimin 1 gün geciktiğini daha önce yazmıştım. bu sabah kan verdim. ve sonuç 827:)) hamileyim. hemen dr umu aradım cuma gunune ranedvu verdi. Allahım inşallah herşeyin hayırlısı olur. Hepinize sevgiler
delfcim gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inşallah
çok sevindim.inşalllah güzel bir hamilelik ve tatlı bir bebişle taçlandırırsın bu sayfaları.darısı başımıza inşallah tebrikler:CüvCüv:
Çokkkk tebrik ederim Delf. a.s.
İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirir ve tüm sevdiklerinle birlikte, güzel günlerde büyütürsün bebeğini:)
Kızlar merhaba nasılsınız? Bu sıralar pek giremiyorum, geçmişi de okuyamadım maalesef, bi ara tek tek okuycam, özlem, funda, melikem, esrai nerelerdesiniz, nasılsınız kıslar? Fundacım listeyi hala tutuyorsan ben 20 nisanda regl oldum...Sen nasılsın, dsaha iyi misin güzelim?
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
BTRKLC...............................09Mayıs
Karamelek-07.........................10Mayıs
Anjelic..................................20Mayıs
Pretty Women......................25 Mayıs
Neriman83.............................?
xxxxangel.............................?
Bumuyani.............................?
Myedebiyat...........................?
BTRKLC...............................?
Mehtapgülü..........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Gamzegül...........................?
Cancer................................?
Frabjous..............................?
Meliike.................................?
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?