• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

pretty women evet canım biliyorum malesef hergün hiç bıkmadan iğne yapılacak doktorumla görüşüyorum sürekli...ama bilmiyorum nasılyaptıracagım sanırım kendim yaparım...inş.hamile kalalım ve sağlıklı şeklde doğsunlarda biz bazı şeylere katlanıcaz artık...

selam arkadaşarım hepiniz iyisiniz umarım..
fundacım inşallah yakında güzel haberini alıcaz canım sen stres yapma,biliyosun stres çok etkiliyo bu hormonları canımcım..
mehtapcım canım,ben iyiyim çok şükür.sadece iştahım pek yok.artık 3 ayım bitti yemem gerek herşeyden az az ama olmuyo işte.sen nasılsın canım,doktor kontrollerin nasıl gidiyo.güzel haberlerle dön bize canım..
yeni gelen arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun,doğru zamanda rabbim sizede bu mutluluğu tekrar yaşatacak inşallah..
aylinciiimin doğmuna az kaldı inşallah herşey yolunda gider ve paşasını alır sağlıkla kucağına arkadaşım..
melikecim,yaz gülüüü...iyi olmana sevindim canım..çalışmaları aksatmak yok dimi:) yakında ver müjdeli haberi inşallah bize..
hepinizi öpüyorum canlarımm..

sağol canım özlemcim yaz beni kendime getiriyor geziyorum kafam bayağı dağıldı bu ara temizlik misafir düğünler derken çalışmaları unuttum bi yandanda iyi oldu olacağı varsa 1 gündede olur napalım takdir sende kendine dikkat et ama hiç değilse süt iç inşallah içebiliyorsundur öpüyorum seni ne çabukta 3 ay oldu maşallah

yeni gelen arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun..
hamişler nasılsınız eskiden isim isim sayıyordum ama artık hafıza falan kalmadı bende kıslar...
benimde 4 hafta kaldı doğuma Allahın izniyle zaman hiç geçmiyor sanki..
fundişim gelmedimi hala kırmızılar eli kulağındadır tatlişkom..
özlemcim sende büyütmüşsün bebeği maşallah canımcım..
mehtapım nasılsın bitanem?
yelizcim senden ne haber tatlım?
hülyaya ne oldu doğum yaptımı acaba??

nilaycım ALLAH hayırlısıyla kurtulmak nasip etsin bellimi nasıl doğum olacağı sen ne istiyorsun normal en güzeli dimi ben size bir tavsiyede bulunayim isterseniz yapın normal doğum için geçerli bu fatma anamızın eli diye bitki var el şeklinde bir bitki doğum sancısı hafiften başlayınca sıcak suya koyuyorsun o açılınca el gibi açılıyor aynı, seninde çatıların açılıyor bir çok tanıdığın bunu denedi ve gerçekten çatıları açılı çok kolay doğum yaptılar en yakınım kız kardeşim mesela isterseniz tabi ki öpüyorum seni a.s.

pınarcım fundacım sizler nasılsınız canlarım
pınarcım nasıl gidiyor hamilelik nasıl bir tedaviydi seninki çok özledim seni bi denk gelemedik

selam arkadaşlar geçen pazar günü kayınvalidem geldi geçmiş olsun diye, bana dedi ki seninle bir hocaya gidelim sübyan muskası yaptıralım diyor, bende dedim ki acaba ne derecede doğru . çocuğu düşük yapanlar bir daha düşmüyormuş.
içinizden muska yaptıran var mı ?

selam arkadaşlar geçen pazar günü kayınvalidem geldi geçmiş olsun diye, bana dedi ki seninle bir hocaya gidelim sübyan muskası yaptıralım diyor, bende dedim ki acaba ne derecede doğru . çocuğu düşük yapanlar bir daha düşmüyormuş.
içinizden muska yaptıran var mı ?

o muska işini bnde duydum hatta cok oluyo duyalı b bizim bi komsunun felaket yaramaz bi cocugu vardı saniye durmuyodu dedi ki3 kee üst üstte düsmüs cocugu 4. de doktor düsecek buda demiş 1 hafta sonra gel gelişme olmazsa alırız demiş kadın hocaya gitmiş hoca subyan musallat olmus demiş buna bi muska yazmıs doktora gitmiş 1 hafta sonra doktor sasırmıs bebek cok iyimis hiç sans vermiyomus dogunca cok yaramaz olmus ama boyle anlatmıstı bnde cok sasırmıstım

yeni gelen arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun..
hamişler nasılsınız eskiden isim isim sayıyordum ama artık hafıza falan kalmadı bende kıslar...
benimde 4 hafta kaldı doğuma Allahın izniyle zaman hiç geçmiyor sanki..
fundişim gelmedimi hala kırmızılar eli kulağındadır tatlişkom..
özlemcim sende büyütmüşsün bebeği maşallah canımcım..
mehtapım nasılsın bitanem?
yelizcim senden ne haber tatlım?
hülyaya ne oldu doğum yaptımı acaba??

nılay canım az kalmıs doguma masallah ne cabuk gectı
saglıkla ve kolaycacık dogar ıns.efecık
ben yarın sabah kontrole gıtcem canım yumurtam buyumusse asılama yapılacak
hayırlısı olsun ınsallah bende kavusayım artık melegıme tabı tum ısteyenlerde

ıyı dıleklerınız ıcın sagolun canlarım funda mehtap ozlem tum arkadaslarım
hepınızı cok opuyorum

bende yaptırayım dimi

canım bende duydum boyle bırsey ama bu ınanc meselesı gıbı gelıyor bana
ben boyle bırsey dusunmezdım acıkcası allahımdan ıster elımden gelenı yapar ve beklerdım tabı bu benım dusuncem yaptırmak ıstıyorsan yaptır sonucta oda allahtan yardım ıstemek ıcın bır duadır heralde

Back
X