• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

annem kayınvalidem dedi ki , pazara gitme, çamaşır asma , ayaklarını sıcak tut, yürüyüş yapma, çalışma , evin hizmetini yapma diyor. böylece kendini dikkat etmiş olursun dedi. ayrıca otobüs minübüse binme dedi.

nilaycım ALLAH hayırlısıyla kurtulmak nasip etsin bellimi nasıl doğum olacağı sen ne istiyorsun normal en güzeli dimi ben size bir tavsiyede bulunayim isterseniz yapın normal doğum için geçerli bu fatma anamızın eli diye bitki var el şeklinde bir bitki doğum sancısı hafiften başlayınca sıcak suya koyuyorsun o açılınca el gibi açılıyor aynı, seninde çatıların açılıyor bir çok tanıdığın bunu denedi ve gerçekten çatıları açılı çok kolay doğum yaptılar en yakınım kız kardeşim mesela isterseniz tabi ki öpüyorum seni a.s.
belli tatlım sezeryan olacak benim önceki bebeğimde kürtajım biraz zor olmuştu rahimim açılmıyor zaten şuandada bebeğim ters duruyor benim için hiç fark etmez normalde yaparım sezeryanda yeterki oğlum sağlıklı olsun...
saol önerin için tatlım...:1hug:
siz ne düşünüyorsunuz . acaba yaptırayım mı ?
canım bende yaptırmazdım açıkçası Allaha dua et olur öyle şeylere takma bence..
nılay canım az kalmıs doguma masallah ne cabuk gectı
saglıkla ve kolaycacık dogar ıns.efecık
ben yarın sabah kontrole gıtcem canım yumurtam buyumusse asılama yapılacak
hayırlısı olsun ınsallah bende kavusayım artık melegıme tabı tum ısteyenlerde

ıyı dıleklerınız ıcın sagolun canlarım funda mehtap ozlem tum arkadaslarım
hepınızı cok opuyorum

canım bende duydum boyle bırsey ama bu ınanc meselesı gıbı gelıyor bana
ben boyle bırsey dusunmezdım acıkcası allahımdan ıster elımden gelenı yapar ve beklerdım tabı bu benım dusuncem yaptırmak ıstıyorsan yaptır sonucta oda allahtan yardım ıstemek ıcın bır duadır heralde

yelizcim tatlım zaman bana hiç çabuk geçmiyor kız..yerimseniben
inşallah büyümüştür yumoşların aşılamayla göbişinde olur bebişin bu ay bitanem güzel haberlerini alırız..:Saruboceq:

annem kayınvalidem dedi ki , pazara gitme, çamaşır asma , ayaklarını sıcak tut, yürüyüş yapma, çalışma , evin hizmetini yapma diyor. böylece kendini dikkat etmiş olursun dedi. ayrıca otobüs minübüse binme dedi.

tatlım neden yapmıyorsun bunları ben anlayamadım 35 haftalık hamileyim hala yapıyorum senin yazdıklarının hepsini...

canım kendini biraz fazla sıkıyorsun gibi geldi bana. Elbette ayaklarını sıcak tutmaya çalış bunda hem fikirim ama diğer yazdıklarında açıkçası hemfikir değilim. Pazara gitmek, otobüse binmek , yürüyüş yapmamak ben anlayamadım açıkçası neden böyle söylediklerini .

ya cnm kısmet millet ne isler yapıyo bi bilsen bişeycikler olmuyo bnde yattım hep gitti bebegim sınav bu yapack bişey yok allah kımilerini bebek vererek kimilerinide alarak sınıyo allah sabrını versin isyankar etmesin

düşüğüm ondan olmuş diyorlar etraftakiler. moralim çok bozuk . bilmiyorum ya aklım çok karışık.

evet senin aklın bayağı karışmış belli. Düşüğün otobüse minübüse binmek , yürüyüş yapmak ve yazdığın diğer şeylerden olma ihtimali oldukça az. Eğer bir düşük tehditi altında isen evet dinlenmem , ağır kaldırmaman , yatman gerekli ama durup dururken bir düşük yukarıda yazmış olduğun şeylerden kaynaklanmaz. Yaşadığın şey çok zor ama biraz kafanı dağıtman lazım

evet senin aklın bayağı karışmış belli. Düşüğün otobüse minübüse binmek , yürüyüş yapmak ve yazdığın diğer şeylerden olma ihtimali oldukça az. Eğer bir düşük tehditi altında isen evet dinlenmem , ağır kaldırmaman , yatman gerekli ama durup dururken bir düşük yukarıda yazmış olduğun şeylerden kaynaklanmaz. Yaşadığın şey çok zor ama biraz kafanı dağıtman lazım

kesinlikle katılıyorum...

arkadaşlar doğru söylüyorsunuz verende allah alanda allah evet haklısınız. bol bol dua edicem.

hah şöylee. Sen güzel güzel duanı et, içini ferah tut , kafanı uzaklaştırmaya çalış kötü şeylerden, pozitif düşün inan faydasını göreceksin. Her söylenenede kulağını asma.

arkadaşlar doğru söylüyorsunuz verende allah alanda allah evet haklısınız. bol bol dua edicem.

üzme kendini tatlım takma bunları kafana annelerimiz neler neler söylüyorlar kıyamıyorlar bize ama bazende abartıyorlar birazcık...
sen duanı et pozitif düşün düşük yaptığın bebeğini unutmak çok zor ama hatırlamamaya çalış ben öyle yaptım ve tekrar hamile kaldım moral çok önemli...:teselli:

Back
X