E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.001
iyiyim iyi olmaya calısıyorum daha doğrusu.sabah yine bi ağlama krizim geldı geçti.bu hafta işe yenı basladıgım için istirahatten sonra gören geçmiş olsun diyor ister istemez. bende kötü oluyorum.ama geçicek insallah buda.
sende iyisin dimi?
canım ağlama krizine emin olki hepimiz girdik ama elimize hiçbir şey geçmedi.kendini toparla ve yeni gelecek bebişin için kendini iyi hisset
merabalar kızlar..herkes iyidir umarım..
tuğbişiimmm,rumuz adaşım benimmm..iyi olmanıza çok sevindim canım.zaman su gibi akıp gidiyo gerçekten,aylar öncesini,hamile kalabilecekmiyiz acaba die yaptığımız sohbetleri hatırladım bian.çok şükür bu günümüze.maşallah prensese kocaman olmuş.
fundişim,tatlım tuğbanında dediği gibi her ihtimale karşı bi test yap sonra ilaç al canım.inan hep dua ediyorum size inşallah en kısa,hayırlı bi zamanda bebeğine kavuşacaksın arkadaşım.
aylinin hastanede yattığını bilmiyodum,umarım iyidir.5 haziranda sezeryan olacak yazmışsın ya,ağlıcaktım nerdeyse gözlerim doldu valla.çok şükür bu günleri gördük.darısı hepimizin başına inşallah.inşallah sağlıkla alacak minik oğluşunu kucağına.konuşursan çok çok slmımı söyle bitaneciğimee.doğunca minişini bizim yerimizede bol bol koklasın.burda olsam hastaneye giderdim valla.neyse artık bi çıksın hastaneden inşallah o zaman görüşürüz.
yelizim ve nerimancım rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah 2 haftaya kadar çifte müjdeyi verirsiniz bize.
evettt,,bende iyiyim çok şükür.geçen cuma doktora gittim.minişim büyüyo.bize el salladı babası şok oldu.kolunu kaldırdı avucu yumuktu,parmaklarını açtı iki yana salladı resmen.çok duygulandık.canım o benimm..2 hafta sonra cinsiyetini öğrencem inşallah.
arkadaşlarım hepinizi öpüyorum.a.s.
rabbim tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın.hepiniz dualarımdasınız..
canım yerim onun elini bak sen miniğe el sallamış. benimkide babasına asker selamı verdi. perşembe günü test sonuçlarımı götüreceğim ve yine göreceğiz. 2 gündür mide bulantısı ve istifrağ beni öldürdü korktum bebişime bişey olmuşmudur diye.
canlarım sizler nasılsınız nasıl gidiyor fundacığım sen nasılsın