• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

delf günaydın canım.nasılsın bugün nasıl gidiyor ?

gunaydın birpericim. sorduğun içinn çok teşekkürlerrr. iyiyim çok şükür. tabii hafta sonlarını iple çekiyorum. gündüzleri bulantım çok az oluyor ama akşam biraz artıyor. varsın olsun önemli değil. sen nasılsın canım?

gunaydın birpericim. sorduğun içinn çok teşekkürlerrr. iyiyim çok şükür. tabii hafta sonlarını iple çekiyorum. gündüzleri bulantım çok az oluyor ama akşam biraz artıyor. varsın olsun önemli değil. sen nasılsın canım?

evet bencede canım.hamıleyken bulantıdan şişkinlikten şikayet eder dururdum.şimdi diyorum ki allahım yeterkı saglıklı bı bebek versın tüm o hamılelık bulantılarına şişkinliklerine uykusuzluklara razıyım.

bende idare ediyorum işte.sabırsızlıkla zamanın gecmesını beklıyorum.ilk adetımı bi görsem diyorum. sonra beklemıycem gibi gelıyor allahım verırse...

evet bencede canım.hamıleyken bulantıdan şişkinlikten şikayet eder dururdum.şimdi diyorum ki allahım yeterkı saglıklı bı bebek versın tüm o hamılelık bulantılarına şişkinliklerine uykusuzluklara razıyım.

bende idare ediyorum işte.sabırsızlıkla zamanın gecmesını beklıyorum.ilk adetımı bi görsem diyorum. sonra beklemıycem gibi gelıyor allahım verırse...

canım benım bebegını kaybettıgını okudum cok uzuldum
bende aralık annelerındeyım
arkadasım ınan zaman en guzel ılac ben 8 ay once ılk bebegımı 12.haftasında
kalbı durması sonucu kaybettım kurtaj oldum
bebegımle sankı aklımıda kaybetmıstım o kadar uzuldum kı anlatamam
sonra neden kaybettıgımın arastırması pesıne dustum
3 bebek kaybından sonra yapıyoruz dedıler dınlemedım
ve testlerın sonucu kan pıhtılasması cıktı
suan yıne hamıleyım kısmet olursa aralıkta ıns kavusurum bebegıme
aspırın ve ıgne kullanıyorum
sende yaptır testlerını lutfen
ve sabır et gecıyor o gunler ıns bıran once allahım kucagını bebeklerle doldursun
sormak ıstedıgın bırsey olursa cevaplarım kendıne ıyı bak

ve sabır et gecıyor o gunler ıns bıran once allahım kucagını bebeklerle doldursun

canımmmm merhaba özelden yazamadım sana ben de aralık annelerindenimm,inşallah nasip olurda bu defa kucağımıza alırız...yazında şimdi aspirin içtiğini duydum ben de bundan öncekilerde aspirin kullandım fakat aisd olduğu için sağlıklı bulmuyorlar bana bu defa dr.um göbekten iğne verdii sadece paylaşmak istedim canımmm görüşmek üzereeee

canımmmm merhaba özelden yazamadım sana ben de aralık annelerindenimm,inşallah nasip olurda bu defa kucağımıza alırız...yazında şimdi aspirin içtiğini duydum ben de bundan öncekilerde aspirin kullandım fakat aisd olduğu için sağlıklı bulmuyorlar bana bu defa dr.um göbekten iğne verdii sadece paylaşmak istedim canımmm görüşmek üzereeee

canım saol yazın için.
aisd ne oldugunu anlamadım tam olarak ne?
neden saglıksız aspırın acıklarsan sevınrım
ben sımdı yıne tahlıl verdım sonucuna gore ıgneye baslayacagım
bırde bu kan pıhtılasmasının 2 tıpı var dedı doktorum
1 heterezıgot
2 homozıgot
benım kı heterezıgot ılac kullanmasak bıle olabılır dedı

sagol canım benım allahım inşallah bebegını kucagına hayırlısıyla almayı nasip etsin aralık ayında....
doktorum banada hıc test falan demedı.ama böle sizler söledıkce bu testı yaptırmak ıstıyorum.aynı acıyı bırkez daha yasamak ıstemıyorum cunku bende. sölemıs oldugun kan testımıdır.herhangı bır kadın dogumcuya gıdıp sölemem yeterlımı nasıl bı yol ızledın anlatırsan sevınırım canım şimdiden tesekkur ederım...allahım senı ve bebegını ve butun bebek bekleyenlerı korusun.

günaydın kızlarr... Sürekli bakıyorun bu sayfaya.. Ama eskisi gibi giren yok galiba.. önceden okumaya yetişemezdim birikenleri.. şimdi günde 2-3 sayfa anca oluyo :)))

neyse yaz geldi malum herkes iş güç ondan sanırım... Benim hala adetim gelmedi..bugün 6 gün oldu geçeli.. Düm beta-hcg için kan verdim ama devlet hast. Ya :( cumaya çıkıcak sonucum.. P.tesi alırsın ben burdayım o gün dedi dr.
Anlıcanız p.tesiye kadar bekliyorum bakalım... Dünden beri dünlemdim biraz lekelenmem de yok bakalım nasip artık.. Hayırlısı neyse rabbim onu versin... Isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Her isteyene en kısa zamansa bebiş ver allahım :)) banada tabi.. :))) amiiiiinn :saruboceq:

inş olumlu sonuclarla donersın canım

kimse kalmamıs yıne burda ses soluk cıkmıyor ....nerdesınız iyisiniz dimi kızlar

ben de burada yazıyorum ama herkes birbirini tanıyo galiba herkes sadece tanıdıklarına cevap veriyor bana pek cevap veren olmuyor benim de paylaşmak istediğim şeyler oluyor ama...buaralar kimse girmiyor zaten..ben de iki düşük yaptım şimdi tedavime devam ediyorum

ben de burada yazıyorum ama herkes birbirini tanıyo galiba herkes sadece tanıdıklarına cevap veriyor bana pek cevap veren olmuyor benim de paylaşmak istediğim şeyler oluyor ama...buaralar kimse girmiyor zaten..ben de iki düşük yaptım şimdi tedavime devam ediyorum

Geçmiş olsun allah birdaha yasatmasn.tedavıylemı olmustu pekı bebeklerın canım ?

kızlarr ben geldim yine kimse yok :(

delf.. cnmm sorma yaa..normaldeyine aynı günün 14:30 da veriyolardı sonucu ama şimdi makinalarmı bakımaymış ne.. p.tesiyi beklicm artık...dayanamayıp bugüntest aldım ama yarın sabah yapıcam ilk idrarla.. umarım vardır ama hiç öyle bir his yok içimde .. iyi dileklerin içinsağolcnmm. amiiiinn..

birperi...benim6yaşındabir kızım var cnmm.. geçen yıl mayısta adet düzensizliğ için gitmiştim.. dr 3ay progestan tedavisi verdi.. 4.ayımda hamile kaldım.. ama 4haftalıkken evde kendiliğinden düşük yaptım(6kasımda)... sonrada korkudan 3 ay korunduk.. 3aydırda yineolmuyo :( bakalım 6 gün oldu bugün geçeli nasipte ne varsa o artık... inş. hamileyimdir cnmm. saoll...,

xxxxxangel... inş.hamişimdir cnmm.iyi dileklerin için sağol.. amao kadar yitirdim ki ümidimi..2. bebeğim olmucak sanırım benim yaa..

myedebiyat..cnmm bende yazdığımda cvp veren kişiler sınırlı cnm. o da sorduğun şey gerilerde kalmaz da görürlerse.. zaten ben ilk geldiğim günlerdeki gibi değil burası.. pek gelen yokk.. sanada geçmiş olsun tatlım.. inşallah sende en kısa zamanda sağlıkla bebeğini alırsın kucağına..
ben 4 haftalık 1 düşük yaptım sadece.. ama uzun zaman etkisinden kurtulamadım... şimdi bile halaa aklıma geliyo düşmeseydi bebeğim temmuzun ilk haftası doğmuş olcaktı.. gül kokusunu , o mis kokusunu koklayabilcektim diye.. zor bir durum.. allah hepimize sabır versin.. ve hayırlı olduğu ama en kısa zamanda bebeklerimize kavuşturur bizi... :Saruboceq:

Geçmiş olsun allah birdaha yasatmasn.tedavıylemı olmustu pekı bebeklerın canım ?

teşekkür ederim..biri kendiliğinden,diğeri de tedaviyle olmuştu..Nedeninin araştırılmasını istedim ama doktor gerek olmadığını üç düşükten sonra araştırma yapılabileceğini söyledi sonra önlem için(hamileliğimde vermemişlerdi)coraspin,progestan verdi artık onları da kullanıyorum..İnşallah hiçbirimiz bir daha bebeğimizi kaybetmeden kavuşuruz

canım geçmiş olssun. ltf böyle düşünme. herkes birbirine mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyor emin ol canım buna. bende 6 ay ara ile iki düşük yaptım. su an 9+0 haftalık hamileyim. ne tedavisi görüyorsun canım? ne olur paylaşmak istediklerini sor.

delf.. cnmm sorma yaa..normaldeyine aynı günün 14:30 da veriyolardı sonucu ama şimdi makinalarmı bakımaymış ne.. p.tesiyi beklicm artık...dayanamayıp bugüntest aldım ama yarın sabah yapıcam ilk idrarla.. umarım vardır ama hiç öyle bir his yok içimde .. iyi dileklerin içinsağolcnmm. amiiiinn..

birperi...benim6yaşındabir kızım var cnmm.. geçen yıl mayısta adet düzensizliğ için gitmiştim.. dr 3ay progestan tedavisi verdi.. 4.ayımda hamile kaldım.. ama 4haftalıkken evde kendiliğinden düşük yaptım(6kasımda)... sonrada korkudan 3 ay korunduk.. 3aydırda yineolmuyo :( bakalım 6 gün oldu bugün geçeli nasipte ne varsa o artık... inş. hamileyimdir cnmm. saoll...,

xxxxxangel... inş.hamişimdir cnmm.iyi dileklerin için sağol.. amao kadar yitirdim ki ümidimi..2. bebeğim olmucak sanırım benim yaa..

canım haber ver mutlaka yarın olur mu? güzel haberlerle inşallahhh yarabbimmmm

myedebiyat..cnmm bende yazdığımda cvp veren kişiler sınırlı cnm. o da sorduğun şey gerilerde kalmaz da görürlerse.. zaten ben ilk geldiğim günlerdeki gibi değil burası.. pek gelen yokk.. sanada geçmiş olsun tatlım.. inşallah sende en kısa zamanda sağlıkla bebeğini alırsın kucağına..
ben 4 haftalık 1 düşük yaptım sadece.. ama uzun zaman etkisinden kurtulamadım... şimdi bile halaa aklıma geliyo düşmeseydi bebeğim temmuzun ilk haftası doğmuş olcaktı.. gül kokusunu , o mis kokusunu koklayabilcektim diye.. zor bir durum.. allah hepimize sabır versin.. ve hayırlı olduğu ama en kısa zamanda bebeklerimize kavuşturur bizi... :Saruboceq:

a.s. teşekkür ederim.ben de düşük yaşamadan önce bu durumu yaşayanların bu kadar üzülmesini anlayamıyordum neticede 6-7 haftalık bebekler ama öyle değilmiş insan onunla gönül bağını ilk günden kuruyormuş kendi bile farkında olmadan..hele bi de yolu gözlenen bir bebekse...zor tedaviler,ağır hormon ilaçlarından sonra...Rabbim sabrını da veriyor çok şükür..Geçmişe çok takılırsak,bunun olumsuz neticelerini yaşayacak olan gene bizleriz o nedenle kendimize maddi manevi dikkat etmek zorundayız.Neticede hamile kalabilmiş olmaya da şükretmek gerek.Tekrar hamile kalabiliriz Rabbimizin izniyle bence yapmamız gereken sebeplere yapışmak...Hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz inşallah

canım geçmiş olssun. ltf böyle düşünme. herkes birbirine mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyor emin ol canım buna. bende 6 ay ara ile iki düşük yaptım. su an 9+0 haftalık hamileyim. ne tedavisi görüyorsun canım? ne olur paylaşmak istediklerini sor.

doktor önemli bir problemin olmadığını,teferruatlı bi tedavi gerekmediğini söyledi yumurtalıklarım yavaş çalışıyomuş sadece bi çok kuzenimde aynı sorun vardı klomenle ik ay hamile kaldılar.altı ay klomen kullandım ben de ama boşa içmişim o hapları çünkü sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik.Aslında ben o ilaçları kullanmadan önce de eşime test yapılmıştı sonuç iyi çıkmıştı ama ilginç bir şekilde %55 olan ileri hızlı %0'a düşmüştü 6 ay içinde yani boşuna o ilaçların yan etkilerini yaşamışım.Sonra eşim ameliyat oldu fakat değerlerin düzelmesi 6 ayı alırmış o kadar daha bekledik neyseki değerler tekrar düzeldi ben ilaç kullanmadan hamile kaldım ama düştü 3 ay ara sonra tekrar klomen tedavisine başladım gene hamile kaldım fakat o da düştü.3 ay ara şimdi tekrar klomene başladım iyi de yan etkileri beni mahvediyo bende yan etkisi çok fazla oluyo ama mecburum içmeye :( buarada 6 ay eşimin askerden gelmesini 6 ay pomem okumasını falan da bekledim böylece 3 yılı devirmiş olduk bekleyişlerle...insan bir an önce kavuşmak istiyor bebeğine ama...kayınvalidemin iğneleyici ve hatta yüzüme karşı eleştirileri oldu Allah'tan eşim çok anlayışlı biri bana laf söyletmiyo üzülmemem için elinden geleni fazlasıyla yapıyo Allah razı olsun ondan..Neticede hepiiz farklı yönlerden imtihan oluyoruz İnşallah hakkımızda hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz...Artık ilaç içmek istemiyoruuuuuuummm

sana kaltılıyorum insan aklından cıkaramıyor her yeni dogmus bebegi gördügünde aglıyorum 8 ay beklemiştim dogum günümde ögrenmiştim ama malesef 7 haftalıkken bıraktı beni şimdi sogum günümde anlamsız 23 mayıs hele nefret ediyorum o günden bide carsamba günlerinden mesela bugun 9 haftalıkolacaktı ama yok :(

ötekide 8 ayda gelmişti simdi korkuyorum yine bekletirse die o yüzden 1 adet bekleyip hemen istiyorum tekrar c tesi kontrolüm var bakalım ne dyecek gerci içerde parca kalmıs derse kürtaj o zamnada bebek hayalleri ileri tarihlere güder

canım nıye olmuyacak drlar duzenlı adet gorenve yumurtalıkları duzgun calısan her kadın hMILE olur dıyor,olmayacak dıye bısey yok tek yumurtalıkla hamıle kalanlar bıle var

Back
X