• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sağol esracım,merak etmiştim seni.iyi olmana sevindim.
bende iyiyim çok şükür,yarın kontrolüm var,inşallah herşey yolundadır.
öpüyorum seni tatlım.

hayırlı haberlerle gel tatlım bende öpüyorum seni

Merhaba kızlar, reglime son beş günüm kaldı..
o kadar çok istiyorum ki bu ay gelsin, sağlıkla gelsin :)

İnşallah hepimiz teker teker güzel haberler veririz:)

canım inşallah bebişin bu ay gelir

özlemcim az kaldı gülüm bekliyoruz günler geçsin diye sıcaklarda kocaman göbekle çok zor oluyor çok terliyorum..seninde büyümüş bebişin annesi sağ sağlim kucağına alırsın sende inşallah...
nerimancım üye olmak gerekmiyor tatlım neden göremedinki acaba..facebook da aylinin arkadaş listesinde vardın sen herhalde ordan bakarsın gülüm:))

hayırlı doğumlar canım bir nefeste kurtul tatlım

hayırlı cumalar arkadaslar bugun kan testı yaptırdım ama negatıf cıktısenağlamahalen adet olmadım beklemedeyım benım hala umudum var:sinifsinif:

slm kızlar nasılsınız okudugum kadarıyla herkes ıyı sanırım
topıgımızın bebıslerı gelmeye basladı teker teker sırada nılay ve tugba var dımı
kolay dogumlar olur da bebıslerınızı kucagınıza alırsınız saglıkla ıns.
ozlemcım ve dıger hamıslerımız sızı unuttum sanmayın aynı temennıler sızın ıcınde gecerlı tabıkı

kızlar bendekı durumlar soyle
bugun asılamamın 14.gunu kan testınde bellı olur buyuk ıhtımal ama ben haftasonunuda gecırmeyı
planlıyorum benım adetım 35 gunde falan oluyor ya o bakımdan
kırmızılar gelmezse pazartesı yaptırcam testı ınsallah guzel haberı vermek nasıp olur banada
benım hıslerımı merak edersenız koca bır hiç ve belırtı falanda yok nasıp kısmet artık
bende bu kadar kızlar kendınıze dıkkat edın opuyorum

slm kızlar nasılsınız okudugum kadarıyla herkes ıyı sanırım
topıgımızın bebıslerı gelmeye basladı teker teker sırada nılay ve tugba var dımı
kolay dogumlar olur da bebıslerınızı kucagınıza alırsınız saglıkla ıns.
ozlemcım ve dıger hamıslerımız sızı unuttum sanmayın aynı temennıler sızın ıcınde gecerlı tabıkı

kızlar bendekı durumlar soyle
bugun asılamamın 14.gunu kan testınde bellı olur buyuk ıhtımal ama ben haftasonunuda gecırmeyı
planlıyorum benım adetım 35 gunde falan oluyor ya o bakımdan
kırmızılar gelmezse pazartesı yaptırcam testı ınsallah guzel haberı vermek nasıp olur banada
benım hıslerımı merak edersenız koca bır hiç ve belırtı falanda yok nasıp kısmet artık
bende bu kadar kızlar kendınıze dıkkat edın opuyorum

yelizcim canım dualarımdasın.inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz en kısa sürede.
hafta sonunuda geçir ondan sonra test yap bakalım .inşallah çift çizgiyi görürsün.
hayırlı cumalar arkadaslar bugun kan testı yaptırdım ama negatıf cıktısenağlamahalen adet olmadım beklemedeyım benım hala umudum var:sinifsinif:
sana hayırlı cumalar tatlım.biraz daha bekle canım geç yumurtlama olduysa idrar da hemen çıkmayabilir.eğer olmadıysada üzülmek er geç gelicek nasıl olsa meleklerimiz.
Merhaba kızlar, reglime son beş günüm kaldı..
o kadar çok istiyorum ki bu ay gelsin, sağlıkla gelsin :)

İnşallah hepimiz teker teker güzel haberler veririz:)
amin canım .inş güzel haberlerini müjdelersin burada.

slm kızlar nasılsınız ben ve bebişim iyiyiz uzun zamandır giremedim topiğe.umarım hepiniz iyisinizdir
esracıım canım nerelerdesin görünmüyosun ne zmandır.bebişin büyümüş maşallah .sağlıkla geçirin günlerinizi bi tanem.
pretty women:merhaba canım.sanırım sen aksamları gelebılıyosun..neyse olsun.belkım bigün karsılasırız.

daha iyiyim canım son günlerde....kendımı iyi hıssedıyorum.yenı bı bebek ıcın coktannn hazır olmusum bıle.....laf aramızda beklemeyede pek nıyetım yok zatı...yine laf aramızda bişeyler yaptık bıle.....:)):kedi::dance:

sende iisin umarım...zaten hep iyi olalım bız ıyı olmazsak dıleklerımıze kavusmamızda okadar gecikir....olumlu düşünelim olumlu olsun hersey.....
selam canım yook aslında gündüzleride girebiliyorum ama çok gezdiğim için bu aralar anca akşama uğrayabiliyorum kk ya.:)))
oooo çalışmalar başlamış sessizce desene bereketli olur inşallah.
ben bi kaç ay dükkanı kapattım canım.belki yaz sonuna doğru kepenkleri açarım.belli olmaz.ama zihnen dinlenmem gerektiğini düşünüyorum
hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar merhaba. Dünkü kontrol iyiydi. Dr um herşeyin uyumlu olduğunu, gelişimin iyi olduğunu söyledi. 23Haziranda ikili teste gireceğim. 16. haftada mutlaka ama mutlaka amniyosentez istedi. Malum kötü bir tecrübem var. ne gerekiyorsa yaptıracağız artık. Öpüyorum hepinizi.

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.bencede canım bütün gereken testleri yaptırın hele de doktorun öneriyosa .ben bi sorun çıkacağını sanmıyorum canım temkinli davranmakta fayda var diye düşünüyorum.öpüyorum kocaman

iyi akşamlar kısçeler.
ben nihayet adet oldum :))korktuğum kadar sancılı olmadı .sancım var tabi ama beni yerden yere vurmadı buna razıyım yani
hemde baya da geliyo ay nasıl seviniyorum adet olabildiğime ya, 4 ay sonunda nihayet.
yani keyfim yerinde.çok öpüyorum hepinizi

Kızlar nasılsınız? Fundacım kaçmışsın yine, bi denk gelemiyoruz yaaa :( Melike nerelerde onunla da karşılaşmıyoruz... Kızlar benim hamilelik 2 arada 1 derede gidiyor, gebelik kesesi yavaş büyüyor, gelecek haftaya kalp atışları görünmezse düşünmek bile istemiyorum ama sona erebilir, ben bugünden beri çok olumsuzum, her sonuca kendimi hazırlamaya çalışıyorum, beynim çok yorgun, uyuyup günlerce uyanmamak istiyorum, depresyon dedikleri bu olsa gerekl di mi? Neyse sizi de üzmek istemiyorum, inşallah güzel haberler alırım haftaya, hepinizi çok öpüyorum.

iyi akşamlar kısçeler.
ben nihayet adet oldum :))korktuğum kadar sancılı olmadı .sancım var tabi ama beni yerden yere vurmadı buna razıyım yani
hemde baya da geliyo ay nasıl seviniyorum adet olabildiğime ya, 4 ay sonunda nihayet.
yani keyfim yerinde.çok öpüyorum hepinizi

fundacım gozunaydın dıcem artık kırmızılar sonunda tesrıf ettıler ha kaydirigubbakcemile3
sagol canım duaların ıcın ınanıyorum hepımıze nasıp olacak allahın ıznıyle bırgun

fistikim nilayim güzel annem sagol, faceden hallettik o isi, ögleden sonra yüklemis aylinciiimm.. ayy cok tatli masallah, ayniii babasii, tipkisinin aynisi derler ya ondan iste masallah allahim uzun ömürler versin, darisi basina bitanem, allahim kolay bir dogum nasip etsin sana, sezeryan olacaksin galiba, sag saglim al kucagina efe pa$amizi annesi, ve eve gelir gelmez fotosunu yüklee..
kocamaaaaan öptüm, oglusu da oksa yerime olurmu... hadi ben yatar kizlar, askimemnuya bakicaktim ama cok uykum geldi, ütü yaptim baya yorulmusum... ugrarim gene..
evet canım babasına çok benziyor:))
sezeryan olucam nerimancım ters benim bebiş zaten dönmedi uyuşuk çıktı teyzesikaydirigubbakcemile3
bizde seni öptük gülüm..darısı başına bitanem..
nilaycım ya Allahım geri sayım başladı desene. çok heyecanlı. Canım sana güzel, sağlıklı doğum diliyorum. Allahım analı babalı büyütsün şimdiden .

canım benim maşallahhhhh diyeyim önce.allahım insallah hayırlısıyla kucagına al bebeğini inşallahhhhhhhh....

hayırlı haberlerle gel tatlım bende öpüyorum seni

canım inşallah bebişin bu ay gelir

hayırlı doğumlar canım bir nefeste kurtul tatlım

canım kader arkadaşlarım hepinize çook teşekkür ederim inşallah sağ sağlim kucağıma alırım oğlumu darısı bütün isteyenlerin başına...
hepinizin göbişleri bebişlerle dolsun inşallah...a.s.

Ben 25 mayısda 6 haftalıkken düşük yaşadım malesef .Doktor 2 ay süre verdi. 1 ay beklesemmi sadece dedim ama bunun yanlış olduğunu anladım. Biraz beklemeye karar verdim. Zaten çok şükür 18 gün bitti bile .İlk adetimi bekliyorum şimdi:kahve:

Kızlar nasılsınız? Fundacım kaçmışsın yine, bi denk gelemiyoruz yaaa :( Melike nerelerde onunla da karşılaşmıyoruz... Kızlar benim hamilelik 2 arada 1 derede gidiyor, gebelik kesesi yavaş büyüyor, gelecek haftaya kalp atışları görünmezse düşünmek bile istemiyorum ama sona erebilir, ben bugünden beri çok olumsuzum, her sonuca kendimi hazırlamaya çalışıyorum, beynim çok yorgun, uyuyup günlerce uyanmamak istiyorum, depresyon dedikleri bu olsa gerekl di mi? Neyse sizi de üzmek istemiyorum, inşallah güzel haberler alırım haftaya, hepinizi çok öpüyorum.

aahh benim tatlım pınarcıım ben her akşam bi uğruyorum ama denk gelemedik tatlım olsun böylede halhatır soruyoruz buda yeter...
ama pınarım böyle üzülme bitanem iyi düşün bebeğinle konuş daha dur bakalım hiç birşey belli değilken böyle bırakma kendini canlan ALLAH a emanet en doğrusunu o bilir biz bilemeyiz ...sen hayırlısını iste canım çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan

:uhm: Arkadaşlar burada Progaestan kullanan bir arkadaş vardı veya biliyorsanız yanıtlayabilir misiniz Progestan'ı ne zamana kadar içmek lazım adetten önce bırakmak mı gerek?
Ben bu ay Klomen içmiştim doktor 14.gün yani yumurtlama olduğunda Progestan'ı vermişti önceden düşüklerim olduğu için tedbir amaçlı...Ben şimdi adet görmedim acaba pogestan'a devam ettiğim için mi?
Bırakmam gerekir mi onu bilmiyorum doktor vardiğinde unutuşum ne zamana kadar içmem gerektiğini?Heralde gebelik başladığında içmeye devam edeceğim ama eğer yoksa da bırakmam mı gerek?
Yani Progestan içtiğim için mi adet olamadım acaba :uhm:

[
selam canım yook aslında gündüzleride girebiliyorum ama çok gezdiğim için bu aralar anca akşama uğrayabiliyorum kk ya.:)))
oooo çalışmalar başlamış sessizce desene bereketli olur inşallah.
ben bi kaç ay dükkanı kapattım canım.belki yaz sonuna doğru kepenkleri açarım.belli olmaz.ama zihnen dinlenmem gerektiğini düşünüyorum
hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için

önce moral tabı güzelim dinlen tabi.kendını hazır hıssetmen çok ama çok önemlı tatlım..

önce sennnnnn....sen iyiysen herşey iyi olur bu benım sloganım..herkese söylüyorum...opuyorumnanaktan

Back
X