- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.341
kizlar siz dusukten sonra kac aydir bekliyosunuz hamile kalmak icin?
canım benım bu dusukten sonra 3.ayım hala regl olmadım 5 gun oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar siz dusukten sonra kac aydir bekliyosunuz hamile kalmak icin?
canim progestanin adetini etkileyecegini sanmiyorum, benimde dün adet günümü ama hala kullaniyorum, dr um adet oldugun gün birakirsin demisti, olmazsan bana gelene kadar devam et demisti. bende devam ediyorum, bugün 33. günüm, dün adet günümdü. bakalim.. ins. yardimci olabilmisimdir
Çok teşekkür edrim.Netten araştırdım progestana devam edildikçe adet gelmeyeceğini okudum o nedenle kafam karıştı yani durumum negatifse boşu boşuna adetimi geciktirmek istemedim...
Senin de günün geçmiş galiba...yumurta çatlayınca en geç 16 gün sonra adet mutlaka başlarmış doktorum öyle demişti inşallah bebiş vardır sende de... :) Ben olsam sabredemezdim beklemeyeeeee ama tabii hakkımızda hayırlısı olsun ben o zaman progestana devam edeyim
evet canim adetin gelene kadar devam edebilirsin, ins. gelmez tabii..
bak benimki bugün geldi ve biraktim
teşekkür ederim ama adetin geçtiyse bu tür lekelenmeleri adet olarak yorumlamamak lazımmış.Benim önceki gebeliğimde ben de öyle sanmıştım ama keşke progestanı bırakmasaydım ve kanama azalırdı belki de kaybetmezdim diyorum.bende de 3 gün lekelenme olmuştu hatta doktor adet söktürücü vermişti ama aynı gün kanda pozitif çıktı yani kanama normale dönmezse tedbirli olmanı tavsiye ederim
tsk ederim canim, söylediklerini aklimda bulundurucam. lakin hafif de olsa adet agrim var kasiklarimda ve karnimda, sendede olmusmuyduki? bi bakim, yarin da böyle devam ederse is cikisi bi test alirim olmazsa dimi?
bugun bazı kararlar verdım kızlar hayırlısı olsun artık olmayacaksa ne yapsak olmuyor
zamana bırakıcam
hepınızı opuyorum