• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim progestanin adetini etkileyecegini sanmiyorum, benimde dün adet günümü ama hala kullaniyorum, dr um adet oldugun gün birakirsin demisti, olmazsan bana gelene kadar devam et demisti. bende devam ediyorum, bugün 33. günüm, dün adet günümdü. bakalim.. ins. yardimci olabilmisimdir

canim progestanin adetini etkileyecegini sanmiyorum, benimde dün adet günümü ama hala kullaniyorum, dr um adet oldugun gün birakirsin demisti, olmazsan bana gelene kadar devam et demisti. bende devam ediyorum, bugün 33. günüm, dün adet günümdü. bakalim.. ins. yardimci olabilmisimdir

Çok teşekkür edrim.Netten araştırdım progestana devam edildikçe adet gelmeyeceğini okudum o nedenle kafam karıştı yani durumum negatifse boşu boşuna adetimi geciktirmek istemedim...
Senin de günün geçmiş galiba...yumurta çatlayınca en geç 16 gün sonra adet mutlaka başlarmış doktorum öyle demişti inşallah bebiş vardır sende de... :) Ben olsam sabredemezdim beklemeyeeeee ama tabii hakkımızda hayırlısı olsun ben o zaman progestana devam edeyim

kızlar selam
umarım hepiniz iyisinizdir?
22 mayısta adet oldum adet günümden tam 20 gün sonra bir damla kanamam oldun
şimdi de hafif hafif bulantım var sürekli kokular geliiyor burnuma birde garip tatlar
ama göğüslerimde şişlik ve uçlarında morarma yok
adet günüme 5 gün kaldı
meraktan ölüyorum birde herkes yok gözlerin başka bakıyor yok parlıyor dedikçe iyice umutlanıyorum
geçen sefer hiç kanamam olmamıştı düşük yaptığım hamilelikte
zaten bu seferde sadece 1 damla bilmiyorum yani yerleşme kanaması nasıl olur? bileniniz varsa bana anlatabilir mi?
birde günde 1 tane folik asit alıyorum bir zeytin yiyorumki sormayın gitsin
acep kendimi psikolojik olarak mı kandırıyorum yoksa umut var mı?
test yapsam çıkar mı? ne dersiniz?

birde unutmadan arkadaşlar istanbul gaziosmanpaşa- bayrampaşa taraflarında önereceğiniz bir uzman var mı? bu konuda da bilgi alabilirsem çok sevinirim

sevgiler

Çok teşekkür edrim.Netten araştırdım progestana devam edildikçe adet gelmeyeceğini okudum o nedenle kafam karıştı yani durumum negatifse boşu boşuna adetimi geciktirmek istemedim...
Senin de günün geçmiş galiba...yumurta çatlayınca en geç 16 gün sonra adet mutlaka başlarmış doktorum öyle demişti inşallah bebiş vardır sende de... :) Ben olsam sabredemezdim beklemeyeeeee ama tabii hakkımızda hayırlısı olsun ben o zaman progestana devam edeyim

evet canim adetin gelene kadar devam edebilirsin, ins. gelmez tabii..
bak benimki bugün geldi ve biraktim :(

iyi günler fistiklariim
ben bugün adet oldum, 34. günüm bugün, hic agrim falan yok ama hafif de olsa biseyler geldi, pesi gelir herhalde..
yeni tarihim ne zaman bilmiyorum ama muhtemelen 12. temmuzdur diye düsünüüyorum..
ama ben biraz ara vermeye karar verdim,esimin haberi yok henüz ama yoruldum artik, üzülmedim ama yoruldum. dr umu bir süre görmek istemiyorum.. yarin ariycam ve adet oldum diycem sadece haber vermek icin. son baharda yine baslariz calismalara.. yazin tadini cikaralim biraz, izin zamani ramazan falan derken sonbahar cabuk gelir..
yani benden bukadar kizlar, burdada hava süper, millet kendini göllere havuzlara atti ben ise yorgunluktan basimi kaldiramadim, daha yeni salona geldim. hep yattim. dünde migrenim tuttu, sabaha kadar istifra ettim.. durumlar böyle yani.. size güzel haber vermek isterdim ama baska aya kaldi, kismet... sizi öpüyorumm kendinize iyi bakin..

evet canim adetin gelene kadar devam edebilirsin, ins. gelmez tabii..
bak benimki bugün geldi ve biraktim :(

teşekkür ederim ama adetin geçtiyse bu tür lekelenmeleri adet olarak yorumlamamak lazımmış.Benim önceki gebeliğimde ben de öyle sanmıştım ama keşke progestanı bırakmasaydım ve kanama azalırdı belki de kaybetmezdim diyorum.bende de 3 gün lekelenme olmuştu hatta doktor adet söktürücü vermişti ama aynı gün kanda pozitif çıktı yani kanama normale dönmezse tedbirli olmanı tavsiye ederim

tsk ederim canim, söylediklerini aklimda bulundurucam. lakin hafif de olsa adet agrim var kasiklarimda ve karnimda, sendede olmusmuyduki? bi bakim, yarin da böyle devam ederse is cikisi bi test alirim olmazsa dimi?

bu arada ben senin ismini bilmiyorum sürekli sen diye hitap ediyorum :-)) ??
birsey daha sormak istiyorum sen progestani nasil kullaniyorsun? ben vaginal yoldan aliyorum, ve adetliyken nasil olur bilmiyorum? sence bu aksam alsammi? dün aksam aldim..tsk ederim

tsk ederim canim, söylediklerini aklimda bulundurucam. lakin hafif de olsa adet agrim var kasiklarimda ve karnimda, sendede olmusmuyduki? bi bakim, yarin da böyle devam ederse is cikisi bi test alirim olmazsa dimi?

Evet hamile kaldığımda adet zamanı aynen adet ağrısı gibi ağrı vardı belimde ve kasıklarımda çok ağrıyordu kesin adet olacağım dedim lekelenme de gelince hiç umudum kalmamıştı 3 gün sürdü kanama da evde erken gebelik testi yapmıştım fortelle negatif çıkmıştı aynı gün hemen doktoruma gitmiştim adet söktürücü yazmıştı ama ben kanda da baktırdım 39 çıkmıştı iki gün sonra 130 iyi artmıştı ama o lekelenmeleri söylememiştim doktoruma o zaman progestan kullanmak gerekmiş sanırım işte sonra bir hafta sonra düştü maalesef ama bu bana ders oldu yani tedbirli olmak gerek.Hakkında hayırlısı olsun.bence tedavini yarım bırakma zaman geçince yumurtalıkların cevabı düşüyo ne gelir bilinmez sen bilirsin elbet ama kendi durumumu göz önüne alarak tavsiye etmek istedim

Ben ılknur...Ben progestanı normal ağızdan içiyorum 200mg günde bir tane....ılk defa bu ay verdi doktorum düşüklerimden dolayı tedbir amaçlı...Doktoruna sorabilirsin devam edip etmemekle ilgili ama ben olsam hemen kanda baktırırdım.Ben de yarın kanda baktırcam sabah...

tamam ilknurcum tsk ederim, ben yarin en iyisi dr umu ariyayim, cünkü öyle aman aman kan gelmiyo hala, sadece ayiptir söylemesi silerken geliyo okadar yani. bugün progestanimi kullanim bari, benimki vaginalden 200mg, bende günde bir kez, hep aksam yatmadan kullandim..ayy canimm yarin eve gelir gelmez sende haber varmi diye bakicam ona göre bak hemen haber ver olurmu? senin günün gectimiki? benim bugün 34. günüm. normalde 32. günde bir adet olurum.ve coook sancili gelir..

Bu ay kloenle yumurtamı gün gün takip etmişti doktor 30 mayısta çatlamış demişti adet olmam lazımdı ama yok şimdilik...Klomenle önceki aylarda hiç geçmemişti günüm ama bu ay ilk kez progestan kullandım ya belki ondan da gelmemiş olabilir bilemiyorum artık yarın sonucu öğrenince kafam rahat etcek..varsa da yoksa da bilmek istiyorum.İlk gebeliğimde de adet gecikmesini önemsemeyip baktırmadığım için kaybetmiştim(bir sürü kas gevşetici içmiştim)ikincisi de dediğim gibi oldu...O yüzden bir daha asla tedbirsiz davranmamaya,tahlil vermeyi ertelememeye söz verdim kendime....Bu aşamaya kadar neler yaşamışım hala inanamıyorum...Ama inanıyorum ki hepsinde bir hayır var...Sebeplere yapışmaktan vazgeçmemliyiz bence "elimden geleni yaptım"demek en güzeli...Yarın haber veririm inşallah ilgin için teşekkür ederim ikimiz için de hayırlısı olsun :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Haftalardır girmedim,hepinizi çok özledim... opuyorumnanaktan plasenta previadan kaynaklanan bir lekelenme dönemi geçirdik bebişimle,Allah'a şükür geçti...2-3 hafta kadar yattım,canım annem baktı bana...şimdi neredeyse 16 haftalık bebeğim.2 gün sonra kontrolümüz var,inşallah yine iyi haberler alırız. :Saruboceq: Yeni gelen arkadaşlara geçmiş olsun diyorum,burası çok ama çok uğurludur,kısa zamanda Allah yüzünüzü güldürür inşallah...

Merhaba Neriman,
şimdi geldim bak yazıyorum hemen :) negatif çıktı ama hala kanamam yok.Doktor yumurtlaman çok güzel oldu rahim duvarı da iyi kalınlaştı negatifse kanaman lazımdı dedi..Progestanı bırak,adet olmazsan gene gel dedi..Ama sanırım bu progestan yüzünden başlamadı çünkü önceden olmayınca mutlaka tam gününde gelirdi..Zaten adete 2 gün kala progesteron azalınca rahim duvarı dökülmeye ve kanamaya başlarmış ama progestanı kullanmayınca da düşük tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorum artık napalım her ay böyle tahlil yapıp ona göre bırakırım diye düşündüm.Çok şükür aşılmayacak problemimiz yok şu haliyle de zor ama zorluğa katlanmadan güzelliklere kavuşamayız.Duanın bile kabul olma şartı sebeplere yapışmakmış.Bu yüzden tedaviyi bırakmak diye bir şey aklımdan bile geçmiyor.ılaç acıdır ama neticesi tatlıdır..Hakkımızda hayırlısı olsun...Durmak yoooooooookkkk

bugun bazı kararlar verdım kızlar hayırlısı olsun artık olmayacaksa ne yapsak olmuyor
zamana bırakıcam
hepınızı opuyorum

canım benim yaa,tatlım belki hamile olabilirsin lekelenme olabiliyo biliyosun.doktoruna kontrole gitiinmi bilmiyorum ama bence hemen umudunu kaybetme.inşallah hamilesindir arkadaşım,ama olmazsada kendini çok üzme.rabbim herşeyin hayırlısını versin,inşallah en kısa zamanda müjdeli hebrini verirsin bize bitanem..
hep dualarımdasın unutma,çok öpüyorum seni.

Back
X