• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

cok tesekkur ederim arkadasim.kanamam regli seklinde devam ediyor.sancimda tabi aynen surmekte.bu durumda kurtaj yapiyorlar mi?nedense burda ameliyata ve boyle seylere doktorlar cok duskun oluyor.sanirim bebek cok kucuktu.degerim 116 olduguna gore.kurtaj olmak istemiyorum.daha hic dogum yapmadim ve ilk denememizdi.bunu nasil anlarim?doktorlarin eline dusunce para icin oynatiyorlar bazilari.en azindan bilgim olursa hemen kurtaj olmam.

cok tesekkur ederim arkadasim.kanamam regli seklinde devam ediyor.sancimda tabi aynen surmekte.bu durumda kurtaj yapiyorlar mi?nedense burda ameliyata ve boyle seylere doktorlar cok duskun oluyor.sanirim bebek cok kucuktu.degerim 116 olduguna gore.kurtaj olmak istemiyorum.daha hic dogum yapmadim ve ilk denememizdi.bunu nasil anlarim?doktorlarin eline dusunce para icin oynatiyorlar bazilari.en azindan bilgim olursa hemen kurtaj olmam.

YENİDEN MERHABA
BENİMDE İLK DEGERİM DÜŞÜK BAŞLADIĞINDA 115Dİ
GİTTİĞİM DOKTOR TUTTURDU HEMEN KÜRTAJ
YOK DEDİM BAŞKA YERLERDE SORACAM İYİKİ GİTMİŞİM BAŞKA DOKTORA
İKİNCİ DOKTORDA DEGERİM 2 GÜNDE 35E DÜŞMÜŞTÜ
DEDİ SAKIN KÜRTAJI DÜŞÜNME BİR HAFTA BEKLEYELİM 5İN ALTINA DÜŞERSE
DEGERİN KURTULDUN YOKSA KÜRTAJ YAPILACAK ÇÜNKÜ PARÇA KALMASI YENİ HAMİLELİĞİ ENGELLİYORMUŞ
SONRAKİ HAFTA DEĞERİM SIFIRDI
KENDİ KENDİNİ TEMİZLEMİŞ
AMA CANIM DOKTOR KONTROLUNDE DEVAM ET
SAKIN İHMAL ETME VE GECİKTİRME
SEVGİLER:teselli:

bende geçen hafta kanamayla düşük yaptım..regl gibiydi.. değerim 279 du ama ultrasonda kese görünmedi..sende izmirde olduğn için yazıorum ege üniversitesi hastanesini tavsiye ederim.bende dış gebelikten şüpphelendler 3 gün yatırdılar ama bhcg düşünce dış gebelik olmadığı anlaşıldı..vajnal ultrasonla kontrol ettiler ve parça kalmadığı için kürtaja gerek görmediler ve yapmadılar..bence oraya git sende..

cok tesekkur ederim arkadaslar.bugun doktora kontrole gittik.kesin birsey soyleyemiyorlar.ama buyuk olasilik dusuk yapiyorum suan.3 gun daha bekleyecekmisim.kanamam durmazsa yeni bi cozum dusuneceklermis.cuma gunu de kan testi yapip degerimin dusup dusmeyecegini gorecegiz.umarim kurtajsiz bu durumu atlatirim.tekrar yardimlariniz icin tesekkur ederim.

cok tesekkur ederim arkadaslar.bugun doktora kontrole gittik.kesin birsey soyleyemiyorlar.ama buyuk olasilik dusuk yapiyorum suan.3 gun daha bekleyecekmisim.kanamam durmazsa yeni bi cozum dusuneceklermis.cuma gunu de kan testi yapip degerimin dusup dusmeyecegini gorecegiz.umarim kurtajsiz bu durumu atlatirim.tekrar yardimlariniz icin tesekkur ederim.

yeniden geçmiş olsun canım
umarım bir an önce atlatırsın
benimde kaldı 1
heyecandan ölüyorum
test alsam mı almasam mı konumundayım
göğüslerimde hassasiyet var ama uçlarda morarma yok
kasıklarımda ara ara sancıda var ama
off hamilelik ve regl belirtileri o kadar aynı ki kendimi boşa da umutlandırıyor olabilirim
sabah bulantıyla uyandım
ama kabızlıkta yok bu kez
offf allahım lütfen hamileler kervanına bende katılayım
saglıklı bir yavrum olsun opuyorumnanaktan

arkadaşlar dayanamadım test yaptım yoksa kafayı yemek üzereydim
haa yaptım da ne oldu şimdi daha beterim
offf :(
çok hafif neredeyse belli belirsiz bir çizik var ama öyle control çizgisi gibi değil
ne dersiniz yeniden mi tekrarlasam
yoksa bekleyeyim mi 2 gün?
ne yapayım biri birşey yazsın biliyorum sizde birşey diyemiyorsunuz ama
biriyle konuşmaya öyle ihtiyacım varki

çok hafif neredeyse belli belirsiz bir çizik var ama öyle control çizgisi gibi değil

Belli belirsiz de olsa 2. çizgi hamilesin demektir canım. Herhangi bir ilaç kullanıyor musun?Adetine kaç gün var?

canım tüylerim diken diken oldu valla. ay inşallah ya. adetin geçti mi canım?

normalde yarındı canım
ama ben duramıyorumki birtürlü testte ikinci çizgi çıktı ama öyle koyu degil
silik
eczacı çizgi çıkmış hamilesin dedi ama
ben 2 gün daha bekleyeyim bir test daha yapacagım
zemuszemus

E o zaman tebrik edelim baridelikafadulden. HAMİLESİİİİİNzemuszemus Ama geç döllenme olmuş büyük ihtimal o kadar silik çıktıysa. Hadi hayırlı olsun:CüvCüv:

Ben önceki gebeliğimde adet günüm bir gün geçtikten sonra gebelik testi yapmıştım. İkinci çizgi çok belli belirsiz çıkmıştı. Aynı gün yaptırdığım kan testinde beta hcg sonucum 41 idi. Yani beta hcg henüz çok düşükse ikinci çizgi çok belirsiz çıkıyor. İnşallah hamilesindir canım.

Ben önceki gebeliğimde adet günüm bir gün geçtikten sonra gebelik testi yapmıştım. İkinci çizgi çok belli belirsiz çıkmıştı. Aynı gün yaptırdığım kan testinde beta hcg sonucum 41 idi. Yani beta hcg henüz çok düşükse ikinci çizgi çok belirsiz çıkıyor. İnşallah hamilesindir canım.

çok teşekkür ederim canım inşallah
opuyorumnanaktan

fikirevi tatlım bencede hamilesin benim iki hamileliğimdede aynısı oldu silik ikinci çizgi..
sen sabah ilk idrarınla yap testi hamileysen hayırlı olsun tatlım..

nasılsınız kızlarr topic sessiz bugünlerde dr un verdigi korunma süresi doldu çalışmalara başladık ama yumurtlamadanmı nedendir belim çok agrıyor agrısı kasıklarıma vuruyor umarım herkez iyidir fikireci benim 2 hamileligimdede silikti hayırlısı olsun

fikirevi tatlım bencede hamilesin benim iki hamileliğimdede aynısı oldu silik ikinci çizgi..
sen sabah ilk idrarınla yap testi hamileysen hayırlı olsun tatlım..

sağol canım çok teşekkür ederim
bir gün daha bekleyeyim diyorum ikinci test için
gerçi durmamam kesin yaparım ben bugun ama
belki diyorum daha belirgin olur
birde ben geçen düşük yaptıgım hamilelikte
yine böyle adet günüme bir gün kala testte silik çıkmıştı
ertesi gün hemen doktora gittim
doktor bana güldü daha çocuk keseye gelmemiş sen niye geldin diye :gitme:
sonra zaten 3 gün içinde düştü bebişim
bu sefer doktora bir hafta sonra gideyim diyorum
sizce en doğru zaman ne zaman doktora gitmek için??? kaydirigubbakcemile

nasılsınız kızlarr topic sessiz bugünlerde dr un verdigi korunma süresi doldu çalışmalara başladık ama yumurtlamadanmı nedendir belim çok agrıyor agrısı kasıklarıma vuruyor umarım herkez iyidir fikireci benim 2 hamileligimdede silikti hayırlısı olsun

sğol canım inşallah bu kez sag salim alırım bebişimi kucagıma
gerçi şu da var geçen sefer benim çok sancım vardı
bu kez yok allaha şükür umarımda olmaz :CüvCüv:

normalde yarındı canım
ama ben duramıyorumki birtürlü testte ikinci çizgi çıktı ama öyle koyu degil
silik
eczacı çizgi çıkmış hamilesin dedi ama
ben 2 gün daha bekleyeyim bir test daha yapacagım
zemuszemus

Hayırlı olsun..İnşallah hamilesindir ki öyle görünüyor...Eğer testi tekrarlayacaksan,sabah ilk idrarla denemeni tavsiye ederim çünkü gerçekten çok fark oluyor.Yani sabahki ilk idrarda hormon düzeyleri en fazla olan zamanmış o yüzden orada çıkması daha kolay olur daha belirgin çizgi olur inşallah...yoksa gün içinde tekrarlarsan fark olmaz

Back
X