- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.621
canım nasılsın bitanemm?sabah kan testi vermeye gidiyordum,acayipp başım döndü,bende hemencecik eczaneden test alıp evde yaptım vee ikinci çizgi,pespembe çıktııı.eşimi aradım, akşama kan testi için,beraber gidelim dedii..RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
canımm üzülme nolur,YÜCE RABBİMİN izniyle testin çok güzel çıkacak eminim bitanem..
esracım ben kendi adıma çok şükür iyiyim tatlım,sadece başım çook dönüyoo..
canlarım RABBİME hepimiz için,namazlarımda dua edecem.RABBİM 2'li ve 3'lü testlerimizin tertemiz çıkmasını nasip etsin amin amin amin..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım varsın tek derdimiz uyku olsun.RABBİM sağlıcakla bebişlerimize kavuştursun inşallaaahh:Saruboceq::Saruboceq:
duan içinde kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiinnnn..:Saruboceq::Saruboceq:
esracım sağol canım evet dile kolay tam 4 yılım bitti bebiş uğruna
2. yılımda hamiş kaldım onunda üstünden tam 2 yıl geçti benneyaptımki
Esracığım iki doktorda erkeğe benziyor dedi ama bilemiyorum ki sanırım ayrıntılı ultrasonda kesin bir şey söylerler. Demek seninde 1 Temmuzda kontrolün hadi bakalım Allah hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah bize.
amin canım amin
nilayciiim fotonuza bayildim, ayy ne tatlisiniz masallaaaaahhh kocaman kokladim minik oglusunuuu
nericim çook çook teşekkür ederim bitanem.RABBİM tez zamanda,hayırlısıyla sanada nasip etsin tatlişkom.:Saruboceq::Saruboceq:
nilayım gerçekten foton süpper,maşallahyeğenimize,benim için öp kokla emii?:1hug:
canlarım çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..
kocaman kokladım kızlar oğluşumda sizi öpüyor teyzoşları:))opuyorumnanaktan
mehtapgülü canım hayırlı uğurlu olsun insallah bebeğin sağlıkla sıhhatle gelsin kucagına....kocaman öptüm senı tekrar tebrık ederım canım ...kendıne dıkkat et sakın..
mehtapcıgım hayırlı ugurlu olsun sag salım kucgına alırsın inş melegını:CüvCüv::ecrin_bebek:
Ahhh mehtap gÜlÜm benım aklım yerınde deĞılkı
hamıŞmıŞsın sen ahh yerım
allah kucagına saĞlıkla almayı nasıp etsın
tebrık ederım
mehtapcım tebrık ederım canım saglıkla devam eder ıns.hamılelıgın dıkkat et kendıne olur mu
ayy mehtabım nasıl sabredicen yaaa....neyse heyecanla beklicez artık
çoook teşekkür ederim kıslar.dualarınız için kocamaaan amiiiiiiiiiiiiiiiinn.RABBıM hamişlerimizin bebişlerini korusun,bebiş isteyenlerede,tez zamanda,hayırlısıyla nasip etsin inşallaaaaahh:Saruboceq::Saruboceq:
mehtappp,canımmmm tebrik ediyorum seni ve eşini.süper bi haber buuu.....rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bitanem.dikkat et kendine olurmu,hiç yorma bu aralar kendini.lekelenmen filen yok dimi canım?doktor kontrolünü ihmal etme.haberdar et bizide..
kızlar ben dün doktoruma gittim,test sonucumu gösterdim ağlayarak çok üzüldü beni öyle görünce,dur bakalım hemen endişelenme dedi sonucu inceledi ve çok erken yapılmış bu test sana dedi,normalde biz 17 yada 18.haftalarda yapıyoruz,ama seninki 15.hafta bitiminde yapılmış,sonucu bu etkiler dedi.hemen yenileyelim bu testi,hiç korkma uygunsuz yapılan bu testi olmamış kabul edelim dedi.çünkü ikili testin çok iyi çıkmıştı tuhaf bu durum,yine aynı çıksa bile sonuç hemen amniyosentez yapılmaz dedi.öyle rahatladımki anlatamam kızlar.
rabbime şükür,hemen dün kan verdim sonuç cuma çıkacak inşallah iyi çıkar.allah korusun aynı çıkarsa ayrıntılı ultrasona giricem ondada kötü bişe çıkarsa o zaman amniyosentez yapılacak.
inşallah herşey yolunda gider.size cuma günü güzel haberlerimi veririm.bebeğimide gördüm teyzeleri,büyümüş benim kıpırdağım öyle hareketli ki doktor boy ölçüsünü alamadı.
rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu,hep dualarımdasınız.mehtabım sürüyecek ayağını bu ayda uğurlu olacak inşallah..
peluse tatlım,ayrıntılı ultrasona giricem yazmışsın henüz erken değilmi merak ettim.ben 20.haftadan sonra ultrasona giriliyo biliyodum.herşey yolundadıs umarım canım.
esracım tatlım doktordan güzel hebrlerle dön inşallah.bakalım senin miniş kızmı erkekmi,hayırlısı olsun.sağlıklı sıhhatli olsun hep inşallah meleğin.
fundacım sen nasılsın tatlım,gezmelere devammı ohhh bol bol gez tatlım..
pınarcım sen nasılsın,azda olsa toparladın inşallah kendini..
nilayyy fotonuza bayıldımm.sanada oğluşunada maşallah bitanem.darısı başıma inşallah..
hepinizi öpüyorum canlarımm...
amin nihalcim, darısı senin başına inşallah..
sen nasılsın tatlım,durumlar nasıl?seni çok öpüyorum tatlım..
kııss fundiişş beni ne zaman ekliyceksin,hamiş listesinee..
mehtappp,canımmmm tebrik ediyorum seni ve eşini.süper bi haber buuu.....rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bitanem.dikkat et kendine olurmu,hiç yorma bu aralar kendini.lekelenmen filen yok dimi canım?doktor kontrolünü ihmal etme.haberdar et bizide..
kızlar ben dün doktoruma gittim,test sonucumu gösterdim ağlayarak çok üzüldü beni öyle görünce,dur bakalım hemen endişelenme dedi sonucu inceledi ve çok erken yapılmış bu test sana dedi,normalde biz 17 yada 18.haftalarda yapıyoruz,ama seninki 15.hafta bitiminde yapılmış,sonucu bu etkiler dedi.hemen yenileyelim bu testi,hiç korkma uygunsuz yapılan bu testi olmamış kabul edelim dedi.çünkü ikili testin çok iyi çıkmıştı tuhaf bu durum,yine aynı çıksa bile sonuç hemen amniyosentez yapılmaz dedi.öyle rahatladımki anlatamam kızlar.
rabbime şükür,hemen dün kan verdim sonuç cuma çıkacak inşallah iyi çıkar.allah korusun aynı çıkarsa ayrıntılı ultrasona giricem ondada kötü bişe çıkarsa o zaman amniyosentez yapılacak.
inşallah herşey yolunda gider.size cuma günü güzel haberlerimi veririm.bebeğimide gördüm teyzeleri,büyümüş benim kıpırdağım öyle hareketli ki doktor boy ölçüsünü alamadı.
rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu,hep dualarımdasınız.mehtabım sürüyecek ayağını bu ayda uğurlu olacak inşallah..
peluse tatlım,ayrıntılı ultrasona giricem yazmışsın henüz erken değilmi merak ettim.ben 20.haftadan sonra ultrasona giriliyo biliyodum.herşey yolundadıs umarım canım.
esracım tatlım doktordan güzel hebrlerle dön inşallah.bakalım senin miniş kızmı erkekmi,hayırlısı olsun.sağlıklı sıhhatli olsun hep inşallah meleğin.
nilayyy fotonuza bayıldımm.sanada oğluşunada maşallah bitanem.darısı başıma inşallah..
Günaydın....
Beni de aranıza alırmısınız?
1 hafta öce düşük yaptım, kürtaj olmama gerek kalmadı.
2 doktorda ultrasonda baktı,parça kalmamış..
şükürler olsun.
ALLAH hep hayırlı ve sağlıklısını versin diye dua ettim.
sağlıklı olsaydı,sımsıkı tutunurdu annesine.
kalp atışlarını duyamadan bozulmuş gebeliğim.
fakat kese düzenli büyüyordu,şekil olarak.
Hızı yavaştı,doktor boş gebelik demişti,fakat ssk doktoruda missed olduğuna karar verdi.
Klomen ve pergly ile elde edilen bir gebelikti.
1 adet bekleyip,sonrasında çalışmalara devam etmeyi düşünüyoruz.
Dualarımdasınız.
Hamile arkadaşlara, sağlıklı,akıllı,fikirli,hayırlı ve vaktinde gelen bebekler diliyorum RABBİM'den..
Bizlere dua edin...
özlemm canıımm.çok teşekkür ederim.ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN,lekelenmem yok inşallahda olmaz..çok şükür iyi bi dr bulduk p.tesi veya salı gidecem ve önceki düşüklerimin sebebini araştırmaya fırsat olmamıştı,onlarıda araştıracam.ee artık zamanı geldide geçti bile..mehtappp,canımmmm tebrik ediyorum seni ve eşini.süper bi haber buuu.....rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bitanem.dikkat et kendine olurmu,hiç yorma bu aralar kendini.lekelenmen filen yok dimi canım?doktor kontrolünü ihmal etme.haberdar et bizide..
çok teşekkür ederim fıstığım.amiiiiiinn, en kısa zamanda,hayırlısıyla sende gireceksin listeyeee..mehtapcım ekledim gülüm .umarım bende en kısa sürede o listede yerimi alırım.:Saruboceq:
canıımm dr'dan gelir gelmez bizi haberdar et..inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanemm..Özlemciğim ben de bugün seni çok merak ettim. Bana da kendi doktorum 17. haftadan önce yaptırmayalım üçlü testi en uygun zaman 17-18.haftalar sonra sonuçlarda bir terslik çıkar bir krizde o yaratmasın demişti. Seninki de aynısını demiş bak. İnşallah hiçbir şey çıkmayacak tekrarındada canım.
Benim on gün önce yapılan ultrasonumda bebeğimin beyninde mililetrik iki tane kist olduğu saptandı. İLk duyduğumda aklım oynadı resmen yerinden, çok korktum sonra doktorum rahatlattı beni bu kistlerin her 100 hamileden ikisinde görülebildiğini, eşlik eden bir anomali yoksa bir sorun teşkil etmeyeceğini ama trizomi 18 gibi çok ağır anomalili bebeklerin de 1/3' ünde görülebildiği için takip edilmesi gerektiğini söyledi.
Onun için ben erken giriyorum ayrıntılı ultrasona Cerrahpaşa perinatoloji bölümünden randevu aldım yarına verdiler artık geçmiyor zaman bilmiyorum kalbim ferah aslında ama yine de korkuyorum.
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Allahım bizi bebeklerimizin sağlığıyla imtihan etmesin ne diyeyim.
Günaydın....
Beni de aranıza alırmısınız?
1 hafta öce düşük yaptım, kürtaj olmama gerek kalmadı.
2 doktorda ultrasonda baktı,parça kalmamış..
şükürler olsun.
ALLAH hep hayırlı ve sağlıklısını versin diye dua ettim.
sağlıklı olsaydı,sımsıkı tutunurdu annesine.
kalp atışlarını duyamadan bozulmuş gebeliğim.
fakat kese düzenli büyüyordu,şekil olarak.
Hızı yavaştı,doktor boş gebelik demişti,fakat ssk doktoruda missed olduğuna karar verdi.
Klomen ve pergly ile elde edilen bir gebelikti.
1 adet bekleyip,sonrasında çalışmalara devam etmeyi düşünüyoruz.
Dualarımdasınız.
Hamile arkadaşlara, sağlıklı,akıllı,fikirli,hayırlı ve vaktinde gelen bebekler diliyorum RABBİM'den..
Bizlere dua edin...
--------------------------------------------------------------------------------
selam kıslar.
bugün moralim çok bozuk,canım sıkılıyooooooo..
dün akşam eşimi zar zor ikna ettim.gittik kan testi yaptırdık,biraz evvel arayıp sonucu öğrendim.62.03 çıkmış,sonucu söyleyen görevli,değerin çok düşük,4 gün geciktiyse 600 lerde olması gerekirdi.dış veya boş gebelik olabilir,kadın doğum dr'una git dedi..o kadar üzgünümki anlatamam.son düşüğümün testlerini atmamıştım karşılaştırdım.ocak 16'da olmam gerekiyordu 17 ocakta gidip test yaptırmıştım,değerim 92.64 çıkmış.gerçekten düşük ayy ben napim kafayı yiycem,ağlayıp duruyorum.eşime söyledim,haydaaa yinemi,of of dedi neyse gelince görüşürüz deyip tel kapadı.ALLAHIM NOLUR BU SEFER BEBİŞİME BİRŞEY OLMASIN NOLUR ALLAHIM NOLUUUUUUUUURR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?