Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ay Yarabbim canımmm çok sevindim. Merakla bekliyorum haberini. Rabbim hayırlısını versin inşallah

mehtapçııııımmmm çook sevindim ne güzel yaa kaydirigubbakcemile2 :teytey:
gelişmeleri ilet ne zaman kan testi yapıcaksın ay çok heyecanlandım günün geçmişmiydi senin

esracım sağol canım evet dile kolay tam 4 yılım bitti bebiş uğruna
2. yılımda hamiş kaldım onunda üstünden tam 2 yıl geçti benneyaptımki

canım beraber gideceğiz demekki dra benimde bir temmuz.cinsiyeti bellimi canım seninkinin. yoksa benim gibi yenimi öğreneceksin.inşallah canım

Esracığım iki doktorda erkeğe benziyor dedi ama bilemiyorum ki sanırım ayrıntılı ultrasonda kesin bir şey söylerler. Demek seninde 1 Temmuzda kontrolün hadi bakalım Allah hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah bize.

QUOTE=mehtap gülü;7717155]canım nasılsın bitanemm?sabah kan testi vermeye gidiyordum,acayipp başım döndü,bende hemencecik eczaneden test alıp evde yaptım vee ikinci çizgi,pespembe çıktııı.eşimi aradım, akşama kan testi için,beraber gidelim dedii..RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

Mehtapgülü çok sevindim bu güzel habere. Bu sefer hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah Allahım. Sanırım senin tekrarlayan düşüklerin olmuştu daha öncede sormuştum ama testlerini yaptırabildin mi arkadaşım? Kan pıhtılaşması falan gibi bir sorun varsa daha ilk andan başlaman gerekiyor biliyorsun iğne ya da ilaca.
Güzel duaların içinde Allah razı olsun canım. Karşılıklı dualarımız hep.

peluse ,delf ,dinamise,fikirevi ismini hatırlayamadıgım dıger arkadaslarım nasılsınız...nasıl gidiyor...bebişler iyimi...? İnsallah hersey yolunda gidiyordurcanlarım

sağol canım
şükür problem yok şimdilik
ben şimdi şu tickera taktım 45 yazıyor o neyse
düzelmiyorda onla ugraşıyorum valla
arada baş dönmesi ve bulantı başladı
bebişim hatırlatıryo ben burdayım diye

fikirevi canım 45 yazmasının sebebi bildiğim kadarıyla bebeğin doğum tarihini yazman gereken yere son adet tarihini yazmandan kaynaklanıyor. Beklenen doğum tarihini yazıp bir dene istersen.

fikirevi canım 45 yazmasının sebebi bildiğim kadarıyla bebeğin doğum tarihini yazman gereken yere son adet tarihini yazmandan kaynaklanıyor. Beklenen doğum tarihini yazıp bir dene istersen.

evet tatlım ya ilk yönlendirme yanlışmış
aşagıda bilgilendirmişler ama ben hemen atlayınca olmadı tabi düzelttim artık benimde bir çizelgem varr kaydirigubbakcemile3

mehtapcım canım tebrik ederim çok güzel bi haber buu.bu sefer inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.gelişmelerden haberdar et olumu canım .

hoşgeldin evine tatlıım.canım güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum özlemcim.

nihalcim inşallah canım o günleri görmek nasip olur.oğluşunu öp benim için üzmesin seni.ona da kardeş gelicek en yakın zamanda inşallah.

Şeniz
inşallah canııım o günlerde gelicek inanıyorum

ben akşam üzeriler bakıyorum neler var neler yok güzel haberler var mı diye.sonra çok durmadan çıkıyorum canım.buğünde bi baktım mehtapcığımın müthiş haberini aldıım:lepi:
canım ben keyfe keder takılıyorum .çalışmalar şu an için yok bizim cephede.öpüyorum çook mehtapcım

Mehtap, canııım:1shok:Bugün aldığım en güzel haber buhihoyyytÇooook sevindim hayatımopuyorumnanaktanİnşallah bu sefer hiçbir problem yaşamadan sağ salim alırsın kuzucuğunu kucağına. Tebrik ederima.s.

mehtapcım çokkk sevindim inşallah canım herşey gölünce olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
makbuşş canım çook teşekkür ederim.darısı hepinizin başına inşallah..
mehtapcım çok sevindim tatlım, rabbim bu sefer sana sağlıklı ve kolayca geçen bir hamilelik nasip eder inşallah, darısı bütün arkadaşlarımın ve benim başıma.
pınarım amiinn tatlım..RABBıM tez zamanda hayırlısıyla hepinize versin inşallaahh:Saruboceq::Saruboceq:
ay Yarabbim canımmm çok sevindim. Merakla bekliyorum haberini. Rabbim hayırlısını versin inşallah
amin tatlım.RABBıM hepimize hayırlısını versin:Saruboceq::Saruboceq:
mehtapçııııımmmm çook sevindim ne güzel yaa kaydirigubbakcemile2 :teytey:
gelişmeleri ilet ne zaman kan testi yapıcaksın ay çok heyecanlandım günün geçmişmiydi senin
melikecimm adetime 4 gün kala ilk testi yaptım,ikinci çizgi belli belirsizdi.ertesi gün tekrarladım testin kendi çizgisi vardı.tamam bebiş yok işte dedim.günüm dündü(hemde evlilik yıldönümüm)bu sabah tekrarladım ,ikinci çizgi,pembe pembe çıktı.valla bana kalırsa,ben hemen giderim dr' ama eşim iyi bi dr bulmadan asla:1no2:geçen seferki yaşadıklarımızı unutmadım diyo.
amin bitanem çok sağol.evet tatlım 2 düşüğüm oldu.hayır canım ,henüz yaptırmadım ama önümüzdeki hafta nasipse yaptıracam..hatırlattığın için çok teşekkür ederim canım..
evet tatlım ya ilk yönlendirme yanlışmış
aşagıda bilgilendirmişler ama ben hemen atlayınca olmadı tabi düzelttim artık benimde bir çizelgem varr kaydirigubbakcemile3
canımm bebişin ve çizelgen hayırlı olsun.daha öncede yazdım ama farketmedin herhalde.RABBıM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
mehtapcım canım tebrik ederim çok güzel bi haber buu.bu sefer inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.gelişmelerden haberdar et olumu canım .

fundişimm canım arkadaşım, çok teşekkür ederim.darısı sana ve tüm arkadaşlarımaa..

canım burcum çok sağol bitanem,duan içinde amiiiiiinnnn.RABBıM hepimizin bebişlerini hayırlısıyla,kucaklarına almayı nasip etsin amin amin amin..

Son düzenleme:
anaaaaa mehtapcım canım fundiş söyledi hamile olduğunu çook sevindim süper bir haber bu Allahım sağ sağlim kucağına aldığın günleride göstersin tatlım..

mehtaaaaappp canim benim yaa, ne kadar cok sevindim anlatamam. allahima sükürler olsun. tebrik ederim seni ve esini. allahim bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. kendine cok cooook dikkat et bitanem. öpüyoruuuuumm

mehtaaaaappp canim benim yaa, ne kadar cok sevindim anlatamam. allahima sükürler olsun. tebrik ederim seni ve esini. allahim bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. kendine cok cooook dikkat et bitanem. öpüyoruuuuumm

nericim çook çook teşekkür ederim bitanem.RABBİM tez zamanda,hayırlısıyla sanada nasip etsin tatlişkom.:Saruboceq::Saruboceq:
nilayım gerçekten foton süpper,maşallah yeğenimize,benim için öp kokla emii?:1hug:

mehtapgülü canım hayırlı uğurlu olsun insallah bebeğin sağlıkla sıhhatle gelsin kucagına....kocaman öptüm senı tekrar tebrık ederım canım ...kendıne dıkkat et sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…