- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.841
a.s. CUMANIZ MUBAREK OLSUN a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım heberleşiriz , tahir özgüder diye birini tavsiye ettiler bana bu konuda uzmanmış şirinyerde muhayenesi varmış , ben önümüzdeki ay gitcem çünkü doktorlar bir ay bekle öyle git dediler memnun kalırsam ve gercekten uzman oldugna inanırsam sanada tavsiyede bulunurum , gerci sana uzak ama çokta değil aslında 515 e biner gelirsin en fazla yarım saatte canım
sağol canım 9 eylüldede erbil doğan diye bir doktor varmış burda celen ona gitmiş hatta 7 tane düşükten sonra sebebini bulan doktor da oymuş.
geldimmm kızlar bu hafta acayip yogundum dügünler var bugün aksam bitiyor haftaya istanbula gidiyoruz eşimin arkadaslarınla bulusacaz biraz gezelim de kafamız dagılsın herkez umarım iyidir pınar düşük için tahlil yasptıracaktın baslayabildinmi btrklc sen nasılsın canım mehtap hiç haber yok senden merak ettim hepinizi öpüyorum canlarım yeni gelen arkadaslar olmuş geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasın
kıslar uzun zamandır,kk'ya giremedim,daha doğrusu mide bulantısı ve baş dönmesinden dolayı,sürekli yatıyorum..
kıslar hatırlarsanız,düşüklerimin sebebini araştırmış ve heterozigot olduğumu öğrenmiş,göbüşten iğnelerime başlamıştım.10 tane vurduktan sonra,dr dozajını yükseltti.06mm.9 ay boyunca ve RABBİM nasip ederse,doğum yaptıktan sonra 3 hafta daha vuracakmışım bu iğnelerden..
dr her cumartesi kontrola çağırıyor.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN:Saruboceq:,bebişim çok iyi..kalp atışı düzene girmiş, 7 haftamız bitmek üzere.dr 3 haftayıda,atlatırsan riskli dönemin biter dedi.yani 3 ayı doldurunca.
dr iğnelerim için rapor çıkarttı,devlet karşılıyor,yoksa her ay,50 tl tutuyor(sadece iğneler diğer ilaçlarım hariç)neyse dün yine kontrolüm vardı,bebişimin kalp atışını tekrar tekrar gördüm,bu sefer dr banada dinletti.ay kıslar öyle heyecanlandımki anlatamam.daha önceki Hamileliklerimde hiç duymamıştım.o kadar güzel bir duyguki anlatamam.RABBİM hayırlısıyla,bebiş isteyen tüm arkadaşlarıma, bu duyguyu nasip etsin inşallaaaaaahhh:Saruboceq:
kıslar geçmişi okuyamadım:kedi:,çok halsizim.bu arada yeni gelen arkadaşlarımız varsa hepinize geçmiş olsun. RABBİM fazla bekletmeden bebişlerinize kavuşursunuz inşallah:Saruboceq:
ee kıslar sizler nasılsınız..fundaa,nerimaaann,meliikee pınaaarr,makbuleee,.BTRKLC ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım,inşallah iyisinizdir.hepinizi çoookk özlediimm,çoookk Şenizöpüyorum.:1hug:
nilay,aylin, tuğba,burko canlarım sizler uğruyormusunuz bilmiyorum.hepinizi çoookk öpüyorum..Şeniz
kıslar uzun zamandır,kk'ya giremedim,daha doğrusu mide bulantısı ve baş dönmesinden dolayı,sürekli yatıyorum..
kıslar hatırlarsanız,düşüklerimin sebebini araştırmış ve heterozigot olduğumu öğrenmiş,göbüşten iğnelerime başlamıştım.10 tane vurduktan sonra,dr dozajını yükseltti.06mm.9 ay boyunca ve RABBİM nasip ederse,doğum yaptıktan sonra 3 hafta daha vuracakmışım bu iğnelerden..
dr her cumartesi kontrola çağırıyor.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN:Saruboceq:,bebişim çok iyi..kalp atışı düzene girmiş, 7 haftamız bitmek üzere.dr 3 haftayıda,atlatırsan riskli dönemin biter dedi.yani 3 ayı doldurunca.
dr iğnelerim için rapor çıkarttı,devlet karşılıyor,yoksa her ay,50 tl tutuyor(sadece iğneler diğer ilaçlarım hariç)neyse dün yine kontrolüm vardı,bebişimin kalp atışını tekrar tekrar gördüm,bu sefer dr banada dinletti.ay kıslar öyle heyecanlandımki anlatamam.daha önceki Hamileliklerimde hiç duymamıştım.o kadar güzel bir duyguki anlatamam.RABBİM hayırlısıyla,bebiş isteyen tüm arkadaşlarıma, bu duyguyu nasip etsin inşallaaaaaahhh:Saruboceq:
kıslar geçmişi okuyamadım:kedi:,çok halsizim.bu arada yeni gelen arkadaşlarımız varsa hepinize geçmiş olsun. RABBİM fazla bekletmeden bebişlerinize kavuşursunuz inşallah:Saruboceq:
ee kıslar sizler nasılsınız..fundaa,nerimaaann,meliikee pınaaarr,makbuleee,.BTRKLC ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım,inşallah iyisinizdir.hepinizi çoookk özlediimm,çoookk Şenizöpüyorum.:1hug:
nilay,aylin, tuğba,burko canlarım sizler uğruyormusunuz bilmiyorum.hepinizi çoookk öpüyorum..Şeniz
Mehtap canım çok sevindim bu haberlere ne zamandır görünmüyordun çok şükür güzel haberlerle geldin. İnşallah sonuna kadar da böyle gidecek.kıslar uzun zamandır,kk'ya giremedim,daha doğrusu mide bulantısı ve baş dönmesinden dolayı,sürekli yatıyorum..
Heterozigot bir rahatsızlık değil. Rahatsızlık kan pıhtılaşması. Eğer bu durum hem anneden hem de babadan gelen iki çift kromozomda da varsa homozigot yalnızca birinde varsa heterozigot deniyor. Mehtapgülünün de tekrarlayan düşükleri olduğu için sebebini araştırmaya yönelik test yaptırdı ve kan pıhtılaşması çıktı.Sadece tek gen bu özelliği gösterdiği için heterozigot oluyor onunkisi.kızlar hetarazigot ne demek nasıl bir rahatsızlık , hergünmü igne vuruluyor merak ettim benimde bebeklerimin kalbi atmadıgından alınıyor
osmakcım canım ben düşüklere yönelik tahlillerimi yaptırmıştım bir sebep çıkmadı, en son eşimle bana genetik test yaptırıcaz, kromozomlara baktırıcaz artık, onun için de regl olmayı bekliyorum canım, sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
iyiym canım hiçbir degişiklik yok bende pıhtılaşma çıktı ama dr fazla açıklama yapmadı bide eşimle ikimize olan kromozom testini iptal etti gerek yok dedi anlamadım nedenini şuan herşeyi zamana bıraktık Allah hepimizin gönlüne göre verin rahim içi filmi çekildinmi sen belki rahimde perde vardır kanda birşey çıkmadıysa
Heterozigot bir rahatsızlık değil. Rahatsızlık kan pıhtılaşması. Eğer bu durum hem anneden hem de babadan gelen iki çift kromozomda da varsa homozigot yalnızca birinde varsa heterozigot deniyor. Mehtapgülünün de tekrarlayan düşükleri olduğu için sebebini araştırmaya yönelik test yaptırdı ve kan pıhtılaşması çıktı.Sadece tek gen bu özelliği gösterdiği için heterozigot oluyor onunkisi.
Sende ileri bir araştırma için doktoruna başvurursan sanırım bu testler yapılır. İki ya da daha fazla düşük sonrasında araştırılıyor. Kan pıhtılaşması çıkarsa hamilelikten önce kan sulandırıcı hap hamile kalır kalmazda iğneye geçiliyor.
ööff kimse yok yinee pınar,esra,mehtap gülü,funda,neriman,yeliz,tuğba,osmak nerde bu kknın gülleri
bu arada mehtabım sen neler yapıyorsun
kızlar gelin yaaa...bakın bişey söylicem sizlere
benim işyerinde bi arkadaş var 32 yaşında 2 yıldır bebiş istiyor 1 kez aşılama bir kez tüp denedi diye söylemiştim size tutmadı sonraki ay adet bir gün geçince test yaptı pozitif çıktı neyse birkaç gün sonra kanaması başladı dr gitti düşük tehlikesi varmış ama kan testi normalden çok yüksek çıkmış yani ikiz bebişmiş bir tanesini düşürdü 15 gün yatak istirahati aldı çok şükür öteki nin kalbi güm güm atıyor ne garip değilmi oda ümidi kesmişti tatile gitmeyi planlıyordu boşverdiğim zaman kaldım diyor banada...
esracım birşey olacağını sanmıyorum çok pis değilse deniz girebilirsin bahsettiğim arkadaş tehlike geçti hemen o hafta tatile gitti fethiyeye ama havuza girmedi denize girdi
çok geçmiş olsun canım .bu topikte güzel yazılanları okuyunca moral buluyo insan .umarım bundan sonra senin için hayırlısı olur canım .
hoşgeldin tatlım.hay allah geçmiş olsun,önemli bişi olamamasına sevindim canım allah korumuş.tatil heryerde tatildir olsun canım .bir dahaki sefere gidersiniz inşallah
çok geçmiş olsuun.ay çok üzüldüm gerçekten .genelde 3 düşükten sonra araştırmalar yapılıyo senin testlerin yapıldımı canım.
allah bir daha göstermesin .
Esracım canım iyi olmana sevindim gülüm.doğru söylüyosun vallahi görüşemiyoruz artık .yaz geldi herkes dağıldı.öpüyorum canım dikkat et kendine
arkadaşlarıımmm,nasılsınız? yaz geldi hepimiz dağıldık valla..
ben sıcaklarla boğuşuyorum,evde çıplak geziyorum resmen.geceleri saat başı ayaktayım.bide kayınvaldem kayınbabam yatıya gelecekler 1 haftalığına,istanbulda oturmalarına rağmen.ayy ne yapcam bilmiyorum odamın kapısını kapatıp sıcaktan pişecem sanırım :)
ee sizde ne var ne yok canlarım..
öpüyorum hepinizi...