kıslar uzun zamandır,kk'ya giremedim,daha doğrusu mide bulantısı ve baş dönmesinden dolayı,sürekli yatıyorum..
kıslar hatırlarsanız,düşüklerimin sebebini araştırmış ve heterozigot olduğumu öğrenmiş,göbüşten iğnelerime başlamıştım.10 tane vurduktan sonra,dr dozajını yükseltti.06mm.9 ay boyunca ve RABBİM nasip ederse,doğum yaptıktan sonra 3 hafta daha vuracakmışım bu iğnelerden..
dr her cumartesi kontrola çağırıyor.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN:Saruboceq:,bebişim çok iyi.

.kalp atışı düzene girmiş, 7 haftamız bitmek üzere.dr 3 haftayıda,atlatırsan riskli dönemin biter dedi.yani 3 ayı doldurunca.
dr iğnelerim için rapor çıkarttı,devlet karşılıyor,yoksa her ay,50 tl tutuyor(sadece iğneler diğer ilaçlarım hariç)neyse dün yine kontrolüm vardı,bebişimin kalp atışını tekrar tekrar gördüm,bu sefer dr banada dinletti.ay kıslar öyle heyecanlandımki anlatamam.daha önceki Hamileliklerimde hiç duymamıştım.o kadar güzel bir duyguki anlatamam.RABBİM hayırlısıyla,bebiş isteyen tüm arkadaşlarıma, bu duyguyu nasip etsin inşallaaaaaahhh:Saruboceq:
kıslar geçmişi okuyamadım:kedi:,çok halsizim.bu arada yeni gelen arkadaşlarımız varsa hepinize geçmiş olsun. RABBİM fazla bekletmeden bebişlerinize kavuşursunuz inşallah:Saruboceq:
ee kıslar sizler nasılsınız..fundaa,nerimaaann,meliikee pınaaarr,makbuleee,.BTRKLC ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım,inşallah iyisinizdir.hepinizi çoookk özlediimm,çoookk Şenizöpüyorum.:1hug:
nilay,aylin, tuğba,burko canlarım sizler uğruyormusunuz bilmiyorum.hepinizi çoookk öpüyorum..Şeniz