• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben 3. düşüğümü yaşadığımda sat hesabına göre 8, usg ye göre 7 haftalıktı....
kalp atışı hiç olmamıştı...
az az lekelenmelerim vardı.....
ama düşeceği zaman kanama çoğaldı ve birazda sancı oldu ve düştü...
bu düştüğü anda adetten daha fazla kanamam oldu birde çok sayıda et parçaları düştü bende...hep aynı anda değil ama yaklakış 1-2 saat içinde ayrı ayrı düştü...
ben bunları dr götürmek için bir kapta toparladım....
parçaları çok incelemedim ama içlerinde bir tane bütün yuvarlak bir parça vardı büyüküğü 1 tl den az daha büyüktü....kanlı olduğu için rengini anlamadım....
birde o zaman çok üzgündüm incelemeye elim varmadı....

canım inşallah Rabbim hayırlı, sağlıklı bi şekilde anne olmanı sağlasın ve bidaha bu sıkıntıları çektirmesin inşallah ......

cevabın için çok teşekkürler muhtemelen düşük yapmışım ama anlamamışım demekki.(

gerçi hep aklıma geliyodu ama hiç kondurmadım.......

6 haftalık düşük yaptım kese oluşmuştu ama henüz bebek oluşmamıştı. Düşen parça aynı senin anlattığın gibi ten rengi bir parçaydı ama daha büyüktü. Tek seferde hepsi düştü, kasılmaya benzer ağrılarım oldu düşük yaparken. Bence sen de düşük yapmışsın. Zaten adet gecikmelerinin % 50'si düşükmüş ve kadınlar bunu farketmiyorlarmış bile. Düşük yaptım diye üzülme çünkü düşük hahatlı organizmaları ayıklayarak doğanın dengesini sağlıyor ve bizi ilerde çok çok büyük acılar çekmekten koruyor. İnşallah en kısa zamanda tekrar anne oluruz.

çok teşekkür ederim aslında benden düşen parçada ceviz büyüklüğünde filandı doktoruma o şekilde tarif etmiştim demek üzülmiyim diye bişi söylemedi.....

demekki sağlıklı bi bebek değildiki düşürdüm....

Rabbim sizin de benimde evlat hasreti çeken herkesinde yardımcısı olsun bidaha bu sıkıntıları yaşatmadan sağlıklı gebelikler nasip etsinn.......

canım inşallah Rabbim hayırlı, sağlıklı bi şekilde anne olmanı sağlasın ve bidaha bu sıkıntıları çektirmesin inşallah ......

cevabın için çok teşekkürler muhtemelen düşük yapmışım ama anlamamışım demekki.(

gerçi hep aklıma geliyodu ama hiç kondurmadım.......

amin canım...çok sağol....

evet sende düşük yapmışsın....
bu ilk ve son düşüğün olur inşallah...
rabbim bir daha yaşatmasın...
kısa zamanda bebişine kavuşursun...amin...

amin canım...çok sağol....

evet sende düşük yapmışsın....
bu ilk ve son düşüğün olur inşallah...
rabbim bir daha yaşatmasın...
kısa zamanda bebişine kavuşursun...amin...

çok teşekkür ederim aminnn..... bütün isteyenlere içinde banada Allahım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahhh.... şu mubarek günde RABBİM dualarımızı kabul etsinn.... AMİN

merhabalar ben de yaklaşık bir ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim.kalp atışları yoktu ve kürtaj oldum. ilk hamileliğimdi.çok zor bir durum. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebişlerimizi kucağımıza alırız

bende 2 güm önce bebegımı kaybettim kalbı durmuştu 11 haftalıktı
cok zor bir durum melegim gitti
anneyı bıraktıbu benım ilk gebeliğimdi rabbim hayırlısını versin artık ne diyeyım elden gelen bişey yok ama zor arkadaslar bana hayatımın en güzel 11 haftasını yaşattı bu kadar dedi gitti
rabbim sabır versin ne yapaplım

arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
merhabalar,bende 8 hafytalık bebegimi kaybettim 9 aralık 2009 tarihinde küretaj ile alındı.üzüntünü anlıyorum...çook geçmiş olsun.ben yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz ama gebelik olmadı.küretajdan 2 ay sonra enfeksiyona bağlı minik bir kist olmuştu.ilaç iğne ve hap kullandım . anne olmayı çok istiyorum ................

merhaba, ben de 21 ocak da 8 haftalık bebeğimi kaybederek kürtaj olmak durumunda kaldım. Bebeğin kalp atışları durmuş. ılk gebeliğimdi ve çok istiyorduk. o dönemler baya sancılı geçti ancak sonrasonra kendimi alıştırdım. Çünkü doktorlar bebekte anomali olmazsa ( eğer genetik bir bozukluk yoksa) böyle birşeyin olmayacağını ve ilk gebelikte çok normal olduğunu söyledi. umarım dedikleri gibi olur. şimdi korunma süremiz bitti ve 2,5 aydır korunmuyoruz. ilk iki ay hamile kalamadım. kafama takmamamı söylüyorlar ancak bir şekilde sürekli beynimin bir yerinde duruyor bu düşünce. erken gebelik testi aldım, 2 gün sonra onu yapıcam. umarım pozitif çıkar. Gerçi hatalı sonuç verebiliyorlarmış. sonucu burdan haber veririm sizlere de.

arkadaslar acıl sorum olacak...düşük yaptm tam oluşamadan düştü...ilk denememdı... 17 mayısta kanamam basladı hala devam edıo yaniii 23 gundr kanıyorum ben ....doğum kontrol hapı wermştı dr um işte guya o bıtınce adet olacam falan ama zaten kanıyorum noolcak durum anlamadm..düşük yapıpta çok uzun süre kanayan var mı aranızda....guvenımıde kaybettm ne kdr sure korunmalıyım sızce 4 5 ay iyimi

arkadaslar acıl sorum olacak...düşük yaptm tam oluşamadan düştü...ilk denememdı... 17 mayısta kanamam basladı hala devam edıo yaniii 23 gundr kanıyorum ben ....doğum kontrol hapı wermştı dr um işte guya o bıtınce adet olacam falan ama zaten kanıyorum noolcak durum anlamadm..düşük yapıpta çok uzun süre kanayan var mı aranızda....guvenımıde kaybettm ne kdr sure korunmalıyım sızce 4 5 ay iyimi

öncelikle çok geçmiş olsun....

benim düşüklerde 10 gün kanamam olmuştu...

siizn kanamalar bence doğum kontrol hapından kaynaklanıyor...
bende bir keresinde d.k. hapı kullnırken kanamam kesimemmişti...
bir ay boyunca devam etmişti...

merhaba, ben de 21 ocak da 8 haftalık bebeğimi kaybederek kürtaj olmak durumunda kaldım. Bebeğin kalp atışları durmuş. ılk gebeliğimdi ve çok istiyorduk. o dönemler baya sancılı geçti ancak sonrasonra kendimi alıştırdım. Çünkü doktorlar bebekte anomali olmazsa ( eğer genetik bir bozukluk yoksa) böyle birşeyin olmayacağını ve ilk gebelikte çok normal olduğunu söyledi. umarım dedikleri gibi olur. şimdi korunma süremiz bitti ve 2,5 aydır korunmuyoruz. ilk iki ay hamile kalamadım. kafama takmamamı söylüyorlar ancak bir şekilde sürekli beynimin bir yerinde duruyor bu düşünce. erken gebelik testi aldım, 2 gün sonra onu yapıcam. umarım pozitif çıkar. Gerçi hatalı sonuç verebiliyorlarmış. sonucu burdan haber veririm sizlere de.
Gemiş olsun canım.Hiiç düşünme bak bende çok kafama takmıştım bu benim ikinci gebeliiim benimde 9+3 ken alındı yaşamsal bişi yoktu 1 hafta öle dolaşmışım.Neyse kafaya taktım belirtiler hep hamile gibiydi gecikmşitim ve ben asla gecikmem erken gelir mutlaka ama test yaptım negatif çıktı 5 dakika sonra adet oldum.Demek kendim psikolojik olarak yaptım sonra hiiç düşünmedim hamilelii kafamdan atmaya çalıştım sonra hamile kaldım.Allah hepmize en hayırlısını nasip etsin...
Canım kürtajtada da lohusa sayılırmış insan benim 1 aya kadar nerdeyse lohusa gibi kanamam oldu az az orkidle dolaştm son 4-5 gün peçete koydum sadece.doum kontrol hapı da nie kullanılıosa anlamadım ben kullanmadım sadece ağrı kesici ve antibiyotik verdi.Kanamam bitti adet oldum...
Allah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....

Gemiş olsun canım.Hiiç düşünme bak bende çok kafama takmıştım bu benim ikinci gebeliiim benimde 9+3 ken alındı yaşamsal bişi yoktu 1 hafta öle dolaşmışım.Neyse kafaya taktım belirtiler hep hamile gibiydi gecikmşitim ve ben asla gecikmem erken gelir mutlaka ama test yaptım negatif çıktı 5 dakika sonra adet oldum.Demek kendim psikolojik olarak yaptım sonra hiiç düşünmedim hamilelii kafamdan atmaya çalıştım sonra hamile kaldım.Allah hepmize en hayırlısını nasip etsin...

Canım kürtajtada da lohusa sayılırmış insan benim 1 aya kadar nerdeyse lohusa gibi kanamam oldu az az orkidle dolaştm son 4-5 gün peçete koydum sadece.doum kontrol hapı da nie kullanılıosa anlamadım ben kullanmadım sadece ağrı kesici ve antibiyotik verdi.Kanamam bitti adet oldum...
Allah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....

doktor bende kist tespit ettı ıkı tanede ...polıkıstık over dedı hemen onada nasıl karar werdı bılmıorm..hapı kıstler için wermşşştı..bnm aklım ermıor bu işlereee....

doktor bende kist tespit ettı ıkı tanede ...polıkıstık over dedı hemen onada nasıl karar werdı bılmıorm..hapı kıstler için wermşşştı..bnm aklım ermıor bu işlereee....

ya bu arada dr benı kürtaj etmedii gerke mı görmedı artık bılmıorm...bozulmuş gebelık demiştııı....ben bıda gdcm zaten ama kafamafda takılıor kürtaj sartmıdır.***dıs gebelıktende korkuorm ya göremedyse dıye cunku beta hcg uzuun süre düşmedii..şu an bılmıorm uzun zamandr baktrmadm kanda ama....

Arkadaşlar bilgisi olan bana bi cevap versin lütfen,
ben de boş gebelik yaşadım sanırım çünkü betam uzun süre düşmedi
düştü tekrar yükseldi falan,

fakülteye özel doktora gittim muayne etti parça alacaz dedi
kaç hafta geçti aramadılar arıyorum kanamam var diye
biz size gün verecez diyo profun intörü
kanamam hala durmadı
düşük oldu dediler kanamam vardı siyah ama az üzerine 1 kez de adet oldum
adetim bitti ama hala hergün az az siyah akıntı geliyor

bu ne olabilir düşük sonrası 40 gün akıntı olur diyorlar var mı böle birşey
Allah rızası için bana bi cevap verin

bi de ben korunayım mı şimdi, ama bebek istiyorum
korunmam gerekirmi bi kaç ay mol gebeliğinden sonra???.
.

Son düzenleme:
inşallah Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun..
eskilerden kimler kalmış bakalım ???

Canım merhaba. Eskilerden bir ben varım galiba arada girip bakan. Ben anlamadım hiç kimse gelmiyor enteresan tarafı herkes birden yok olduu.

Benim Ege'm 6 aylık oldu bile.

Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Sen nasılsın canım ? Efecik nasıl?

ya bu arada dr benı kürtaj etmedii gerke mı görmedı artık bılmıorm...bozulmuş gebelık demiştııı....ben bıda gdcm zaten ama kafamafda takılıor kürtaj sartmıdır.***dıs gebelıktende korkuorm ya göremedyse dıye cunku beta hcg uzuun süre düşmedii..şu an bılmıorm uzun zamandr baktrmadm kanda ama....

Her durumda kürtaj yapmıyorlarki benim yaptılar 10. haftama girmiştim kesem büyüktü kendi düşmez die daha küçük olunca hapla felan kendi düşüyor.
Ve kürtjdanda sonra hamile gibi belli bir müddet beta hcg düşmüyormuş.Hatta kontrol etmişlerdi test yapmışlardı kürtajdan sonra kontrole çağırdıında düşmeye başladı mı die...
Bozullmuş gebelik nasıl oluyor bilmiyorum.Benim de bakmıştı hiç bir kan akımı yok yaşam belirtisi demişti bide kesenin zarı bozulmaya başlamıştı,kesem felan bozulmaya başlamıştı.
Allah en kısa zmanda bebişlere kavuştursun her isteyene hayırlısıyla sağlıkla...

arkadaşlar bilgisi olan bana bi cevap versin lütfen,
ben de boş gebelik yaşadım sanırım çünkü betam uzun süre düşmedi
düştü tekrar yükseldi falan,

fakülteye özel doktora gittim muayne etti parça alacaz dedi
kaç hafta geçti aramadılar arıyorum kanamam var diye
biz size gün verecez diyo profun intörü
kanamam hala durmadı
düşük oldu dediler kanamam vardı siyah ama az üzerine 1 kez de adet oldum
adetim bitti ama hala hergün az az siyah akıntı geliyor

bu ne olabilir düşük sonrası 40 gün akıntı olur diyorlar var mı böle birşey
allah rızası için bana bi cevap verin

bi de ben korunayım mı şimdi, ama bebek istiyorum
korunmam gerekirmi bi kaç ay mol gebeliğinden sonra???.
.
geçmiş olsun cnm.endişelenme.olur heralde az az kanama.ben düşük yapmadım.kürtaj oldum.11 haftalık iken.benim 20 güne kadar ara ara geldi akanama ve damlalar.normalmiş.sen başka bi dr görün derim ben.tabi korunmanda lazım.bana 3 ay korunma verdiler.rahim kendini toplasın diye.canını sıkma.bence herşey yolunda....

slm arkadaslar araniza yeni katildim aslinda suan bilmiyorum benkide yanlis yere yaziyorum bunu ama neyse elbet aranizdan birine ulasir bende hepiniz gibi ANNE olmak istiyorum geceleri bebegimin sesiyle uyanmak istiyorum ama malesef benimde 4tane dusugum oldu:( okadar uzgunumki sizlerle paylasmak istedim sizden baska kimse beni anlamaz nede olsa benide araniza alirsaniz sevinirim:)

Back
X