• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Yaptırdım canım ,pıhtılaşma, kromozom, tiroid, rahim filmi ve bir çok test yapıldı ama hiçbirşey çıkmadı sonuçlar temiz çıktı,doktorum önlem amaçlı bu sefer aspirin kullan dedi, ne yapacağımı bu yüzden şaşırdım artık ,hamile kalmaya bunun için korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye.Rabbim büyük inşallah bir daha yaşatmaz, şimdilik umudumu aspirine bağladım inşallah işe yarar.
bendede pıhtılaşma yok...
ama 3. düşükten sonra dr hem kan sulandırıcı iğne hemde aspirin verdi...
kanamam olunca aspirini bırakmıştım ama iğneye hep devam ettim...
benim düşüklerim erken 6-7 haftalık oluyorlardı...
senin biraz farklı ama istersen sende iğneyi bir sor...
ha bu arada konuşmalarımızdan arkadaşlar aspirini yanlış anlayabilir...
bu normal baş ağrısı için içtiğimiz yeşil kablı aspirin değil...
bir kaç çeşidi var ve genelde 100 mg oluyor...
diğeri ise 500mg...
allah korusun sakın hamileliklerde günlük normal aspirin içilmesin...

bendede pıhtılaşma yok...
ama 3. düşükten sonra dr hem kan sulandırıcı iğne hemde aspirin verdi...
kanamam olunca aspirini bırakmıştım ama iğneye hep devam ettim...
benim düşüklerim erken 6-7 haftalık oluyorlardı...
senin biraz farklı ama istersen sende iğneyi bir sor...
ha bu arada konuşmalarımızdan arkadaşlar aspirini yanlış anlayabilir...
bu normal baş ağrısı için içtiğimiz yeşil kablı aspirin değil...
bir kaç çeşidi var ve genelde 100 mg oluyor...
diğeri ise 500mg...
allah korusun sakın hamileliklerde günlük normal aspirin içilmesin...

haklısın canım evet aspirin çocuk aspirini 100mg.ben bu ayrıntıyı gözden kaçırmışım.doktorum şimdilik çocuk aspirini dedi ama hamile kalınca iğneyi verir belki.Artık doktoruma güvenmek istiyorum, daha önce gittiğim doktorlardan hiç memnun kalmadım, bana doğru dürüst yol gösteren bir doktor bulamamıştım ama şimdiki doktorum tekrarlayan düşüklerde uzmanmış onun için artık doktorum ne derse onu yapıcam, yapacak başka birşeyde yok zaten:78:

haklısın canım evet aspirin çocuk aspirini 100mg.ben bu ayrıntıyı gözden kaçırmışım.doktorum şimdilik çocuk aspirini dedi ama hamile kalınca iğneyi verir belki.Artık doktoruma güvenmek istiyorum, daha önce gittiğim doktorlardan hiç memnun kalmadım, bana doğru dürüst yol gösteren bir doktor bulamamıştım ama şimdiki doktorum tekrarlayan düşüklerde uzmanmış onun için artık doktorum ne derse onu yapıcam, yapacak başka birşeyde yok zaten:78:
canım dr çok çok önemli....
benim 4 kaybım oldu ve ne yazıkki güvenebileceğim bir dr a rastlamadım...
seni anlayan ve bu konularda bilgili bir dr buldun mu allahın izniyle gerisi kolay...
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...
canım peki dr un ismi ne ve nerde görev yapıyor...
bende dr araştırıyorum da....

Son düzenleme:

canım dr çok çok önemli....
benim 4 kaybım oldu ve ne yazıkki güvenebileceğim bir dr a rastlamadım...
seni anlayan ve bu konularda bilgili bir dr buldun mu allahın izniyle gerisi kolay...
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...
canım peki dr un ismi ne ve nerde görev yapıyor...
bende dr araştırıyorum da....

canım sen bütün testleri yaptırdın mı?seninde benim gibi nedeni belli olmayan birşey mi ?benim doktorum çapa tıp fakültesinde bülent baysal.çok araştırdım bir iki tane isim vardı aklımda ama en sonunda bülent beye gittim çünkü bir arkadaşım buna gitmiş onunda iki düşüğü vardı hatta kürtaj olurken rahim fazla temizlenmiş , o yüzden gebelik riski çok azdı.bülent beye gitmiş hamile kalma ihtimalin yüzde elli demiş, hamile kaldı doğum yaptı, ilk dört ay sürekli kendi gözetiminde tutmuş,daha sonra tehlike geçince güvendiği başka bir doktor arkadaşına yönlendirmiş, o yüzden bende bu doktoru tercih ettim canım sende gitmek istersen araştır

canım sen bütün testleri yaptırdın mı?seninde benim gibi nedeni belli olmayan birşey mi ?benim doktorum çapa tıp fakültesinde bülent baysal.çok araştırdım bir iki tane isim vardı aklımda ama en sonunda bülent beye gittim çünkü bir arkadaşım buna gitmiş onunda iki düşüğü vardı hatta kürtaj olurken rahim fazla temizlenmiş , o yüzden gebelik riski çok azdı.bülent beye gitmiş hamile kalma ihtimalin yüzde elli demiş, hamile kaldı doğum yaptı, ilk dört ay sürekli kendi gözetiminde tutmuş,daha sonra tehlike geçince güvendiği başka bir doktor arkadaşına yönlendirmiş, o yüzden bende bu doktoru tercih ettim canım sende gitmek istersen araştır
canım benim testlerde yapıldı...görünürde birşey yok...
ben bir de çapada septum ameliyatı oldum...
ama ameliyatıma prof girmemiş uzman dr girmiş...
bizden öğretim üyesi katkı payı almışlardı bu yüzdem ameliayta prof girecek diye biliyordum...
ama proflar sadece özel hastalarına giriyormuş...
hatta benim dosyamdada bület beyin ismi geçiyordu ama girmemiş işte:(
canım peki muayeneyi nerde yapıyor ve ücreti ne kadar...
çok özel değilse cevaplarsan sevinirim...

canım benim testlerde yapıldı...görünürde birşey yok...
ben bir de çapada septum ameliyatı oldum...
ama ameliyatıma prof girmemiş uzman dr girmiş...
bizden öğretim üyesi katkı payı almışlardı bu yüzdem ameliayta prof girecek diye biliyordum...
ama proflar sadece özel hastalarına giriyormuş...
hatta benim dosyamdada bület beyin ismi geçiyordu ama girmemiş işte:(
canım peki muayeneyi nerde yapıyor ve ücreti ne kadar...
çok özel değilse cevaplarsan sevinirim...

cevaplarım canım ne demek, özel muayene yeri var şişlide oradan randevu alıyorsun, yaşadıklarını anlatıyosun ,yaptığın testleri gösteriyorsun muayene ediyor ve izlenmeniz gereken yolu anlatıyor, muayene ücreti 200 tl.çapaya haftada üç gün gidiyor galiba, toplantılara katılıyor bildiğim kadarıyla. benim araştırdığım kadarıyla Bülent bey riskli gebeliklerde , tüp bebekte, tekrarlayan düşüklerde uzmanmış.Aklına takılan soru varsa sorabilisin canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

cevaplarım canım ne demek, özel muayene yeri var şişlide oradan randevu alıyorsun, yaşadıklarını anlatıyosun ,yaptığın testleri gösteriyorsun muayene ediyor ve izlenmeniz gereken yolu anlatıyor, muayene ücreti 200 tl.çapaya haftada üç gün gidiyor galiba, toplantılara katılıyor bildiğim kadarıyla. benim araştırdığım kadarıyla Bülent bey riskli gebeliklerde , tüp bebekte, tekrarlayan düşüklerde uzmanmış.Aklına takılan soru varsa sorabilisin canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

cevapların için çok sağol canım...aklıma birşey takılırsa ben yine sorarım...
canım aslıda bir kaç tane daha dr buldum ama yine hepsi karşıda...
ben anadolu yakasında oturuyorum...
hamile değilken problem değil giderimde hamile kalırsam zor olur...
benim hamilelikleirm zor geçiyor devamlı yatmak zorundayım...
bende şimdiden bir dr bulup hep ona devam etmek istiyorum...
en azından hamile kaldığımdada geçmişimi sıkıntılarımı bilir ve ona göre bir tedavi izler...
ama bulamadım işte...
canım biraz daha araştırayım eğer bu tarafta bulamassam mecbur yine karşı olacak...

bülent bey çapada infertilite bölümünün başkanlarından...
tekrarlayan düşüklerede infertilite bölümü bakıyor...
ben oraya çok gittim ama tabi polikiliniğe yani özele değil...
önceleri hocaların hastanede de özel yerleri varmış galiba....
ama şimdi yok...

muyene 200 tl iyi, fazla değil yani...
bazı profların 350-400 müş...

Son düzenleme:

cevapların için çok sağol canım...aklıma birşey takılırsa ben yine sorarım...
canım aslıda bir kaç tane daha dr buldum ama yine hepsi karşıda...
ben anadolu yakasında oturuyorum...
hamile değilken problem değil giderimde hamile kalırsam zor olur...
benim hamilelikleirm zor geçiyor devamlı yatmak zorundayım...
bende şimdiden bir dr bulup hep ona devam etmek istiyorum...
en azından hamile kaldığımdada geçmişimi sıkıntılarımı bilir ve ona göre bir tedavi izler...
ama bulamadım işte...
canım biraz daha araştırayım eğer bu tarafta bulamassam mecbur yine karşı olacak...

bülent bey çapada infertilite bölümünün başkanlarından...
tekrarlayan düşüklerede infertilite bölümü bakıyor...
ben oraya çok gittim ama tabi polikiliniğe yani özele değil...
önceleri hocaların hastanede de özel yerleri varmış galiba....
ama şimdi yok...

muyene 200 tl iyi, fazla değil yani...
bazı profların 350-400 müş...

Araştır canım, tabiki anadolu yakasında olursa daha iyi olur senin için , hamile kalmadan doktorunu bulman gerçekten çok önemli, dediğin gibi geçmişini bilirse daha iyi takip eder.bülent bey infertilite bölümünde, ben orada muaynene oldum, ücretide gerçekten makul.herhengi bir tahlil yada film olursa çapada ücretsiz yaptırabiliyosun, o yönden avantajlı.hayırlısı olsun canım inşallah en yakın zamanda gönlüne göre uygun bir doktor bulursun bende araştırayım bulursam sana söylerim :34:

Araştır canım, tabiki anadolu yakasında olursa daha iyi olur senin için , hamile kalmadan doktorunu bulman gerçekten çok önemli, dediğin gibi geçmişini bilirse daha iyi takip eder.bülent bey infertilite bölümünde, ben orada muaynene oldum, ücretide gerçekten makul.herhengi bir tahlil yada film olursa çapada ücretsiz yaptırabiliyosun, o yönden avantajlı.hayırlısı olsun canım inşallah en yakın zamanda gönlüne göre uygun bir doktor bulursun bende araştırayım bulursam sana söylerim :34:

canım yani seni çapada mı muayene etti...
daha bir ay olmadı ordaki bir dr a sordum ben...
hocaların burda muyenesi yok dedi...

canım doğrusu benim tercihimde üniv hastanesine bağlı bir hoca olması...
dr olarak ona güvenmeliyim masraf olarakta en azından hastane masrafım olmaz...
yoksa maddi olarak gücümüz yetmez bunlara...

tamam canım bu tarafta iyi bir dr duyarsan beni haberdar et...
çok sevinirim çok sağol canım...

canım yani seni çapada mı muayene etti...
daha bir ay olmadı ordaki bir dr a sordum ben...
hocaların burda muyenesi yok dedi...

canım doğrusu benim tercihimde üniv hastanesine bağlı bir hoca olması...
dr olarak ona güvenmeliyim masraf olarakta en azından hastane masrafım olmaz...
yoksa maddi olarak gücümüz yetmez bunlara...

tamam canım bu tarafta iyi bir dr duyarsan beni haberdar et...
çok sevinirim çok sağol canım...

Yanlış anlattım galiba canım, ben özel muayenesinde muayene oldum 200tl, ama testleriminin hepsini çapada ücretsiz yaptırdım, sadece rahim filmini özelde çektirdim çünkü çapadaki makine bozukmuş, başka masrafım olmadı , yani doktoru seçerken üniv.hastanesine bağlı olmasına dikkat et, masraflar açısından zorlanmıyosun canım.merak etme canım haberdar ederim

Yanlış anlattım galiba canım, ben özel muayenesinde muayene oldum 200tl, ama testleriminin hepsini çapada ücretsiz yaptırdım, sadece rahim filmini özelde çektirdim çünkü çapadaki makine bozukmuş, başka masrafım olmadı , yani doktoru seçerken üniv.hastanesine bağlı olmasına dikkat et, masraflar açısından zorlanmıyosun canım.merak etme canım haberdar ederim
tamam canım şimdi anladım...
yardımalrın için çok sağol....

bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar benim sorunum daha farklı iki düşük yaptım ve birincisi mol...denildi.ikincisinide 4 ay önce kaybettim ve araştırmalar sonucunda bende kan pıhtılaşması varmış ondan böle oluyomuş....yani bir daha hamile kalırsam (inş)hergün günlük iğnem varmış ve bu beni lkorkutuyoo...pskoljim alt üst...benim gibi iğne olan hamileler varmı aranızda merak ediyorum...

bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar benim sorunum daha farklı iki düşük yaptım ve birincisi mol...denildi.ikincisinide 4 ay önce kaybettim ve araştırmalar sonucunda bende kan pıhtılaşması varmış ondan böle oluyomuş....yani bir daha hamile kalırsam (inş)hergün günlük iğnem varmış ve bu beni lkorkutuyoo...pskoljim alt üst...benim gibi iğne olan hamileler varmı aranızda merak ediyorum...

Öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.hiç korkma canım bu iğneleri kullanıp bebeğini kucağına alan pek çok anne var.bende düşük yaptım ama hiçbir nedeni bulunamadı, bir dahaki hamileliğimde bende bebek aspirini kullanıcam.iğne verirmi doktorum bilemiyorum şu an için birşey söylemedi.((kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapan kişilerin paylaşım alanı))böyle bir topik var arkadaşım o topiğe gir oradaki arkadaşlar sana yardımcı olur ve içini rahatlatırlar.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.hiç korkma canım bu iğneleri kullanıp bebeğini kucağına alan pek çok anne var.bende düşük yaptım ama hiçbir nedeni bulunamadı, bir dahaki hamileliğimde bende bebek aspirini kullanıcam.iğne verirmi doktorum bilemiyorum şu an için birşey söylemedi.((kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapan kişilerin paylaşım alanı))böyle bir topik var arkadaşım o topiğe gir oradaki arkadaşlar sana yardımcı olur ve içini rahatlatırlar.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Canım benimde basımdan 2 defa dusuk gecti.Seninki gibi.Birisi mol dü.Beni Ankarada doktorum İntergen diye bir merkeze gönderdi.Onlar dusuk nedenini genetik olarak incelemek için kan aldılar.Esimle benimle görüştüler.Orada doktor Serdar bey beni çok rahatlatti.Şimdi hamileyim.Amniyo sentez yaptılar.Sağlıklı
7 aylık bir bebek bekliyorum.Ankara'da tunali hilmide İntergen .
Durumunuz uygunsa kesinlikle gidin.fiyatlarida cok uygun.gecmis olsun.

Canım benimde basımdan 2 defa dusuk gecti.Seninki gibi.Birisi mol dü.Beni Ankarada doktorum İntergen diye bir merkeze gönderdi.Onlar dusuk nedenini genetik olarak incelemek için kan aldılar.Esimle benimle görüştüler.Orada doktor Serdar bey beni çok rahatlatti.Şimdi hamileyim.Amniyo sentez yaptılar.Sağlıklı
7 aylık bir bebek bekliyorum.Ankara'da tunali hilmide İntergen .
Durumunuz uygunsa kesinlikle gidin.fiyatlarida cok uygun.gecmis olsun.

teşekkür ederim canım, şimdi istanbuldayım burada çapadaki prof. gidiyorum ,şayet burdan bir sonuç alamazsam oraya başvurayım.inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin bebişini canım, genetik testinde herhangi birşey çıktımı?benimde birçok test yapıldı ama hiçbir sorun çıkmadı. yardımın için teşekkürler canım arkadaşım.

merhaba:80: 10 aralık 2010 da 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu çin kürtaj olmuştım. 8 ocak 2011 de kürtajdan 29 gün sonra ilk adetimi oldum.:nazar::nazar: yumurtlama dönemime yakın doktora görüneceğim bakalım rahmim ve yumurtalarım ne durumda diye inşallah Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliği tekrar nasip eder ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz:16:

selam kızlar, üstüne görüyorum sanırken bebeğimi düşürmüşüm,kanamam çok hızlıydı ve rengi parlak kırmızıydı,aynı akşam yoğun bir kan pıhtısı düştü, 2 parçaydı, anlayamadım,bitince kan testi yaptırdm sonuç negatif,ultrasonla baktı doktor içimde hiç bişey yok, belimin o kadar ağrımasının nedeni buymuş,göğüslerimdeki şişkinlik de kanamam olunca birden geçmişti,anlayamamışım, tutunamamış çocuk,rızkı yokmuş bu dünyada napalım, rengim sapsarı olmuştu ve hala belim ağrıyo,doktor 1 ay tekrar hamile kalma, tehikeli olabilir diyo,kimisi gerek yok beklemeye diyo,ik gebeliğimdi bu,bekleyeyim mi sizce

selam kızlar, üstüne görüyorum sanırken bebeğimi düşürmüşüm,kanamam çok hızlıydı ve rengi parlak kırmızıydı,aynı akşam yoğun bir kan pıhtısı düştü, 2 parçaydı, anlayamadım,bitince kan testi yaptırdm sonuç negatif,ultrasonla baktı doktor içimde hiç bişey yok, belimin o kadar ağrımasının nedeni buymuş,göğüslerimdeki şişkinlik de kanamam olunca birden geçmişti,anlayamamışım, tutunamamış çocuk,rızkı yokmuş bu dünyada napalım, rengim sapsarı olmuştu ve hala belim ağrıyo,doktor 1 ay tekrar hamile kalma, tehikeli olabilir diyo,kimisi gerek yok beklemeye diyo,ik gebeliğimdi bu,bekleyeyim mi sizce

çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah, bebeğin kaç haftalıktı canım?bence en az bir ay dinlen rahimin dinlensin sen kendini toparla sonra tekrar denersin.

Back
X