Slm kızlar
çok uzun süre takip etmeme karşın siteye yeni üye oldum.çoğu şeye burdan bakarak bilgi sahibi oldum.10 kasım 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu.doktor 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama ben 5+1 haftalık hamileyim.1 aydan beri bütün tahlillerimi yaptırdım ama genetik tahlilinin sonucunu şubat ayında alıcam.tahliller çıkmadan hamile kaldım şimdi korkuyorum.ya bir şey olursa diye.allahım süpriz bir bebek verdi.sevinmelimiyim üzülmelimiyim şaşırdım kaldım.doktora yarın gidicem ve doktorumun şu an hamile olduğumdan haberi yok.nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum.korkuyorum....

[/Q
selam canımm ayy ne güzel bir haber sevin tabiki.. sonuçta tekrardan hamile aklabilmişsin. kötü düşünme sakınn.. inşallah bu sefer sonuna kadar gelebilceksin.. bende 8 haftalık ken düşük yaptım ama benim bebeğim gelişmediği için düşük oldu.. düşükten sonra bir adet kanamsı bekledim sonra çalışmalara başladım.. ama maalesef 2 ay oldu hala bir şey yokk. bak ne güzel hemen hamile kalabilmişsinnn sakın üzülme olurmu kötü hiç bir şey aklına getirme...