• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

herkes gibi bende artık anne olmak idstiyorum 2.5 yıllık evliyim ve 3 düşüğüm var 8 hafta 9 hafta 6 hafta hep böyle düştüler en son 31 aralıkta oldu. Artık tüm ümidimi kaybettim bi daha hamile kalabilirmiyim ona bile şüpheli bakıyorum doktorlar tatmin edici bi açıklamada da bulunmuyo o kadar kötü hissediyorumki anne çocuk bebek kelimelerine bile tahamül edemez oldum . Hayat hiçte iyi akmıyor şu günlerde...

selam canım inan bi tek sen öyle değilsin bende öyleyim.dediğin gibi çok duymaya başladım hamilelik haberlerini ve benimde canım sıkılıyor..neden benim olmuyor da onların oluyor diyee:(((( inşallah en kısa zamanda bizlerde hamile kalırız

canım ben anlamadım şimdi,birinde 5+1 hamileyim diyosun,diğerinde benim neden olmuyo diyosun,şimdi sen hamile misin değil misin:79:

kürtajdan sonraki ilk adetimi 30. günde oldum:nazar: bugün 12. günümdeyim doktora gittim rahim kalınlığım normalmiş ama yumurtam 13mm miş küçük dedi galiba geç yumurtlayacağım genelde 14. veya 15. gün yumurtlardım ben:26: 2 gün sorna yani 14. günümde tekrar kontol edecek yumurtam kaç mm olmuş diye:97: bu arada adet bittikten sonra biz artık korunmuyoruz doktor birşey demedi güldü çok acelecisiniz dedi :9: haziran ayında smear testim yapılmıştı ama başımdan bir gebelik geçtiği için ve testin üzerinden 6 ay geçtiği için tekrar yaptı testi hamile kalırsan yapamayız diye dedi.:97:

merhaba arkadaşlar ben 8 hafta 2 günlük gebeyim ama cuma günü boş gebelikten dolayı kürtaj olacam çok korkuyorum kürtaj olan arkadaşlar acı hissediyormusunuz:(

merhaba arkadaşlar ben 8 hafta 2 günlük gebeyim ama cuma günü boş gebelikten dolayı kürtaj olacam çok korkuyorum kürtaj olan arkadaşlar acı hissediyormusunuz:(

genel aneztezi ile oldum ve uyandıktan sonra hiçbirşey hissetmedim karnımın boşluğundan başka:58: bayılmam ile ayılmam arası toplamda 40 dk sürdü:97:

ben kürtaj olmadım ama uyutarak yapıyorlarmış ve kısa sürüyormuş. benim bebeğimide gelişmediği için 8 hafta 2 günlükken ilaçla düşürdük. ben çok korktum kürtajdan o yüzden ilaçla olsun dedim... ama çok sancı çektim... korkma normal düşükten daha acısızdır :)))

Slm kızlar
çok uzun süre takip etmeme karşın siteye yeni üye oldum.çoğu şeye burdan bakarak bilgi sahibi oldum.10 kasım 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu.doktor 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama ben 5+1 haftalık hamileyim.1 aydan beri bütün tahlillerimi yaptırdım ama genetik tahlilinin sonucunu şubat ayında alıcam.tahliller çıkmadan hamile kaldım şimdi korkuyorum.ya bir şey olursa diye.allahım süpriz bir bebek verdi.sevinmelimiyim üzülmelimiyim şaşırdım kaldım.doktora yarın gidicem ve doktorumun şu an hamile olduğumdan haberi yok.nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum.korkuyorum....:59:[/Q

selam canımm ayy ne güzel bir haber sevin tabiki.. sonuçta tekrardan hamile aklabilmişsin. kötü düşünme sakınn.. inşallah bu sefer sonuna kadar gelebilceksin.. bende 8 haftalık ken düşük yaptım ama benim bebeğim gelişmediği için düşük oldu.. düşükten sonra bir adet kanamsı bekledim sonra çalışmalara başladım.. ama maalesef 2 ay oldu hala bir şey yokk. bak ne güzel hemen hamile kalabilmişsinnn sakın üzülme olurmu kötü hiç bir şey aklına getirme...

teşekkür ederim canım.benim düşükten önce de 7 aylık ölü doğum yaptım.2 hüsrandan sonra korkmamak elde değil.allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.hamile kalmayı hiç düşünme allahım öyle süprizler veriyor ki.senin için dua edicem.

genel anestezi olacaksan korkulacak bir şey yok.sakın korkma.geçmiş olsun şimdiden.allahım tez zamanda bebek nasip etsin

teşekkür ederim canım.benim düşükten önce de 7 aylık ölü doğum yaptım.2 hüsrandan sonra korkmamak elde değil.allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.hamile kalmayı hiç düşünme allahım öyle süprizler veriyor ki.senin için dua edicem.

maalesef herşey bizler için canım:((( düşünmeyim diyorum ama aklımda başka şey yok ki sürekli hesap yapıyorum sürekli bebek hayalleri kuruyorum. inşallah en kısa zamanda hepimiz bebek sahibi olabilirz. hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün güzel bebklerimiz olur inşallahhhh

çok teşekkür ederim dua edin bana
boş gebelik olduğu kesinleştimi...
geç döllenme falan olabilir...
bazı dr lar bu konunun üzerinde durmayıp hemen ümidi kesebiliyorlar...
son olarak yine muayene olmanızı öneririm eğer kesin sonuç elde ederseniz o zamna kürtaj olun...
allah yardımcınız olsun...

geçmiş olsun arkadaşım...
hamileliğinde hayırlı olsun....
rabbim sağlıcakla kucaklamak nasip etsin....
genetik testlerimi henüz almadık demişsin peki pıhtılaşma testlerini aldınızmı...
kalp durması olayı pıhtılaşma olunca sık görülüyor...

Son düzenleme:
maalesef herşey bizler için canım:((( düşünmeyim diyorum ama aklımda başka şey yok ki sürekli hesap yapıyorum sürekli bebek hayalleri kuruyorum. inşallah en kısa zamanda hepimiz bebek sahibi olabilirz. hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün güzel bebklerimiz olur inşallahhhh

inşallah canım ya.ama sürekli düşünürsen olmaz zamana bırak bence allah vereceği günü bilir yüreğini rahat tut.

son olarak yine muayene olmanızı öneririm eğer kesin sonuç elde ederseniz o zamna kürtaj olun...

hamileliğinde hayırlı olsun....
rabbim sağlıcakla kucaklamak nasip etsin....
genetik testlerimi henüz almadık demişsin peki pıhtılaşma testlerini aldınızmı...
kalp durması olayı pıhtılaşma olunca sık görülüyor...

kan pıhtılaşması için test sonucunu aldık.sonucu doktoruma gösterdim kan pıhtılaşması yok dedi.genetik testi şubat başında çıkacak.doktorum gayet olumlu konuştu.salı günü kalp atışına bakacaz.allahım yardım etsin.

doktorumuz 1 hafta bekledi kesemdede gelişme yoktu yolk kesesini de göremedik dün kürtaj oldum bugün çok iyiyim Rabbim en kısa zaman da bizede bebek nasip eder inşallah

doktorumuz 1 hafta bekledi kesemdede gelişme yoktu yolk kesesini de göremedik dün kürtaj oldum bugün çok iyiyim Rabbim en kısa zaman da bizede bebek nasip eder inşallah
kesede gelişme yoksa yapacak birşey yok...
rabbim bir daha yaşatmasın...

kan pıhtılaşması için test sonucunu aldık.sonucu doktoruma gösterdim kan pıhtılaşması yok dedi.genetik testi şubat başında çıkacak.doktorum gayet olumlu konuştu.salı günü kalp atışına bakacaz.allahım yardım etsin.
anladım canım..

inş kalp atışınıda duyup vakti zamanı gelince sağlıcakla kucaklarsın...

Merhaba arkadaşlar
Ben de 4 aralıkta 2 aylık bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum.Ama doktor anormallik vardı zaten dedi.Eşimdeki varikosele bağladı.Bir kez adet gördüm (kürtajdan 32 gün sonra )Bu ay korunmadık adetim şubatın başında olacak.Ama bi süredir sol kasığımda ağrı var ayrıca nefes darlığı.Sizde de kürtajdan sonra oldu mu bunlar? :26:

Merhaba arkadaşlar
Ben de 4 aralıkta 2 aylık bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum.Ama doktor anormallik vardı zaten dedi.Eşimdeki varikosele bağladı.Bir kez adet gördüm (kürtajdan 32 gün sonra )Bu ay korunmadık adetim şubatın başında olacak.Ama bi süredir sol kasığımda ağrı var ayrıca nefes darlığı.Sizde de kürtajdan sonra oldu mu bunlar? :26:

Ya ben de yakın zamanda düşük yaptım. Ama ara ara kasıkta sancı bende de oluyor. Yumurtalık normal işlevini bulana kadar olur dedi doktor. Nefes darlığını bilemiyorum, psikolojiktir belki. Çok rahatsız edici olursa doktoruna bir danış bakalım.

merhaba ben kasım ayında 9 haftalık bebeğimin kalp atışını hiç duymadan kaybettim.kürtaj olduktan sonra eski adet sancılarım tamamen geçti.doktorlar 3ay bekleyin dediler ama zaman geçmiyo sanki mart veya nisan ayında yine hamile kalmak istiyorum.ama tekrar bişey olurmu diye korkuyorum.insan hiç unutamıyo allah kimseye bu acıyı yaşatmasın isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...

Back
X