• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam canım inan bi tek sen öyle değilsin bende öyleyim.dediğin gibi çok duymaya başladım hamilelik haberlerini ve benimde canım sıkılıyor..neden benim olmuyor da onların oluyor diyee:(((( inşallah en kısa zamanda bizlerde hamile kalırız

bende kasımda bebek hiç gelişmediği ve kalp atışı olmadığından 9haftada kürtaj oldum.hamile birini veya bebek eşyaları satan bi yer görünce bile içi acıyo insanın.sevinçlerimiz kursağımızda kaldığından heralde tez zamanda mutlu haberler alırız umarım..

merhabalar.çarşamba itibariyle bebegimi yavas yavas kaybettim:(( 5 haftalıktı kanamam açıldı ve şükür kürtaja gerek kalmadan düştü:(( çok üzgünüm çok zor birşey.bebegin yeri sağlam değilmiş alt tarafta kalmıs biraz.düşmese bile sağlıklı gebelik olmayacakmış.herşeyde bir hayır vardır dedik.RABBİM en doğrusunu bilir.inşallah en kısa zamanda yine bebişlerimiz olur.hepimiz için dua edeceğim.
bu arada benim bhcg (1 hafta geçmesine rağmen adet tarihim )düşük çıktı 392.bununla da alakalı olabilir.nasip değilmiş.önemli olan bizlerin sağlıgı.ALLAH büyüktür..hayırlısnı nasip etsin hepimiz için.

merhabalar.çarşamba itibariyle bebegimi yavas yavas kaybettim:(( 5 haftalıktı kanamam açıldı ve şükür kürtaja gerek kalmadan düştü:(( çok üzgünüm çok zor birşey.bebegin yeri sağlam değilmiş alt tarafta kalmıs biraz.düşmese bile sağlıklı gebelik olmayacakmış.herşeyde bir hayır vardır dedik.rabbim en doğrusunu bilir.inşallah en kısa zamanda yine bebişlerimiz olur.hepimiz için dua edeceğim.
Bu arada benim bhcg (1 hafta geçmesine rağmen adet tarihim )düşük çıktı 392.bununla da alakalı olabilir.nasip değilmiş.önemli olan bizlerin sağlıgı.allah büyüktür..hayırlısnı nasip etsin hepimiz için.

her şeyin hayırlısı.zor bir durum ama önümüze bakmaktan başka bir şey gelmiyor elden.allahım tez zamanda sağlıklı bebek nasip etsin....

her şeyin hayırlısı.zor bir durum ama önümüze bakmaktan başka bir şey gelmiyor elden.allahım tez zamanda sağlıklı bebek nasip etsin....

amin canım çok sağol.benim merak ettiğim tekrar ne zaman çocuk düşünebilirim doktor yorum yapmadı bu konuyla ilgili.bazı düşük yapan yakınlarım hemen hamile kaldıgını söylüyor 1 ay içinde.düşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormus ben sebebini çok anlamadım ama.tabi ne kadar sağlıklı olur hemen düşünmek emin değilim.hayırlısı.şu kanama bi bitseydi.6. gün bugün.

amin canım çok sağol.benim merak ettiğim tekrar ne zaman çocuk düşünebilirim doktor yorum yapmadı bu konuyla ilgili.bazı düşük yapan yakınlarım hemen hamile kaldıgını söylüyor 1 ay içinde.düşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormus ben sebebini çok anlamadım ama.tabi ne kadar sağlıklı olur hemen düşünmek emin değilim.hayırlısı.şu kanama bi bitseydi.6. Gün bugün.

ben 10 kasımda 9 haftalık düşük yaptım düşükten sonra doktora gittim hemen bütün testleri yaptık ama daha hepsinin sonucu çıkmadan hamile kaldım bizim içinb süprizdi.şu anda 6 haftalık hamileyim.allah her şeyin hayırlısını veriyor korkmuyorum düşün lekelenmem oluyor geçiyor yine de korkmuyorum.allaha sığınmaktyan başka çarem yok.planlayarak yapma bence.biz hep planladık ilk bebeğimi 7 aylık kaybettim 2.9 haftalık.bu plansız oldu bakalım ne olacak.1 ay boyunca dikkat et her şeye üşütme sıkı giyin.sonra düşünebilirsin bence.

ben 10 kasımda 9 haftalık düşük yaptım düşükten sonra doktora gittim hemen bütün testleri yaptık ama daha hepsinin sonucu çıkmadan hamile kaldım bizim içinb süprizdi.şu anda 6 haftalık hamileyim.allah her şeyin hayırlısını veriyor korkmuyorum düşün lekelenmem oluyor geçiyor yine de korkmuyorum.allaha sığınmaktyan başka çarem yok.planlayarak yapma bence.biz hep planladık ilk bebeğimi 7 aylık kaybettim 2.9 haftalık.bu plansız oldu bakalım ne olacak.1 ay boyunca dikkat et her şeye üşütme sıkı giyin.sonra düşünebilirsin bence.

ben dikkat etmedim ayakta geçirdim düşüğümü dün çok rahatsızdım heryerim ağrıyordu bugün daha iyyim antibiyotikte kullanıyorum enfeksiyon olmasın diye.
planlı olmak istemiyorum artık rahat olmak istiyorum.seninde bebişin sağlıklı olur inşallah düşünme öyle düşük falan.ALLAHIM hayırlısını versin.sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin.
kanama tamamen bitince kontrole gitmeyi düşünüyorum hormon testi filan yaptıracagım.bakalım zaman neleri gösterecek.1 hafta önce vardı bugün yok...

merhaba ben kasım ayında 9 haftalık bebeğimin kalp atışını hiç duymadan kaybettim.kürtaj olduktan sonra eski adet sancılarım tamamen geçti.doktorlar 3ay bekleyin dediler ama zaman geçmiyo sanki mart veya nisan ayında yine hamile kalmak istiyorum.ama tekrar bişey olurmu diye korkuyorum.insan hiç unutamıyo allah kimseye bu acıyı yaşatmasın isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...

evet arkadaşım maalesef zaman geçmiyor.. ama Allah sabrını veriyor bende seninle aynı şeyleri yaşadım çok üzüldüm.. ve şimdi olmazsa diye korkuyorumm...

merhabalar.çarşamba itibariyle bebegimi yavas yavas kaybettim:(( 5 haftalıktı kanamam açıldı ve şükür kürtaja gerek kalmadan düştü:(( çok üzgünüm çok zor birşey.bebegin yeri sağlam değilmiş alt tarafta kalmıs biraz.düşmese bile sağlıklı gebelik olmayacakmış.herşeyde bir hayır vardır dedik.RABBİM en doğrusunu bilir.inşallah en kısa zamanda yine bebişlerimiz olur.hepimiz için dua edeceğim.
bu arada benim bhcg (1 hafta geçmesine rağmen adet tarihim )düşük çıktı 392.bununla da alakalı olabilir.nasip değilmiş.önemli olan bizlerin sağlıgı.ALLAH büyüktür..hayırlısnı nasip etsin hepimiz için.

geçmiş olsun canımm. Allah sabır versin sadece şunu düşün bunları yaşayan bitek sen değilsin.. hepimiz aynı acıları paylaştıkk. Güzel rabbim bu günlerimizi aratmasın ve en kısa zamanda sağlıklı bebeişler nasip etsin inşallah

geçmiş olsun canımm. Allah sabır versin sadece şunu düşün bunları yaşayan bitek sen değilsin.. hepimiz aynı acıları paylaştıkk. Güzel rabbim bu günlerimizi aratmasın ve en kısa zamanda sağlıklı bebeişler nasip etsin inşallah

teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun hepinizden.desteğiniz çok önemli bu kötü günleri beraberce atlatalım inşallah ve en kısa zamanda müjdeli haberleri verelim birbirimize.

teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun hepinizden.desteğiniz çok önemli bu kötü günleri beraberce atlatalım inşallah ve en kısa zamanda müjdeli haberleri verelim birbirimize.

aminn canım inşallahh benim düşüğüm kasımda oldu bir adet dönemi bekledim sonra tekrar denemeye başladım ama olmadı bi adet daha geçti şimid hayırlısı bakalım bu sefer umutluyum inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimi veririm..

ben dikkat etmedim ayakta geçirdim düşüğümü dün çok rahatsızdım heryerim ağrıyordu bugün daha iyyim antibiyotikte kullanıyorum enfeksiyon olmasın diye.
Planlı olmak istemiyorum artık rahat olmak istiyorum.seninde bebişin sağlıklı olur inşallah düşünme öyle düşük falan.allahım hayırlısını versin.sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin.
Kanama tamamen bitince kontrole gitmeyi düşünüyorum hormon testi filan yaptıracagım.bakalım zaman neleri gösterecek.1 hafta önce vardı bugün yok...

çok kötü günler atlatım.ama asla yılmadım.7 aylık kaybettiğim bebeğimi asla unutamadım.kocaman olmuştu her şey yolundaydı.hareketleriyle beni benden alıyordu.sevinçten dört köşeydim.16 haziran gecesi herşey ters döndü işte.bebeğimi kaybettim.1 gün sonra karnımda hiç hareket yoktu.kabullenmek istemiyordum.ama hayat devam ediyor.isyan etmedim hiçbir zaman.hep bekledim.bir gün olacak dedim.ve o bir günü bekliyorum allahın izniye.umudunu asla yitirme canım.halimize şükretmekten başka çaremiz yok.sabırla bekle olur mu

çok kötü günler atlatım.ama asla yılmadım.7 aylık kaybettiğim bebeğimi asla unutamadım.kocaman olmuştu her şey yolundaydı.hareketleriyle beni benden alıyordu.sevinçten dört köşeydim.16 haziran gecesi herşey ters döndü işte.bebeğimi kaybettim.1 gün sonra karnımda hiç hareket yoktu.kabullenmek istemiyordum.ama hayat devam ediyor.isyan etmedim hiçbir zaman.hep bekledim.bir gün olacak dedim.ve o bir günü bekliyorum allahın izniye.umudunu asla yitirme canım.halimize şükretmekten başka çaremiz yok.sabırla bekle olur mu

Geçmiş olsun canım, bende 18 haftalık kaybettim, 12 kasımda, acısı tarifsiz imkansız zor, biran önce tekrar bebek sahibi olmak istiyorum ama sanırım biraz geç hamile kalabiliyorum ben, ilk bebeğimde 1 yılın sonunda olmuştu. Benim bu ayki adetim bi acayip geldi, akıntılı şekilde gibi, geçen ay iyi sökülmüştü ama bu sefer şöyle sökülüp gelmedi, akıntılı gibi, yumurta akı kıvamında gibi, iltihap olmasından korktum. Ama yoktur sanırım, antibiyortik falan kullandım, iltihap belirtilerini çok ta taşımıyom. Allahım hayırlar versin.

çok çok geçmiş olsun senin sağlıgına bişey olmamısya önemli olan o.sabır lazım bolca, sakin olup beklemek lazım.ALLAHIN dediği olur.ALLAHIM nasıl bir duygu veriyorsa bize her türlü çektiğimiz acılara rağmen hemen yeniden istiyoruz:)

geçmiş olsun canım, bende 18 haftalık kaybettim, 12 kasımda, acısı tarifsiz imkansız zor, biran önce tekrar bebek sahibi olmak istiyorum ama sanırım biraz geç hamile kalabiliyorum ben, ilk bebeğimde 1 yılın sonunda olmuştu. Benim bu ayki adetim bi acayip geldi, akıntılı şekilde gibi, geçen ay iyi sökülmüştü ama bu sefer şöyle sökülüp gelmedi, akıntılı gibi, yumurta akı kıvamında gibi, iltihap olmasından korktum. Ama yoktur sanırım, antibiyortik falan kullandım, iltihap belirtilerini çok ta taşımıyom. Allahım hayırlar versin.

canım benim allah zamanını bilir de verir.hiç belli olmaz belki hemen verir.her şey de hayır ara.ben öyle yapıyorum.adetin için doktoruna gitmelisin.dikkatli olmak lazım

çok çok geçmiş olsun senin sağlıgına bişey olmamısya önemli olan o.sabır lazım bolca, sakin olup beklemek lazım.allahın dediği olur.allahım nasıl bir duygu veriyorsa bize her türlü çektiğimiz acılara rağmen hemen yeniden istiyoruz:)

evet haklısın.allah hemen vermiyorsa en iyisinin verecektir der arkadaşım.ben de bekliyorum allahım verecek nasip olursa.çektiğimiz acılara değecek en sonunda.bol bol dua etmek lazım

Merhaba Arkadaşlar bende 1 aralıkta 6 haftalık bebeğimi kaybettim.başta çok üzülmüştüm hep sağlıklı ve hayırlısı olsun die dua etmiştim olmadı ama içimde onu hissetmek çok güzel di kürtajdan sonra boşluğunu hissetmek çok zordu hele geceleri eşimin uykuda karnıma dokunması dahada kötüydü ama umudumnuı yitirmedim doktar iki adet döneminden sonra düşüne bilirsiniz dedi ama gene böyle bir durum yaşamaktan korkuyorum eşimde birazdaha bekliyelim diyor çalışıyorum okuyorum planlıda yapmak istemiyorum lütfen siz akıl vrin yardımcı olun bana

merhaba arkadaşlar bende 1 aralıkta 6 haftalık bebeğimi kaybettim.başta çok üzülmüştüm hep sağlıklı ve hayırlısı olsun die dua etmiştim olmadı ama içimde onu hissetmek çok güzel di kürtajdan sonra boşluğunu hissetmek çok zordu hele geceleri eşimin uykuda karnıma dokunması dahada kötüydü ama umudumnuı yitirmedim doktar iki adet döneminden sonra düşüne bilirsiniz dedi ama gene böyle bir durum yaşamaktan korkuyorum eşimde birazdaha bekliyelim diyor çalışıyorum okuyorum planlıda yapmak istemiyorum lütfen siz akıl vrin yardımcı olun bana

canım benim öncelikle geçmiş olsun.allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın sana.sen çocuk istiyorsan planlayarak yapma.bir daha olacak diye bir şey yok.içini ferah tut.ben öyle yaptım bakalım ne olacak.allah hayırlı etsin.iyi düşün iyi olsun

canım benim öncelikle geçmiş olsun.allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın sana.sen çocuk istiyorsan planlayarak yapma.bir daha olacak diye bir şey yok.içini ferah tut.ben öyle yaptım bakalım ne olacak.allah hayırlı etsin.iyi düşün iyi olsun

tşk ederim cnm bende bu cevabı bekliyordum ve bende senin gibi iyi düşünüceğim

Merhaba Arkadaşlar bende 1 aralıkta 6 haftalık bebeğimi kaybettim.başta çok üzülmüştüm hep sağlıklı ve hayırlısı olsun die dua etmiştim olmadı ama içimde onu hissetmek çok güzel di kürtajdan sonra boşluğunu hissetmek çok zordu hele geceleri eşimin uykuda karnıma dokunması dahada kötüydü ama umudumnuı yitirmedim doktar iki adet döneminden sonra düşüne bilirsiniz dedi ama gene böyle bir durum yaşamaktan korkuyorum eşimde birazdaha bekliyelim diyor çalışıyorum okuyorum planlıda yapmak istemiyorum lütfen siz akıl vrin yardımcı olun bana[/QUO

ALLAHIM sabır versin hepimize.aynı duyguları yaşadım bende.aynı şeyi bir daha yaşama korkusu mutlaka olacaktır.ama rahat olmalıyız düşündükçe daha kötü oluyor herşey.

Son düzenleme:
ALLAHIM sabır versin hepimize.aynı duyguları yaşadım bende.aynı şeyi bir daha yaşama korkusu mutlaka olacaktır.ama rahat olmalıyız düşündükçe daha kötü oluyor herşey.[/QUOTE]

amin cnm ama olumlu düşünmeye çalış gayet olumlu olsun herşey hakkımızda hayırlısı inşaallah bizimde kuçaklarımız dolacak.

Back
X