Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

MERHABA ARKADAŞLAR
İKİ TEMMUZDA DOKUZ HAFTALIK BEBEĞİMİ KÜRTAJLA ALDILAR KALBİ DURMUŞTU KONTROLE GİTTİĞİMDE:KÜRTAJ OLDUKTAN SONRA ARALIKLARLA KANAMA GELDİ ON GÜN OLDU VE HALA BİTMEDİ KANAMAM SİZCE NORMAL Mİ?
ikincİ sorum su beN hemen hamile kalmak istiyorUm ilk doktOrum dediki kürtajdan hmn sOnrA istersen çalışmaLara başlayabilirsin sorun yok dedİ tıbbı bir açıklAMa yok dEdi(acıbadem hastanESinden)
mEdical parktaki doktor 15 gün ilşki yok 3 ay da korun dedi?
sizce ne yapmalıyım

canim benim de 6 haftalik gebeligim gelisimi durdugu icin kurtajla sonlandirildi seni cok iyi anliyorum.doktorunun tavsiyesine uy bence psikolojik acidan da rahat ol Allah in takdiri sonucta cok yipratma kendini ben surekli kontrole gidiyorum doktoruma,ikinci gebelik icin her turlu onlemi almak istiyorum sende oyle yap.kanamalarin icin doktora gorun ihmal etme,benim kanamam olmadi ama adetim cok duzensizlesmisti sukur bu ay duzene girdim Allah hayirli evlat nasip etsin isteyen herkese

arkadaşlar fikrinize ve düşüncelerinize ihtiyacım var. 25 nisanda 9 haftalık bebeğimi gelişmediği için kürtaj oldum drum 3yada 4 kere adet gör 3ay geçsin dedi ve ben bu üç ayı hep iple çektim 2 yıldır evliyim ve herkez gibi bende anne olmak istiyorum.sorum şu biyerde kürtaj olup hemen gelen kanı adetten sayılırmıs die okudum benımde 2 gun kanamam gelmişti sonra 40gün gecınce adet oldum ve suan tekrar adetım ılk kanamayı sayarsak suanda 4 kere adet görmüş oldum ve 3 ayımın dolmasına 9 gün kaldı bugun adetim bitiyo çok kararsız kaldım çalişmalara başlasammı die buarada adetimin düzeni hiç bozulmadı butun tahlıllerımde harıka çıktı 2 aydır folık asıt ıcıyorum.gecen druma artık ıstıyorum dedım bayramıda gecır rahat rahat dıyor.tehlıke ıcın dıyıl pskolojık olarak toparlanmak ıcın ama ben hazırım.uzun lafın kısası sızce gecen süre yeterlımı. neolur fıkırlerınızı yada tecrubelerınızı yazınkı ona gore bı yol izliyeyim.korkum tekrar bısı olursa drum bayramı bekle demedımmı derse oluyor.ama benı anlıyacagınıza emınım beklıcek takatım kalmadı.son olarak ılk gebelıgım 9 ay sonra gerceklesmıstı yıne okadar surmesinden korkuyorum cevap veren herkezden allah razı olsun.rabbim hepimizin saglıkla kucaklarını doldursun inş.

bence o kadar korunmana bile gerek yoktu kürtajdan sonra ilk adeti görene kadar korunman yeterli. kendini psikolojik olarak rahat hissediyorsan korunmayın. ben öyle yaptım kürtajdan sonra adeti görene kadar korunduk. adetimi gördüm ondan sonra korunmadık ve şimdi 7. korunmasız ayımdayım :97: hayırlı zamanda gelir bebeğin yani o yüzden endişe etme boş yere de korunarak günlerini geçirme zatenhemen olmuyormuş zaman kaybı olur korunman ben de ilk hamileliğimi 5. korunmasız ayımda elde etmiştim ama bebeğimin 10. haftasında kalbi durdu kürtaj oldum

canım anlamadım kusur bakma kürtajdan sonra ne kadar zamanda hamile kaldın benimde 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu 4 temmuzda kürtaj oldum şimdi beklemeden çalışmalara devam edicem ben.10 gün kanama geldi ve bitti ben korunmasız ilişkiye girdim 15 gün sonra..psikolojik olarak iyiyim allahın takdiri dedim çok üzüldüm ama diğe bebeğim gelince daha çok düzelicem ben bunu düşünerek çıktım yola..ne dersin arkadaşım duruma

geçmiş olsun Allah sabırlar versin canım Allahın takdiri yapacak birşey yok
ben kürtaj olmadan önceki hamileliğime korunmasız ilişkinin 5. ayında ekim 2010da kavuşmuştum . bebeğim 10 haftalıkken aralık 2010 da kalbi durduğu için kürtajla alındı. ilk adetimi ocak 2011 de yani kürtajdan sonra 29. günde oldum. kürtaj sonrası pek kanamam olmadı 1 günlük ped dolduracak kadar kanamam oldu sonra 4-5 gün kadar akıntımın rengi kahvemsiydi. ilk adetimi olana kadar korundum. sonra korunmadım. bu ay 7. korunmasız ayımdayım henüz hamile kalamadım. Allah hayırlı zamanda verir inşallah bekliyorum kısmetimi :97:

en kısa zamanda evladını almak nasip olur inşallah tüm isteyenlere...herhangibir sorun yok dimi? yaş kaç

en kısa zamanda evladını almak nasip olur inşallah tüm isteyenlere...herhangibir sorun yok dimi? yaş kaç

maşallah bende herhangi bir sorun yok diye düşünüyorum ateş ölçme yöntemi ile yumurtlamamı tespit ediyorum. kürtajdan sonra da pıhtılaşma testleri yaptırdım kendime çok şükür temiz çıktı. eşime de geçen hafta spermiyogram testi yaptırdık o da çok şükür temiz çıktı. şimdi bütün bunlara dayanarak içim çok rahat Allah hayırlı zamanı bekliyor diyerekten yumurtlama günlerimi kaçırmadan bekliyorum güzel sonucumu her ay :97: eğer bebeğim yaşasaydı bu ayın ilk haftalarında kucağıma almış olacaktım bebeğimi kısmet değilmiş allah hakkımızda hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah

boşver üzülmeee aklına getrme..eğer hayırlı olsaydı sağlıklı olsaydı o gelirdi dünyaya..rabbim vermediğine göre vardır bildiği sıkma canını..allahın mucizesi bir gün rahmine yerleşecek canım..bnde böle düşünüyorum korunmuyorum kürtajdan 14 gün sonrası bugün..korunmayacağım 3 ay beklemeyeceğimmm

cnm cevabın ıcın tsk ederım dogru soyluyorsun zaman kaybı bakalım hemen olcakmıkı allah senın benım ve tum ısteyenlerın kucagını doldursun

ahhha kader arkadaşlarım geçen sene 4 temmuzda 4. düşüğümü yaptım ve 1 senedirde tekrar hamile kalamadımmmm

canim arastirdilarmi dusuklerin nedeni neymis? herhangi bir tedavi goruyormusun simdi. bende 3 dusuk yasadim, doktora gidip nedenini arastirmak istiyorum. Allahim insallah bizede anne olmayii nasip eder, saglikli hayirli evlatlar verir.

gecmis olsun canim, ben iki ay korunmustum, ucuncu dusugumu yasadim. tabi her insan ayni olacak diye birsey yok, ama doktorumu dinlemistim, o ilk adetini gor ondan sonra denemelere basla demisti, ve o da dustu malesef

merhabalar ben aranızda yeniyim bende tam 6 kez yaşadım bu acıyı 5 kez kürtaj oldum biride kendiliğinden düştü çok acı ALLAH kimseye yaşatmasın ama öyle bir duygu ve istek ki bu şimdi tekrar denemeye karar verdik rabbim bize ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlılklı bebekler versin bu arada benim düşüklerimin sebebi kan pıhtılaşmasıydı sizinkiler ne

ahhha kader arkadaşlarım geçen sene 4 temmuzda 4. düşüğümü yaptım ve 1 senedirde tekrar hamile kalamadımmmm

Allah sabır versin canım 4 düşük dile kolay bu düşükler kaçar haftalıktı? ve aralarında kaç ay vardı çok zor bir durum yaa genelde 2. düşükten sonra araştırılıyor düşük sebebi herhangi araştırma yapılmadı mı :26:

gecmis olsun canim, rabbim birdaha yasatmaz insallah, ve hayirli gebelikler ve dogumlar nasip eder insallah.

Ne cesit testler yapti ve nasil bir tedavi onerdi sana doktor? bende dusukler yasadim ve doktora gitmeyi dusunuyorumda..

gecmis olsun canim, rabbim birdaha yasatmaz insallah, ve hayirli gebelikler ve dogumlar nasip eder insallah.

Ne cesit testler yapti ve nasil bir tedavi onerdi sana doktor? bende dusukler yasadim ve doktora gitmeyi dusunuyorumda..

geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim canım o kadar çok testler yapıldıki ve çokta uzun zaman oldu şimdi hepsi aklıma gelmiyo bi ara bakar sana yazarım aklımda kalanlar protein s,c, 50 ye yakın çeşitli kan tahlilleri ve yine eşimle bana yapılan genetik tahliller sadece bende kan pıhtılaşması çıktı ,ve her hamile kaldığımda hemen doktora gidiyordum bu hastalıkta tedavi her doktorda aynı hemen hemen çünkü ben acaba mı yüzünden 4 doktor değiştirdim.tedavi,kan sulandırıcı iğne,coraspirin ,progestan son ikisinde cortizon bile verdiler ama sonuç yine aynı oldu senin nedenin bellimi?

canim cok gecmis olsun tekrardan, kan pihtilasmasi cok insanda var, ben doktora gittim beni kan tahlillerine gonderecek bir de ultrasound'a sorunun ne oldugunu insallah bulur. Yani birdahaki ayin sonunda belli olacak, bu arada hormon testleri icin regl olmayi bekliyorum, yasimda ilerledi 32 yasina giricem ve endiseliyim, cevre baskisi da cok, stressde var anlayacagin.
sen dusuklerin arasinda ne kadar zaman biraktin? sence normal zaman araligi kac ay olmali?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…