- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.421
geçmiş olsun canım bende 18 haziranda kürtaj oldum benimde düzenliydi 28 günde bir olurdum ama 38 gün oldu fakat ben daha adet olmadım. bugün aradım sorudm dr a bi sorun yok 45 güne kadar bekle dedi ama herkeste aynı olmadığınıda duydum.bende beklemek istemiyorum ama bu ay pıhtılaşma testleri yapılacak o yüzden korundukallah hepimize sağlıklı hayırlısını nasip etsin
sağol canım ilk defa mı kürtaj oldun peki kan pıhtılaşması olduğu nasıl anlaşılıyor bana doktor öle bişi önermedi..kürtaj olurken ölüm nedeni için örnek aldılar bir neden bulamadılar.tabi ki allahtan..ama acaba bende de olabilir mi diye düşündüm şimdi..bu arada geçmiş olsunnn hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bize
sağol canım ilk defa mı kürtaj oldun peki kan pıhtılaşması olduğu nasıl anlaşılıyor bana doktor öle bişi önermedi..kürtaj olurken ölüm nedeni için örnek aldılar bir neden bulamadılar.tabi ki allahtan..ama acaba bende de olabilir mi diye düşündüm şimdi..bu arada geçmiş olsunnn hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bize
bende ocak ayında düşük yaptım ve hiç bişey anlamadan hamile olduğumu öğrendiğim akşam kanamam başladı iki gün sonra düşük yaptım ve ertesi günde kürtaj oldum ve hala her ay acaba bu ay mı diye ümitle bekliyorum Allah'ım kimseye bu tür bi acı yaşatmasın
başına bu durum gelmiş tüm arkadaşlara geçmiş olsun allah bir daha göstermesin diyorum...
ben de ekim ayında düşük yaptım 6 haftalık, kese gözükmemişti,son gidişimde küçük bi kesecik var demişti doktor, ama kanama geldi ve kürtaj yapıldı,şimdi ise 8 aylık hamileyim doğuma 1 ay kaldı, 3 ay korundum,aralıkta korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım,hamileliğin başında yine hep kanamam oldu ama çok sukur bugune geldık,umudunuzu kesmeyın arkadaslar,allah hepınıze en kısa zamanda guzel bır hamılelık nasıp etsın ınsallah.
unutmayın bu durum her kadının basına gelebılıyor,ben de cok uzulmu aglamıstım gunlerce ama ınanın sonra unutacaksınız acıısını
bende ocak ayında düşük yaptım ve hiç bişey anlamadan hamile olduğumu öğrendiğim akşam kanamam başladı iki gün sonra düşük yaptım ve ertesi günde kürtaj oldum ve hala her ay acaba bu ay mı diye ümitle bekliyorum Allah'ım kimseye bu tür bi acı yaşatmasın
insallah canim diyorum ama o gunleri gorebilecekmiyim acaba..Allah bilir
inşallah göreceksin canım,insan inanamıyor hep korkuyor ama geçecek,ben her gece uykudan uyanıp eşime geçecek mi acım,bir daha olmayacak böyle bir şey değil mi diye ağlayarak soruyordum,o da sağolsun hep destek oldu bana,inan çivi çiviyi söküyor, dualarım seninle...
başına bu durum gelmiş tüm arkadaşlara geçmiş olsun allah bir daha göstermesin diyorum...
ben de ekim ayında düşük yaptım 6 haftalık, kese gözükmemişti,son gidişimde küçük bi kesecik var demişti doktor, ama kanama geldi ve kürtaj yapıldı,şimdi ise 8 aylık hamileyim doğuma 1 ay kaldı, 3 ay korundum,aralıkta korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım,hamileliğin başında yine hep kanamam oldu ama çok sukur bugune geldık,umudunuzu kesmeyın arkadaslar,allah hepınıze en kısa zamanda guzel bır hamılelık nasıp etsın ınsallah.
unutmayın bu durum her kadının basına gelebılıyor,ben de cok uzulmu aglamıstım gunlerce ama ınanın sonra unutacaksınız acıısını
ben adet olmak istemiyorum 9 ay boyunca...ben de kürtaj oldum ama korunmadım üzerinden 24 gün geçti inşallah hamileyimdir yaaarkadaşlar 18 haziranda kürtaj olmuştum. 39 gün sonra ilk adetimi oldum. ben çok endişelenmiştim benim gibi olanlar varsa sabredin 40 güne kadar olabiliyor demişlerdi öyleymiş.
beta hcg düştü mü diye test yaptılar canım,düşmezse içerisi tam temizlenmemiş oluyormuş,çok kanamam olmamıştı zaten ,korunmanı tavsiye edrim,sebebi şu ki,keşke 3 yerine 4-5 ay krunsaydım da rahim tam toparlansaydı diyorum simdi,cunku hemen hamıle kaldım ve tutunma asamasında rahım 32 gun kanama yaptıcok uzuldum,yıprandım,ama o psıkolojıyı bılıyorum,ınsan hemen tekrar hamıle kalmak ıstıyor,acısını bır nebze olsun unutmak için,ama dyrum ya doktorunu dınle bence,vucudun toparlansın kı,yenı hamıslıgınde sorun yasama inşallah:)ne güzel bir örneksin sen teşekkür ederim. bütün forumları okudum kürtajdan sonra neler gelebilir başıma diye. doktorum bana da korun dedi ama hiç istemiyorum korunmayı. sana test falan yapmışlarmıydı kürtajdan sonra canım
SLM kızlar bende 2 aylık bebeğimi 4 temmuzda kaybettim.
Hala kendimi toparlayamadım çok kötü Allah hiç kimseye yaşatmasın.
Nerde bi bebek görsem ağlamaya başlıyorun çok ağır geliyor insana.
Dr. 4 -5 ay hamile kalmamam gerektiğini söyledi 1HAFTA KADAR SONRA PATOLOJİ SONUCU NU alıcam umarım kötü bişey yoktur.
Bebeğiimin kalbi durmuş bende çok saçma senaryolar üretiyorum kendi kendime
Bide bende miyom var yaklaşık 3 cm acaba ondan mı yoksa ben bidaha annne olamıycakmıyım die düşünüyorum
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?