Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sağol canım ilk defa mı kürtaj oldun peki kan pıhtılaşması olduğu nasıl anlaşılıyor bana doktor öle bişi önermedi..kürtaj olurken ölüm nedeni için örnek aldılar bir neden bulamadılar.tabi ki allahtan..ama acaba bende de olabilir mi diye düşündüm şimdi..bu arada geçmiş olsunnn hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bize

cnm kan pıhtılaşmasını öğrenmek için yapılan tahliller var. tromboz paneli isimli bir tahlille öğrenebiliyorsun kan pıhtılaşması olup olmadığını.

evet canım ilk hamileliğimdi ilk kez kürtaj oldum. doktorum biraz titiz bide ben çok perişan oldum o günlerde. doktor da normalde 2 veya daha fazla kürtaj,düşükten sonra araştırılıyor ama biz önlem alalım şimdiden bakalım dedi. kan tahliliyle yapılıyor bildiğim. ilk adetini ol gel dedi adet olabilirsem gidicem o zaman ayrıntılı bir cevap verebilirim ne istedi tahlil olarak ne yapıldı diye. ama doktorun bana söylediği sıkıntı,stres,hormonlu gıdalar dan uzak dur. ne kadar mümkünse işte. umarım yardımcı olmuştur :)

geçmiş olsun canım. öğretmenim okuldan bir arkadaşım aynı senin gibi hamile olduğunu öğrendiği gün düşük yapmıştı. şimdi neredeyse 7 aylık hamile. inanıyorum allah bize de nasip edecek

saolun arkadaşlar benim ikinci gebeliğimdi ilk gebeliğimde 7 haftalıkken düşük yapmıştım bu defa gün sayıyodum ağustosun 2 sinde düşük riskim azalıo diye kanama olduğunda bile alacakların hiç düşünmemiştim çünkü kahverengi lekelenme şeklindeydi drlar kahverengi lekelenmelerden korkmayın dio ama ben iki gebeliğimide de kahverengi lekelenmelerle kaybettim nasip deilmiş diorum sabretmeye çalışıyorum zor olsada çabalıyorum

başına bu durum gelmiş tüm arkadaşlara geçmiş olsun allah bir daha göstermesin diyorum...
ben de ekim ayında düşük yaptım 6 haftalık, kese gözükmemişti,son gidişimde küçük bi kesecik var demişti doktor, ama kanama geldi ve kürtaj yapıldı,şimdi ise 8 aylık hamileyim doğuma 1 ay kaldı, 3 ay korundum,aralıkta korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım,hamileliğin başında yine hep kanamam oldu ama çok sukur bugune geldık,umudunuzu kesmeyın arkadaslar,allah hepınıze en kısa zamanda guzel bır hamılelık nasıp etsın ınsallah.
unutmayın bu durum her kadının basına gelebılıyor,ben de cok uzulmu aglamıstım gunlerce ama ınanın sonra unutacaksınız acıısını

insallah canim diyorum ama o gunleri gorebilecekmiyim acaba..Allah bilir

gecmis olsun canim...Rabbim tum anne olmak isteyenlerin kucaklarini saglikli ve hayirli evlatlarla doldurur insallah.
dusugun nedenini ogrenebildinmi canim, bence testleri yaptir, ne olur olmaz diye onlemini al bence bir dahaki gebelikden once.

insallah canim diyorum ama o gunleri gorebilecekmiyim acaba..Allah bilir

inşallah göreceksin canım,insan inanamıyor hep korkuyor ama geçecek,ben her gece uykudan uyanıp eşime geçecek mi acım,bir daha olmayacak böyle bir şey değil mi diye ağlayarak soruyordum,o da sağolsun hep destek oldu bana,inan çivi çiviyi söküyor, dualarım seninle...

canim ben esimi daha cok uzuyorum onun bana destek olmasi bir kenaraa, habire agliyorum..baska yaptigim bisey yok...o da tabi uzuluyor...benim bu halimi gorunce...

arkadaşlar 18 haziranda kürtaj olmuştum. 39 gün sonra ilk adetimi oldum. ben çok endişelenmiştim benim gibi olanlar varsa sabredin 40 güne kadar olabiliyor demişlerdi öyleymiş.

ne güzel bir örneksin sen teşekkür ederim. bütün forumları okudum kürtajdan sonra neler gelebilir başıma diye. doktorum bana da korun dedi ama hiç istemiyorum korunmayı. sana test falan yapmışlarmıydı kürtajdan sonra canım

arkadaşlar 18 haziranda kürtaj olmuştum. 39 gün sonra ilk adetimi oldum. ben çok endişelenmiştim benim gibi olanlar varsa sabredin 40 güne kadar olabiliyor demişlerdi öyleymiş.
ben adet olmak istemiyorum 9 ay boyunca...ben de kürtaj oldum ama korunmadım üzerinden 24 gün geçti inşallah hamileyimdir yaa

beta hcg düştü mü diye test yaptılar canım,düşmezse içerisi tam temizlenmemiş oluyormuş,çok kanamam olmamıştı zaten ,korunmanı tavsiye edrim,sebebi şu ki,keşke 3 yerine 4-5 ay krunsaydım da rahim tam toparlansaydı diyorum simdi,cunku hemen hamıle kaldım ve tutunma asamasında rahım 32 gun kanama yaptıcok uzuldum,yıprandım,ama o psıkolojıyı bılıyorum,ınsan hemen tekrar hamıle kalmak ıstıyor,acısını bır nebze olsun unutmak için,ama dyrum ya doktorunu dınle bence,vucudun toparlansın kı,yenı hamıslıgınde sorun yasama inşallah:)

slm kızlar ben de mart ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum... 10 gün kadar süren kanamadan sonra 26. günde adet oldum doktorum 3 ay korunun dedi biz de öyle yaptık şimdi 10 haftalık hamileyim. bazı arkadaşların yazılarında kürtajdan 1 ay sonra denemelere başladık dediklerini duydum... sağlıklı bir hamilelik için en az 3 ay korunmak gerekiyo bunu söyleyen doktorlara da hayret ediyorum 1 ay yeterli diye nasıl derler aklım almıyo. rahimin toparlanması vücudun kan değerlerinin normale dönmesi için bir ay bana göre hiç yeterli deil. bence acele edilmemeli sonuçta bebek istiyorsak sağlıklı bir hamilelik ve doğum da istiyoruz.

bu mubarek gecede edılen dualar kabul olur ve tum arkadaslar hamıs olup saglıkla bebklerıne kavuusurlar ınsallah,hayırlı ramazanlar diliyorum,,

SLM kızlar bende 2 aylık bebeğimi 4 temmuzda kaybettim.
Hala kendimi toparlayamadım çok kötü Allah hiç kimseye yaşatmasın.
Nerde bi bebek görsem ağlamaya başlıyorun çok ağır geliyor insana.
Dr. 4 -5 ay hamile kalmamam gerektiğini söyledi 1HAFTA KADAR SONRA PATOLOJİ SONUCU NU alıcam umarım kötü bişey yoktur.
Bebeğiimin kalbi durmuş bende çok saçma senaryolar üretiyorum kendi kendime
Bide bende miyom var yaklaşık 3 cm acaba ondan mı yoksa ben bidaha annne olamıycakmıyım die düşünüyorum
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

öncelikle geçmiş olsun. rabbim tekrar yaşatmasın aynı acıyı. ben dört kez kaybettim bebeğimi dile kolay. olumsuz düşünme . Allah'ın izniyle hepimiz bir gün anne olacağız. kendini toparlamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…