- Konu Sahibi minik_kelebek
- #11.581
4+6 iken 3.kürtajımı oldum.ingilterede kendi doktorum yaptı işlemi özel hastanesinde ve güvendiğim koşullarda.işlem öncesi sanırım işlemin kolay olabilmesi için sytotec verdi düşük yapmaya başladım o ilaçla sanırım ve ilaçtan 2 buçuk saat sonra aldı işleme.daha öncekilerde 30 lu günlerimde adetim gelmişti ama bugün 43.gün ve hala gelmedi burada başka bir doktora gittim özel muaynehanesine iyi bir doktora vajinal ultrasonla baktı sağlıklı görünüyo rahim temiz dedi hatta yumurtalarımın yeni yeni oluşmaya başladığını söyledi ısrar ettim rahim filmi çekelim diye gerek yok dedi ben çok ısrar ettim takıntılı olduğumu söyledim ki doktorda beni gayet güzel dinledi içime sindi yani kızlar her soruma cevap verdi ama dediğim gibi ben gerek görsem zaten yapardım dedi ilaç verdi bunu kullan adet olacaksın dedi böyle olan hastalarınız varmı dedim yani adet olamayan çok var 2 ay olamayan bile var normal bi durum dedi sonuçta bir müdahele geçiriyorsunuz dedi ilacımı aldım bugün 1 hafta kullanıcakmışım sonrada gelmek istiyorum dedim doktora gülümsedi bana cep telefonunu verdi aklınıza bişey takılırsa ararsınız dedi çünkü burada bir doktorum yok güvenebileceğim kimsem yok dedim doktora çok anlayışlı davrandı bana telaş etmene gerek yok dedi.kürtajımı yapan doktorumuda aradım rahat ol bi sorun yok dedi ki kürtaj sonrasıda sorun yaşamadım kanamam 1 hafta az az sürdü lekelenme tarzı sonra oda bitti.ne ağrı ne,ne akıntı,nede başka bir sorun yaşamadım enfeksyonu çağrıştıran ama çok telaşlıyım sanki bütün doktorlar yalan söylüyo gibi geliyo zaten bebeğin acısı kalbimde hem işlem öncesi hem sonrası ağlaya ağlaya öldüm.sizin eşleriniz yanınızda hiç olmazsa ama ben yapayalnız kaldım eşim yok zaten artık onu isteyen bi aslı da yok.onun yüzünden geldi başıma bu acılar allah onu cezalandıracak o kadar eminimki.kızlar nolur yazın benim gibi olanlar varmı yada etrafında geç adet olanlar.çok huzursuzum türkiye de yalnızım napıcam bilmiyorum allahtan doktoruma güveniyorum şuanda çok iyi anlayışlı ve dinleyen bir doktor.allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin benim bu acımı dindirsin ama geçmiyo kızlar olmuyo benim acım geçmiyo((
canım benimde 7 eylülde kürtajım oldu uzun uğraşlar sonunda hamile kaldım tüp bebek tedavisyle. Hamilesiniz dediğinde dr allahım dedim herhalde uçuyorum bebeğime dokundum annecim sıkı sıkı tutun orda canıma can kat dedim psikolojım çöktü sonramı sonra ne oldu biliyomusun kontrole gittim rutun bir kontrol dr ilayda hn çok üzgünüm bebeğinizin kalbi durmuş dedi 8+6 günlükdü sonra aldılar bebeğimi genetik incelemeye gönderdiler ve bebeğimde hiç bir sorun yokmuş ve doğsaymış kız olacakmış fakat bendede bi sorun yokmuş genetik anlamda ama eşimde spermde morfolojı sorunu var dr da bununla ilgili bi sorun değil dedi ama benim bebeğimin kalbi durdu gup gup ları sustu bende çok üzüldüm benimde acım geçmedi dinmedi şuanda şukadarlık dı bukadarlıkdı ama canım vakit geçiyo hayat devam ediyo ve meleğim beni cennetde bekliyo beni acılarımızda geçecek zaman erşeye ilaç olacak dönüp yıllar sonra arkamıza baktığımızda o günler neydi be diyeceğiz inş bende biliyorum gelecek meleklerimiz bizi kurtaracak bu sıkıntıdan kib kaderdaşım üzme o güzel gönlünü