• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben de boş gebelik teşhisiyle hamileliğimin 9. haftasında kürtaj oldum.17 aralıkta. şuan beklemedeyim. en az 6 ay dedi doktor.ama ben o kdar beklemek istemiyorum.patoloji sonucumda temiz çıktı. benim durumumda olan var mı?

canım hiç gerek yok beklemene ben beklemedim patololojimde iyi çıktı 100 kadından 25 inde oluyormuş gayet doğal ben ilk adetimden sonra başladım çalışmalar rabbime çok şükür hemen ardından geldi hatta düşük yaptğmda ki ben kürtaj oldum 4 ay sonra geldi ve şuan durumum kızım olacak inş..........
rabbim hepinizin en kısa zamanda yüzünü güldürsün.

ben de biran önce istiyorum bebek sahibi olmak. bekleyerek vakit kaybetmek istemiyorum. bir yandaan da hemen olursa aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. rahim kendini toparlamadan olursa tekrar düşük olur mu diye korkuyorum.

ben de boş gebelik teşhisiyle hamileliğimin 9. haftasında kürtaj oldum.17 aralıkta. şuan beklemedeyim. en az 6 ay dedi doktor.ama ben o kdar beklemek istemiyorum.patoloji sonucumda temiz çıktı. benim durumumda olan var mı?

merhaba arkadaşım ben de 20 aralıkta 7+2 haftasında kürtaj oldum. tabi ilk günler çok zor geçti açıkçası. yaşayan bilir. bana doktor 3 ay sonra görüşelim dedi ama bu arada korun falan demedi zaten ben de korunmayı düşünmüyorum. Allah en hayırlı zamanda tekrar nasip eder ve tamamına erdirir inşallah hepimizinkini. benimde patoloji sonucum temiz çıktı.

bir hususa daha değinmek istiyorum. bu mayıs başından beri ağustosa kadar doktor kapısını aşındırdım. rahim filmi aşılama hepsini denedim olmadı tabi. sonra eşim doktora gitti. varikosel teşhisi konuldu 27 ağustosta ameliyat oldu. bir ay bekledik kendisi iyileşsin diye sonra korunmadık. iyileşmesi zaten 6 ayı bulur diye bebeği hiç düşünmemiştim. bu arada ekim başı gibi bal polen arı sütü verdim eşime. en son adetimde 29 ekimdi. sonra hamile olduğumu öğrendim hiç beklemediğim bir anda hayatıma girdi yavrum ve öğrendikten 3.5 hafta sonra da çıktı hayatımdan. şimdi ben kendim için kürtajdan sonra soğan kürü yapıyorum şuan 9. günü rahimi temizlesin diye. Arı sütü polen ve balı bu sefer ben kullanıyorum. kendimi çabuk toparlayayım ve tekrar hamile kalayım diye.

bunun en iyi reçetesi arkadaşım aslında gerekli tedbirleri aldıktan sonra tevekkül etmek. inan böle düşününce daha mutlu oluyorum..

bende 7. haftada kaybettim bebegimi :(
5 aralikta kürtaj oldum sadece bir gün sürdü kanamam. adet olmadim henüz yarin doktorla randevum var kontrol icin. acaba hamilemiyim diyorum bulantilarim var cünkü.
test yapsam sonuc alabilir miyim ki?

su anda yasadıgım belırsızlık nedenıyle buraya yazmak ıstedım. nerden baslasam nasıl anlatsam bılemıyorum. su an beklemenın ne kadar zor oldugunu görüyorum ve benım gıbı bu belırsızlıgı yasamıs arkadaslarıma ıcımı dokmeyı ıstedım. kımse benı anlamıyor cevremde yasamayan da anlamaz biliyorum. Hikayeme gelınce yaklasık 3 yıldır evlıyım ve ılk gecen sene bebek dusunmeye basladık ve akabınde bende kıst cıktı ve amelıyat olmak zorunda kaldım. tam ıyı oldum derken esımde varıkosel cıktı ve o da amelıyat oldu: onun iyileşmesını beklerken ben mıkrop kaptım tüplerımden ve 1 ay tedavı gordum hastanede.. Kasım ayında tam hersey yoluna gırdı ve ben hamıle oldugumu ögrendım ınanılmaz mutlu oldum ve sevınncım 2 gun surdu.. 2 gunun sonunda kanamam basladı ve dusuk gerceklestı. yasadıdım kımyasal gebelıkmış maalesef.. doktorum korunmana gerek yok dedı akabınde ben yıne hamıle kaldım. su an 6+ 2 deyım ancak bhcg degerım duzensız ve kese yok maalesef. Doktorlar bekleyelım dedı. su an bekliyorum. içimde bı yandan dış gebelık olma korkusu , bı yandan cok ıstedıgım bebegımın gıtme korkusu.. 2 gundur kanamam vardı su an o da kesıldı bhcg degerım dun 130 olculdu. dusuk gerceklesecek dıyor doktorum ama ben korkuyorum ve aynı seyı daha ne kadar daha yasarım ve nasıl yasarım bılmıyorum. Gecen dusugumde 4. 5 haftalık oldugu ıcın cok agrım olmamıstı. bu sefer olur dıye dusunuyorum ama en kotusu yavrumun benden gıdecegını bıle bıle beklemek.. Allah ım kımseyı benım dustugum duruma düşürmesin ve Allahım sızlere de ve bana da yasadıgımız olumsuzlukların ardından nur topu gıbı evlatlar versın..

su anda yasadıgım belırsızlık nedenıyle buraya yazmak ıstedım. nerden baslasam nasıl anlatsam bılemıyorum. su an beklemenın ne kadar zor oldugunu görüyorum ve benım gıbı bu belırsızlıgı yasamıs arkadaslarıma ıcımı dokmeyı ıstedım. kımse benı anlamıyor cevremde yasamayan da anlamaz biliyorum. Hikayeme gelınce yaklasık 3 yıldır evlıyım ve ılk gecen sene bebek dusunmeye basladık ve akabınde bende kıst cıktı ve amelıyat olmak zorunda kaldım. tam ıyı oldum derken esımde varıkosel cıktı ve o da amelıyat oldu: onun iyileşmesını beklerken ben mıkrop kaptım tüplerımden ve 1 ay tedavı gordum hastanede.. Kasım ayında tam hersey yoluna gırdı ve ben hamıle oldugumu ögrendım ınanılmaz mutlu oldum ve sevınncım 2 gun surdu.. 2 gunun sonunda kanamam basladı ve dusuk gerceklestı. yasadıdım kımyasal gebelıkmış maalesef.. doktorum korunmana gerek yok dedı akabınde ben yıne hamıle kaldım. su an 6+ 2 deyım ancak bhcg degerım duzensız ve kese yok maalesef. Doktorlar bekleyelım dedı. su an bekliyorum. içimde bı yandan dış gebelık olma korkusu , bı yandan cok ıstedıgım bebegımın gıtme korkusu.. 2 gundur kanamam vardı su an o da kesıldı bhcg degerım dun 130 olculdu. dusuk gerceklesecek dıyor doktorum ama ben korkuyorum ve aynı seyı daha ne kadar daha yasarım ve nasıl yasarım bılmıyorum. Gecen dusugumde 4. 5 haftalık oldugu ıcın cok agrım olmamıstı. bu sefer olur dıye dusunuyorum ama en kotusu yavrumun benden gıdecegını bıle bıle beklemek.. Allah ım kımseyı benım dustugum duruma düşürmesin ve Allahım sızlere de ve bana da yasadıgımız olumsuzlukların ardından nur topu gıbı evlatlar versın..

denizzeren
bu gün bende bebeğimi düşürdüğümü öğrendim ama allaha şükrediyorum bana daha beterini yaşatmadığı için.forumda dolaşırken görmüşsündür 6-7 aylık bebeğini kaybedenler ölü doğum yapanlar var onların yanında bizim durumumuz o kadar da kötü değil.bende 3 yıllık evliyim mayıs ayında da 9 haftalıkken boş gebelikten dolayı kürtaj olduğum için doktor 1 yıl kesinlikle bebek düşünmeyin dedi.allah yardımcın olsun kendini çok üzmemeye çalış herşeyin hayırlısı

denizzeren
bu gün bende bebeğimi düşürdüğümü öğrendim ama allaha şükrediyorum bana daha beterini yaşatmadığı için.forumda dolaşırken görmüşsündür 6-7 aylık bebeğini kaybedenler ölü doğum yapanlar var onların yanında bizim durumumuz o kadar da kötü değil.bende 3 yıllık evliyim mayıs ayında da 9 haftalıkken boş gebelikten dolayı kürtaj olduğum için doktor 1 yıl kesinlikle bebek düşünmeyin dedi.allah yardımcın olsun kendini çok üzmemeye çalış herşeyin hayırlısı

cok gecmis olsun
nedne bir yil acaba? genelde 2 3 ay korunun yeter diyorlar.erken donem dusuklerinde de adet gorun yeter diyorlar aklim karisti:44: ben aralik basinda dusuk yaptim ve bir ay korundum bu ay biraktim korunmayi

denizzeren

geçmiş olsun. ben de 17 aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum.doktor 6 ay bekleyin dedi.1 yıl beklemeyi düşünüyormusun. ben 6 ay beklemek istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum

banada 6 ay dediler ama ben 3 ay beklicem. zaten korunmadan iki senede anca olmustu onuda 7 haftalikken kaybettim malesef. simdi 3 ay beklicem belki gene anca olur

merhaba hamile olduğumu öğrendiğimde siteye üye oldum ama kısmet böyle yazmakmış :( bende dün bebeğimi düşürdüğümü öğrendim. henuz 7 haftalıktı o yüzden çok şükürki daha beterini yaşamadım haftaya kontrolüm var bakalım ilk ultrasonda kese gözükmüştü dün de doktor hiç gelişmemiş zaten ilk günden beri dedi zaten tutunamamışta :( Allah'ım inşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenere haklarında hayırlısını versin.. Çok üzgünüm Allah beterinden korusun daha büyük olsaydı dahada zor olurdu yine çok şükür ..

merhaba hamile olduğumu öğrendiğimde siteye üye oldum ama kısmet böyle yazmakmış :( bende dün bebeğimi düşürdüğümü öğrendim. Henuz 7 haftalıktı o yüzden çok şükürki daha beterini yaşamadım haftaya kontrolüm var bakalım ilk ultrasonda kese gözükmüştü dün de doktor hiç gelişmemiş zaten ilk günden beri dedi zaten tutunamamışta :( allah'ım inşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenere haklarında hayırlısını versin.. çok üzgünüm allah beterinden korusun daha büyük olsaydı dahada zor olurdu yine çok şükür ..

çok geçmiş olsun, psikoloji çok önemli ben d 20 aralıkta kürtaj oldum. Bugün kahverengi şeklinde akıntım geldi sanıırım adet oluyorum. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

çok geçmiş olsun, psikoloji çok önemli ben d 20 aralıkta kürtaj oldum. Bugün kahverengi şeklinde akıntım geldi sanıırım adet oluyorum. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

roral ben de 17 aralıkta kürtaj oldum.daha adetim gelmedi.seninkiyle yakınmış benim 9.haftada alındı ama kesem küçüktü gelişememiş çünkü.bebekte görünmedi.boş gebelikten kürtaj oldum.ne kadar korunma verdi doktor?

roral ben de 17 aralıkta kürtaj oldum.daha adetim gelmedi.seninkiyle yakınmış benim 9.haftada alındı ama kesem küçüktü gelişememiş çünkü.bebekte görünmedi.boş gebelikten kürtaj oldum.ne kadar korunma verdi doktor?

benim de adetim gelmedi. doktora kürtajdan bir hafta sonra gitmiştim. rahime baktı temiz dedi. 3 ay sonra görüşürüz dedi. korun korunma diye bir şey söylemedi. ben zaten korunmayı düşünmüyorum. bir çok doktor rahim bir sonraki ay kendini toplar diyor. eğer düşük olacaksa bu 6 ay da beklesen hemen de hamile kalsan aynı riskteymiş. o yüzden bende korumayı düşünmüyorum. zaten korunmasız ilişkiye de kürtajdan 22 sonra girdik. adetimi bekliyorum. en kısa zamanda oluruz inşallah

Benim dört buçuk yasında bir oğlum var ikinci oğlumu bes buçuk aylık hamileyken kaybettim bes ay oldu yasasaydı şimdilerde kucağımda olacaktı oğlum hala kardes. İstiyor bende cok istiyorum ama esim istemiyor bu acıyı yasamadan evvel üçüncü diyordu şimdi ikinciye bile yanasmiyor belki zamanla fikirleri değişir diye bekliyorum bakalım

benim de adetim gelmedi. doktora kürtajdan bir hafta sonra gitmiştim. rahime baktı temiz dedi. 3 ay sonra görüşürüz dedi. korun korunma diye bir şey söylemedi. ben zaten korunmayı düşünmüyorum. bir çok doktor rahim bir sonraki ay kendini toplar diyor. eğer düşük olacaksa bu 6 ay da beklesen hemen de hamile kalsan aynı riskteymiş. o yüzden bende korumayı düşünmüyorum. zaten korunmasız ilişkiye de kürtajdan 22 sonra girdik. adetimi bekliyorum. en kısa zamanda oluruz inşallah

Slm bende 10 aralikta. Dusuk yaptim hala adet olmadim ama test yaptim pozifti bende korunmadim simdi doktoruma gitmek icin randevu aldim tam sonucu o zaman alacam

öncelikle geçmiş olsun canım...
bende 9 aralıkta düşük geçirdim benimde 6 haftalıktı...
insan kendini içindeki meleğine o kadar alıştırıyo ki kaybedince yıkılıyo insan...
sanki hala seninle gibi...
bende senin gibi bütün her şeyi saklıyorum...
idrar testimi beta hcg sonuçlarımı ultrason fotolarımı....
alışmak gerçekten zor...
ALLAHIM SABIR VERSİN...:14::14::14:

Bende 10 aralikta dusuk yaptim korunmadim hic simdi test yaptim pozitif doktora gidip ogrenecegiz

yılbaşı gecesi kanamam oldu hastaneye gittiğimde bebeğim duruyodu.
evde hiç kalkmadan yattım ama bebeğim beni bıraktı 6 haftalıktı.
anneciğinin içinde hiçbir parça bırakmadan gitmiş kuzum dr. kürtaja gerek yok dedi.
daha küçücüktü ama ben okadar çok alıştırmışım ki kendimi o bebeğe okadar çok hayaller kurduk ki...
biliyorum herşey allah'tan.mantığım kabul etse de duygularıma söz geçiremiyorum...
:( sadece üzgünüm
şimdi kan testimi sakladığım idrar testimi ve ilk ultrason fotoğraflarını saklıyorum..

benim hikayemsneinkinin aynısı, bende bebeğimi 8 haftalıkken, 6 ocakta kaybettim, kendisi düşmedi kürtaj oldum eve geldiğimde kan testini ultrason fotosunu attım dayanamam bakamam diye, şimdi bin pişmanın, yavrumun nokta gibi gözleri tomurcuk gibi minik kolları vardı, keşke dursaydı da .... ağlıyorum hala 10 gün oldu, allah hepimize sabır versin acısını bitirsin

sevgili deniz bende 10 gün önce bebeğimi kaybettim 3 gün içimde ölü bekledi ve ben bunu biliyordum sonra kendi düşmedi, kürtajla aldılar, acısı büyük seni çok iyi anlıyorum , önce allah'a güvenmek gerek , ben çok ağladım böğüre böğüre ağladım . ama şunu biliyorum ki bu çocuk normal değildi hayırlı değildi bu yüzden Allah onu benden aldı. Şimdi gerekli kontrollerimi yaptıracağım, sonra Allah'tan istemeye devam edeceğim, bide mutlaka kan pıhtılaşması testi yaptır, Ayrıca illa ki bebeğin düşecek diye bir şey yok Allahın mücizesi her an olabilir, Allah sabır versin hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Benim dört buçuk yasında bir oğlum var ikinci oğlumu bes buçuk aylık hamileyken kaybettim bes ay oldu yasasaydı şimdilerde kucağımda olacaktı oğlum hala kardes. İstiyor bende cok istiyorum ama esim istemiyor bu acıyı yasamadan evvel üçüncü diyordu şimdi ikinciye bile yanasmiyor belki zamanla fikirleri değişir diye bekliyorum bakalım

çok zor bir durum. Allah bir daha yaşatmasın. dua etmek gerek. Allah tekrar koysun eşinin kalbine çocuk istemeyi inşallah

Back
X