Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hipotiroid'im yüzünden 7 haftalık bebeğimi düşürdüm.dün ultrasona girdim ve bebekten eser yok,dünyam başıma yıkıldı.

Geçmiş olsun cnm ben de 6 hafta dolmadan kaybettim bebeğimi benim de tsh değerim 0,02 falandı yani çok düşüktü. Doktorlara bakarsan tsh düşüklüğü düşüğe neden olmazmış sadece hamile kalmayı zorlaştırırmış.
Bir an önce düzene girer değerlerin umarım ve sağlıklı bir gebelik ve sonunda bir bebecik sahibi olursun

Allah yardımcınız olsun cnm bu durumlar genelde kendini rahat bırakabilirsen daha rahat olurmuş. İnşallah sağlıkla sıhhatle bir bebeğiniz olur hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınız olur.

Yaparlar yaparlar bebek olunca yaparlar sen yorma kafanı
Doktoruma gittiğimde yumurtan çatlamak üzere önümüzdeki 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi. Dediğin çok doğru o zmanlar bukadar hesap kitap yokmuş hakikaten didik didik edip kurcalayıp duruyoruz biz de ama duramıyor ki insan :)) tabi ama onların yedikleri kadar sağlıklı beslenmiyoruz mesela biz. Folik asit de yokmuş mesela ama sağlıklı doğmuşuz bizler :))
Hakkımızda hayırlısı ...

Çok geçmiş olsun cnm Allah bir daha göstermesin hiçbirimize böyle kayıpları. Yumurtlama gününe dikkat et atlama sakın bence. Allah yardımcımız olsun.

ewt canım allah böyle kayıplar birdaha göstermesin çok zor. Ben yumurtlama günlerimden ziyade adetim bittikten sonra gün aşırı düşükteki gebeliğim 6 ay sonra olmuştu içimden acele etme diyorum ama olmuyor bir an önce anne olmak istiyorum sağlıklı olsunda diyorum 3 ay geç olsun kimi korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalıyor kimide aylar sonra Allah hayırlı evlatlar sağlıklı bebekler nasip etsin bütün anne olmak isteyenlere

Bence doktorunla da bir görüş istersen çünkü bazen erkeğin 1 hafta kadar perhizli olması gerekebiliyor. Yani önemli olan fazla sayıda ilişki değil doğru zamanda ilişki. Kaç kişiyi biliyorum ben sadece 2 sefer beraber olup hamile kalanlar var. Spoşların kalitesini arttırmak da önemli yani ))

Allahim sabrini bol versin
Gecmis olsun cnm
testlerden gectinmi cnm
Sebebi arastirilsin ona gore devam et guzelim

haklısın doktoruma bu konu hakkında sordum oda adetinin başladığı günden sayarak 10 günden itibaren gün aşırıyı önerdi ama tai allah a kalmış birşey. Canım sen istanbuldamısın hangi dr gidiyorsun ben çok doktor değiştirdim ((

Maalesef canım istanbulda değilim inşallah kafana göre bir doktor bulursun bir an önce

Slm kizlar ne var ne yok nasilsiniz
Bugun itibariyle sanirim adet bitti en gec ne zaman
Adet olucam acaba gelsin aralik

kızlar selam nasılsınız.ben bi tuhafım.
bugün tuvalete girdiğim zaman birden uzayan bol miktarda kanamam geldi afedersiniz.
sonra birden bi açıklık hissettim ve ardından lop diye bişey düştü.
baktım et parçasıydı.kan pıhtısı şeklinde değil ama baya baya et parçasıydı.yuvarlak bişeydi
sonra peçeteyle almaya çalıştım sert bişeydi tam tutacakken tekrar düştü ve gitti.
tam inceleyemedim ama böle sanki gözenekli bişeydi.çok korktum hala suratım bembeyaz.
3 4 gündr adetim diye düşünüyorum kanamam fazlaydı ve kırmızıydı.bu sabah biraz kesilmiş gibiyken öğleden sonra bu oldu.
doktoru arayamadım.yarın bi gidicem ama artık doktora gtmekten bıktım.
nette biraz araştırdım ama aklım karıştı.kızlar sizce ben yine düşükmü yaptım.
çünkü 20.gün civarı kanamam kesilmiş gibiyken eşimin ısrarıyla ilişki olmuştu ben hemen kalkıp bişey kalmasın diye uğraştım ama.
sonra benim 10gündür göğüslerim aynı ilk gebeliğimdeki gibi acıyordu pek ihtimal vermemiştim 3 4 gündürde adet oldum diye seviniyordum.
şimdi bu ne.hani öncekinden bişey kaldı desem doktor çok iyi baktı ve tertemiz dedi.o ilişkiden bi kaç gün sonra doktora gittiğimde ise
doktor yumurtan çoktan çatlamış.adet olunca gel atmışmısın diye bakalım dedi.aama yumurtanın boyutu öle 20mmlerde değilde 38mm idi.
yanındaki kız kistmi yazıcam diye sordu hayır bu çatlamış folikül dedi.acaba döllendide boyutu ondanmı büyüdü diyorum.
off çok karışığımmm

Son düzenleme:
nettende bunu buldum benim tarife uyuyor

Vajinal kanama ilk üç aylık dönemde normal bir bulgu değildir. Hamilelikte tüm gebelerin %20’sinde görülebilir. Pek çok
kişinin söylediği üste görme olayı aslında bir adet görme şekli değil,aslında düşük tehditidir. Kanamanın şekli, süresi, miktarı ve rengi kadın doğum uzmanları için yönlendirici olur.Genellikte kanama, yani vajinal kanama başlamadan önce kasık ağrısı görülür. Bu kural değildir ama sıklıkla geçerlidir. İlk oluşan kanama sıklıkla kırmızı bir nokta olarak külotunuza bulaşır. Bunu sıklıkla kahverengi akıntılar izler. Rahimden boşalan kan vajina içerisinde beklerken vajinada bulunan mikroplar tarafından değişime uğratılır, sindirilir ve rengi kahverengiye dönüşür.
Bu beklenen bir olaydır. Kahverengi akıntı, kanamanızın çok az olduğunun bir ifadesidir. Ancak taze, akut kanamanız olmadığı anlamına gelmez. Bazen hamilelikte kanama hızla artar. Bu artış kanamanın tehlikeli olduğunun bir belirtisidir. Vajinadan parça düşürmeye başlamak ise düşük tehlikesinin ciddi bir boyutudur. Ancak kanama ile düşürülen her parça düşük olduğu anlamına gelmez. Düşen parça genellikle kan pıhtısı da olabilir.Bunu anlamak için
düşen parçayı akan suyun altına tuttuğunuzda dağılıp gidiyor ise bu onun kan pıhtısı olduğunu düşündürür. Ancak dağılmayıp daha açık renkli bir et parçasına dönüşüyor ise düşük başlamıştır anlamı oluşmaktadır.Vajinal kanama başladığı andan itibaren hemen kadın doğum uzmanının aramanız gerekir. Aşırı kanama olduğunda bebek zaten kaybedilmiş olabilir.

cm ya nsbhr ne desem bilemedim yaa keske alabilsedin parcayi tuh cnm ya dr temzlenmis desede henuz yara dir rahmin insAllah ole birsey degildir beim sim korunuyor ben dmeden de yaklasmaz yanima
dikkat et guzelim yumurtlma dusukten sonrada devam eder bunu unutma bnm dr rahmi incelerken yumurtlayacagimi soledi o sirada
adet oldum diyorum 39. gun bugun hic kesilmedi lekelenme faat 5 gundur yogun kanma oldu bnde adet diye nitenedirdim bakllim tekrar kahverengi lekelenmeye donustu bir iki gune bitmesini umud ediyorum adet gozuyle bakiyorum bu kanmaya cunku sonraki adette dra gidecegim insallah o zamanda iki ayim dolacak insAllah
zaten pihti olunca hemen daglyor suya tutmaya bile gerek yok elinde dagilmassa embriyodur zaten

nisbhr canım, bende bilemedim ne diyeceğimi. eline aldığında kan pıhtısı olsaydı dağılırdı herhalde, sert birşeydi diyorsun. ne olabilir ki acaba? inş. düşündüğün gibi değildir
acaba doktor ne diyecek, bizide haberdar et.

"Ancak dağılmayıp daha açık renkli bir et parçasına dönüşüyor ise düşük başlamıştır anlamı oluşmaktadır"
benimde böyle oldu. açık renkli bir et parçası düştü ve 3 saniye içinde ağrılarımda kesilmişti.

Eğer düşündüğün gibi düşükse çok geçmiş olsun cnm ya biraz bünyeni dinlendir bence.

çok geçmiş olsun canım yaaaa doktora git bence (

canım yaa çok tuhaftı hala etkisindeyim.yani eğer öncekinden kalmış olsa doktorun görebileceği kadardı.
önce cesaret edemedim almaya midem bulandı onu görünce
sonra peçeteye aldım ama sert bişeydi tam bakacakken acaba aldığım omu diye elimden düştü.
hatta şey gibiydi hani tavuk ciğeri olur onun içinden böyle sivri bişey çıkar adnı bilmiyorum ama sert bişey görünümüde sanki onu anımsatıyordu.
ayrıca normal bi kanama değildi böyle kanama uzaya uzaya baya bi aktı.
uzun zamandır göğüs hassasiyetimin olması falan çok kafamı karıştırdı.bugün doktorumla görüşemedim ama pazartesi kesin gidip sormalıyım ne olduğunu.
bence seninde gelen adetindir.lekelenme bitmeden adet olanlar çok.benimde hiç bitmedi lekelenmem

canım doktora pazartesi gidicem.inşallah değildir.bende emin olamıyorum kafam çok karışık.
allahım yardım etsin.

Eğer düşündüğün gibi düşükse çok geçmiş olsun cnm ya biraz bünyeni dinlendir bence.
çok sağol canım evet ben zaten 3 ay falan dinlenmeyi düşünüyordum.ama eşimin ısrarı ile oldu.ve benim eşim korunmamı istemiyor kendisi zaten korunmazmış
ben aslında o ilişkiden sonra kendimce önlem almıştım.yani hemen kalkıp yıkadım ama olacağı varsa onada bakmıyor okadar yatarız olsun diye olmaz ama hemen kalkarız olur.
kadın olmak çok zor.

çok geçmiş olsun canım yaaaa doktora git bence (

teşekkür ederim canım pazartesi gidicem mutlaka.

sana katiliyorum kadin olmak zor cocuk istiyoruz ikimizde ama benim adam sanyior leylekler getircek hic umrunda degil yumurtalama gunum gelmis olmadik yere küstük simdi diger ayi bekle

sana katiliyorum kadin olmak zor cocuk istiyoruz ikimizde ama benim adam sanyior leylekler getircek hic umrunda degil yumurtalama gunum gelmis olmadik yere küstük simdi diger ayi bekle

canım eğer eminsen yumurtlama gününden eşinle barışmayı denesen olmazmı.
yani şimdi barış sen işin bitince yine küsersin
boşa bir ayı pişman olarak geçirmektense adım atmak daha iyidir.
bebek işinde gurur olmaz hadi git biraz barışmak için çabala.
yada ona açıkça de madem bebek istiyorsun böyle önemli bi günde olay çıkarıyorsun de.
hani durum ne bilmiyorum ama.suç kimse olduğunun bi önemi yokk.

yazdiklarina katiliyorum ama bugun beni toplum icinde bir bozdu onu kaldiramyiorum söyleyecegimi söyledim ama hala sinirliyim ona karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…