- 27 Haziran 2012
- 758
- 1
- 48
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.081
hipotiroid'im yüzünden 7 haftalık bebeğimi düşürdüm.dün ultrasona girdim ve bebekten eser yok,dünyam başıma yıkıldı.
benm 7 düşüğüm var...
en sonuncusu 3 aylıktı..
ve henüz çocugum yok..
6 yıllık evliyim
gerken herşeyi denedik
clexane 0,8x2 kullandım
ama olmadı
6 ay oldu en son düşük yapalı
ve tekrar hamile kalmak istiyorum
ve hiç de doktora gitmeyi düşünmüyorum
ne iğne ne ilç
sadece folic asit
bana akıl verin ne olurr...
düşünemiyorum..
Merhaba kızlar,nasılsınız bakalım.
Bebeğini kaybeden arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize.
Benim bugün kasıklarımda biraz ağrı var,hesaplara göre 2 gün sonra yumurtlicam.sanırım onun belirtisi bu.
inşallah hayırlısıyla bu ay sağlıklı bi hamileliğe ilk adımı atarım.hayırlı bebicikler gelsin inşallah
canım o parça o zamandan kalmamıştır heralde düşükten sonra kanama parçalı oluyo diyolar.
bende de bi parça düştü ama kokusunu farketmedim.
enfeksiyon değildir inşallah,bi doktora görün yine de için rahat etsin.
evet canım bi yolu vardır kocalar yapar işleri meselaaabenimki pek yapmaz ama yaptırcam artık zoorrrla
en iyisi ve garantilisi haftada 3 kere deneme yapmak.hesap yapmadan da olur yaw sanırım
heralde babannem de hesap yapmamıştır 8 taneyi doğururken
çok şey bilmek de kötü bazen
Çok geçmiş olsun cnm Allah bir daha göstermesin hiçbirimize böyle kayıpları. Yumurtlama gününe dikkat et atlama sakın bence. Allah yardımcımız olsun.
ewt canım allah böyle kayıplar birdaha göstermesin çok zor. Ben yumurtlama günlerimden ziyade adetim bittikten sonra gün aşırı düşükteki gebeliğim 6 ay sonra olmuştu içimden acele etme diyorum ama olmuyor bir an önce anne olmak istiyorum sağlıklı olsunda diyorum 3 ay geç olsun kimi korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalıyor kimide aylar sonra Allah hayırlı evlatlar sağlıklı bebekler nasip etsin bütün anne olmak isteyenlere
benm 7 düşüğüm var...
en sonuncusu 3 aylıktı..
ve henüz çocugum yok..
6 yıllık evliyim
gerken herşeyi denedik
clexane 0,8x2 kullandım
ama olmadı
6 ay oldu en son düşük yapalı
ve tekrar hamile kalmak istiyorum
ve hiç de doktora gitmeyi düşünmüyorum
ne iğne ne ilç
sadece folic asit
bana akıl verin ne olurr...
düşünemiyorum..
Bence doktorunla da bir görüş istersen çünkü bazen erkeğin 1 hafta kadar perhizli olması gerekebiliyor. Yani önemli olan fazla sayıda ilişki değil doğru zamanda ilişki. Kaç kişiyi biliyorum ben sadece 2 sefer beraber olup hamile kalanlar var. Spoşların kalitesini arttırmak da önemli yani))
haklısın doktoruma bu konu hakkında sordum oda adetinin başladığı günden sayarak 10 günden itibaren gün aşırıyı önerdi ama tai allah a kalmış birşey. Canım sen istanbuldamısın hangi dr gidiyorsun ben çok doktor değiştirdim((
kızlar selam nasılsınız.ben bi tuhafım.
bugün tuvalete girdiğim zaman birden uzayan bol miktarda kanamam geldi afedersiniz.
sonra birden bi açıklık hissettim ve ardından lop diye bişey düştü.
baktım et parçasıydı.kan pıhtısı şeklinde değil ama baya baya et parçasıydı.yuvarlak bişeydi
sonra peçeteyle almaya çalıştım sert bişeydi tam tutacakken tekrar düştü ve gitti.
tam inceleyemedim ama böle sanki gözenekli bişeydi.çok korktum hala suratım bembeyaz.
3 4 gündr adetim diye düşünüyorum kanamam fazlaydı ve kırmızıydı.bu sabah biraz kesilmiş gibiyken öğleden sonra bu oldu.
doktoru arayamadım.yarın bi gidicem ama artık doktora gtmekten bıktım.
nette biraz araştırdım ama aklım karıştı.kızlar sizce ben yine düşükmü yaptım.
çünkü 20.gün civarı kanamam kesilmiş gibiyken eşimin ısrarıyla ilişki olmuştu ben hemen kalkıp bişey kalmasın diye uğraştım ama.
sonra benim 10gündür göğüslerim aynı ilk gebeliğimdeki gibi acıyordu pek ihtimal vermemiştim 3 4 gündürde adet oldum diye seviniyordum.
şimdi bu ne.hani öncekinden bişey kaldı desem doktor çok iyi baktı ve tertemiz dedi.o ilişkiden bi kaç gün sonra doktora gittiğimde ise
doktor yumurtan çoktan çatlamış.adet olunca gel atmışmısın diye bakalım dedi.aama yumurtanın boyutu öle 20mmlerde değilde 38mm idi.
yanındaki kız kistmi yazıcam diye sordu hayır bu çatlamış folikül dedi.acaba döllendide boyutu ondanmı büyüdü diyorum.
off çok karışığımmm
kızlar selam nasılsınız.ben bi tuhafım.
bugün tuvalete girdiğim zaman birden uzayan bol miktarda kanamam geldi afedersiniz.
sonra birden bi açıklık hissettim ve ardından lop diye bişey düştü.
baktım et parçasıydı.kan pıhtısı şeklinde değil ama baya baya et parçasıydı.yuvarlak bişeydi
sonra peçeteyle almaya çalıştım sert bişeydi tam tutacakken tekrar düştü ve gitti.
tam inceleyemedim ama böle sanki gözenekli bişeydi.çok korktum hala suratım bembeyaz.
3 4 gündr adetim diye düşünüyorum kanamam fazlaydı ve kırmızıydı.bu sabah biraz kesilmiş gibiyken öğleden sonra bu oldu.
doktoru arayamadım.yarın bi gidicem ama artık doktora gtmekten bıktım.
nette biraz araştırdım ama aklım karıştı.kızlar sizce ben yine düşükmü yaptım.
çünkü 20.gün civarı kanamam kesilmiş gibiyken eşimin ısrarıyla ilişki olmuştu ben hemen kalkıp bişey kalmasın diye uğraştım ama.
sonra benim 10gündür göğüslerim aynı ilk gebeliğimdeki gibi acıyordu pek ihtimal vermemiştim 3 4 gündürde adet oldum diye seviniyordum.
şimdi bu ne.hani öncekinden bişey kaldı desem doktor çok iyi baktı ve tertemiz dedi.o ilişkiden bi kaç gün sonra doktora gittiğimde ise
doktor yumurtan çoktan çatlamış.adet olunca gel atmışmısın diye bakalım dedi.aama yumurtanın boyutu öle 20mmlerde değilde 38mm idi.
yanındaki kız kistmi yazıcam diye sordu hayır bu çatlamış folikül dedi.acaba döllendide boyutu ondanmı büyüdü diyorum.
off çok karışığımmm
canım yaa çok tuhaftı hala etkisindeyim.yani eğer öncekinden kalmış olsa doktorun görebileceği kadardı.cm ya nsbhr ne desem bilemedim yaa keske alabilsedin parcayi tuh cnm ya dr temzlenmis desede henuz yara dir rahmin insAllah ole birsey degildir beim sim korunuyor ben dmeden de yaklasmaz yanima
dikkat et guzelim yumurtlma dusukten sonrada devam eder bunu unutma bnm dr rahmi incelerken yumurtlayacagimi soledi o sirada
adet oldum diyorum 39. gun bugun hic kesilmedi lekelenme faat 5 gundur yogun kanma oldu bnde adet diye nitenedirdim bakllim tekrar kahverengi lekelenmeye donustu bir iki gune bitmesini umud ediyorum adet gozuyle bakiyorum bu kanmaya cunku sonraki adette dra gidecegim insallah o zamanda iki ayim dolacak insAllah
zaten pihti olunca hemen daglyor suya tutmaya bile gerek yok elinde dagilmassa embriyodur zaten
canım doktora pazartesi gidicem.inşallah değildir.bende emin olamıyorum kafam çok karışık.nisbhr canım, bende bilemedim ne diyeceğimi. eline aldığında kan pıhtısı olsaydı dağılırdı herhalde, sert birşeydi diyorsun. ne olabilir ki acaba? inş. düşündüğün gibi değildir
acaba doktor ne diyecek, bizide haberdar et.
"Ancak dağılmayıp daha açık renkli bir et parçasına dönüşüyor ise düşük başlamıştır anlamı oluşmaktadır"
benimde böyle oldu. açık renkli bir et parçası düştü ve 3 saniye içinde ağrılarımda kesilmişti.
çok sağol canım evet ben zaten 3 ay falan dinlenmeyi düşünüyordum.ama eşimin ısrarı ile oldu.ve benim eşim korunmamı istemiyor kendisi zaten korunmazmışEğer düşündüğün gibi düşükse çok geçmiş olsun cnm ya biraz bünyeni dinlendir bence.
çok geçmiş olsun canım yaaaa doktora git bence(
sana katiliyorum kadin olmak zor cocuk istiyoruz ikimizde ama benim adam sanyior leylekler getircek hic umrunda degil yumurtalama gunum gelmis olmadik yere küstük simdi diger ayi bekle
canım eğer eminsen yumurtlama gününden eşinle barışmayı denesen olmazmı.
yani şimdi barış sen işin bitince yine küsersin
boşa bir ayı pişman olarak geçirmektense adım atmak daha iyidir.
bebek işinde gurur olmazhadi git biraz barışmak için çabala.
yada ona açıkça de madem bebek istiyorsun böyle önemli bi günde olay çıkarıyorsun de.
hani durum ne bilmiyorum ama.suç kimse olduğunun bi önemi yokk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?