- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.121
Hayırlı bayramlar kızlar
canım naptın gittin mi doktora,ne dedi?
evet zaman geçtikçe saymaya başlıyosun şimdi olsa bilmemkaç aylık olcaktı vs vs
zor bişeymiş gerçekten yaa
canım benim kanama şöyle oldu,
ben kürtaj olmamıştım,düşüğümü öğrenmeden önce 2 gün kırmızı kanamam olmuştu öğrendikten sonra da 3 gün sürdü ve birden kesildi,hiç lekelenme devam etmedi.yani toplam 6 günde falan adet gibi gitmişti.
bu ay böle olabilir canım normaldir sanırım bidahaki ay düzelir kanımca
hayırlısı olsun canım zaten allah korusun bu düşük bile olsa kimyasal gebelik olmuştur.
inşallah hamilelik haberini alırız hayırlısıyla
hayırlı bayramlar
Sen de benim gibi sabırsızsın demekSlm cnm bnde kurtaj olmadim ilacla dusuruldu lekelenmeden itibaren
45. Gun bitti cok sukur bugun gelmedi cok sevindim adetimi bekliycem hemen dra hersey yolunda giderse
Calismaya basliycam insAllah
amin kuzum inşallah olur bu ay hayırlısıyla,dualarım kendim ve isteyen herkes içinbakalim kizlar bu ay tutcakmi dua edin saglikli bir bebisim olsun hayirlisiyla calismalar basladi meyvesini alirmiyim bilmiyorum
Selam kızlar
Yumurtayı 5 gün geçti,az bi kasık ağrım oluyo arada,önceki bebeciğimde de böle olmuştu.O yüzden ağrısın da belli etsin kendini diye dua ediyorum
Sen de benim gibi sabırsızsın demekdoktor bekle demezse zaman geçirme canım.
bekleyip de aynı şeyi yaşamayacağımızın garantisi yok.allah yazmışsa olacak.bu kadar...
inşallah sen de güzel şeyler duyarsın doktordan,ben doktorum beklemene gerek yok dediğinde hamileymişim kadar sevindim nerdeyse
amin kuzum inşallah olur bu ay hayırlısıyla,dualarım kendim ve isteyen herkes için
minikkelebeğimm doktor sana neden bekleme dedi.
bizlere dedi de:26:
ama doktorunun demesi çok iyi olmuş sen zaten beklemek istemiyordunn.
gurbetgüzeli canım kanamanın bitmesine sevindim canım benimde kesildi nasıl mutlu oldum 41gündür ped takmaktan canım çıktı yaaa
çok sinir bi durummmm.sende korunmayacaksın sanırımmm inşallah bu ay güzel haberini allırızz
Koruncam cnm adet gelecek ins gidicem kontrole hersey guzel derse
Saldim cayira mevla bebegimi yollaya diycem
hadi inşallah mevlam ikiz yollaya canım sana
bebişleri 5lersin ozamannn
canım inşallah hislerin belirtilerin seni yanıltmaz bu kadar isterken inşallah kavuşursun bebeğine.sizlerde olmasaniz böyle bebek hevesliyimki kimse bilmiyor burda yaziyorum sade kendimi heveslendirmek istemiyorum ama piskolojiktir diye kafama takmak istemesemde hep su soru acaba??????
ilk hamileligimdede göz kararmasi aniden ayaga kalkinca oluyordu ne alaka diyeceksiniz ama iste beynime anlatamiyorum kasiklarimda cok hafif bir agri ama hayal kirikligi yasamakta istemiyorum bebegimin benden gidisini kan damlasiyla hastanede solugu aldigim gun tuvalete cikinca bir korku sariyor insallah hepimiz atlatiriz bunlari
neden es geçiyor canım değerlendirme şansınız yokmu.Laracim nsbhrcim ins bebeler yola cikar bnm de kasiklarim agriyor yumurtluyom sanirim
Bu ay es gececek
Kiz nerden cikti ikiz bnde diyorum hep ikiz olsun diye
En son drdan cikarken ikizle donucem ins demistim
canım inşallah hislerin belirtilerin seni yanıltmaz bu kadar isterken inşallah kavuşursun bebeğine.
o kötü günler zaten hiçbirimizin anılarından gitmeyecek.ama bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini unutucaz inşallah.
neden es geçiyor canım değerlendirme şansınız yokmu.
ay ne bilim canım yaa içimden bi an öle geçti.
ve sen yalnızım demiştin ya inşallah çifter gelirde kocaman bi ailen olur.
arkadaşlar bende yeni aranıza katılanlardanım...bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben 2 hafta önce gebelik testi yaptığımda 2.pembe çizgiyi görmüştüm hatta inanamadım bikaç farklı testte denedim ve hepsi aynıydı.
ve biz o hafta ev taşıdık falan epey yoruldum arkasından bayram için yola çıktığımızda karnım ve belimin ağrısı iyice arttı.
bayramda hastaneler boş doktor bulamadım acilde kan testi yaptırdım değerimin 21 çıktığını öğrendim ve aynı anda kanamam başladı adet olur gibi 3 gün devam etti.
2 gün sonra doktora gidicem ama böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? sonraki gün evde gebelik testinde negatif çıktı.şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?