Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kizlar pembe akintidan sonra hic ses seda yok yaaa
Affff ya sabirrrrrr

canım yanlış bişey söylemek istemiyorum ama benim geçen hamileliğimde adet tarihimden tam bir hafta önce ilk önc e kehverengi nokta kadar geldi sonra açık pembe 2 gün sürdü sildikçe geliyordu yerleşme kanaması dendi umarım seninkide öyledir ben adet tarihim gelmeden test yaptım çıkmıştı zaten kanama kesilince anlıyon gerip bişeyler olduğunu olumlu sonuçlarla gel canım seninkide benziyor yerleşme kanamasına

Ben 23. Gun uzere adet oldum bugun bakalim nasil seyredecek
nasil gececek merak icindeyim
pazartesi gunu icin randevu alirim drdan
iyi haberle donmek nasip olsun insAllah
Hepimizin Yolu acik olsun kizlar insAllah

canım sen kürtaj olmuştun değil mi? yoksa düşük müydü? kusura bakma canım epeydir gelemeyince aklımdan gitmiş.
baharın dediği gibi yerleşme olabilir mi acaba, eğer korunmadıysanız. biz korunuyorduk ama...

çok ilginç bir gelişme yaşıyorum şuan. aylardır ilkkez bu ay adetimi
sevinçle ve dört gözle bekliyordum,çünkü adetten sonra hemen korunmayı bırakacaktık.
ama nerdeyse bir haftadır çok az lekelenme şeklinde seyir etti. pek şüphelenmemiştim,
korunduğumuz halde yinede acaba dedim ve test yaptım dün akşam. silik çıktı 2. çizgi.
çok şaşırdım. sevinemedim bile.bu sabah tekrar yaptım, yine silik çizgi.

nasıl olur? aylarca korumadığımız halde olmamıştı, şimdi korunuyoruz
ama böyle bir sonuç, yanlıştır belki diyorum içimden ama yinede silik çizgi oldukça kuvvetli bir belirti.
ve sabahtan beri ağrılı bir kanama var, yani adet oluyorum sanardım eğer silik çizgileri görmeseydim.

hamileliğimde de iki gün lekelenme olmuştu sonra bitmişti. bu sefer lekelenme uzun sürdü ve bu sabah da kanama başladı.

hiç sevinemedim silik çizgiyi gördüğüme (belkide testler yanlıştır)

cidden çok şaşkınım, korunduğumuz halde,hadi sürpriz oldu bebek oldu diyelim, bu seferde kanama aklıma tek gelen şey yine düşük oluyor sanırım

kan testi için akşama gideceğiz.

canım inşallah hayırlısı olur hakkınızda...

cok sukur kanma basladi bugun ve haftaya cuma hastaneden randevu aldim insAllah herseyy duzene girecek bekleme derseki iki ay gecmis olacak salacam cayira mevalm gayira esimde trye gidecek geldigi zaman 11. gun oluyor insAllah bide ilk ayda tutarmis Allahimdan umudumu kesmedim insAllah kizimin temiz gonlunun hatirina habibinin hatirina sevdiklerinin hatirina gelcek insAllah
BU ARADA ADACAYI ICIYORUM HEM SÖKTUIRMESI ICIN HEMDE KOLAY GEBELIK ICIN..............................

iki sefer bebek kaybettim birincide kanma baslmadi ilacla dusuruldu
ikincide kanam basladi ve ilac yardim etsin beklemeyim diye ilac kullnadim canm yaklasik kanma 45 surdu son 10 gun siddetlendi
ve bitti biteli 13 gun olmustu ve dun pembe lekelenme geldi
cnm ya senin durumda karsik esin geri cekilme ilemi korunuyordu o zamn suphelenebilirsin
hadi gözün aydın canımmm inşallah doktorundan da güzel şeyler duyarsınn.

çokk ii canımm bak endişelendiğin gibi olmadııı herşey yolunda maşallahhhh.
allah yardımcın olsun canımmmmm

sen 23.günmü adetim geldi dedin canım.
hani aklını karıştırmayım ama devamı gelmezse ve korunmadıysanız yerleşme olabilirmi acaba.
eğer bi kaç gün daaha devamı gelmezse bi tuhaflık var demek.

cnlarim evet pembe leke geldi dedim korunduk hemde esim takke ile korundu takkesiz cikmadi arenaya iste
hamile olamam dedim bekleyecektim ve bugun kirmiziyi gordum cok sukur adacayini icmye basladim bide bunun yaninda incir ve hurma yiycem zaten haftya cuma yumurtalarin dumunuda sorarim ne zaman catlayacagini falan esimde 12. gun trden gelmis oluyor bide tutarsa tabi drun korunmayi birakin derse ins icim temizlenirde hayirlisi diyorum ins

hayırlısı olsun canıım umarım yavrularımız bizi bekletmeden sağlıkla gelirler inş ....

bende dünden önceki gun düşük yaptım arkadaşlar daha 5 haftalıktı.

ah canım yaa geçmiş olsun allah sabır versin ama düşünüp te psikolojini bozma öyle veya böyle başımıza gelceği varmış inşallah bundan sonra hayırlı ve sağlıklı gebelikler geçirir, sağlıkla kucağımıza alırız.

hayırlısı böyleymiş diye düşünmeye çalış...

canım öncelikle geçmiş olsun bende 5 haftanın içindeyken ekim 10 kaybettim geçtiğimz ay şuan moralin çok bozuk ama inanki geçiyor çünkü çok erken farkedildi hamileleğin ortasına gelipte kayybetmek çok daha kötü şuan ki durumun nasıl kürtaja gerek görüldü mü

canim basta cok gecmis olsun en once kendini yargilama neyi yanlis yaptimda böyle oldu diye olacaklarin onune gecemiyoruz malesef güclü olmaya calis cok üzüldüm allah en kisa zamanda tekrar bu mutlulugu yasatsin

kizlar bugun dr de kontrole gitim kasik agrilarim icin biliyorsunuz zaten icime dogmustu hamilemiyim diye hamileyim regl im iki gun gecmisti nasil mutlu oldum anltamam cok mutluyum allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin

arkadaşlar, hamile değilmişim. akşam gittik kan tahlili için, 0.1 çıktı sonuç. kimyasal gebelikten fln şüphelenmiştim, sonucun 0 olmasına bu kadar sevineceğimi bilmiyordum
idrar testinin yanlış çıktığını okumuştum burada ama benim başıma gelmez diyordum.
düşük ve yanlış idrar testinden sonra herşey başıma gelebilir diyorum artık

gurbetgüzeli seninde gözünaydın canım, bende şu adetten sonra saldım çayıra mevlam kayıra valla :) dediğin gibi, doğal yolla korunuyorduk, ve %90 emindik korunduğumuza. neyse zaten idrar testi yanlışmış demekki. korunmamız işe yaramış.

ilimonn canım sanada çok geçmiş olsun. inş. doğru vakitte tekrar anne olursun.

lara62, gözünaydın canım, Allah yar ve yardımcın olsun, kolay doğumun olsun inş.

Son düzenleme:
kizlar bugun dr de kontrole gitim kasik agrilarim icin biliyorsunuz zaten icime dogmustu hamilemiyim diye hamileyim regl im iki gun gecmisti nasil mutlu oldum anltamam cok mutluyum allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin

ayyyy laracımmm ne güzel haber buuuu kızının kardeşi geliyorrr süpperrrr sağlıcakla kucağına al inşallah canımbenimm
ya çok mutlu oluyorumm sizlerden bu haberleri alıncaaa
sen kaç ay korunmuştunnn canımmmm .
ay bende sabırsızlanıyorummmm aralık gelsinnnnnnnnn

Son düzenleme:

ohh şükür canım neyseki değilmiş..
allah yaşatmasın psikolojik olarak zor olurdu.
bu ay başlıycakmısın çalışmalaraaa

ii bari canım sökülmesi ii olmuşş.hadi yeni dönemin hayırlı olsun
bebişin bu ay gelsin inşallah hayırlısıyla

allah yardımcın olsun canım bizlerde yaşadık çok zor bi durum ama inan acın zamanla geçecek.
hele ki tekrar gebe kaldığında tamamen unutacaksın.

ben bir ay korundum dr ilk ay dedi baslayabilirsin diye ama zaten tutmadi ilk adeten sonra tutu anlayacagin bugun dr a gitigimde ultrasalden bakinca rahim cok güzel görünüyor dedi ben bekliyorum kese falan görücek hamilesin diye hic bir sey söylemedi tam cikmaya yakin idrar testini hemsire söylemeyi unutmus hamilesin positiv cikmis diyince nasil mutlu oldum anlatamam hadi kizlar allah hepimize saglikli bebeler almayi nasip etsin kucagimiza

ayyy ne güzel olmuş yaaaa maşallah canımm çok beklemedin
peki neler yaptın.yani bişeye dikkat ettinmi yoksa günaşırımı

ayyy çok sevindim laracım
ne güzel haberler geliyo, darısı hayırlısıya başımıza :)
valla akşam akşam çok mutlu oldum dua et bizim için de hamilelerin duası kabul olur inş...
allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…