Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ya evet bi türlü ikinci çizgi yok ben de bişeyleri yanlış yapıyorum heralde. Ateş ölçmeyi de deniyorum ama o da bi düşük bir yüksek anlamadım ki... 35 lerde geziyo benim ateşim

nsbhr cm eger 23 gunde bir adet olursam
bundan sonraki adetim insAllah 30 kasim eger hamis kalirsam o zaman 6 eylul dogum tarihi
kizimin dogum gunune dek geliyor

nsbhr cm eger 23 gunde bir adet olursam
bundan sonraki adetim insAllah 30 kasim eger hamis kalirsam o zaman 6 eylul dogum tarihi
kizimin dogum gunune dek geliyor

ayyy hadi inşallahhh canımm.
ama ben böyle özel günlerin denk gelişini hayırlı buluyorum.
çünkü bi çok arkadaşımın öyle oldu.
ayrıca benimde hamile kaldığım ay hem bizim evlilik nikah ayımızdı
hem eşimin doğumgünüydü.hem ramazan hem bayram
tamda kadir gecesi kan testinde öğrenmiştim.
bence senin içnde güzel olacak kızınla aynı günde doğması.
masrafsızda olur kız bi pasta 2 bebek ohhhh

insAllah cnm insAllah
ne guzel olur eger dr korunmayi birak hersey yolunda derse birakicam ne zaman hayirli ise o zaman gelsin fakat ayin 6 sida olsa fena olmaz keske o zamn gelse beklemeye raziyim saglicakla insAllah kizimda sevinir ne guzel olurdu yaaaaa ole birsey olsa Mevlam buyuk kizimi sevindirir insAllah aralarinda 14 yas olacak insAllah olsundaa

bence herşey yoluna girdi canımm ve doktorun bırak diyecekkk
ay inşallah kalbindeki gibi olsun
bende ilk kez korunmayı mayıs ayında bırakmıştım çünkü çocuğumun hep kova burcu olmasını istemiştim
hala da öyle istiyorum ama artık farketmiyor.allahım ne zaman hayırlı sağlıklı verecekse o zaman olsun.

bu arada söylemeyi unuttum kızlar bende adet oldumm bugün.tam 27.gün geldi
şimdi kaldı aralıktaki adet.onuda olayım ozaman başlıycam.
doktora kalsa ocak dedi.

doktora kalsa ocak dedi.

ayyyyy kizzzzz eylul annesi oluruz bakarsin hadi bakalimmmmm saglicakla geklsin bebelerrrrrr hayirla insAllahhhh

baharcım ben de kadir gecesi günü öğrenmiştim kan sonucumu aynı gün akşam iftara annemler bize davetliydi onlara da müjde vermiştik... ama nasip değilmiş işte gerisini biliyosun...
ben de ilkbahara gelsin doğumu diye planlıyordum ama maalesef böyle şeyleri planlamamak gerektiğini öğrendim acı bi tecrübeyle o yüzden artık sadece hayırlısı olsun diyorum
hepimiz için inşallah hayırlısı olsun
en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

ayy inşallah...

offf canımbenim aynı kaderi yaşamışız meğer ayrı yerlerde ayrı insanlar ama sahneler aynı.
biizmde aynı şekilde o gün annemler ve kayınvaldemler vardı.bizde müjdeyi vermiştik
herkes sevinmişti.bu haberi vermek çok güzeldi ama acı haberi vermek bi okadar zordu.
allahım birdaha yaşatmasın ama sanıırm ben 2 3aylık olana dek en azından risk dönemini atlatana kadar kimselere demem diyorum aileden.
çünkü sonrasındaki sorular araştırmalar falan beni bebeğimin düşmesinden daha çok yıprattı.
bi kaç kişi kaldık bu mutluluğu bekleyen.inşallah bizde kavuşucaz.

ay inanmıyorum yaa aynen
bizde de eşim vermişti müjdeyi yemekte, nasıl da sevinmişti herkes...
dediğin gibi allahım bir dahakine sağlıkla tamamına erdirsin
ben de tutabilirsem söylemicem hemen diye düşünüyorum ama belki annem istisna olabilir bilmiyorum
gerçi önce bi biz alalım da müjdeyi gerisini sonra düşünürüz :)

zaten dayanamaz söyyleriz canım
kalıcaz inşallahhh en kısa zamandaaa

kızlar nasılsınız bu ara hiç giremedim işlerim vardı hemen kaçırdığım sayfaları okudum bu arada benim adet yeni bitti sayılar gün aşırı başladık hayırlısı olsun diyorum kızlar inş o müjdeli haberi vermek bir daha nasip olur bizimkindede ilk önce kendi aileme haber vermiştik sonra eşimin ailesine haber verdik bizde onlarla 2 günlüğüne gezmeye gitcektik eşim kayınvalideme bu sefer siz 2 kişi gidin bir daha ki sefere 5 kişi gideriz dedi tabi hemen anladılar biz daha yeni diye gitmemiştik fazla geçmeden 3 gün sonra sonlandı hayatımda o testteki çift çizgiyi görünceki mutluluğumu unutamam seviçten ağlamıştım inş tez zamanda hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı hamilelikler nasip eder ....

amin canım inşallah...
siz de çalışmalara başladığınıza göre artık senden de heran gelebilir müjdeli haber :) hadi hayırlısı

Kızlar merhabalar özledim sizi be yaaaa
Biz dün keselendik çok şükür,çok net olmasa da bi kese göründü doktor gelişimini takip etmek için haftaya da çağırdı.
Daha önce düşüğün olduğu için seni yakından takip etcez dedi,sağolsun çok ilgilendi
Düşük yaptığım zaman da çok destek olmuştu,şimdi de çok ilgili (ist anadoluda doktor arayanlara tavsiye ederim.)
Bu arada ben zaten coraspin 100 içiyodum ama doktora sölememiştim
O da dün coraspin 100 verdi
Bi düşüğün olduğu için günde 2 tane progestan başla dedi.
Folbiole devam..
Bu arada geçen hamileliğimde kasık ve bel ağrımdan oturamazdım ama şimdi şükürler olsun arada hafif ağrım oluyo o da ayakta fazla kalırsam yorulursam,hemen dinleniyorum işyerinde de arkama yaslanıyorum geçiyo.
Bulantı vs zaten yoktu şimdi de çoook az açken oluyo.
Doktor hamile olduğunu unutmayacaksın yorulmak ağır kaldırmak yok dedi.
Ben de şimdi işten kalan vakitte mümkün mertebe ayakları uzatıp yatıyorum.İşleri de yavaş yapıyorum zorlamadan.
Şimdi sizlerin de müjdesini merakla bekliyorum.Beni en iyi sizler anladınız,bidaha yaşamayalım o zor günleri inşallah.
Bi topik açtım ne zaman hamile kalırsanız veya muhabbet etmek isterseniz buyrun gelin şekerler
Bi de kasım topiğimiz var bebişi aralıkta bile düşünseniz gelin sohbete katılın yumurtaların kritiğini bile birlikte yapıyoz

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-gobuslerimiz-bebisler-dolsun-2012-a-236.html
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...e-kaliyoruuuzgobusleri-burda-buyutuyoruz.html

doktora kalsa ocak dedi.

baharcım tatlım kırmızılar gelmiş gözün aydın şimdi sen bu ay tekrar denicen mi?
Bu arada kızlar vajinal kontrol işinde iyi doktorlar yaptığı sürece düşük nedeni olmaz
Düşük tehlikesi olanlara cinsel ilişki yasağı kanama bölgesi olduğunda rahim enfeksiyonlara açık olduğundan dolayı veriliyo.
ve vajinal kontrol gebeliğin durumunu anlamakta daha doğru sonuçlar veriyo
Aklınızı kurcalamasın yani
Allah tez zamanda bebiş nasip etsin sizlere de sağlıkla tabi.
kizlar bugun dr de kontrole gitim kasik agrilarim icin biliyorsunuz zaten icime dogmustu hamilemiyim diye hamileyim regl im iki gun gecmisti nasil mutlu oldum anltamam cok mutluyum allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin
çoook sevindim laracım allah tamamına erdirsin
çok mutlu oldum haberini alınca
yeni bi umut doğdu bize inşallah bu defa olacak
canım doktor ne dedi sonucu yazdın mı ben mi görmedim acaba
inşallah durumun iyidir.
inşallah ilk denemen olumlu sonuç verir
bende dünden önceki gun düşük yaptım arkadaşlar daha 5 haftalıktı.
çok geçmiş olsun canım,yeniden olur inşallah
sen iyi ol yeter ki hemencecik toparlanırsan yeniden gelir bebeğin üzme kendini
ayyy kızlar benim korunma süremin bitmesine 1ay var ama buaralar içim içime sığmıyo
minikkelebeğin haberiyle gaza geldim sanki
ver gazı ver gazı oh iyi yaptım valla ben de sizi meraktan bi acaip oluyorum şu bekleme süreleri bitsin de sağlıkla hamileliğimizi yaşayalım istiyorum canım ya

teşekkür ederim asenacım hayırlısıyla darısı hepinizin başına olsun
Sıkıntısız bi hamilelik geçirelim inşallah

Canım özlemişiz valla haber alamayınca merak da ettim seni çok şükür problem yokmuş ohhh. Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini darısı da başımıza olsun inşallah ))
Ben corasprin içmiyorum ama içsemmi ki puff bilemedeim ki zaten ovulasyon testimde de hiç bişi yok normalde bugün yarın yumurtlamam gerek ama hiç bişi yok ne yapsam ne etsem bilemedim :S

canımm hadi inşallah çalışmalar yolunda gider ve bebişin gelir

maşşallah canımmm keseyi görmüşsün
bundan sonrasıda güzel olucak inşallah.
ben çalışmalara başlamadım canım.
aralıkta da adet görüp sonra başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…